Semeltårta?

Eller vad säger man egentligen? Hur stavar man? Semeltårta? Semmeltårta? Semletårta? Allt ser ju helfult ut. :P Aja, det var iallafall vad Emmelie hade att bjussa på på jobbet och det var ju inte otäckt. Hehe!
Nu är jag hemma återigen och har slagit på tv'n med Melodifestivalen. Inget intressant men ändå.

Idag hämtade jag mina stjärniga pumps från Haléns för tredje gången. Ett par 36or nu och trot eller ej, men jag kunde ha dem och dessutom var de lika stora. :O Helt otroligt...det var ju på tiden att man fick nåt som funka. Annars hade jag aldrig handlat från Haléns nån mer gång.

Nu funderar jag på om jag ska lyxa till det och köra en ansiktsmask som jag köpte på klubbkvällen. Det ska jag nog. :) Sen blir det film. Ska se Guldkompassen.

Hej hå!

Solat och tränat

Nu är jag hemma igen efter vad det känns som en hel dag i stan. Det är det ju nästan också. Efter min sköna promenad i förmiddags åkte jag direkt till gymmet och körde 30 min på crosstrainern och sen maskiner för armar, rygg och axlar. Sen var jag helt slut. Nästan så jag trillade nerför trappan. :P Tog en dusch och hoppade faktiskt in i solariet och sen en dusch igen. Sen var det bilen ner till Maxi för att inhandla lite käk. Har ju varit lite skralt med det på sista tiden. Det enda som funnits är typ falukorv. :P Men nu är det ändring på det. Efter Maxi var det full fart hemåt och plocka upp allting och så har jag proppat i mig en tallrik med quorn och pasta. Var vrålhungrig. :P
Nu borde jag egentligen dammsuga för det har jag sagt att jag ska göra men är för tillfället så trött så tänker ta det imorrn istället. Nu åker jag upp och fikar med Emmelie på jobbet istället för det har jag lovat. :)

På återhörande!
Hej hopp, gummisnopp!

Uppe med tuppen idag!

Eller...haha en rätt sen tupp i så fall, men jag vaknade nio och gick upp direkt. :)
Det är strålande sol ute och svinkallt så inte blir det nåt att tvätta bilen inte. Men det är så jag funderar på att ta en promenad innan jag åker in och tränar och handlar bara för att ta vara på det vackra vädret. Så får det nog faktiskt bli. Jag har ju ingen brådska nånstans. Då kan jag ju sätta i motorvärmaren i bilen en timme eller nåt innan jag åker också. :P
Men först får det faktiskt bli lite frukost för jag är vrålhungrig. :P

Mera Volbeat

Maybellene I Hofteholder:

Mary Ann's Place

Jag gillar Volbeat!

Mary Ann's Place:

Dagens bestyr.

Idag har det inte hänt mycket alls. Skulle ha åkt in och tränat och handlat mat, men hade ingen lust att åka till stan så bestämde mig att jag får göra det imorgon istället. Så idag har jag vinkat av Fredrik, som åkt till stockholm igen, skickat en massa traderapaket, diskat och tillomed ätit mat. :P Det blev en power nap också för jag tvärsomnade på sängen. Men det var skönt. :)

Fast dum som jag är så när jag var på Ica och postade paket så glömde jag ändå att hämta ut mina skor som ligger där och väntar. :O Det kom jag på nu. Så korkat av mig. Får försöka komma ihåg det imorgon då när jag ska handla och träna. :P Så nu är det väl dags att skriva en matlista så jag kommer hem med lite vettiga saker imorrn. :)
Kollar ju på Let's Dance också och åh, jag gillade verkligen Lailas klänning idag. :D Fast jag skulle ha velat ha den kortare iofs. :P
Jag ska dammsuga imorgon också, det är bäst. :P Fredrik frågade om jag verkligen dammsög nångång när han inte  var hemma. Klart jag gör...men kanske inte så ofta som jag borde. Hehe! När han tillochmed frågar så var det kanske ett tag sen. *blink* Å andra sidan så har ju han varit hemma och jag jobbat, men det har inte blitt dammsugat för det. :P Aja, ska ta tag i det imorgon.

Nu börjar Let's Dance igen.

Anna B: Jag kan ju inte läsa vad du skrivit eftersom du har lösen på din blogg.

En helt ny outfit!

Det blev shoppingen igår! Och en hel del smink på Make Up Stores klubbkväll. :D Hittade massa fint på Gina Tricot så det blev ett par tight i krokodilmönster, en svart kjol och en vit topp. Sen var jag på New Yorker och där köpte jag turkosa leopardmönstrade underkläder på rea. Bh'n kost 49:- och trosan 25:- Det är ju lagom. :)

 De mönstrade tightsen

 Mönstret och färgen på underkläderna.

Toppen och kjolen tillsammans.

   Toppen. Så som den är på armen, så är den på ryggen också. Man får ju schysst solbränna. :P

 Såhär ser kjolen ut i sidorna.

 Make up store-kitet: Fick prov på All time- och Night time-hudkrämerna och även på Ice creme time, dessutom 20% när jag sen köper dessa.
Köpte Spa-tvål med citrongräs, en bodyskrubb med kaffe och brunt socker, en återfuktande gurkmask, en djuprengörande lermask och en spirulinamask, vax till  håret för att få volym, två ögonpennor: Pink Dream och Go Wild och två Microshadows: Silk och Take off.

Förutom shoppingen så fikade jag och Milla och hade en trevlig stund. Det var ju så längesen vi sågs och gjorde nåt sen nu så det har varit jätteroligt att träffa henne och jag tror nog att hon var nöjd och glad över kvällen också. :)

För övrigt på Make Up Store så blev jag kär i deras nya parfym. Den måste jag köpa sen. :) Tjing tjing!

Vill ha dessa!

Åh vad jag verkligen skulle vilja ha dessa stövlar! De är så jäkla snygga! Frans-freak som jag är så går de ju bara att älska. :P Men alltså, jag hittade en sida som säljer dem och där är det på REA! Så nu kostar de "bara" ca 5600:- istället för det ordinariepriset som ligger på runt 10.000:- :( Om man ändå vore rich bitch. :P


Less på mycket!

Varning för känsliga läsare. Detta är ett tråkigt inlägg. Jag är depp på vissa saker just nu, bland annat farfar för att plötsligt är nån hans slav som ska springa till bolaget och köpa sprit till honom. Det var ju hans räkningar vi skulle ta hand om. Så är jag less på min bror som skulle hjälpa till men aldrig följer med och så är det lite annat också men inlägg från mobilen kan ju inte bli så långa... Tjing

Roligt med lite tankeverksamhet. :)

Den här kluringen hittade jag hos Elin och tänkte jag skulle ge mig på den. Gör det ni också. :)

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på 4 bokstäver? Skål
3. Flicknamn? Savanna
4.Pojknamn? Stefan
5. Yrke? Säljare
6. Färg? Svart
7. Klädesplagg? Skjortklänning
8. Mat? Svamp
9. Sak i badrummet? Schampoo
10. Plats/stad? Stockholm
11. Orsak att vara sen? Strömavbrott (det får man säga i japan har jag sett på tv. :P )
12. Något man skriker? Se upp i backen! :P
13. Film? Sagan om Ringen
14. Något man dricker? Saft
15. Band? Stryper
16. Djur? Sjöstjärna
17. Gatunamn? Svampstigen
18. Bil? Starlet (Toyota)
19. Sång? Sweet Home Alabama (Lynyrd Skynyrd)
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Schack :P

Inte så jättesvårt för mig! Hade nog en rätt lätt bokstav. :P
Utmanar alla som läser min blogg. Glöm inte att lämna kommentar om du ger dig på denna otroliga svåra uppgift. ;)

Vem fan är glad?

Vem fan blir glad för att det kommer mera snö? Inte jag iallafall! Jag hade lust att gå och gömma mig när det såg ut såhär när jag vaknade igår. :(

 Var är min bil?







Nån som följer med och köper ett hus i typ... nånstans där det är varmt året runt och bor där med mig på vinterhalvåret? :(

Min dag med Milla!

Idag har det  verkligen varit en heldag! Jag gick upp (håll i er!) klockan åtta imorse och när klockan var halv tio så begav jag mig iväg till stan. Gick in på banken och tog ut pengar till farfar och så åkte jag hem till honom sen. Fick åka iväg och göra ett par ärenden till honom och det tog lite längre tid än vad jag hoppats. Men tolv var jag iallafall på gymmet, körde 25 min på crosstrainern och sen blev det dusch och så snabbt till stan för att träffa Milla vid ett.
Såhär såg jag ut på gymmet idag. Fredrik har sagt att jag ser ut som en Desperate Housewife. :P



Båda var hungriga, sen som jag var så lunch blev det och lite fika på det. Jag käkade sallad med kyckling, minigurkor, fetaost, pasta och avokado och sen blev det en supergod morotskaka. Fredrik skulle ha älskat den!
Vi satt nog på Paus i över en och en halv timme. :P Sen knatade vi ner till Törnrosa-salongen och köpte presentkort till morsan eftersom hon fyller år på söndag. 41 år. Hon vill inte ha nåt kalas men present ska hon allt få, lilla mamsen. :)
Efter lite shopping så satte vi oss på Fräcka Fröken och fikade igen. :P Det blev en sketstor negerboll och en kopp te. Hehe, så fikakvoten har jag nog fyllt ut med råge idag. :P Där på Fräcka satt vi också en bra stund och pratade om ditt och datt och sen gick Millas buss. Då åkte jag hemåt, så nu sitter jag här och kikar lite på Let's Dance. Ska göra ordning en kopp te och kolla på film snart tänkte jag. Det blir All the boys lives Mandy Lane. Sjukt jobbig titel, men den verkar bra filmen, så vi får väl se.

         


Lilla Busanfisen har förresten hittat en ny sovplats. Hon är för söt! <3 Undrar om stackars missen fryser hemma lika mycket som jag gör ibland. :O

    

Nyopererad!

Fan det är helt otroligt alltså! Andra dagen i rad som internet hoppar igång. :O Än så länge är jag lycklig. :P

Klockan är bara nio på morgonen och jag är uppe redan och käkar frukost. Nu har jag bara lite te kvar. Ska in till stan och träna och sen ta ut pengar till farfar, åka dit med pengarna  och säkert får jag handla nåt åt honom också. Sen ska jag ner till stan och träffa Milla. Det ska bli riktigt kul! Vi har setts typ en gång per år eller nåt sånt de senaste åren, trots att vi har känt varandra i snart tio år. Fy vad tiden går! :S Vi var toktajta med varandra i gymnasiet men sen när skolan slutade så rann det ut i sanden...man hördes av vid jul och födelsedagar och sådär. Måste ändra på sånt gumman! :)
Men idag ska vi iallafall ses och det ska blil så kul! Vi har alltid en massa skoj att snacka om och det sköna är att det är så lätt att ta vid där man sist avslutade. :)

Jag har tillomed hunnit operera mig själv här på morgonen! Det ni. :P Jag drog upp ena kökslådan och slant med handen och så fick jag en sticka i handflatan. :( Först trodde jag inte det var nån, men när jag käkade nu så började det svida och svida så kollade igen och då satt det ju en jäkel där. Fram med säkerhetsnål och pincett och leka kirurg bara. :P Så nu är jag hel och frisk. ;) Stickor är ju farligt, sa alltid mamma.

Nu är jag på språng! So long!


Imponerad!

Wow, internet funkar dagtid nu! Det var ju ett tag sen typ. :P Fattar inte vad det är som är fel med det här... att det bara blir begränsad anslutning mest hela tiden. Skumt är det iallafall.

Åh, jag borde verkligen diska men det är så jäkla tråkigt så jag har ingen lust. Det är ju så mycket med, för Fredrik lämnade ju en del när han åkte till sthlm. >< Tack för den. ;)
Jag borde äta nåt också men jag är för lat för att göra iordning nåt. Det är tråkigt att göra mat till sig själv. Men måste nog rota runt lite i köket snart. Börjar ju jobba om ett par timmar så det kan ju få va lite fint när jag kommer hem kanske.  Jag har ju iallafall varit ute och gått med lillebror idag, men fy farao vad kallt det är i luften! Kinderna frös ju typ till is!

Imorrn ska jag upp tidigt och åka in till stan. Ska hjälpa farfar med hans räkningar, träna och sen träffa Milla på stan, vid lunchtid. DET ska bli roligt för det var inte igår! Eller faktum är att det var det ju. :P haha! Men innan dess iallafall då.

Aaamen fan då! Nu måste jag rumstrera om i köket så nånting vettigt blir gjort. :P

Tjingeling!

Bra vänner!

VÄNNER SKA VARA SOM EN BRA BH
GE BRA STÖD OCH FINNAS NÄRA HJÄRTAT


Till salu!

Förresten, köp mina saker! Har massa saker på tradera nu som jag behöver bli av med för att ha plats med nytt. :P Kläder, underkläder och smycken!

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=299105&listtype=0

*peppar peppar*

Nu funkar internet igen och hoppas verkligen det håller i sig nu, annars blir jag ledsen.

Åh jag har så ont i huvudet igen, men nu tror jag lite att det beror på min duktiga smäll förut. :S Höll på att plocka in disk och så krånglade en skål och så vet jag inte riktigt vad jag gjorde men skåpsluckan for med världens smäll rätt in i mitt ögonbryn och ögonglob iallafall. Tårarna bara sprutade per automatik! :O J**vlar vad ont det gjorde! Jag bara smällde igen luckan och svullet blev det. Ömt fortfarande men tror inte jag fått nån blåtira iaf. Skulle ju se snyggt ut när man står på jobbet och så. Hur snyggt låter det när man säger att man fått en skåpslucka i huvudet? Säkert troligt liksom. :P Den misshandlades dåliga ursäkt. Haha! Så det hoppas jag att jag slipper.

Imorrn ska jag jobba igen, men först ska jag in till stan till farfar och så simma och köra lite på crosstrainern tror jag. Den gillar jag som fan. Men jag hatar att vara svettig så det är lite dilemma, men jag får stå ut med svetten tror jag. :P

Idag åkte Fredde till Stockholm och han övningskörde. Han kom iallafall fram för han ringde och det var ju skönt. :) Jag gick en promenad med brorsan och sen gick jag även hem till Emmelie och drack mintchokladkaffe och snackade en massa goja. :) Sen gick jag hem igen och då funkade internet. Wihoo! :P

Nu ska jag nog äta choklad och dricka te. :)
Tjingen!

Väska med fransar!

Åh, jag glömde ju att visa mina senaste kap förut. :P
Köpte en väska med fransar som jag blev förälskad i i en tidning. Kostade bara 199:- och så hittade Fredrik ascoola brillor som var leopardmönstrade och allt som är leopardmönstrat måste jag ju ha så köpte även dessa för 99:- Fredriks fel (rätt) ;P





Och såklart de supersnygga skorna som Maria köpte åt mig. Åh I love them! :D Det vita som är i skorna är bara papp, men för att visa att de är nät och öppna där. De ska användas så fort den jävla snön behagar försvinna. :P




Har förresten kollat på Pineapple Express nu och det var en jäkligt rolig och knäpp film. Vad de snackade! Värre än fruntimmer. Hehe! ;)

Nu är det sängen som gäller.... huvudvärk igen. Jävla skitmedicin som inte hjälper längre än en timme. >,<

Ray-Ban Wayfarer

Åh, det är ju inte meningen att det ska bli så långa uppehåll i bloggandet. Det är värdelöst tråkigt ju! Men vad gör man när cp-datan inte funkar som den ska? För övrigt har den här veckan varit så jävla nej över huvudtaget så jag inte haft lust med nånting och varit på konstant dåligt humör. Men nu börjar det kännas bättre iallafall. Bara att hoppas att det inte blir ytterligare ett bakslag nu. Det jag skriver om har jag nämnt tidigare och det är problemen med min farfar. Det har återigen och återigen strulat den  här veckan och jag orkar inte ens skriva om det. Sen en massa annan jävla skit också.

Men nu känns det som det börjar gå åt rätt  håll iallafall. Det har ju faktiskt hänt roliga grejer också. Fredrik  har varit hemma. :D Hehe! Skönt att se honom på hemmaplan också, men som vanligt vill han ju aldrig vara med på bild. :P



Det vill däremot Busan. Hon är ju för söt! Ser så nippertippig och kaxig ut så man bara vill krama det lilla trollet. :P



Igår när det var alla hjärtans dag så var Fredrik och jag på badhuset. De hade stora bassängen öppen för lek så det blev inte så mycket motionssim direkt. Men det gör inget alls. :) Efter det åkte vi till Maxi och handlade lite mat och mycket godis. :O Vi skulle ju iallafall äta lite gott och se på Melodifestivalen. Haha! Men det var ju enbart för att HEAT var med och ja jävlar vad glad jag blev när de gick vidare till finalen. :D :D :D

Idag träffade jag Eriksson, en kompis till mamma och Jansa. Han hade hittat sina Ray-Ban Wayfarer som han gav bort till mig. :D :D De är ju så coola! Tyvärr var de lite för stora, men morsan sa att man kan gå till en optiker så kan de kanske fixa bågarna. Får hoppas det. :)

En vecka i sträck lite drygt har jag haft ont i huvudet nu till och från på dagarna. Var på Apoteket i torsdags och köpte Eeze mot migrän, men jag har ont i huvudet iallafall. Apotektanten tyckte inte min beskrivning lät som migrän heller och det gör ju inte jag heller. Mer som att det skulle vara en blandning mellan migrän och spänningshuvudvärk eftersom lite av varje sort stämmer in och lite av varje sort inte gör det. Men men, värt att testa iallafall, men jag märker ju att det inte hjälper så mkt. Kanske är jag bara uttorkad och behöver hinka i mig mera vatten om dagarna. Får väl göra det ordentligt då...imorrn.

Snart ska vi nog se Pineapple Express. Det verkar vara en knasig film.

Dumt internet

Som vanligt så krånglar internet hemma så det är ingen idé att ens försöka skriva. Nu sitter jag vid Fredriks data på Hydet. Jag åkte upp till Sthlm i morse för Fredriks syrra har fyllt år så vi firade henne idag. Hon bjöd på fika hemma hos sig och hennes Fredrik (vi har varsin) och hon hade bakat massa gottis. :P Jätteroligt att äntligen får se hur de bor och så deras söta kissemissar såklart. :D Fick dessutom mina skor som jag sett osedda (i verkligheten iaf) och det var verkligen inget dåligt köp. De var galet snygga! <3 Ska lägga upp bild hemma sen om det går. :P
Jag hoppas lilla Maria fick tag i sin kamera sen som hon hade brådis med att åka och köpa. :)

Annars har denna veckan varit ganska ok sen sist. I onsdags åkte jag också upp till Stockholm. Då var vi på konsert och såg Edguy och All Ends och H.E.A.T. Jag är jättenöjd med konserten. Banden va skitbra så det var riktigt skoj. Var längesen jag var på konsert, men snart blir det mer igen. :) Ska ju på Metallica i början av mars.
I torsdags åkte jag hem och jobbade och på fredagen åkte brorsan och jag in till Norrköping och fick äntligen lite ordning på farfars bekymmer. Det är lite kvar, men förhoppningsvis så löser det sig nu.

Imorrn har Fredrik körlektion vid elva så då ska jag skjutsa honom till Södertälje. :S Usch, jag som tycker det är äckligt att köra där jag aldrig kört förut. :P Jag är så larvig och inte har det ju blivit bättre sen krocken. Men men... det får väl gå. Sen ska vi åka hemåt mot skogen igen.
Har så sjukt lite pengar kvar av lönen den här månaden så det är sorgligt! :O Så det blir att lägga upp lite auktioner på Tradera sen  så man får ihop lite stålar. Hehe!

Nu ska jag hitta lite lotion till mina torra händer här tänkte jag. Jag har gjort rent Hydets ugn och händerna blir ju fnas av rengöringsmedel.

Tjingen!

Allt bara krånglar!

Ååååh! Internet har krånglat i flera dagar! Nu har jag pratat med Maggan så det verkar ha blivit bättre. Jag kan iaf vara inne på msn och nån webbsida samtidigt. ;) *peppar peppar*
Men idag måste vara en av de krångligaste dagarna asså. Jag blir helt sjuk på det här! :O :O :O

Jag och bror min åkte in till stan vid tio för vi skulle följa med farfar till läkaren. Vi kom dit vid halv elva ungefär och inga problem hittills. Farfar hade tid hos läkarna 11.15 och vi var där tio över. När klockan är halv tolv så har den där läkarjäveln fortfarande inte kommit. Nej, han lunkar ut i väntrummet KVART I TOLV! En jävla halvtimme fick vi vänta på att vi ens skulle få komma in, ändå får man pynta för det jävla läkarbesöket.
Han klämde och kände lite och sen skrev han ut två mediciner som vi skulle hämta en trappa ner på Apoteket och sen gå vidare till Labratoriet för att de skulle ta lite blod.

När vi kommer till Apoteket så finns inte recepten där. Hon testar flera gånger. Så då säger jag att vi tar labbet först då, nej men då har de lunch! Fast läkaren sagt till oss att gå dit! Galen, så går jag tillbaka till receptionen och frågar vad de håller på med, som om jag och min bror inte har nåt jobb att sköta. Då säger hon i receptionen att hon också ska ha lunch men ringer läkaren, men han har redan gått. Då ska Apotekaren samtidigt också gå på lunch! Jag tror jag höll på att bli galen! Men just då, som tur var så kom recepten och en dam släppte sen in oss på labratoriet. Sen kunde vi till slut rulla hem. Jag rullade farfar i rullstol och bara det var ju ett projekt! :P Jag har inget körkort på rullstol, det märktes nog. Höhö!
Men hemma hos farfar sen igen hade han fått brev att hans hyra inte kommit in till betalning och han hade inga pengar på kontot. Dessutom hade automaten stulit hans bankomatkort för att det inte fanns pengar.
Så farfar ber mig och brorsan att åka till banken och föra över pengar från hans ena konto till det andra.
Sagt och gjort. Farfar har ju ingen giltig legitimation, men jag hade ordnat en fullmakt som han skrivit på och som vi ordnat allt med, bara för att slippa strul när han behöver pengar och så.
Men då skulle ju bankkärringen ringa till farfar och han fatta ju inte vad hon snacka om, eftersom han var så inne på att vi skulle föra över pengar mellan hans konton. Så hon godkände inte fullmakten fast vi stod där med färdigskrivna papper! Så inga pengar blev det för stackars farfar och ingen hyra betald. :O Sen var vi helt enkelt tvungna att åka hem för brorsan skulle börja jobba.

Så imorrn måste jag ringa Nordea så att de får veta att vi ska lösa detta med pengar på fredag och då ska den där jävla fullmakten in om jag så ska knyckla in farfar i bilen så de där jävla bankhororna får höra själv att det är han som bett oss om detta! Gubbstackarn kan ju knappt gå, men vad fan ska man göra. Banken kommer ju inte direkt hem till honom och han hör jättedåligt så han knappt kan prata i telefon och än mindre kan han gå, men att de sätter nån på gatan skiter ju de i! ÅÅÅÅÅHH, jag är så förbannad! Jävla skitdag!

Men hur som helst så är det lite bättre nu. Är hemma och har fått lite mat i magen och nu har jag lite aningar om vad jag ska ta mig till iallafall! Uuh, inte för att jag saknar min farsa direkt, men jag önskar han bodde lite närmare än Skåne så han själv kunde hjälpa till och ta hand om sin pappa och inte lämpa över allt på mig och brorsan. :(
Nu dricker jag te och en Baileys så snart kanske man blir lite gladare.

Långt gnälligt inlägg detta, men det är ju min "dagbok" så Take it or Leave it. :P  

RSS 2.0