Kärlek!

Hahaha, jag tror nästan min bror är lite förälskad! Det är nog första gången i så fall. :)


Luftslottet som sprängdes

Ikväll blir det film! Luftslottet som sprängdes! Wiie, ska bli spännande att se hur det hela slutar, sen ska jag läsa böckerna. Men nu kollar vi på This is it! Har ätt pizzamackor av resterna från igår och sen blir det nog chipsen som dyker fram. Från måndag nu så är det ju hårda bud här. Heheh! Ska bli spännande att se hur det går.

Tjingeling!

Citron och ingefära.

Hallojsan!

Har haft lite mysfika här med Anna och Stine som kom förbi. Vi käkade lite kladdkaka och drack saft och te. Tyvärr kan ju inte Stine äta mjöl så hon fick en toblerone istället. Haha! Alltid nåt iallafall. Men Anna och jag och Fredrik käkade kladdkaka. En som jag gjorde för ett par månader sen och har haft i frysen. Måste säga att den blev förbaskat god! Inspirerades av en chokladkaka med citron och ingefära i, som jag tycker är sjukt god. Så då testade jag att göra en riktigt mörk kladdkaka och så rev jag ner färsk ingefära och hade i pressad citron också. Väldigt smaskigt måste jag säga. Tyvärr hade jag ingen grädde, men det gick bra ändå. Den kladdkakan vet jag att jag kan göra igen iallafall. Då ska jag nog riva ner lite citronskal också för mer fräschör.


Men nu är det tvättstugan som gäller. Fredrik ska dammsuga, men om det blir idag vet jag inte. Hihi! Jag har iallafall diskat också, så dagens gärning är gjord får man väl säga.
Ikväll ska vi kolla på Luftslottet som sprängdes på dvd.

Tjing!

Takras!

Hej hopp!

Har just ätit en lite snål frulle, bara ett glas nyponsoppa. Så är det när man inte orkar eller är hungrig. Håller på i tvättstugan idag och det är en del att ta hand om. Skönt att bo i samma hus som tvättstugan nu. Förut fick man ju gå en bra bit, släpandes på tvättkorgar och medel hit och dit. Usch! Nu är det bättre när det bara är en trappa. Fast jag och trappor nu är inte bästa kompisar.
Jag ser nog lite lätt störd ut när jag går uppför en trappa och håller för öronen, men det är så sjukt obehagligt när det knakar i knät så jag står knappt ut att lyssna!

Vad skönt att det töar så mycket nu måste jag säga! Hoppas det fortsätter så man får se lite grönt snart. Det ska ju vara vår i mars, är det inte så sången säger? Mars, april har knopp i håret.... men här är det väldigt knopplöst för tillfället. Men det kanske går fort om man har tur. Hehe!
Nu håller ju snön på att rasa ner från vårt verandatak iallafall. Så slipper man oroa sig för det. Takras har det varit nog av, här är det bara snöras.

Nu ska jag troppa ner i källaren igen och styra lite. Annars blir det nog en lugn dag idag.


Våga!

Om du saknar modet att starta något, är du redan stoppad.


Bröllopsfotografen

Satt för en stund sen och mumsade i oss hembakad pizza här och tittade på film. Bröllopsfotografen blev det.
Är inte det ett svårt ord att stava rätt förresten? Brölopp...bröllopp...bröllop...ja, lite svårstavat ord är det definitivt tycker jag! Haha!

Robin är bröllopsfotografen från hålan i Värmland som får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm. Han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina världen. Det går väl så där.

Jag tyckte filmen var väldigt bra! Den kändes väldigt sann i den mån jag har märkt av "överklassen" eller de som gärna vill vara lite bättre än alla andra. Smita undan från konflikter när de inte orkar stå för sina egna fel eller smita för att man inte vill visa för sina vänner att man gjort ett misstag som man inte har lust att rätta till...tro att man är lite bättre än alla andra och gå bakom andras ryggar...
Filmen handlade om hur gärna man kanske vill passa in och framstå som bra, samtidigt som man egentligen inte tycker som man visar, men det gör det enklast för en själv om man låtsas som man tycker så. Nån som fattade? Haha! 
Samtidigt var den väldigt småmysig och rolig och bara den värmländska dialketen är ju för härlig att lyssna på! 
Sevärd svensk dramakomedi skulle jag vilja säga! Stora drömmar men med små medel.
Sen var han bara väldigt ful när han klippte av sig det långa håret och det var synd. Haha!

Betyg: 4/5 


KISS-utställningen

Här kommer bilder från KISS-utställningen jag och Fredrik var på häromdagarna. Riktigt tufft att se. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, så allt är fotat med mobilkameran. Därav lite sviktande kvalitet på vissa bilder. Alla bilder är klickbara.









Glömde vända på denna så ni får vända på huvudet.







Tjugotre

Hej!

Sitter här med träningsvärk igen. Fredrik och jag var inne och tränade igår, riktigt skönt att vara igång igen! Fast fortfarande är gruppträningarna roligast. Men vågar inte vara med riktigt ännu, ska nog ringa en ortoped först och kolla vad han/hon säger om det. Jag känner ju att det är skillnad i knät, för i det bra benet är det inget som flyttar på sig när jag petar, som det är i det mindre bra benet.. Vårdcentralen litar jag inte på alls, varför gå dit och betala 150 kr när de bara säger åt en att gå hem och käka Ipren? Det kan jag göra utan deras rekommendationer. Nej lite riktig hjälp vill jag ha. Men fan... det är så himla svårt att veta vad man ska göra. Hatar att slänga ut pengar på en massa sjukbesök och grejer och så gör de ändå inget åt det! Usch, vilket dåligt humör jag blev på!

Hur som helst, efter träning så åkte vi hem och började kolla på This is it, men så pratade jag med Anna och det slutade med att vi slängde av oss myskläderna och på med annat och åkte in till stan där Anna, Alex, Tim, Stine, Johanna och Pelle satt och hade det trevligt. Så när Fredrik och jag tillkom så lekte vi 23, leken som vi även höll på med på vår personalkryssning. Kul blev det! Hahaha! Hade det inte varit för att batterierna i kameran dött så hade jag lagt upp dem på en gång, men det får vänta nu.

Jag och Fredrik åkte hem ganska tidigt för de andra gick ut på nåt ställe och dit ville inte vi så troligen skulle vi träffas idag också.

Nu ska jag ut och slänga sopor och sen måla naglarna.
Pling! 

Tö!

Hej hopp!

Här har man varit lat och inte uppdaterat. Ska man inte skriva i en dagbok varje dag. Hehe, vem bryr sig. *blink*
Har fortfarande ont i huvudet, sen i onsdags. Fattar inte varför det inte ger sig... Men det är väl för att man slappnar av och blir ledig... Men det är likväl jobbigt för det. Hatar huvudvärk. Umgicks med mina vänner Elin och Lindsey igår och vi hade supertrevligt! Alltid kul att träffa de tjejerna. Nästa gång ska det bli sminkkväll hemma hos mig och då ska jag banne mig inte lida av huvudvärk!

Idag blir en väldigt lugn dag, ska försöka rensa ur garderoben lite om jag orkar, annars får det bli imorgon.
Blev glad när jag kom till brevlådan idag. Hade fått brev av Veckorevyn. Hade blivit vinnare av deras korsord så hade fått två biobiljetter. Guu så kul! Jag blev glad på riktigt.

Nu ska jag dricka vatten och banka mitt huvud i väggen...eller nej, det sistnämnda ska jag inte göra, men det första.

Vi var ju på Make Up Store klubbkväll igår också. Ja, jag handlade...

Tjing!

PS, det är töväder ute! Så himla skönt, bara det inte blir floder, men nu vill jag snart se gräs!

Blir tokig!

Hello!

Här har vi haft en riktig sovardag idag. Vaknade runt kvart över nio, somnade om, vaknade vid tio, somnade om osv. Gick upp tjugo i tolv och det var så skönt att ha kunnat slappa en hel förmiddag. Börjar inte jobba förrän fem idag så det är kanonskönt.
Käkade lasagne till frukost/lunch och en bit sockerkaka hos mamma. Hihi!

Men jag blir så irriterad! Har försökt ringa lönekontoret i två dagar nu för att få reda på vart mitt friskvårdsbidrag på 1000-2000 kr har tagit vägen, men under dessa två dagar har jag bara fått en telefonsvarare i örat som säger att de inte kan ta emot mitt samtal för närvarande... Vad fan, åker de tunnelbana till jobbet allihopa eller! SÅ irriterande när man inte kan få svar på sina frågor! Och denna månad med två sjukdagar behöver jag verkligen alla pengar jag kan få! Men det är väl bara att fortsätta ringa och terrorisera.
För övrigt fick jag lönen idag. Skitkonstigt... jag menar, den 25 är ju på torsdag så det är ju inte ens helg då. Märkligt, men det är väl kanske för att månaden är så kort. Onödigt ändå. Jag hade ju sett fram emot att det skulle bli en kort omgång tills nästa lön. Haha!

Nu ska jag kila in till mamma och skriva ut lite papper.
Tjingeling!

Comeback!

Hej hopp!

Idag gjorde Fredrik och jag comeback på gymmet. Härligt att röra lite på sig igen! Vi cyklade lite som uppvärmning, sen körde vi överkroppen och avslutade med cykel och crosstrainer. Jag på sistnämnda. Har inte särskilt ont i knät heller så det är ju toppen.
Hemma igen så gick vi direkt in till min mamma som fyller år idag. Grattis till henne! Några minuter kvar. Heheh! Där fick vi goda bullar och en jättegod hembakad sockerkaka.

Sen testade jag mina skills i köket igen. En sen middag blev det och det blev första gången som jag testade att göra egen lasagne. Måste säga att resultatet blev förvånansvärt bra. Poäng till mig!

Bokade semester häromdagen också, vecka 23 då det är Sweden Rock Festival och sen hela juli och två dagar i augusti då det är Sonisphere Festival. Hoppas jag får det som jag vill! Jag var ju först att skriva upp mig, så det borde jag få tycker jag. Höhöhö!

Nu är det snart läggdags känner jag, för jag är trött. Imorgon ska jag jobba med Linnéa för första gången. Det ska bli intressant. Ska bli kul att prata lite med henne, kanske lära känna henne lite.

Nu får det vara nog. Kanske hörs imorgon!
Tjingeling!

Träna igen! Jippie!

Halloj halloj!

Så säger alltid granngubben till sin fru när han kliver in genom dörren efter jobbet. Det har jag hört genom våra lyhörda väggar. Haha!
Hemma från jobbet, tokskönt. Ledig imorgon och Fredrik föreslog att vi skulle åka in och träna, så jag får cykla, som är lindrigt för knät och så träna överkroppen i gymmet. Ska bli så skönt att få röra på sig lite! Det behövs!
Så ska jag förbi farfar också och betala hans räkningar och sånt nödvändigt.

Men nu ska jag avnjuta en kopp te innan det är sängdags.

Förresten så var det en rolig tant inne på jobbet idag som köpte en tidning, Aftonbladet, men hon sa inte Aftonbladet utan Aftonlövet. Hahahahahah! Jag tyckte det var askul! Fattar ni? Aftonbladet eller Aftonlövet. Hahahaha! Ja, jag tyckte iallafall det var roligt.

Godnatt!

Sonia Rykiel

Just ja, faktum är att jag gjorde en beställning från H&M's senaste designkollektion, fast inte så mycket som från Jimmy Choo. Haha! Det är ju inte ens färdigbetalt ännu. Haha! Tur man är skötsam och har konto.
Men nu blev det tre saker från Sonia Rykiel som jag blev lite förälskad i. Scarfen, för att få de typiska ränderna, ett diadem med stora blommor i cerise. Passar mitt nya hår. Hehe! Och såklart de cerise/svarta kilklacksskorna. De bara älskade jag och beställde igår. Då fanns inte scarfen, men den fanns idag så då fick det bli den och diademet med.
Så nu ska allt betalas av innan jag beställer nåt nytt.



Baka?

Hej hopp!

Vad gör ni idag? Själv har jag bara duschat och käkat frukost. Ska iväg och jobba idag med så det blir en lugn dag innan dess. Sen har man ju ingen aning om hur det kommer bli på jobbet.
Fredrik har tjatat om negerbollar i ett par dagar nu så frågan är om man kanske ska baka lite. Haha! Det är ju sjukt gott med hemmagjorda så..

Fast jag ska ta ett krafttag med dammtrasan tror jag. Hyllorna ser inte vackra ut när solen lyser in genom fönstren. Ja, ni läste rätt, Solen! Härligt med sol i detta vinterland. Men seriöst alltså, jag undrar verkligen när den sista snön kommer försvinna. Första veckan i juli eller nåt känns det som... Helt galet vad mycket snö det är. Utanför köksfönstret är det nästan ända upp till fönsterkarmen. Hoppas det inte blir sjögång i källaren när det börjar töa....
Aja, nu är det dammtrasan som gäller!
Tjingeling!

Ang. djurtestat smink!

Angående mitt inlägg om djurtestade skönhetsprodukter så vill jag bara säga att ni som tycker som jag:
Kopiera och sprid vidare!
Ju fler som gör det och tar ställning, desto bättre såklart.

Ha en bra dag allihopa!

Djurtestat smink?

Hur ställer ni er, gott folk, till smink och andra skönhetsprodukter som är djurtestade?
Undviker ni det?
Bryr ni er inte?

Själv avskyr jag att det görs försök på djur, men har inte haft så bra koll. Vet dock att Make Up Store inte testar på djur så jag går ju rätt säker. Hehe!

Vad jag däremot inte visste fick jag läsa mig till hos BellaMakeUpArtist idag. Hon har nämligen skrivit ett inlägg om detta och jag blev halvt om halvt helt förstörd! Loréal, som är ett av världens största kosmetikaföretag, med märken som Redken, Biotherm, Lancome, Maybelline med flera...ja de använder sig fortfarande av djurförsök!
Jag är helt emot sånt och kommer använda upp sånt som jag redan har, sen ska jag köpa så djurvänligt jag bara kan! Varför stödja en vidrig industri som inte är laglig och helt onödig när det finns andra bra alternativ som funkar för så många andra kosmetikaföretag? 

Titta in på denna sida. http://search.caringconsumer.com/ Där finns det massa information och framförallt en lista på företag som testar och inte testar på djur. Väldigt intressant och tyvärr sorglig läsning också.

Nej, usch...tänk er själva om din katt/hund/marsvin/gris/kanin skulle råka ut för detta! Det känns lika hemskt för alla djur, så använd produkter från den säkra listan! Jag är väääääldigt glad att den är så mycket längre än den andra iallafall!

 


Världens lugnaste..

Hej hopp!

Idag har nog varit den lugnaste dagen nånsin på jobbet. Kanske inte då, men det känns som det iallafall. Det har inte varit mycket folk uppe alls! Det är väl inte så många som vill ge sig ut i ovädret som varit och fortfarande är. Inte jag heller egentligen, men man har ju inte så stort val direkt. Får jag inte ut bilen så får jag väl vackert gå. Bor ju för nära för att slippa undan. Heheh!
Hur som helst var det rätt skönt med en lugn dag även om det blev väldigt segt emellanåt. Men men...
Frågan är ju nu hur det blir imorgon. Vi får väl vänta och se helt enkelt. Vore ju rätt skönt om man slapp gräva sig fram i snön till bilen iallafall. Haha!

Nu är klockan snart två och Fredrik sitter och spekulerar i om han ska ställa klockan på sex för att se hockeymatchen mellan Sverige och Finland imorgon bitti. Jag struntar nog rätt stenhårt i den. Älskhatar matcher mellan Sverige och vårt östra grannland så det skulle egentligen vara sjukt spännande att se, men nattsömnen lockar definitivt mer. Avskyr att vara så trött på jobbet att man bara vill krulla ihop sig till en boll och sova på klinkersgolvet...

Höres tomorrow gott folk! Sov gott! I will. 


Jag undrar..

Hej hopp!

Ja, jag undrar ja om jag kommer kunna ta mig till jobbet med bilen. Det snöar så det är groteskt här. Jag undrar om vi kommer ha några kunder alls eller om det kommer drösa in folk för att det är jobbigt att köra. Är folk verkligen ute och kör i det här vädret? Jag är glad att det inte är långt till jobbet.
Ska ta och göra mig ordning lite nu, fruktansvärt osugen. Det är en sån dag som man bara vill gosa ner sig i sängen och mysa och dricka te och ha tofflor på sig.
Men så blir det icke.

Vad gör ni idag mina vänner?

Vinn mineralsmink!

Jag är med och tävlar hos makeupartisten Andréa om ett kit med mineralsmink från E.L.F.

Paketet innehåller:

• 2 mineralfoundations
• Mineralconcealer
• Mineralrouge
• Borste för mineralfoundation
• Rougeborste
• Necessär



Deras mineralsmink är 100% mineralbaserat.
Vinnaren får välja mellan färgerna Light och Warm på startkitet.

Tävla såhär:
• Skriv ett blogginlägg som endast handlar om denna tävling, och länka där både till Andréas blogg och till http://www.eyeslipsface.se/
• Om du lämnar en motivering till varför du borde vinna så får du en extra lott i tävlingen!
• Skriv sedan en kommentar till det hennes tävlingsinlägg, att du är med och tävlar. Glöm inte att lämna din mailadress.

Tävlingen avslutas onsdagen den 3:e mars kl. 20.00.

De brinnande ljusen!

Just ja! Har ju inte berättat hur det gick på Rusta när jag var där och reklamerade mina brinnande ljus.
Det gick iallafall bra. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående. De tog ljusen och skulle skicka dem för analys om det var nåt fel på dem. Så jag skulle kika in igen om några veckor för att se om de fått nåt svar.
Jag fick pengarna tillbaka för ljusen och dessutom fick jag hundra kronor att handla för som plåster på såren.
Jag köpte inte ljus, men däremot nästan en liter schampoo och en liter balsam, 900 ml för att vara exakt. Ni vet, de här TreSemme eller vad de heter. Dessutom ett glansserum till hårtopparna från Björn Axén, så det var inte fy skam trots allt.

För övrigt så var jag och fick röven ur vagnen idag och gjorde en synundersökning. Jag ser bra! Det var en liiiiiten liten marginell skillnad så optikern sa att eventuellt om jag ska se på tv länge eller läsa mycket eller länge så skulle det möjligtvis kunna vara behövligt med ett par läsglasögon på svag styrka. Men egentligen behövdes det inte. Så det var ju bra. Fast då vet jag ju fortfarande inte vad min knasiga huvudvärk beror på och så får jag ingen ordentlig anledning att köpa balla glasögon. Det är ju en så snygg accessoar! Haha! Men jag ska iallafall testa lite glasögon i olika butiker bara för att det är kul och snyggt. Jag älskar att se glasögonintelligent ut! Hihi!

Kryssning!

Hello!

Tänkte ta och lägga upp lite fina bilder från kryssningen nu i tisdags. Hehe! Jag och mina kära arbetskollegor var på Cinderella och gjorde dansgolvet sviktande!
Sen snuvade jag, Anna och Alex alla pensionärerna på godisvinsterna i musikquizet dagen efter också. Haha!
Men lite bilder från vår underbart roliga kväll! Jag vet att det finns fler fina bilder från mina kära kollegors kameror. Ska se om jag kommer över några av dessa. Haha!

 
Jag och Maria på bussresan.


Semleätning på Nyköpings bro. Maria och Alex.
Det var ju fettisdagen trots allt.


En glad Jonas och en glad Pelle!

 Emmeliiiie! :D

 
Fotade Pelle i smyg. Han ler med tänderna till och med! Snyggt Pelle! :)

 
Annas fixfix innan buffén. Allt hår på plats.


Sötaste Alexandra! :)

 Jag fick också vara med på ett hörn.


I buffén och proppar i oss massa god mat!
Emmelie och Alex.



Och dricka... *blink*



Sen blev det lekar och förfest i hytterna!








Hej, vi heter Daniel och Pelle och vi gör inte alls reklam för Smirnoff Ice!

Sen blev det total takeover av the dancefloor! Till och med karaokemikrofonerna tog vi över!


Jag bara älskar den här bilden på Daniel! Med Eric i bakgrunden. ;)


                                                      Pelle och Anna tömde casinot. ;)










Efter en hel partykväll så blev det ett lite slitet gäng som gick och tog lite nattamat.
I sängen hamnade vi nån gång runt femsnåret. Sen var det upp vid tio och det var fantastiskt skönt att få ta en dusch vill jag lova! Sen klådde vi brudar upp pensionärerna i musikquizet. Muahahaha! Vi kanske skulle ha tagit en bingo också, vem vet? Hehe!

Kvällen på jobbet sen var rätt seg kan jag säga. Inte för att man var sjukt bakis, var bara väldigt seg, men blev lite illamående senare på kvällen, plus att knät gjorde ont så jag fick gå och sätta mig hela tiden.
Men men, efter en god natts sömn så var man nästan som en ny människa igen. Hihi!

Jag hoppas verkligen att det blir nåt skoj Statoil Stavsjö-party igen! 


I'm back!

Hello!

Jag är tillbaka efter en superkul kryssning med mina kära arbetskamrater! Roliga bilder kommer inom kort. Nu ska jag äta Ipren och frukost. Knät protesterar mot för mycket dansande på båten. Jag ska ringa sjukvårdsupplysningen. Har ju för tusan varit hos en läkare. *morr*

Tjingeling!

I'm bad!

Hej hopp!

Sitter i Stockholmo. Kom upp igår och var på Fredriks spelning. Det var jättekul! De är så duktiga. Blev inga bilder den gången heller eftersom jag filmade. Hoppas verkligen det går bra för dem i tävlingen. Det skulle vara superkul!

Idag har det hänt typ inget. Var på bra humör först, sen blev det inget att göra och då blev jag grinig, grinigare, grinigast till slut. Men sen bestämde vi för att åka en sväng till Skärholmen. Jag var inne på Make Up Store (gissade du nåt annat?) och kollade in vad de hade på rean sin, men det var bara saker jag redan har. Men jag köpte iallafall nya skuggan Charity, som pengarna för, går till hiv/aids-forskning. Så samtidigt gjorde jag en god gärning. Vill du ha en skimrande guldaktig skugga som passar som bas eller highlight och funkar med alla andra färger så kommer denna vara kanonbra! Gör en god gärning du med. *reklam* Hahaha!
Sen var vi inne på Skopunkten och kollade lite. De hade en del fint. Fredrik hittade ett par svarta stövlar som var på rea, med lite nitar på. De tyckte han att jag skulle ha så han betalade halva åt mig. Så snällt!

Nu är vi hemma igen och ska käka mat och sen blir det väl antagligen tv'n. Jag är på bra mycket bättre humör men inte upplagd för mycket mer än en hemmakväll så så blir det nog. Kanske ska slänga oss i badkaret sen. Det vore inte fel. Men nu blir det mat.

Imorgon har vi bokat bio och ska finally se Avatar i 3D. Nice!

Tjillevipp! 


Packning!

Tjing!

Är mitt uppe i packning av väskan. Har duschat och käkat och kollat en massa youtubeklipp här på morgonen. Hihi!
Vi ska till Stockholm om ett tag, så det är väl bara att fortsätta. Ska komma ihåg tandborsten den här gången. Haha!

För övrigt så var Fredriks bullar jättegoda! Det är bra, då slipper jag baka dem. Fniss!

På återseende!

Tjippelipp!

Tjipp!

Heeeemmmmmaaaaaaaaaaaaaaa.......sovaaaaaaaa! LEEEEEEEEEEEDIIIIIIIIIIIIIG! Bästa!
Godnatt!

Färdig.

Nu är jag hemma igen efter alla omkringspringningar i stan. Nu ska jag kila till jobbet om en dryg timme. Är trött så det blir nog bilen idag.
Var inne på Make Up Store och snackade lite skit. Alltid trevligt. Jaja, jag köpte ett läppstift och ett glans och några berlocker till mitt fina armband. Måste - Samla - Alla... Haha! Sen handlade jag en tröja på Gina Tricot som passade som handen i handsken på mig. Det är en lång leopardmönstrad hoodie. Kunde inte bli bättre. *tack farfar* Haha!

Nu ska jag sätta lite färg på fejjan och sen är det väl dags att dra. Imorgon blir det Stockholm och på tisdag är det kryssning! Ska bli förbaskat roligt rent ut sagt!

En annan rolig sak, Fredrik bakar bullar! På eget initiativ. Wohoo! Det ni. *blink*

Ärenden i staden

Guten Morgen!

Var ovanligt tidigt uppe för att vara jag idag. Klockan är bara nio men jag har varit helt vaken sen tio över åtta. Häftigt. Det är inte varje dag. Hahah!
Sitter och äter frukost nu och ska bege mig inte till stan om en stund. Få på sig lite mera kläder först. Det är ju kallt ute! Igen... Sen ska det handlas och skällas på och diverse saker. Men sen ska jag börja jobba klockan fem. Sen har jag ledig helg!
Vi ska till Stockholm för Fredrik har spelning och den här gången kanske det blir bio, vem vet. Om det finns platser. Haha!

Nu ska jag ägna mig åt min frukost.

Jobbtajm

Idag är det dags att jobba igen. Idag och imorgon. Tänkte jag skulle köra Iprenfritt idag med och se hur det går. Knät kan ju inte jäklas med mig hur länge som helst. Och skulle det bråka så hoppas jag att Ipren är så intelligent att den hittar mitt smärtsamma knä snabbt om jag måste ta en eller tre.

Imorgon hade jag tänkt följa med Fredrik till Nyköping, men jag tar min bil och åker till Norrköping istället. Måste köpa kattsand, men framförallt så ska jag till Rusta och fråga om de har ljus där bara veken brinner, inte hela ljuset...

Nu ska jag försöka göra mig ordning lite till jobbet. Tänkte ta en promenad dit idag om det inte börjar snöa för mycket.

Som jag redan nämnt, köp inte värmeljus på rusta!

Annars, ha en bra dag allihopa!

Gårdagens makeup

Ja, som vanligt är jag sen och lämnar alaltid ut gårdagens mejk.
Fredrik tyckte ju min gula mejk var en AIK-sminkningen eftersom den var just gul och så hade jag tjock svart eyeliner. Så då bestämde jag att det får ju bli en Djurgårdsmejk igår. Blått, rött och gult med andra ord. Tyckte den blev riktigt snygg. Nu syns inte det blå så jättebra på bilderna, men har iallafall dragit blå skugga under ögat.





Imorgon kanske det blir Hammarby, vem vet... Haha!

Brand i mitt hem!

Alltså, hjälp! Fanken, det brann nyss här hemma! Jag hade tänt lite ljus och smålampor lagom tills vi skulle käka taco och vi hade precis satt oss i soffan i vardagsrummet när jag tycker ljuset fladdrar ovanligt mycket ute i hallen. Går och kollar och vad skådar mitt öga om inte en eld! På min nya smala hylla, där jag ställt fyra ljuskoppar så står en i lågor!
Jag ropar på Fredrik och sliter fram ett kastrullock att kväva elden med, men då har Fredrik redan blåst ut elden.
Värmeljuset har alltså tagit eld hela det och inte vara veken... Aldrig varit med om nåt liknande.

Det tog ju en stund innan det gick att ta i lyktan så vi satte oss igen, men då tycker jag återigen att det är för mycket fladdrigt sken ifrån hallen, så kollar igen. Då är det inte nåt ljus som står i lågor, men alla övriga tre fladdrar oroväckande så jag släcker dem. Men de har blivit så varma så jag fick ta i dem med grytlappen.
Helt sjukt!
Jag har aldrig nånsin haft problem med några ljus förut, men när fyra stycken ur samma påse nästan börjar brinna och ett verkligen gör det, då vet jag att RUSTA, där jag handlade dem, de kommer få en reklamation på dessa. Då är något fel, så detta kommer de få höra!

Köp inte era värmeljus på Rusta!

Nya ögonbryn

Hopp!
Usch vad seg och tråkig jag har varit idag. Vaknade som i ett skruvstäd mellan katter och pilli håret och bara kände att jag måste bort från sängen! Panik av att sitta fast och inte kunna röra mig. Så var jag tjurig för att jag inte kunnat sova. Tjurig för att det var Guns n Roses som kom till Sweden Rock. Än inte fullt bekräftat dock. Samtidigt är det kul för att jag vill se dem, men jag hade nästan räknat bort SRF och det kändes så skönt.

Men efter att ha snäst lite så kändes det bättre. Haha! *Förlåt Fredik och katterna* Sen gick jag en  promenad med Emmelie och Lexus och sen hem till Anna. Hon satt och fixade sina naglar och jag gjorde pärlplattor. Haha! Men vi pratade så lite sociala var vi allt. Haha! Sen plockade hon ordning på mina bryn och aj, vad ont det gör, men det gick ganska bra ändå.
Sen gick jag hemåt. Ska fixa lite taco till ikväll, blev ju fläskfilé i ugn igår istället.

Har en Iprenfri dag men det värker litegrann. Säkert bara för att jag varit ute och gått. Men men...

Nu blir det soffan, sen ska jag lägga upp lite bilder.

Plick!

Gläfs!

Morrnmorrn!
Sitter och dricker te efter frullen. Väntar på att Emmelie ska höra av sig så ska vi ut och gå i snöyran. Ska bli skönt att röra lite på sig även om det får bli ganska så försiktigt. Tänkte att jag skulle se hur det känns om jag skippar min Ipren-diet idag.
Satte upp ett par talgbollar till fåglarna här igår och det är så roligt för katterna är som tokiga ibland och bara stirrar på alla mumsbitar som flyger omkring där ute! Busan till och med mjauar och pratar när hon ser dem. Hon låter för roligt!

Nu har jag också bokat om bussresan för vår kryssning så att några åker från Norrköping och några från Nyköping. Det ska bli så kul att parta loss lite med alla kollegor! Längre än till halv tolv denna gång hoppas jag! Haha!
Nu ska jag rota fram lite kläder som kan vara lämpliga för en snöig promenad.
Tjing!

Sovatajm!

Nu är det dags att lägga sig känner jag. Läste ut min bok igår, undrar vad jag ska börja på nu. Vi får se vad som finns. Hörs imorgon!
Godnatt!

Tävling!

Jag är med och tävlar i denna blogg: http://rpattinson.blogg.se/
Det man kan vinna är en film där våra kära Robert Pattinson är med!
Var med ni också vetja!


Ingen reklam!

Ok, skicka INGEN JÄVLA REKLAM till min blogg! Idiotungar!


Är det min tur?

Hej hopp!
Håller på och lagar sen middag. Har varit hos Anna och druckit en kopp te och hämtat mina och mammas ljus från Partylite.
Fick dessutom ett telefonnummer av Anna som kan ge mig lite möjligheter. Ska spana in hemsidan nu så får vi se vad som händer och fötter. Hehe!
Byebye!

Förresten var det kalaskul att träffa Anna och Alex igen även om det inte blev så länge.
*kram på er tjejer*

Tacos, möte, ljus

Goddag!

Har just kommit ut ur en dusch och sitter insvept i morgonrock. Skönt! Vaknade kvart i tio idag, liiite tidigare än vanligt..haha!
Ska strax ordna lite frulle, men först måste jag smörja in mig. Body Shops Bodybutter is the shit när det gäller smörj. I love it!
Efter frukosten ska jag se om jag hinner åka till affären och köpa grejer till tacos. Det är middagen som är beställd idag. Av mig själv förvisso.
Sen blir det en promenad med Emmelie till jobbet. Vi ska på nåt försäljningsmöte som numer ska ske varje månad.
Så har äntligen ljusen från Annas ljusparty kommit så de hoppas jag att jag kan hämta ikväll. Det vore kul!
Nu är badrummet ledigt.

Katjing!

Ben & Jerry!

Nu ska jag umgås med Ben & Jerry. Det var länge sen sist! Jag har saknat dem! Hihi!

Trädet

För ett bra tag sen köpte jag ju ett smyckesträd som jag blev alldeles förtjust i. Idag har jag pysslat och donat bland mina accessoarer och hängt upp örhängena i det fina trädet. Det blev finfint tycker jag!
Det bästa är att mer får plats! Hihi!
Sen sorterade jag bland hårprylar, armband och halsband så nu är det skaplig ordning bland grejerna.


Gul makeup

Hej hopp!

Nu lägger jag upp min gula makeup. Blev bara en bild tagen men det syns ändå. Det är sex olika skuggor i olika gula nyanser. Om jag inte minns fel så är det Gravity, Ra, Sunset, Cover Star Lemon, Take Off och Honey Pie. Hehe! Den andra mejken är från häromdagen, rosa, lila och svart. Dream, Pollution och så var det en lila, men kommer inte ihåg vilken, Sirocco tror jag.




Hemma igen...

Morrn!

Har jobbat tre dagar nu, skulle jobbat idag med, men återigen blir det för mycket för knät så fick sjukskriva mig idag också. Attans. Fortsätter med mina Ipren så får vi väl se. Tror knappast att ingefära hjälper här liksom, trots dess inflammationshämmande egenskaper... Ska dock göra en kopp te av färsk ingefära sen ändå, bara för att det är gott om inte annat. Hihi! Men först blir det frukost med en helt vanlig kopp te.

Håller på i tvättstugan nu. Lika bra att passa på. Annars blir det nog en lugn dag.

Ska lägga upp min gula sminkning här sen som jag hade igår. Tycker själv det blev väldigt udda, men väldigt snyggt! Nu har jag ju fet svart eyeliner också. Inspirerades till hundra % av makeupartisten Bella. ( http://bellamakeupartist.blogg.se/ ) Hehe!

Nu ska jag göra frukost för magen skriker.
Ses!

Gårdagens smink

Just ja, gårdagens mejkapp ser ut såhär. Ni får bara en blundbild, de andra blev så fula.

Det är rosa, gult, svart och vitt.
Tjing.


Inbrott i bilen!

Hej hopp!

Usch vad kallt det var igår när vi skulle åka hem från jobbet, Pelle och jag. Vi var ute tio över tolv, vilket är bra men problemet blev när vi skulle åka. Jag kom inte in i min bil. Dörrarna var fastfrusna deluxe kan jag lova! De gick inte att rubba. Handtaget skulle ha gått sönder om vi slitit mer.
Vi fick göra inbrott i min egen bil helt enkelt. Bagageluckan gick upp så vi tog ned hatthyllan och så klättrade Pelle in i bagegeluckan och fick putta upp dörren inifrån. Jisses vad det satt alltså! Men till slut så.
Sen gick det ju knappt att skrapa rutorna heller för isen satt som berget så vi snackade skit och väntade medans det smälte istället. Haha!
När klockan är strax efter halv ett så ringer Fredrik och efterlyser mig, men då är jag precis i backen hemma. Vi som var så tidigt ute så blev vi skitsena iallafall.

Sen när klockan är ett (på natten) så ringer Anna och jag blir skitnervös att det skulle ha hänt nåt. Jag var på väg at lägga mig, men hon ville att jag skulle komma bort och spela spel, men det orkade jag verkligen inte. Helt trött.
Men det gck iallafall  ganska bra att jobba igår, trots knät. Men med fem Ipren i kroppen och stödgrunka runt knät så var det nog tur det!
Idag är det niotimmarspass som gäller så vi får väl se hur det går. Sen är det bara lördag och söndag också...

På tisdag tänker jag iallafall gå på boxen. Jag får ta det lugnt med benen, men jag måste röra på mig lite. Slå ut lite aggressioner och sådär. Haha! Jag hatar att allt bara blir uppskjutet hela tiden, man kommer aldrig igång på grund av skada och väder och jag vet inte allt. Men nåt måste jag göra. Jag tänker inte bara sitta här och bli tjock. Så det så.

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet.

Off!

Nu bär det snart iväg till jobbet. Tror det får bli bilen så mitt knä pallar. Känner mig så sjuuuukt onyttig eftersom jag inte rört nånting på mig på aplänge men mitt knä dör ju. Idag är det ipren som gäller så får vi hoppas att resten av helgen går som den ska också. Känns ju fånigt att behöva vara hemma när men egentligen inte är sjuk. Men vi får se. Kanske ska äta nåt nu innan jag pyser iväg.
Har tillomed sminkat mig lite idag. Testade några av mina MAC. Det blev ganska fint, vitt, svart, rosa och gult, men blandade det svarta och vita så mycket så det ser mest ut som silver, men det blev ok ändå. Bilder får ni se sen eller imorgon.

Nu, mat.

Off to work. Hejdå.

Frukostflingor

Godmorgon.
Idag sitter träningsvärken efter allt snöskottande igår. Som väntat. Det snöar inte lika häftigt idag, men tillräckligt tycker jag. Istället för mycket så är flingorna stora som frukostflingor.

Ska iväg och jobba senare idag. Får se om man får ut bilen eller om det ska bli en promenad.

Nu ska jag käka frukost.

Registrera er!

Sugen på Make Up? Sugen på gratis makeup?
Då är detta sidan för dig! Man samlar in poäng genom en pott som man får ut varje månad. Det man behöver göra är fem erbjudanden och det är allt från undersökningar, tävlingar, registrera sig på sidor eller köpa sig nåt kul! Väldigt enkelt, väldigt gratis!

Registrera er på denna länk:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7054
så får ni 50 gratis poäng som startbonus.

Det finns även ett forum för sminkjunkies, tävla om fina vinster och snacka med likasinnade.
Varför inte? Det kostar ju ingenting!


Fastnade X 2

Hej hopp!

Har ni snöstorm precis som jag? Vilken dag det har varit! Inte kunnat sova inatt för att Fredrik snarkat like crazy! Gick upp åtta och ringde vårdcentralen, de skulle ringa upp vid nio. La mig på soffan och somnade till lite lätt. Fick tid hos vårdcentralen kvart över två. För knät alltså.

Sen satte jag igång och bakade hålkakor och under jäsningen gick jag ut och började skotta bort snö för att få fram bilen så jag skulle komma iväg sen. Gjorde väl halva gårdsplanen ungefär sen var det dags att baka ut brödet. Men efter frukost och allt så var det bara att gå ut och fortsätta.
När jag skulle flytta bilen till garagelängorna så kom vi inte ens uppför den lilla backen. Vi fick backa och ta sats, backa och ta sats, så efter en bra stund kom Fredrik till slut upp med min bil.
Sen var det in och sitta en stund och så dags att åka till vårdcentralen. Hade tur så hamnade precis bakom plogbilen så jag smög mig fram i 40km/timmen där bakom honom. Haha!

Hos vårdcentralen klämde de på mitt knä och pillade och höll på och givetvis när jag går till doktorn så är jag fullt frisk, hur sjuk jag än var kvarten innan. Men när jag gick därifrån fick jag värk för att de klämt så förbaskat. Hur som helst så skulle jag bara käka fem Ipren om dan för att det skulle vara inflammationshämmande. Det var ingen övrig fara så det var ju skönt. Hoppas bara jag fixar att jobba hela helgen. Lär väl vara hög på Ipren om inte annat. Kanske blir kul. Haha!

Väl hemma sen igen så skulle jag åter ställa mig vid garagelängorna, bara det att jag körde fast med bilen i en snödriva och kom varken fram eller bak. Fredrik och en granne hjälpte mig sopa under bilen och att putta så till slut kom jag fram, men väl framme vid garagen så var det så mycket snö så där var det inte nån idé att stå så det var bara att köra ner på gården iallafall. Försöka iallafall....för jag kom fram till backen (den lilla som vi knappt kom upp för förut) och så körde jag fast IGEN...i nedförsbacke! Det är så jäkla mycket snö alltså! Helt sjukt! Man är ju så ovan! Ja, det var ju bara för morsan att komma ut så hon fick hjälpa Fredrik att putta mig och bil nerför backen. Sen var jag äntligen på plats.
Men det var ju bara att fortsätta skotta snö igen. Usch, vilken pärs. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon. Haha! Det var iallafall väldigt skönt att ta en dusch här sen på kvällen vill jag lova!

Nu ska jag göra en kopp te och smaka på mitt dagsfärska bröd och en skiva av chokladsockerkakan jag har bakat också. Hehe! Sen händer det inte mycket mer ikväll.

För övrigt så är det runt 85 cm djup snö här nu...

Tjingeling! 

Swatches

Har ju haft så otroligt mycket att göra idag, men några fler swatches har jag hunnit klämma in. Hehe! Nävars, har bara varit en sjukt lugn dag. Var iväg en sväng med mamma och handlade förut. Ringde farsan en sväng när jag kom hem. Då startade min bil också för övrigt. Bästa! Så har Fredrik och jag mest druckit te, lagat mat och ätit den och sen inte gjort så mycket mer.

Men till saken då.

Hade tre andra Dazzle Dust från Barry M som jag fått provpåsar på hos IaMias.
Det är, från vänster till höger: Fig, Block Blue och Winter Berry.



Sen har jag köpt på mig lite NYX på tradera och väntar även på två till. De heter Nyx Ultra Pearl Mania och är lösa skuggor med jättebra pigment och mycket skimmer. Gillar dem skarpt! Finns Nyx Glitter Mania också, men det har jag bara en.



Swatches:

 Mocha, Walnut
 Penny, Baby Blue
 Space, Turquoise
 Lime och Purple Glitter (sistnämnda är glitter mania)

Vet att det inte är världsbästa bilderna men det är nog inga fotopoliser som läser min blogg. Haha! Man ser iallafall färgerna bra, utom glittret, men det är lilablått och skitsnyggt!

Nu ska vi se film här hemma. Tjing!

Nya skor! och annat...

Har handlat en massa skoj som jag inte orkat visa bilder på. En del är flera månader sen. Haha! Det mesta är smink (svårgissat va?). Det allra roligaste är att när jag var på Make Up Store i fredags och handlade så fick jag ett par pumps. Förstår ni? jag FICK ett par skor för att jag handlade för ett belopp. Vem blev väl lyckligare än jag. Haha! Sjuuuukt söta, men ack så trånga bara. Ska jag kunna ha dem så är det bara att börja gå in nu.



Så har jag handlat en massa skoj!

Microshadow Pollution, Nagellack Judith, Microshadow A Girls Best Friend, Läppstift Crown
och läppennan The Perfect Pink. Nagellacket var på rea.

 Örhängen med svarta pärlor och rosa rosetter. Skitsöta ju!
Läppglanset Rio på rea.

 Nagellacken Sophie (tradera) och Jenny på rea. Microshadow Moda (tradera).

 Läppennorna The Perfect Pink med swatch och även Old Rose med swatch. Jag har alltså INTE köpt två The Perfect Pink.

Har också köpt ett skin serum från Make Up Store som man ska ha som primer innan basen. Man blir helt silkeslen i hyn! Så köpte jag en makeupväska på rea för bara 100 kr. Den hade kostat 385:- tidigare. Det var bra.

Så äntligen har jag fått tag på armbandet med berlocker från Make Up Store, som jag suktat och köpte givetvis en massa berlocker, men de är inte med på bilden. Köpt på tradera så jag lånade bilden av säljaren.


Jaa...sen har jag ju handlat mat och bensin och massa annat nödvändigt också men det är ju inte lika roligt. Haha!

MAC swatches.

Köpte ju några Mac-skuggor för ett tag som som jag tänkte swatcha. Tyvärr är de nog inte äkta, men de verkar väldigt lättjobbade och har bra pigment ändå. Här är de.

 Chrome yellow och One-Off.
 Humid och Knight Divine.

För längesen köpte jag denna också från Barry M. Vad färgen heter vet jag inte men det är iallafall en Dazzle Dust. Väldigt fin färg, men det var svårt att få till på bild. Den är iallafall beigebrun med massa skimmer i.




Sen en fråga till er som kan: Hur sjutton vet man om en MAC är äkta eller fejk? Jag har inte använt mac tidigare så vet inte hur man ska kunna göra, men vill gärna veta. Det verkar ju som det florerar ganska mycket fejk-mac's på marknaden.

Naglar idag!

Mina naglar idag och för några veckor sen:


Nagellack från Make Up Store. Det gröna heter Jenny och det gula med glitter i heter Sophie.


Det röda är Depend och det silverglittriga är ett sånt med smal målarborste. Vet inte vilket märke dock.
Fredrik målade silverlinjerna åt mig. Duktiga han!
Rivmärkena på fingrarna har jag mitt jobb att skylla på!

Inget humör.

Goddag!

Idag är jag typ humörlös. Trist att man blir så tråkig när man är ledig och allt. Det är bara så himla irriterande med knät, att jag återigen fick ont igår när jag jobbade och att det inte blir bättre. Går man till vårdcentralen så säger de ju bara att man ska vila och vem har lust att betala 150 kr för det? Det hade jag ju kunnat lista ut själv! Ringer man sjukvårdsupplysningen så säger väl de bara att man ska vila eller gå till en läkare. *suck* Kan det inte bara vara bra istället?
Har ju använt Eeze-spray eller vad det heter ända sen förra lördagen när jag gjorde mig illa, men det läste jag förut att det ska man bara använda sju dagar i streck om inte läkare ordinerat annat, så nu har jag tigerbalsam istället. Haha! Det luktar iallafall gott.

Funderar på om jag ska baka hålkakor idag. Är ju hemma så varför inte liksom. Ska väl låta nagellacket torka först bara. Har testat två nya som jag köpt på rea på makeupstore och en på tradera.  Jag ska lägga upp lite bilder. Sen...

Hej hopp! 

Inget funkar som jag vill!

Hejhopp!

Nyss hemkommen från jobbet, knät värker som fan. Får nog ställa in träningen imorgon...igen. *suck* Det är så irriterande att inte kunna komma igång när man vill det! Man bara sitter här och blir tjock.
Dessutom startade inte bilen idag när jag skulle till jobbet. Den har väl också tröttnat på snö. Ringde Daniel i lite panik och så kom han och plockade upp mig. Som tur var hade han inte hunnit åka iväg ännu. Så jag kom i tid iallafall. Men förhoppningsvis är det nåt lättfixat. Jansa skulle hjälpa mig att kolla imorgon efter jobbet. Bara det gör ju att jag inte kunde träna. Men nånting ska jag röra på mig imorrn iallafall! Så det så. Om det så bara är situps eller vad som helst.
Att knät inte gör som jag vill ger mig ju lite ångest för helgen när jag ska jobba fyra dagar i rad. Vem har råd att vara sjuk liksom? Usch!

Men men, det löser sig. Man överlever ju iallafall.
Nu ska jag slänga mig på soffan hos Fredrik... som för övrigt har ont i halsen.

Godnatt!

Nu får det vara slut!

Gaaah, kan det aldrig sluta snöa??! Jag är astrött på det här!
Imorse hade plogbilen kört sönder alla våra brevlådor också, så av sju var det tre kvar som var hela. Som tur var så var min hel, annars hade jag fått ett stort cp-ryck kan jag lova!

Helgen har spenderats i Stockholm. Vi åkte upp i fredags och då spelade Fredrik med sitt band. Jag filmade. Jätteduktiga var de! Hade lagt upp bilder om jag haft några, men filmade ju bara som sagt.
Medans de förberedde så gick jag omkring i Nacka Forum och hittade iallafall till Make Up Store, handlade lite och FICK ett par skor! Döm om min förvåning! Men glad blev jag! Wihoo! Ska visa dem sen. Supersöta, men ack vad tajt de satt. De var ju inte ingångna direkt. Haha!
Efter spelningen så åkte vi hem.
Lördagen skulle vi ha sett Avatar på Heron City men det fanns inte en plats kvar! Helt sjukt. Fanns väl några, men inga ihop och bara dåliga platser så det blev inget. Vi satt och filurade med en ny header till mig istället, som jag förhoppningsvis kan få på plats nån dag.
Söndagen skulle vi gå på spelning. Faster Pussycat, men ingen av oss hade lust. Så när Fredrik repat klart med bandet och vi käkat mat så åkte vi hem i snöovädret. Var väl hemma till elva ungefär och det var sängen inte långt efter.

Veckan som kommer nu kommer nog vara lugn. Jobbar mest. Ska förhoppningsvis kunna gå på Box- och kickpasset imorgon. Knät känns ok, men ska ändå ta det lugnt.

Nu skah jag nog dra fram dammsugaren och gå ett par varv... eller ska jag diska? Vi får se. Sen är det jobb iallafall.

Tingeling!

RSS 2.0