Död sill!

Hallå!

Åh, jag är helt slut som människa idag. Vi har varit inne och tränat som fanken idag. Första gången sen vi blev förkylda och vi tog i som tusan- Det var skönt, men ack så jobbigt. Jag var verkligen helt slut efteråt. Men skönt var det. Mindre skönt lär det säkert vara imorgon.
Efter gymmet åkte vi ner en kortsväng på stan. Vi gick in på Make Up Store, för det hade ju blivit fel med mina grejer på klubbkvällen. Hade betalt nästan 160 kronor för mycket, så istället för att göra retur och grejer så fick jag ta nånting för det priset, så då fick det bli en Mixing Liquid. Det kan vara kul att ha! Sen kollade vi på New Yorker och Fredrik fick en t-shirt han gillade och jag köpte en cool kjol. Svartvit klorinad typ och ågra svarta nitar. Rock n roll. Haha!

Den här köpte jag igår också. Mineralkitet. Fyra mineralpuder, en kabukiborste och en foundationborste. Bra billigt för det kitet!


Men efter stan blev det en snabbsväng ner till Rusta för att köpa tapet, sen Maxi för lite leverpastej och yoghurt, ännu en snabbsväng ner till Mediamarkt och sen raka vägen hem, men med ett snabbt stopp på vägen... på Delfinens pizzeria! HAHA! Första gången vi käkade pizza sen vi började med sopporna och det är ju över en månad sen. Det var riktigt gott! Sen blev det till att kolla på en riktigt tråkig fotbollsmatch och sen började jag somna på soffan. Vaknade till efter ett tag och hade cravings efter en plopp lakrits så det har jag ätit nu. Hehe!
Men träningsvärken börjar sätta in nu så känner mig trots allt som en halvdöd sill.
Det blir att fortsätta lata sig denna kväll.


Shopping!

Ja, jag blir lite lyckligare av shopping, vilken kvinna blir inte det liksom? Den som säger annat ljuger eller är man. *blink* Blev lite shopping idag på Make Up Stores klubbkväll. Ett mineralpuderkit, ett läppstift, ett glans, två skuggor och en hightechlighter. Och en ny peeling till fejjan och en tuperingskam. Så nöjd. Ska lägga upp bild när jag packat upp prylarna.
För övrigt så var det väldigt trevligt att umgås med Anna och Lindsey igen. Synd att du inte kunde komma Elin. Det får bli nästa gång. :)

Nu ska jag kissa och äta en macka och dricka te. Inte allt på en gång dock.

Puss.

Vårskor

Har varit ute på en superhärlig promenad i det vackra vädret! Plockade fram mina Converse också. Det är riktiga vårskor. Hehehe! Skönt att ha nåt lättare på fötterna. I love mina converse!
Ska göra mig i ordning och sen plocka upp Anna så ska vi åka in till stan. Jag har ett bankärende åt farfar och sen ska vi på klubbkväll på Make Up Store. Förhoppningsvis hör Elin och Lindsey av sig också så blir det en riktig kompiskväll. Hihi!

Ska väl se om Fredrik och jag hinner äta nåt enkelt också nu innan jag åker. Om han vaknar. Haha! Sömntutan där. Ligger i soffan och sover. Det är två latmaskar till här i huset, Kissen ligger på stora kattpallen och sover och Busan ligger utfläkt på golvet i en solfläck och myser. De är för söta, alla tre. Man skulle haft två kastrullock eller en huligantuta eller nåt till hands nu. Heheh!

Nu ska jag sminka mig lite sen nån mat. Tjing!

Åh, inte igen

Jahopp, huvudvärk, vad ovanligt... Bara för att jag är ledig säkert....som vanligt det också. Ska ta en dusch nu och sen blir det frukost. Fick två spännande nya teer av Renée igår. TACK! :D Och tack för den fina presenten! *kram*

Dinkelvåfflor

Jag är sugen på våfflor. Åt ju inga på självaste våffeldagen, så de här tänker jag laga till nu.
Recept och bild kommer från tasteline.

Dinkel-våfflor

4 dl mjölk
3 dl dinkelsikt ( ljust mjöl)
1 dl dinkel-fullkornsmjöl
½ tsk bakpulver
100 g smält smör
2 ägg
½ tsk salt
Vispa allt mjöl med hälften av mjölken. När det är klimpfritt tillsätt resten av mjölken. Blanda i resten av ingredienserna. Låt gärna smeten stå och svälla i kylen ett par timmar, då går det lättare att grädda. Grädda och servera genast med sylt och grädde.



Gröngrönt!

Gröna naglar hade jag för ett tag sen. Dependnagellack.


Felköp

Halloj!
Har just ätit frukost. Vaknade vid nio idag, ingen ídé att ligga kvar kände jag.
Köpte nyponsoppa häromdagen, tänkte att det kunde vara gott. Tog mitt första glas och den smakade crap! Den var inte gammal, men nog hade jag lyckats köpa den "utan tillsatt socker, bara en massa j**la massa äckelpäckelsötningsmedel" istället. Inte konstigt att den smakade illa. Men det får duga tills den är slut. Nu är det nog bara ett glas kvar så det är ju bra.
Sitter och väntar på posten. Vill ha mina deklarationspapper. Sjukt nyfiken... Börjar jag fundera på en sak, som exempelvis det här om jag får tillbaka eller måste betala tillbaka på skatten, så kan jag inte sluta tänka på det förrän jag får veta. Jag låser mig totalt. Inte bara : Äh,vi får väl se, utan : Måste veta, måste veta...
Så jag tycker de pappren ska komma idag. Då blir jag glad.

Sen ska jag iväg och jobba.

Oj då!

Jävlar! Skitbråttom nu! hade glömt att ställa fram klockan...

Jag ska hoppa fallskärm!

För ett tag sen så kom jag på den eminenta idéen att jag ska göra nåt speciellt varje år. Jag vill ha en upplevelse som jag kommer minnas och tycker är spännande och sådär. Att jag gör nåt annorlunda helt enkelt, så man har nåt att berätta för eventuella barnbarn och sådär. Haha!
Nej, men seriöst så tänkte jag det att man ska testa nåt nytt, som man inte gör varje dag. Just för att få en upplevelse utöver det vanliga...
Därför tänkte jag rivstarta i år med att hoppa fallskärm! Fatta, jag är höjdrädd, drömmer mardrömmar om höga höjder och kan knappt stå på en stol, så vad skulle vara bättre än det? Trotsa en rädsla och få en jäkla kick samtidigt!

Nu behöver ju inte alla saker vara kick-grejer, utan det kan vara att laga nån spännande, avancerad maträtt, gå nån kurs, göra nåt jag inte vågar, resa nånstans eller vad som helst. Bara nåt som inte sker i vardagslunket. Åh vad filosofiskt och fint de låter, inte sant? Hahaha!

Men men, helt seriöst så ska jag skajdajva. Det kommer ske på Skavsta flygplats. Har kollat in denna adressen för info: http://www.hoppatandem.nu/
Har inget datum satt eller ens betalat, utan än så länge är det bara en tanke. Men det ska ske.

Man kan köpa presentkort och använda, då kostar det bara 2000 kr, men lägger man till 1000 kr så får man det på film och foto också och det är ju en självklarhet! Så 3000 kr ska jag ta och göra ett hopp från ca 4000 meters höjd, som tar ca fem minuter. Japp, jag har bestämt mig. :P

P.S. Man får ha publik så jag hoppas ni, mina kära vänner kommer och tittar på det hela...eller varför inte joinar?

Earth Hour

Yes! Jag har släckt lamporna och tänt en massa ljus! Men jag har låtit tv och data vara på. De är avstängda så ofta ändå.
Har kollat på Yes Man. Gillade den verkligen! Bra film.

Har mått så illa idag. Det är lite bättre nu så det är väl för att jag ätit för dåligt. Åt flingor till frukost vid halv elva. Vid halv tre käkad jag två kiwis och vid halv fem en knäckemacka med kaviar. Sen vid halv sju gjorde jag kesoröra och hade på två rostade mackor. Det är allt hittills. Tycker inte det verkar så lite men kanske då.
Har ont i magen också, som inte beror på hungern utan hade ont igår med. Som om något klämt åt om magen... Fast det är det inget som har. Jag har ju mysbyxor på mig och de sitter ju på höfterna. Igår hade jag tajts och de sitter ju inte så hårt... Skumt. Hoppas det är bättre imorgon. Då ska jag ju jobba så då vill jag inte må dåligt.

Ska ta och ordna lite bildmappar nu så ska jag lägga in lite bilder från kameran sen.
Tjing! 

Promenad

Har varit ute på en promenad med mamma och Skruttan. Skönt att komma ut en sväng.

Vet inte vad det är idag men jag mår lite illa. Förhoppningsvis går det över. Ska väl ta nåt att äta igen.

Dagens garv!

Jag fick ju så roliga sms-historier av Elin så tänkte att de får bli dagens garv! Några har säkerligen redan läst dem. Men då får ni skratta igen.

- Vad får man om man korsar PMS med GPS?
- En förbannad kärring som hittar dig överallt!

*skratt och applåder*

Nästa historia kan säkert ses som en aning rasistisk, men det är egentligen inte det som är kul... det är bara hela historien.

- Jag fick punka igår.
- Jaså, vad hände?
- Körde på en tomflaska...
- Såg du den inte?
- Nej, negern måste haft den i innerfickan.

*skratt skratt*

Nu kommer en sån snuskig sak också...

Den bästa motorn i världen är vaginan. Den startar med ett finger. Den smörjer sig själv.
Den klarar av alla storlekar på kolvar. Den byter olja på sig själv var fjärde vecka.
Det är bara synd att styrsystemet är så jävla komplicerat.

*skratt skratt*

En som jag fick av Jansa.

1000 män frågades vad som var det skönaste med att bli avsugen.
2% svarade mjukheten.
3% svarade porrigheten
95% tyckte mest det var skönt att det blev tyst.

*skratt skratt skratt*


De vann!

Ja, det blev ju en bra hockeymatch igår. Bra att Djurgården vann! Det var ju sjukt spännande i sista perioden. Satt här och hade ont i hjärtat! Haha! Ännu värre var det nog för Fredrik och Renée som satt i det fullsatta Globen och såg på matchen live. Det är ju nästan så man ångrar lite att man inte följde med, men men...behövde vara hemma lite också känner jag. Rå om mig själv lite. Så är det ibland.

Idag ska jag kolla om morsan har lust att hjälpa mig med en grej och så ska jag räkna lite på tapet till köket. Det är ju bara en vägg som ska tapetseras men eftersom det är mönserpassning på tapeten så måste jag ju kolla om jag behöver en eller två rullar.

Hörs igen!


Hockey

Sitter och kollar hockey på tv. Dif-Bif. Såklart så hejar jag på DIF! Fredrik är i Globen och kollar live på hockey. Det är nog himla spännande! Nu är första perioden slut så då förflyttade jag mig. Hehe!

Har varit inne i stan med mamma idag. Gjorde ett par ärenden och for runt lite. Trevligt. Men sen åkte vi hem. Har bara tagit det lugnt och chillat idag. Eller jag diskade först och gjorde rent spisen och ugnen och lagade mat. Sen har det bara varit chill.
Tänkte se imorrn ifall mamma min kunde hjälpa mig med en pryl imorrn, annars får vi se när det blir.

Ska se om jag orkar se en film jag har hemma sen. Igår kollade jag på 2012.

Shit, min mage är helt svullen. Jag åt alldeles för mycket känner jag. Som tur var så var det nyttig mat. Hehe! Laxbiff med fetaost, sås på creme fraiche och vitlök och bulgur, tomat och avokado till det. Men attans, det är svårt att ta en lagom portion. Har inte lärt mig det där att jag behöver bra mycket mindre portioner ännu. Haha! Men då är jag ju mätt för resten av kvällen iallafall.

Nu ska jag kolla vidare på hockeyn.

Videobloggar

Halloj halloj!

Idag har jag varit uppe med tuppen. Vaknade kvart över sju...av en mardröm. Mindre kul, men den gjorde mig pigg så de var lika bra att gå upp. Inte ofta som jag är uppe och studsar så tidigt. Haha! Hade hunnit duscha när klockan var åtta. Det ni! Nu har jag suttit och kollat Micromiss's videobloggar på youtube. Har kollat hur man sätter fast lösögonfransar så det ska jag nog ta mig tusan testa idag. Hon får det ju att se så lätt ut, men jag slår vad om att det inte är så lätt ändå. Haha!
Annars ska jag bara ta det lugnt idag. Vara hemma och chilla, snacka lite med morsan, kanske gå en promenad och kanske göra lite nytta, vem vet vad jag kan orka med....

Nu ringde min läkare precis också, det hade jag glömt att han skulle. Men det var ju bra. Det knakar ju och knäpper så jag kan bli galen, plus att det gör lite ont nu under knäskålen eller hur man ska när jag sträcker ut benet helt rakt. Berättade det för läkaren och då gav han mig en sjukgymnastövning som jag ska göra. Väldigt enkel, men effektiv inom en månad enligt honom. Jag ska sitta långt ut på en stol så benet är fritt och så ska jag lyfta benet från höften, rakt ut, med benet rakt. Då aktiveras lårmuskeln och den sitter ihop med knäskålen och det ska tydligen kunna göra det bättre. Hundra lyft om dan i några veckor så ska det kunna bli bättre. Som det är nu, sa han, så glider inte delarna i knät mot varandra som de ska, därav knakandet.
Det är ju bra om detta hjälper, men ack vad ledsen jag blir trots allt, för det kommer ju inte bli nån box för min del innan sommaren känns det som...Ingen ordentlig benträning när vi är på gymmet...Attans, känns så himla trist. Men å andra sidan så blir väl åtminstone lårmusklerna starkare. Måste ju göra lyften med det andra benet med känns det som, annars kanske benen blir ojämna. Haha!

Jaja, men det är väl bara att sätta igång och lyfta då.

Hörs!

Månadens räkningar

God morgon!

Vaknade vid kvart över sju idag när Fredrik gick upp. Jag låg dock kvar till klockan blev kvart över åtta. Då svepte jag  om mig morgonrocken och klev upp. Lika bra, annars blir man för seg.
Har ätit frukost nu och betalt månadens alla räkningar. Usch, alltid lika tråkigt. Haha! Men lika bra att ha det gjort så...annars får man ju bara lida själv.
Jag väntar för övrigt på att få skattebeskedet. Jag är galet nyfiken!! Jag hatar när jag inte vet om jag får betala e massa pengar eller om jag får tillbaka. Har ju dragit extra skatt väldigt länge så förhoppningsvis får jag tillbaka, men det är ändå jobbigt när man inte är säker. Jag vill inte ha flera räkningar. Haha!

Nu är det dags att göra mig iordning lite. Håret vet jag inte vad som har hänt med. Det är skitkonstigt. Får se om det går att få nån ordning på det. Annars blir det en tofs.
Tjingeling!

Eclipse

Den officiella postern. Sjukt fin! Längtar tills det är dags för bio!


För övrigt så har jag beställt Bellas Box via en butik nu så förhoppningsvis kommer den i slutet av denna vecka eller i början av nästa. *hoppas hoppas*


Trumpinnar

Ja, tanken med Krokeksresan var ju att hämta ut hockeybiljetter och kanske handla nånting, men i bilen så koms det plötsligt på att det behövdes trumpinnar, så det blev en tur till stan och Maxi istället. Eftersom det är hockey på tv ikväll och dagen till ära Lill-Lördag så köpte vi chips. *sips* Och choklad. Haha! Så kväll blir det lite myskväll. Imorrn åker ju hälften av oss till Stockholm och det är inte jag.
Jag ska till Lindsey och kalasa lite och så kanske jag ska till Jula och kolla en grej. Beror ju på hur länge jag blir på kalas också. Om jag känner oss alla rätt så kan det säkert bli en stund. Hehehe!

Nu ska jag göra en egen chipssort på OLW. Haha!

Ont i halsen

Ont i halsen...igen. Usch vad tråkigt det är.
Blir inget jobb idag. Linnea ville göra ett byte så ska jobba åt henne på söndag istället så jobbar hon idag. Funkar för mig. Jag är bara seg idag.

Fick mitt fina pris av Sminkan igår! Superkul! Jättefina saker! Tack så hemskt mycket! När jag hittar min kamera ska jag lägga upp bild.

Nu ska jag ut och kolla om det finns nån rolig post till mig, sen ska jag måla naglarna tror jag.
Tjing!

Det är kanon.

Ok, faktum: det går faktiskt jättebra. Vi pratar, skrattar och har trevligt. Vi jobbar också... Hehe! Men att fundera på det här halva dagen känns onödigt nu. Vad konstigt allt blir. Man hör det ena och det andra men märker inget av det själv. Är det falskhet eller är jag så bra? Självklart det sistnämnda, det vet ju alla. Hihi! Men nu är jag trött, lite uttråkad och vill hem.

Bävan

God morgon!

Har just kommit ur en dusch. Tog typ fem minuter innan vattnet började bli varmt. Började just fundera på om det var något fel när det började ljumna till lite.
Vaknade vid halv nio imorse, men har legat kvar i sängen och läst. Väntar just nu på att min kära mamma ska ringa mig från stan och förhoppningsvis ha beskedet att Bellas Box finns och att det bara är att överföra pengar till henne. Men jag tvivlar ändå på det... Som tur var så har jag ju ändå dvd'n bränd på skiva, så jag har ju nånting i väntan på maj...

Ikväll ska jag jobba...bävar. Känner inte för det av nån anledning... Men det är ju "bara" sju timmar så det är väl bara att stå ut. Kan ju nästan bli spännande för den delen och så vad man får höra... Men nu ska jag inte vara så negativ.

Dags att göra frukost snart. Vad ska man äta då? Ingen aning.

Bellas box

Alltså, jag är så sjukt besviken!! Förhandsbokade ju Bellas box för ganska länge sen, på Discshop för att få hem den nu idagarna när New Moon äntligen släppts. Bellas box är alltså en tredisc-version med massa extramaterial och även lite merchandise. Hade hoppats på att få hem den idag eller imorgon, men istället så fick jag ett mail ifrån Discshop idag.
De har inte fått tillräckligt med boxar så alla som förhandsbokat kommer inte kunna få sin box och jag är en av dem som inte kommer få den. Beklagar...
Blev så sjukt besviken! Här har jag gått och väntat och väntat på att äntligen få hem den jävla dvd'n och så får jag den inte!! Inte finns den att köpa nånstans heller eftersom den är slutsåld redan. Helvetes fan så dåligt!!! Visst, det kommer komma en fan edition som är samma dvd-material, men den kommer i MAJ. Så så jäkla länge ska jag få vänta för att få New Moon på dvd nu. Jävla sopor! Blev så arg och besviken! Men som tur är så har man en snäll mamma, så hon ska kolla om den inte finns på stan och i så fall köpa den.

Nu ska jag tröstäta hembakade negerbollar...

 

Leverpastej och passionfrukt

Hej hopp!
Den eländiga förkylningen vägrar släppa greppet. Idag är jag täppt igen och snörvlar om vartannat. Mindre kul. Trodde ju jag var på bättringsvägen.

Idag och igår åt jag för övrigt leverpastej på mackan. Det ni! Det är en stor grej för mig, eftersom jag inte har ätit det på säkert fem-sex år. Tycker inte om det till och från, fast nu gjorde jag det och har gjort det tidigare också, bara att jag tror inte att jag tyckt om det så har inte vågat smaka igen. Haha! Ja, det är lite stört. Men nu igen så. Slängde in en passionfrukt till frullen med. Det är så himla gott! Desstom är det nyttigt för de innehåller betakaroten, kostfiber, kalium och en gnutta c-vitamin.

Nu ska jag klä mig för det är dags att åka till farfar och ta hand om hans räkningar. Fredrik ska träna, men jag snörvlar och hostar för mycket så jag lugnar mig.

Ha en bra måndag!

Humör efter väder

Åh vad tråkigt det är med sånt här grått väder. Så mycket trevligare med solsken och fågelkvitter. Jag blir lika grå och tråkig till sinnes själv. För att inte tala om trött. Nu är det så man bara gå och räknar ner för att få börja jobba, så dagen tar slut nån gång. Trist när det är så.

Jag fick iallafall ut bilen från gården förut efter lite styr. Satte mig fast vid första försöket men kom tillbaka i ursprungsläget, sen var det bara i med backen och full gas, så kom man över slaskvallarna. Haha! Sen gick det nästan som på räls. Nu ska jag bara komma ihåg att inte köra ner på gården ikväll när jag kommer hem.

Nähepp.. ska väl ta och göra mg iordning lite då. Har ju inget bättre för mig direkt.
Tjing.

Doh!

Men ååååååååååååhhhhh! Varför snöar det?? Himla blask! Regna istället så snöskitet försvinner!
Nu ska jag göra frukost. Sen måste jag nog testa om jag kommer ut med bilen för jag har inte lust att gå till jobbet i det här vädret. Hoppas det blir lugnt idag med.

Chill

Hemma efter en mycket lugn kväll på jobbet. Har jobbat med Malin. Har varit så skönt att bara kunna chilla lite idag eftersom man fortfarande är förkyld. Ändå har vi jobbat väldigt duktigt. Nu är det bara imorgon kvar och sen är jag ledig en hel dag. Wohoo... Jaja, sen är det bara tisdag och onsdag och sen är jag ledig igen. Känns som de flesta där uppe behöver ett break just nu, inte minst jag själv! Ser verkligen fram emot varenda ledig stund!



Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen blir det sängen. Nya friska tag imorgon! Hehe!
Godnatt!

Lördagsfrukost

Vaknade sju imorse och var pigg. Usch! Gick och la mig igen ändå och sov ett par timmar till. Frukost äten, hembakat bröd med prickikorv och tomat. Mums!

Funderar på att gå till jobbet idag, om jag ens har nåt annat val. Vet ju inte om jag kommer ut med bilen med tanke på hur moddigt det är här på gården. Flera har ju kört fast så... Sen är det ju kalasväder så varför inte promenera lite. Skönt att röra lite på sig.
Hoppas det blir en lugn kväll. Så trött på det där stället just nu.

Nu ska jag ut och andas lite frisk luft.

Käresta

God kväll.
Attans vad seg jag känner mig i ryggen. Det beror säkert på allt lyftande och sorterande och stå dubbelvikt över en massa kläder. Säkert är tvättstugan skyldig till en del också.

Men nu får jag njuta av soffan och snart en kopp te. Ska bli så gott. Teet heter Käresta och är ett grönt te med smak av smultron, tropiska frukter och grädde. Riktigt gott iallafall med en sked honung och en skvätt mjölk.

Sen är det smörja in benen och så sängen. Nattinatti!

Färdig!

Tänka sig att jag faktiskt är klar med garderobsrensningen. Det sjuka är att jag fattar inte hur jag ska få plats med allt i garderoben NU, för det känns inte som nåt försvunit, men det har det vill jag lova. En rejäl hög!

Här är högen från när jag plockat ut mina toppar och lagt på sängen:


Här är högen på allt som jag ska lägga upp på tradera! Mest toppar och tröjor, men även en del byxor och klänningar. Jag har sjukt mycket kläder. Det är konstaterat sen länge.

Taking a break

Jisses, vilken tid det tar att rensa kläder. Har gjort klart den första garderoben nu, men blev hungrig så tog en paus. Nu är det bara två garderober och en byrå kvar. Haha! Mycket kläder? Jag??
Kläder, smink och skor... ja det har jag rätt mycket av. Nån som vill bygga ut mitt hus med en walk-in-closet?

Garderobsrensning

Har äntligen kommit igång med min garderobsrensning. De två översta hyllorna är utplockade så nu håller jag på med spara-slänga-vet ej-högar. Har redan fått ihop en del, slängt två skruttiga toppar, men det mesta är ändå sparat. Jag gillar ju de flesta av mina plagg. Haha! Som tur är så hjälper Fredrik mig lite... hehe!

Ingen stad

Godmorgon!

Här vaknade vi halv no idag! tidigt för det här hushållet. Som tur var så var det innan hyresvärden kom och började skotta ner snö från taket. haha!

Vi hade en främmande katt på verandan idag. Dösöt! Svartgrå i pälsen med vita tassar och vit på hakan och runt nosen. Det såg ut som en pojke. Långhårig var den också. Verkligen jättefin! Har sett tasspår av den förut, men det var första gången vi såg katten. Inte sett den alls tidigare så vet inte vems det är heller.
Störs inte av främmande katter så för mig gör det inget. Bara den inte kommer och bråkar med mina. Fast de är ju inne n. De vill inte gå i snön. De är så pippliga.

Pratade med farfar nu. Han sa att jag inte behövde komma in idag eftersom jag inte hade några andra ärenden i stan, så vi skulle ses på måndag istället. Då ska han få lite hembakat bröd också.

Håller på och tvättar täcken och kuddar idag. Lite mer nyttigheter ska jag göra och det ska jag börja med nu.
Ses!

Sons of anarchy

Har käkat av mitt nybakade bröd och druckit två stora koppar te. Magen känns stor som en ballong. Vi kollade på Sons of Anarchy, så himla bra serie! Har gått/går på tv men Fredrik laddade ner den för han inte orkade vänta. Men boxen med första säsongen ska definitivt inhandlas när det finns pengar. Det gör det inte nu.
Är riktigt trött, ska nog snart lägga mig och sova. Imorrn blir det stan. Ska bara till farfar och sen hem igen. Ska ha tvättstugan imorrn med och förhoppningsvis baka mera bröd. Om det får plats i frysen..

Nej, nu blir det strax sängläge.
Tjing.


Jag vann!

Weeeeii! Jag var med och tävlade hos Sminkan om smycken och smink och jag vann! Så himla roligt! Jag brukar aldrig ha nån särskild tur i lotterier och tävlingar, men senaste året har varit grymt! Så himla kul! Vunnit två gånger hos makeupstore, en väska en gång och ett sminkpaket, jag vann en parfym från Make Up Store i Lindas sminkblogg innan hon började på Veckorevyn. Jag vann kordordet i Veckorevyn och vann biobiljetter där och nu även detta! Jag blir så himla glad verkligen!

När vinsten kommer hem så ska jag visa vad jag vann.

Skylla sig själv.

Hemma nu. Har varit ett bra tag ioförsig. Vi stannade till på City Gross på vägen hem och köpte socker och Philadelphiaost... och så tog jag två Plopp lakrits också. Hehe! Får se när jag ska mumsa på dem.
Gjorde iordning bacon och äggröra och åt när vi kom hem. Jag käkade en hel avokado också. Det är ju så gott!

Håller på i tvättstugan nu. Egentligen är det inte min tid förrän imorgon men hon som har satt upp tid idag är inte ens hemma och har inte använt tvättstugan. Fattar inte varför man ens sätter upp en tid om man inte tänker använd den? Korkskalle... Hur som helst så stal jag tiden och skrev en lapp varför. Jag tycker man får skylla sig själv. Det sabbar ju dessutom för andra som behöver tvättstugan på riktigt. Hon får säga vad hon vill. Nu har jag tid imorgon också, då kan jag tvätta lakan och täcken och kuddar.
Ska in en sväng till farfar också och betala hans räkningar. Hemma är det bara röj som gäller.
Nu ska jag baka bröd!

Tjillevippen!

Treat

Trotsade förkylningen igår och åkte till sthlm för att se Treat. En liter nässpray så var man ju nästan frisk sen. Nej, inte riktigt då men det gick bra ändå. Halsduk och tjocka jackan med full värme i bilen så var saken klar. Det var helt klart värt det! Otroligt bra spelning på bästa spelstället dessutom. Tyrol! Det märks att det är proffs som lirar och de är ju klart bättre än europe idag, så gubbiga som de blivit. Det blev en natt hos Reneé så nu är vi strax på hemväg. Ska bli skönt att komma hem, då kan jag snora bäst jag vill. Haha! Tror jag ska sätta mig och skriva hur bra jag är på saker och ting också och lite sånt... Baka bröd måste jag göra. Ska göra valnötsbaguetter och om jag hinner, hålkakor. Sen ska vi väl kolla på hockey, iallafall Fredrik. För övrigt är det så jävla skönt att vara lite sjuk så man slipper jobbet några dar. Just nu hatar jag det mer än nånsin för alla jävla rövslickare och Kappvändare! Bye!

Kalas

Hej hopp!

Idag är det födelsedagar! Jansa fyller år och även Emmelies lilla Lexus. Stort grattis till dem!
Jansa ska vi gå in till på lunchen och käka lite kladdkaka med, så ska han få sin presenter.

Har ondare i halsen idag än igår, så ringde jobbet idag. Emmelie skulle ta min dag imorgon, så det blir två sjukdagar. Tråkigt på lönen sen, men ännu tråkigare att jobba när man inte mår bra. Det blir aldrig bra. Jag tänker inte må dåligt värre än jag redan gör. Får se om man lyckas göra nåt vettigt dessa dagar istället.

Nu ska jag ta nässpray och klä på mig lite. Sitter med datan i knät. Asskönt ju! Hehe!


Laptop

Sitter nu med datan i knät, i soffan. Har Jansas data här nu, som ska bli min eftersom jag får köpa den billigt. Schyysst! Sitta med datan i soffan hör ju inte till vanligheterna för min del iallafall. Hehehe. Men måste säga att det är rätt bekvämt. Det enda jag inte gillar är den jäkla musplattan. Jag vill ha en riktig mus, men det finns ju små trådlösa skrällen, annars vänjer man sig ju garanterat. Lite kul är det iallafall. Kan nog vänja mig.

Kan man kanske få bort den stora datan från vardagsrummet vartefter och ha den ståendes i trumrummet när det blir ordning därinne... eller nåt. Vi får se. Just nu känns allting här bara väldigt rörigt överlag. Kanske ska börja ta tag i saker nu när jag ändå är sjukskriven ett par dagar. Rensa garderoben kanske... Hahah! Baka bröd ska jag göra också... Är ju inte den som bara ligger och degar bara för att man är sjuk. Hatar att få liggsår av soffan bara för att man är sjuk, man behöver ju luft och rörelse ändå. Att man blir andfådd av att klä på sig får man väl leva med så länge.
På jobbet är det ju en annan sak, man måste stå och vara trevlig och upprätthålla fasad och se trevlig ut och sådär, hemma kan man ju sunka när man behöver. Plus att på jobbet håller man på med mat och det känns väldigt ofräscht när man är sjuk. Så hoppas det är bättre till lördag.

Aja, mycket trams blev det där. För att återgå till datan så ska det bli lite kul att fylla denna med musik och bilder och grejer som jag gillar. Hihi! Nog för att Fredrik får hjälpa mig med det mesta för jag är kass, men ändå. Haha!

Hipp!

Handlat

Har handlat en massa mat. Mot ett tomt kylskåp hjälper det inte att man är sjuk. Äta bör man, annars dör man, så det blev en tur till Maxi efter mötet för efterblivna. Nu ska jag testa min laptop jag kanske ska köpa av Jansa.

Jag säger då det...

Hepp!
Har just varit på ett jobbmöte, samma bullshit som vanligt. Ytterligare två timmar slösat av mitt liv... Ja, jag är bitter, ibland undrar jag vad fan jag håller på med...verkligen. Vissa är äckligt inskränkta, visa ska visa sig tuffa för de andra och vissa tror att de är bäst... dessutom är jag sjuk och jävlig så är väl extra bitter för det.. Låt gå för det idag. Nu är jag slut som artist.

Anna har inget liv.

Jag är sjuk, svettig och orkar inte skriva... :P

Vinnare

Hej! Är i sthlm och ligger i sängen. Har varit på Fredriks spelning och det gick toppen idag med. De vann på publikrösterna. Så himla kul! Nu är jag trött, har ont i magen och sugen på pizza. Kommer jag verkligen stå ut två dagar till? Jag kan det garanterat, men jag har verkligen inte viljan längre. Får se... Imorn ska vi nog till naturhistoriska museet. Det kan bli kul! Annars vet jag inte vad vi hittar på. Den som lever får se, som det så vackert heter. Skärholmen och tröstshoppa kanske. Haha! Haha igen! Fler än jag som drömmer sjuka drömmar hör jag! Det måste varit nåt med den natten alltså. Haha. Får se vad denna natt bjuder på. Godnatt.

Graviddrömmar!

Hjälp!

Jag vaknade av en läskig dröm imorse! Helwierd. En salig blandning av saker jag känner igen, ihopkopplade på helt fel vis.
 
Det var jag och en tjej, vars blogg jag läser. Jag har aldrig ens träffat människan, men hon var med ändå konstigt nog. Vi gjorde en massa saker, men hela tiden var jag grymt kissnödig och fick springa på toa hela tiden. Sen var vi i hennes lägenhet i drömmen, men i verkligheten var det min mosters förra lägenhet, men nu skulle den vara hennes och jag fick springa och kissa hela tiden.
Vet inte vad vi gjorde, men sista gången jag gick på toa, så kände jag en "knöl"/"bula" på nedre delen av magen och den låg och tryckte på  kissblåsan. Därav blev jag kissnödig hela tiden. Ropade på tjejen, som kom in och tittade och kände på knölen och jag undrade vad fan det kunde vara.
Så slog det oss båda samtidigt och vi tittade upp på varandra. Jag kanske var gravid!
Hon började rusa runt och letade fram sina graviditetstest, hon hade en hel påse, för hennes kille och hon försökte få barn, så hon testade sig varje vecka. Jag fick ett och satte mig för att kissa (igen). Det var ju inga problem förutom att det nu hamnade på golvet på nåt vis istället för i toan. Men det hamnade på pinnen också så medans jag torkade rent golvet från kiss så väntade vi på stickan och sen visade den då att jag var gravid!
Dessutom visade den hur lång tid det var kvar innan det var för sent att göra abort och det var bara en vecka.
Min sista tanke var att jag kommer inte hinna få tid och sen vaknade jag med ett ryck och var jävligt pissnödig! Klockan var halv fem på morgonen. 



Hoppande läsk?

Fick en knäpp fundering här förut, när jag går på jobbet i min egna värld... Hehe! Om man dricker en läsk med kolsyra och sen hoppar hopprep, börjar kolsyran skumma i magen då som den gör när man skakar en flaska? Nån som vet?

Aj som bara...

Halloj!

Har just ätit frukost, känner mig lite seg och trött. Hur mår ni idag?
Ska iväg och jobba om några timmar, men denna veckan är det bara idag och imorgon, sen är jag ledig igen. Plockade mina ögonbryn alldeles själv i morse. Aj som f*n vad ont det gör. Jag saknade Anna i det läget, hon är snabbare än jag. Haha! Men nu är det gjort, så länge jag stod ut iallafall.

Ska ut och rota i brevlådan nu, förhoppningsvis ligger det nåt kul där. Fast mest är det reklam och räkningar. Fast reklam tycker jag är rätt kul. Inte för att jag brukar åka runt och köpa det billigaste i alla affärer ändå, men roligt att titta om det finns nåt extra bra. Haha, nördigt.

Läser ni reklamen?

Nytränad

Har precis blivit klar på gymet och sitter och väntar på Fredrik. Jag är astrött. Nu ska vi handla lite och sådär, sen är det hemväg. Nu kom han.

Ceylon Gardens

Goddag!

NU sitter jag med min frukost här på hallonshake. En kopp te också givetvis. Denna gång var jag lat så det blev en påste. Var så sugen på apelsinte, men det hade jag inte (hör och häpna) så det fick bli en gammal favorit jag hade på jobbet förut. Ceylon Gardens. Det är iallafall lite apelsinigt. Men min honung är ju slut så jag har honung med jordgubbssmak i. Får se hur det blir. Jordgubbar är gott och apelsin är gott.

Ska in och träna idag. Vi gick upp så sent igår så det  inte blev nåt. Är ju ledig idag med så då får det bli idag. Ska förbi Bauhaus också är det tänkt och så Maxi. Gå där och drömma om mat. Nej, nu blir jag sådär igen. Dags att sluta!
Fint väder vi har idag!

Tjing!

Ät detta och lev längre!

Sitter och kollar på Aftonbladet och hittade denna artikel. Den handlar om vad man kan frossa
 i om man vill leva längre. http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4626099.ab
Annars kan man ju, som jag, äta det bara för att det är himla gott!

Orkar ni inte läsa så är listan på bra mat, som är proppade med nyttigheter, här:

1. Äpplen
2. Björnbär
3. Svart te
4. Blåbär
5. Broccoli
6. Fullkornsflingor
7. Körsbär
8. Körsbärstomater
9. Kaffe
10. Tranbär
11. Mörk choklad
12. Grönt te
13. Apelsiner
14. Persikor
15. Plommon
16. Hallon
17. Röda vindruvor
18. Rödlök
19. Spenat
20. Jordgubbar

Hehe, det verkar ju ganska enkelt! För min del kommer det inte vara några som helst problem att fylla kvoten med svrt och grönt te, jordgubbar och choklad eller blåbär och hallon iallafall. Det enda som inte passa mig i smaken var rödlök, för det är inget gott, men allt annat slinker ner utan problem! Åh vad jag verkligen saknar jordgubbar just nu! Lånade bilden från Aftonbladet.


Sickness

Uuäää! Jag mår illa som tusan. Fattar inte varför. Vill bara gå och sova så det blir ny dag så man kan må bra. Har ätit sopporna som jag ska, druckit vatten och tillomed fått frisk luft så vad är problemet? Inte en blekaste. Känner mig bara blahablaha just nu. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk bara! Men det brukar ju oftast börja med kill i öronen eller tänderna. Aa, vi får väl se.

Imorrn måste jag iallafall köpa ny honung, bomullstussar och kattsand till helgen när vi ska iväg. Så ska jag posta lite paket. Ledig imorgon med. Wihoo!

Jag är sjukt godissugen nu ikväll! Vet inte vad det beror på. Skulle kunna proppa i mig colanappar och winegum och kastanjer och jag vet inte vad. Chips, glass, lakrits, skumtomtar, kladdkaka, eller en vanlig jävla ostmacka! Jag som älskar ost. Så är jag sugen på en korv med bröd. Ja, allt egentligen...
Haha, jag skulle nästan gissa att i senaste veckans blogginlägg så har det nämnts nåt om godis, mat, baka i varenda inlägg. Guu vad tråkig jag är! Haha!

Godnatt!

Tugga tugga tugga!

Har varit ute på en underbart skön promenad idag i solen. Varmt och skönt. Det  var Anna, jag, Emmelie och Lexus. Gick en sväng som jag inte gått förut, så det var kul att få ett nytt promenadstråk till våren och sommaren sen. Haha! Har ju haft min beskärda del av vilsegångnar så ska inte ge mig på mera vilda utflykter skulle jag tro. Haha! Eller vad säger du, Milla? *fniss*

Har sovit en stund på soffan sen jag kom hem och sen käkade jag sparrissoppan. Mår lite illa, vet inte varför. Men det går väl över. Nu ska jag ta en choklad ikväll och den smakar ju chokladpudding, så det är helt ok. Hehe!
Har tuggat tuggummi också för första gången denna veckan. Skönt att få tugga på nånting. Käkmusklerna är ju inte överansträngda direkt. Haha!

Nu måste jag kissa...för typ, trettiofemte gången idag känns det som.

Tjillevipp!

Minus 2 kg!

Hej hopp!

Måste bara meddela mig denna vackra soliga dag att midjemåttet har minskat med fem cm och vikten med två kg. På en vecka. Ok, det ÄR faktiskt en sporre att fortsätta med sopporna en vecka till. :D
Nu ska jag ut och promenera och fylla mig med d-vitamin!

I want it all!


Blodtrycksfall

Halli hallå!

Jisses, har suttit här en stund, flyttat på mig, men kom tillbaka. Har läst mina favoritbloggar nu och sträckte bara på mig, sittande och så bara svartnade det för ögonen. Tur att jag redan satt. Haha! Det blev ett lätt blodtrycksfall där.
Har tittat i min garderob och bara stängt. Det är så mycket saker. Fredrik och jag skulle ta itu med den imorgon. Själv ska jag försöka ta ett ryck med dammsugaren här innan jobbet. Det behövs verkligen. Annars känns det bara skönt att det är söndag. Ledig två dagar efter idag. Ska bli kanonnajs!

Får gratulera MILLA på namnsdagen idag också. Grattis grattis! :D

Imorgon ska Fredrik och jag väga och mäta oss. Det ska bli spännande att se om Modifast-dieten har gett nåt resultat. Annars kommer jag köpa chips imorgon. Och choklad och baa negerbollar. Hahaha!Har det gått bra kanske man ska fira med en knäckemacka med ost. Har verkligen saknat ost. Jag har nog aldrig snackat så mycket mat som den här veckan. Men så får det vara.

Nu ska jag dansa med dammsugaren. Kattstackarna kommer springa och gömma sig.

I want it aaall! I want it aaaaaaall! And I want i now! *sjunger* 



Loser!

Hej och hå!
Äntligen hemma. Nu är det bara en dag kvar på jobbet, sen är jag ledig i två hela dagar. Ska bli så skönt!
Jag fuskade idag...som en riktig liten loser. Jag smaskade i mig två dumlekolor för att jag var så chokladsugen. Kombinationen mens/på jobbet/inget att göra/ingen mat funkade inte riktigt bra idag. Attans! Men det är inte hela världen. Jag tog ju en promenad till jobbet både igår och idag, så de är nog bortbrända innan helgen är slut iallafall. Är det lika fint väder imorgon så ska jag gå då också. Fsat då ska jag inte hoppa över mössan som jag gjorde idag.
Det blåste sjujäkla kallt ute så mina öron höll på att trilla av innan jag kom fram.

Ska se om jag orkar bry mig om att hämta mitt paket på posten imorgon också och kanske köpa honung och bomullsrondeller, annars blir det väl på måndag. Men nu ska jag tvätta av mig och sen hoppa ner i sängen och läsa. Nya tag imorgon.

Godnatt!

Peptalk!

Tack söta Anna för din pepp och beröm!

Ge mig mer sånt ni kära vänner och bekanta!
Jag är i en downperiod nu!
Jag behöver er kärlek och beröm! Hihi!


Vad ska jag göra?

Hej hopp!
Är skitslö idag, ont i huvudet igen och vaknade av kramp i vaden. Väldigt inte skönt. Mitt uppe i en jobbhelg och igår var dösegt. Frågan är hur det blir idag. Har så mycket som behöver göras, men ingen större ork när jag jobbar. Måste diska, dammsuga, duscha, rensa ur garderoben... hur länge har jag inte sagt det egentligen? Vet bara inte vad jag ska börja med.

Jag är sugen på mat och snask i princip hela tiden. Sitter och kollar recept och matbloggar och jag vet inte vad allt. En sak är säker. Det är f*n så mycket bättre och skönare att motionerna mera än att skippa att äta! Nu har jag ju matersättningar som fungerar som mat och visst, jag blir mätt och de är ganska goda till och med, men jag vill ha en ostmacka på mitt eget hembakade bröd! En tonfiskröra och pasta, kesoröra, tzatsiki, pannbiff och potatis, choklad, köttfärrsås och spagetti, pizza, potatisgratäng, kyckling... ja, vad som helst egentligen. Haha!

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen äta frukost...eller ja, dricka.
See you!

Deprimerad

Sjukt deppig för tillfället. Hatar att jobba när jag är såhär. Vill inte vara ensam, vill inte vara på jobbet. Jag vill vara hemma och äta choklad! Jag som inte för är hungrig. Blä! Låt morgondagen vara bättre! Inte för att jag tror det men... Tror inget positivt alls just nu.

Seg som kola.

Hej hopp!
Vaknade kvart i nio idag fast jag kom hem vid tre. Uuuuh, är så himla seg. Låg och slumrade till och vaknade fram till klockan blev halv elva typ och sen gick jag upp. Nu har jag ätit frukost och tjattrat lite med mamma. Fick dricka mitt te hemma hos henne för hon hade mjölk och det hade inte jag. Haha!
Nu känner jag bara för att sova en stund, men tror jag ska slänga på filmen som jag lånade av Malin och bara dega i soffan tills det är dags att jobba. Skönt att börja fem idag måste jag säga. Har ju hela helgen framför mig att jobba så det blir fint. Hoppas det går bra med maten. Hehe! Men det tror jag. Tycker jag är ganska duktig faktiskt och Fredrik med. Vi kämpar på.

Nu blir det soffan.

För Haiti

Jag är säkert sista människan som ser denna, men ack så bra. Måste visa.


Stormig promenix!

Anna och jag var ute och tog oss en promenad förut. Den blev inte jättelång, men den blev väldigt väldigt kall, för sablar vad det blåste! Kinderna såg ut som plommon när vi kom in. Då satte vi oss och drack varm oboy. Eller Anna drack Oboy och jag drack en chokladmodifast. Det gick bra det med.
Nu är det snart dags att "äta" igen och jag tror det får bli en varm soppa. Är småfrusen av mig. Ska slänga på en film tror jag, om Anna skulle komma bortåt igen.
Sen ska jag följa med henne till Arlanda så hon får hämta hem sin Tim. Han kommer med ett plan halv ett inatt så då kan hon behöva lite sällskap. Haha! Usch och fy för att åka den vägen helt själv. Så tråkigt! 

Imorgon ska jag jobba igen. Skönt att jag börjar fem. Då är det dag fyra som vi käkar dessa soppor och drycker. Tycker det går förvånansvärt bra ändå, men såklart man är sugen på mat eller godis eller bara en smörgås. Men men, förhoppningsvis går det snart över. De fyra första dagarna ska ju vara värst och än så länge så känner jag ingen totalpanik. Däremot ska jag ju ha mens, så jag undrar hur chokladsuget kommer se ut då. Kanske tur att inte Fredrik är hemma i helgen. Hehe!

Ska nog börja riva lite i min garderob nu faktiskt. Blev lite sugen på det. Haha!

Traderafynd

Några fina fynd jag har gjort på tradera senaste månaden (inte mars alltså utan februari). Bilderna har jag lånat från säljarna.

 
Mineralrouge Cleopatra från Make Up Store 41:-


Läppglans Exit från Make Up Store 41:-


Rouge Rose Patel från Make Up Store 67:-


Lila klänning från H&M 71:-


Leopardklänning från Gina Tricot 73:-

Det var en del. :)

Reklamångest

Good day!

Har just ätit min vaniljfrukost idag. Är faktiskt mätt, tro det eller ej. Då har jag fortfarande en halv kopp te kvar.
Men ack vad jobbigt det kan vara och se på tv alltså! Vad mycket reklam med ätbart det är! Hela tiden! Snacka om matångest när det är Burger King, Max, Toblerone, Lindtchoklad, Coca-cola och allt vad det är hela tiden! Till och med knäckebrödreklamen ser ju fantastisk ut. Haha!
Man blir lite matskadad, men man får försöka låta bli att tänka på hur gärna man vill äta helt enkelt.

Förresten Lindsey, så hade du nästan rätt. Haha! Jag drömde att jag åt inatt. Inte en knäckebröd som du skrev, utan en vetebulle. Hahaha! Fast jag fick ångest då med eftersom jag glömde av mig. Så nu kommer matdrömmarna. *fniss*

Är ledig idag med, denna vackra vinterdag! Skulle det vara så här fint väder hela vintern så skulle jag älska det. Sol, lagom kallt och gnistrande snö- Det är riktigt promenadväder. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu ska jag ta bort lite skruttigt nagellack och måla på mitt nya gröngröna.

Det går bra nu kompis..

Hej hopp!

Isch vad trött jag är. Har legat en stund och sovit faktiskt. Har haft ont i huvudet idag men vi åkte in och tränade, fast denna gång hjälpte det inte. Men det var skönt att röra på sig ändå.
Käkade soppa när vi kom hem. Gott att få nåt varmt i sig. Ska ta en kopp te snart, men måste kolla klart på Dejting in the dark eller vad det heter. Lite småroligt program. Haha! Roligt att se hur besvikna en del blev när de fick se varandra. Haha! Samtidigt upptäckte man ju hur ytliga en del är när allting annat har varit toppen.

Aja, jag är vacker och underbar! *fniss*

Bananfrukost

Hej hopp dildo! (aka gummisnopp)

Idag blev det en bananfrukost. Känner mig inte alls besvärad ännu av detta idag. Men har lite ont i huvudet och Fredrik också, så det har säkert med saken att göra.
Drack en Modifast med kaffesmak igår. Det var verkligen inte nån höjdare. Usch vad äcklig den var! Jag mådde jätteilla efteråt, men får väl träla i mig den också vartefter. Hehe! Ska testa att värma en sån idag tror jag. Kanske blir bättre då. Får se. Hahah!

Har precis diskat så känner mig lite duktig. Är verkligen sugen på att rensa ur min garderob idag, men får se. Har pratat om det så länge så det vore verkligen på tiden tror jag. Men men.

Usch vad det håller på och snöar då. Så tråkigt nu. Jag var så glad att det töade bort en massa och tänkte att snart får man se gräsmattan, men icke. Nu yr det i luften igen, men snart är det vår. *hoppas hoppas hoppas*

Väntar på pengar från jobbet. Mitt friskvårdsbidrag. Har det inte kommit imorgon så får jag väl ringa igen. Pratade ju med dem på lönekontoret förra veckan så det borde ju dyka upp. Med tanke på soplönen jag fick så är alla pengar välkomna. Haha!

Nu ska jag borsta mitt torra spröda vinterhår och smeta i lite inpackning.
Plick!

Första dagen

Hej hopp!
Hemma efter jobbet nu. Väldigt skönt.
Första dagen utan mat har gått bra. Har druckit mina påsar, vatten och te.
Känner mig lite tom i magen just nu, men snart ska man ju sova så...
Jobbigt att stå på jobbet och titta på all mat och godis som folk köper. Usch. Haha!
Men första dagen är avklarad så nu får vi se hur nästa går. Jag tänker inte bada i vassen i sommar. Hehe!

Nattinatti!

Mat?

Jäklar vad hungrig jag är! Haha!

Chokladfrukost

Hej hopp!

Idag började vi med vår nya "diet". Haha! Ska testa på Modifast, som mamma, Jansa, min moster och morbror med flera har hängt på. Ska bli lite spännande! Mamma har ju gått ner ca tio kg på tre veckor och Jansa likaså, moster och morbror har också gått ned en massa. Får se om man själv lyckas, men det tror jag.
Egentligen är jag rätt emot pulverdieter såhär, men att jag testar Modifast är för att det inte är VLCD (Very Low Calorie Diet) utan bara LCD. Det känns bättre, dessutom var de rätt goda. En del smakar milkshake och så finns det varma soppor också.
Fyra påsar om dagen ska man äta om man ska byta ut alla måltider, sen kan man ju kombinera med mat och frukt också om man vill. Men vi tänkte testa iallafall en hel vecka med bara påsar, sen får vi se. Så får man ju gå upp gradvis till mat igen och då inte vräka i sig en pizza det första man gör. Haha!
Tror det är en kickstart man i många fall behöver och då passar det här bra när vi dessutom börjat träna igen.
Perfa. Som tur är så kan man ju dricka te och kaffe också och självklart en massa vatten.

Nu ska jag kila ut i snörusket och hämta posten. Hoppas det ligger nåt kul där.

En positiv sak till med detta: Det blir skitlite disk. Haha! 

RSS 2.0