In Joy And Sorrow


Åh vad skönt!

Nu är jag klar med verandan. Nu ska jag vara på jobbet om 50 minuter istället och lyckas hålla mig vaken tills tolv, när jag slutar. :S Jag är ju nåt fantastiskt trött, men det får jag låta bli att tänka på tror jag. Får väl ta med mig en redbull eller två till jobbet så jag orkar med dagen. :P

Imorrn ska jag upp tidigt med för jag ska in till stan och klippa mig och färga håret. Nu blir det byebye  med mitt härliga röda. Lite sorgligt kanske, men det är nog dags för en hårförändring. Har ju haft det röda så länge. :) Ska lägga upp en bild på hur det ser ut sen. ;)

Nu ska jag måla nagellack.

Tjing!

Nu jävlar!

Nu ska den förbaskade verandan bli klar! Jag är så trött på trä och olja! Golvet ser relativt torrt ut, inga stora våta fläckar iallafall, så nu ska det smaskas på mera kladd bara så har jag det ur världen sen. Det värsta är ju att jag behöver tvätta fönstren också, när ska jag hinna det? Får bli i ett annat liv. Om fönstren är så viktiga för nån på söndag så kan ju de tvätta dem då. ;) Nää, jag ska nog iallafall putsa lite på utsidan, där är det värst. :P

Mormor ringde och väckte mig kvart över åtta i morse. Sov du? Mmm...jag jobbade igårkväll. Jaha, hihi. Bla bla bla bla bla bla blaaa Mmm... Bla bla bla bla blaa. Mmm...men vi ses på söndag då, hej. Ungefär så. Mormor frågade mig vad jag önskade mig för ett tag sen och då sa jag att jag behövde en jacka så presentkort i nån klädbutik skulle nog bli bra sa jag. Så  hade hon frågat mamma om det och hon hade sagt att vadå, hon behöver ju inga kläder, hon har ju så mycket. Dumma mamma, jag ska skälla på henne sen. MIN födelsedag och jag önskar mig vad jag vill. Så det så. :P Man behöver väl inte bara önska sig saker man behöver. :(

Nee, nu är det verandan som gäller.

Tjingtjong!

Out of control...

Jag hoppas detta bara en en lättare depression jag hamnat i idag. Jag vet inte vad jag ska göra, det känns som att jag förlorar all kontroll, att jag inte är med i spelet längre, inte vet vart jag står. Jag hänger inte med i mitt eget liv och kan inte vara med och bestämma. Jag står still men allt annat rör sig.
Jag hänger inte med i svängarna helt enkelt...Jag vet heller inte åt vilket håll det ska svänga. Känns som att jag inte har nåt val mer än att hänga med, jag måste hänga med för att inte bli lämnad kvar. Jag vill inte förlora det jag håller så kärt, jag vill inte mista mina nära. Jag har inte den kontroll jag känner att jag behöver för att... ja, klara av detta allt. För mycket på en gång. Jag orkar och vill inte ens tänka på det, men råkar göra det hela tiden, vilket bara lämnar tid till...ångest och panik. Jag står stilla och vill bara att karussellen lugnar ner sig så jag hinner hoppa på igen och vara med och bestämma takten...

Farmor

Idag skulle min farmor ha fyllt 75 år, men hon dog för 12 år sen. *Grattis Farmor*
Hon hetter Marianne och var världens bästa farmor, som gjorde världens godaste kanelbullar och blåbärspaj. Sy kunde hon också för hon var sömmerska.



Jag kommer ihåg den tidiga morgonen när hon dog. Vi hade varit hos farmor och farfar vid sommarstugan dagen innan och ätit och haft det mysigt. Farmor hade köpt en engångskamera och gick och fotograferade oss alla. Vi tyckte det var lite konstigt för hon hade aldrig nästan hållt i en kamera tidigare, men vi spexade loss.
Både min bror och jag ville så gärna stanna kvar på landet och sova över, men för första gången som jag kan minnas så sa farmor nej till det. Hon sa att det var bättre att vi kom ut dagen efter istället. Efter mycket tjatande från oss så gav vi upp för hon var helt omöjlig denna gången. Vi kramades och åkte hem.



Den helgen så sov vi hos pappa och jag minns att jag vaknade av telefonen på morgonen. Jag var tolv år men kände redan då det ringde, på mig att något var fel. Jag hör pappa skrika i luren Ring en ambulans! Vi lägger på nu så ringer du en ambulans! Minns att jag började gråta i mitt rum då. Jag visste att det gällde farmor. Det var farfar som hade ringt från telefonkiosken. Då hade ju ingen mobiler. Jag vågade inte kliva ur sängen. Jag låg kvar där inne och låtsades sova. Sen sviker minnet. Jag vet inte om vi åkte hem till mamma eller vad som hände. Jag vet bara att pappa ringde sen och berättade att farmor fått en hjärtinfarkt och dött i ambulansen eller strax innan den kom, det minns jag inte heller riktigt.
Jag grät inte ens på begravningen. Jag ville inte visa att jag var ledsen fast alla andra grät. Jag grät i min stillhet hemma och kan fortfarande göra det ibland. När jag tänker på det så saknar jag henne så otroligt!

 Jag minns också att jag ibland blev så arg på henne för att hon dött innan jag hann fylla tretton år. Hon pratade ofta om att det skulle bli så roligt när jag fyllde tonåring. Att vi skulle fira det så mycket och att jag skulle få kanelbullar och blåbärspaj och skulle få välja present själv. Så gick hon och dog innan det.

Efter farmors begravning har jag inte haft någon kontakt med mina tre kusiner eller farbror. De slutade totalt att höra av sig. Inte ens till farfar hörde de av sig. Jag skulle nog inte ens känna igen dem om de stod mitt framför näsan på mig, för jag minns inte hur de såg ut. Fina släktförhållanden...

Häromveckan fyllde farfar år. Han blev 76 år. Hans ena son (min farbror) har fortfarande inte hört av sig... Jag tycker inte det är riktigt klok. Farfar är 76 år och han börjar bli väldigt skröplig nu. Sen farmor dog, har han också bara önskat att han dog. Han har tillochmed, helt seriöst, försökt att supa ihjäl sig.
Jag och min bror var och hälsade på honom igår. Han lyste upp när han såg att det var vi som kom. Vi är inte ofta där, ska förövrigt erkännas, men ändock så ringer vi och kollar hur det är med farbrorn och då och då kommer vi och hälsar på honom. Det verkar på honom nu som att han känner på sig att det inte är långt kvar för honom. Han började prata om sina pengar på banken igår och sa att jag och brorsan skulle ha allting. Sin ena son unnar han inte ett ruttet öre. Men jag vet att det inte kommer bli så som han vill om han dör utan att ha skrivit testamente. kommer hans andra son visa sig, när det är dags att roffa åt sig hans arv. Det känns så hemskt, men man kan ju inget göra annat än att hoppas att han har skrivit papper på sina tillgångar. Inte för att jag bryr mig om pengarna egentligen, jag har hellre min farfar kvar. Men det känns fel att de där som han knappt träffat sen farmors begravning ska komma och roffa åt sig, när de inte ens behagar dyka upp på hans födelsedagar eller skicka julkort!

Jag och bror ska försöka åka till gubben på lördag. Vi skulle köpa saft till honom för det ville han ha. Då ska vi se om vi kan försöka prata med honom. Låter det ego? På ett sätt tycker jag det, för det känns som man bara vill roffa åt sig fast det verkligen inte är så. Men jag vill ändå inte unna de där "släktingarna" ett skit eftersom de, de senaste åren, inte har brytt sig för fem öre om farfar.

Nu ska jag gå och försöka tänka på nåt annat så jag inte blir för deprimerad. Måste nog ha en kopp te också.
*Saknar dig Farmor*



Trögast i stan!

Alltså, jag är ju mupp! Har köpslagit här med en tjej om de där guldbyxorna som jag inte kunde ha. Skulle messa henne igen nu och som först tittade jag på hennes bild och upptäckte att det var min killes lillasyster!! :D Det är ju sjukt pinsamt hur trög man får bli! Hur kan jag ha missat det? *förlåt Maria* :P Det har säkert med ålderna att göra. ;) Det är ju bra att man har nåt att skylla på iallafall... :P

Idag har jag i princip bott i telefonen sen jag vaknade.
Ringde min hyresvärd innan jag ens klivit ur sängen och frågade om jag kunde ta ut mera olja till verandan. Det gick bra. *tack Chrille* Så nu ska verandan bli fin till födelsedagen. :)
Sen ringde jag till Boxer och sa upp Canal+. Vi tittar ju så sällan på det iallafall så 200:- för tre kanaler som vi inte tittar på känns lite onödigt.
Sen ringde jag min frisör och bokade tid för klippning och färgning, så på fredag gör jag min frisyrmakeover. Lite lagom till födelesedagen. ;) Pelle är den som får äran att jobba med mig den dagen. :)
Sen ringde jag till Vattenfall, elbolaget och gjorde ett avtal med billigare el.
Sen ringde jag till banken och ändrade mitt pensionssparande (vuxenpoäng deluxe) från 200 kr till 100 kr. Behöver ju fan pengar lika mycket nu som när jag blir ultragammal.
Sen åt jag frukost och det är typ nyss. :P

Nu ska jag börja kolla upp matlistan och allt det jag ska handla, men först måste jag nog upp till jobbet och hämta mitt recept på mintchokladkakan. Och så ska jag tjata på mamma om receptet till maten. Sen ska jag och lillebror åka till farfar och handla åt honom och även åt oss. Måste ju även handla på lördag för allt håller sig ju inte i en vecka. Då ska jag hämta tårtan också.
Det är fan över 20 pers inklusive mig som ska komma. :O Måste vara rekord...har ju inte ens bjudit in några vänner, det är bara släkt och familj. Vännerna får jag ta en annan dag. :)
Fick ju veta vad Emmelie ska göra den 1 september nu iallafall. Som tur var så hade det inget med min födelsedag att göra. :P

Usch, jag känner mig hyperstressad den här veckan. Hoppas det går över snart. :P
Nu är det nog dags att sätta lite fart.

Puss och kram!

Massor att göra!

Äntligen ledig ett par dagar från jobbet! Har massor att göra för det. Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år och det blir över 20 pers som kommer på söndag. Det är typ dubbelt så många som brukar komma, men det är väl för att man fyller jämnt. Men det blir nog roligt! Hoppas verkligen att det blir fint väder så man kan sitta ute bara, annars får jag panik för härinne får inte alla plats. :O
Men, imorgon ska jag börja med att ringa hyresvärden om att hämta ut mer olja till verandan, sen ska jag ringa och säga upp Canal+, sen ska jag ringa min frisör om färgning och klippning helst i veckan. (Vill fixa innan jag fyller), sen ska jag städa bort brädorna i rabatten och slänga kartongskrotet, sen skriva en rejäl matlista och sen vänta på lillebror.
Vi ska åka till farfar och handla åt honom och sen handla åt oss själva  och sen ska jag fan bara ta det lugnt och se en film. Så imorrn blir det fullt upp. Ska sova ut också så jag hoppas jag vaknar vid tio, tänker fan inte gå upp tidigare. :P

Men allt detta får bli morgondagens huvudvärk, nu ska jag slänga mig i sängen med en bok och sen sova. :)
Godnatt!

Chokladmint.

Jag har inte bloggat på ett par dagar för jag har passat på att vara nära min älskling (hela tiden som ett plåster ;P ) nu när han äntligen har varit hemma. Men nu är han borta igen. Uuuuhh vad tråkigt! Fast jag förstår ju att han har så sjukt tråkigt när jag jobbar och så också. :( Bra att han kan göra roliga grejer då istället, även om jag saknar. :)

Är marknad i staden idag och igår. var inne en sväng igår, hittade en tröja som jag inte hann köpa, så den ska jag köpa idag. Men i övrigt var det mycket sämre än vad det brukar vara. Tråkigt. Men får strosa runt ett tag innan jag ska tillbaka och jobba idag.

Nu sitter jag och dricker mitt supergoda chokladmint-te! *mums* Det var riktigt gott, smakar After Eight. Emmelie ska ge mig ett recept på en kladdig mintchokladkaka också som jag nog ska baka till min 25-årsdag.

Häromdan var jag och Fredrik i Nyköping också. Blev så lycklig! Hittade ett par jättefina mockastövlar som jag faktiskt fick ner vaderna i! :D :D :D De måste jag köpa sen, även om de kostade 500. :P Blir så glad när jag hittar snygag stövlar som jag kan ha och sitter bra. Är inte bortskämd med sånt då alla stövlar är så smala i skaften. :( Men ett par för i år iallafall. :)

Nu ska jag sminka mig och klä mig och åka in till stan och luncha med Emmelie. Undrar vart fan man ska parkera. :P Hehe!

Puss å kram!

Chocolat

Nu har jag sett film. Chocolat blev det. Mums, det var tur jag hade Riesenkola hemma. :P
En riktigt bra film måste jag säga...annars är jag inte jättemycket för drama sådär. Men gillade den skarpt.
Att Johnny Depp i hästsvans var med var ju inte fy skam det heller. ;P En lite lagom bonus *förlåt* Hihi!



Men nu är det nattinatti som gäller, för imorrn måste jag diska och hämta upp min tvätt och sen åka till stan och träffa Ullis. Sen ska hon börja jobba tyvärr, men kanske glider förbi Rix FM-scenen imorrn och kollar på Nordman om det inte är för sent. :) Kanske ska tjöta på Pelle om en glass eller nåt. :)

Ska börja spana på höstjackor med för det är fan dags för en rejäl jacka snart. Redan höst ute. :(

Men men, som jag sa, nu är det nattinatti, så hejdå!

Kärlek och vänskap!


Olja olja olja!

Nu är jag helt slut i armarna! Har oljat nästan hela utsidan på verandan, sen tog nästan oljan slut och så började det småregna. :( Hoppas allt olja inte ramla bort nu bara. Men kommer säkert få göra det en eller två gånger till. Hur som helst så måste jag fråga Christian om mer olja för den där hinken räckte inte. Behöver nog en eller två till. Men idag blir det inte mer olja iallafall, blev iallafall en jäkla skillnad.
De jäkla getingarna var ju inte sena med att anfalla när man höll på där ute heller. :O Jäkla små monster!

Men nu är det väl dags att gå ner i tvättstugan igen och sen diska. Morsan skulle bjuda på hemlagad plankstek idag, det blir nog inte fel. :D Lite riktig mat, hehe!
Men nu blir det tvättstugan.

Tjillevipp!

Städdag!

Idag blir det nog en sån tråkig städdag. Är ledig och har tvättstugan så ingen större idé att ge sig iväg, sen har jag inga pengar heller. :P Då kan man ju lika gärna passa på att göra lite nytta här hemma. :) Är ju faktiskt tillomed soligt ute (just nu iaf) så tänkte på att försöka börja olja in verandan,  så har jag tvättstugan. Behövs verkligen diskas också och så kan jag lika gärna dammsuga när jag är igång. Då har jag ju fått en del gjort iallafall. :) Jag ska måla naglarna också. :P Ska nog ha dem orange. Fick ju hem ett så snyggt nagellack, återstår att se om det passar på mig. :)

Nu sitter jag med återstoden av min frukost, en halv  kopp vaniljte kvar bara. Mums vad gott det är med te! Måste snart köpa nytt Baileyste med för det är inte såå supermycket kvar av det. Måste hitta fler fina teburkar så jag kan fixa i vårt lilla kök. :) Och ett köksbord kanske. :P Jag vill ha ett litet vitt, men helst skulle jag vilja ha ett barbord men det blir för trångt. Får klura lite på det vartefter. Trummorna måste ju bort först. ;P *pik till Fredrik*  Hihi.

Nee dags att gå ner i tvättstugan tror jag, sen är det väl bara att sätta fart innan det börjar regna. :S

Tjipptjopp!

Det verkar höst i luften!

Augusti är inte ens slut och idag är det en ren höstdag! Ihållande regn, blåst och mörker. På ett sätt är det ändå mysigt. Jag är ju en sån människa som gillar att krypa upp i soffan med tofflor på och en kopp te, för en film eller bra bok. Ha en massa ljus tända och en chokladbit och sådär. Eller ligga på golvet eller i sängen och spela knasiga sällskapsspel med pojkvän, vänner eller familj. Jag gillar sånt. Det är mysfaktor. :)



Ikväll är en sån dag som det blir film iallafall. Efter tio timmars arbete så ska jag bara slappa. Har varit massor att göra, men det har gått bra som tur var. Tills det nästan var dags att åka hem...då slutade ena kassan att fungera. :S Stackars Åse och Emmelie. Jag hoppas det går bra för dem ikväll.

Nu ska jag ringa min kära och fråga hur hans dag har varit.

Tjillevippen!

Good morning sunshine!

Eller ja, här är det då inte en sol i sikte, bara massa moln. Idag blir det inte många vakna timmar hemma, kommer hem från jobbet strax efter sju ikväll. Lagom roligt, får hoppas det är inte extremt mycket att göra, men det det lär det väl vara.

Jag måste komma ihåg att fråga min chef idag om jag ska börja tre eller fem imorgon för det har jag inte en aning om. :P Vore ju skönt om allt kunde återgå till det normala igen, men man märker ju på lönen att det minskar rätt fint då. Det är synd. :P

I helgen som kommer är det augustifesten i stan! Givetvis så jobbar ju jag, men det blir nog ändå lite roligt att gå och titta på marknaden. Kanske fynda nåt roligt. :) Just nu är jag sugen på att köpa några fina kryddor och kanske nån vacker sak till mitt hem. Även lite roliga tvålar vore kul. Och kläder då såklart. :D Alltid. Men man ska inte handla för mycket åt sig själv när man fyller 25 om två veckor heller. Nästnästa söndag är det kanske dags att börja bli lite vuxen. >.< Men det får vi se...har ju lovat att inte shoppa lika mycket och onödigt som förut iallafall. Frågan är vad jag ska göra med pengarna istället... Jag kommer säkert på nåt. ;)

Nu ska jag pysa till jobbet. Ni kan ju skriva massa roliga kommentarer under dagen så jag har nåt att läsa sen. *blink blink* :D

Tjipp!

Hemma och säljes!

Tänk vad längesen det var som jag jobbade men ändå hade en ledig kväll. :P Jag jobbade dag idag och kommer så göra imorrn med. Kändes helknepigt att gå hem fast det var ljust ute. Hihi! Men ganska skönt. Man hann ju gra lite saker på kvällen. :) Imorrn ska jag upp igen men då är jag inte hemma lika tidigt som idag. Då kommer jag nog vara tröttare. :P
Nu hade vi iallafall fått våra biobiljetter och godis som vi vunnit, så nu är jag två biobiljetter rikare och massa godis. Som om man inte äter godis ändå liksom. :P
Men nu är det strax sängdags, börjar bli trött och det är ju inte ofta man lägger sig innan tolv. Vrukar ju inte ens va hemma då eftersom jag jobbar till dess.

Usch vilket tråkigt inlägg detta blev. :P

Hursomhelst, jag har lagt upp ett nytt sminkpaket på tradera, så har du en användare så buda på så får du hem en massa schyssta sminkprodukter från bl.a Make Up Store, Lancome och Loreal om du vinner. :)

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=70500835


Nattinatt!

Fatta detta!

Jag är VAKEN  fast klockan bara är 8.13. :P Det ni! Händer inte alltför ofta. Men det beror åpå att jag ska börja jobba 8.30 och borde kanske snart dra mig, för det är bara en kvart kvar. Tur det bara tar två minuter med bilen till jobbet då. Hihi!
Var verkligen superlängesen som jag jobbade dagtid. Men det blir lite skönt att komma hem när det fortfarande är ljust ute. :) Då ska jag hem och steka potatis med min specialkryddblandning. Mm vad gott det blir. :D

Imorrn ska jag jobba ett härligt tiotimmarspass, 9-19. Det var nog minst lika längesen. Hehe, det blir fint. Tyvärr missar jag då att fira min kusin com fyller åtta imorrn och min mormor som fyllde 69 (tror jag) i måndags. :S Många som fyller i augusti, inklusive jag.

Nä, nu måste jag åka.

Ha en fin lördag mina vänner!

Duktig men ensam.

Idag var jag och Älsklingen duktiga och satte upp spegeln i hallen och även Easy Rider-tavlan i vardagsrummet. Det blev jättebra. Eller ja, spegeln blev ju helt sned men ändå. :P Det är fan helt sjukt, vi mätte och var duktiga och tillochmed lade en boll på den för att kolla så den var rak. Den var spikrak men ändå skiljde det typ en cm när vi väl hade hängt upp den. :O Jag förstår verkligen inte. Men jag lyckades lösa det rätt bra utan att göra en massa nya hål iallafall så nu sitter den rakt. :)
Sen åkte Älsklingen upp till sthlm...igen... :( Men den här gången blir han förhoppningsvis inte borta så länge. Han skulle till Sundsvall med sin pappa på dragracing och det kan ju vara kul för dem. Hans telefon gick sönder idag igen. Så han har lämnat in den på 3 och får förhoppningsvis en lånetelefon så länge.
Så nu sitter jag ensam här igen. Stackars mig. :P Men jag ska ju jobba hela helgen nu så det gör ju ingenting.

Här är förresten linnet som jag köpte igår för 79:-


Tyckte jag var fint. :)
En sak som var jäkligt roligt när jag kom på det igår var detta:
Hade sminkat mig och sådär innan vi åkte till stan och vi var väl i stan i många timmar. Gick runt och tittade på saker, åkte och handlade, köpte pizza... När vi kom hem sen och jag satte mig vid datan så petade jag mig på ögonfransarna... och upptäckte att jag glömt att ta på mig mascara!!!! Hahaha, vad jag skrattade! Här gjorde man sig till och sminkade upp sig lite, var lite lagom snyggtrashig i håret och så glömmer man det viktigaste av allt! MASCARAN! Helt stört, måste varit rejält trött eller nåt för stod ju en bra stund framför spegeln. :P Haha, aah såhär såg jag ut fullsminkad minus mascaran. :P Men det syns ju inte så mycket egentligen. :) Jag ser det ju nu för att jag tänker på det. Hehe!



Idag är jag bara osminkad och ful och sitter här i uppkavlade mjukisbyxor. :P Ska väl slå på en film tänkte jag. Frågan är vilken...ska jag se en fransk skräckfilm som är baserad på verklighet eller ska jag se I Hennes Skor? Det får nog bli sistnämnda, jag är lite för larvig för en skräckis idag känner jag. :P

Men först ska jag nog gå en promenad. :)

Tjipp!

Mitt livs ABC... ;)

A is for age: 25
B is for booze of choice: Chokladdrinkar och rosa pantern :)
C is for career: Hehe..
D is for your dad's name: Leif
E is for essential items to bring to a party: Glatt humör, Goda vänner och läppglans. ;)
F is for favourite song at the moment: Kommer inte på nån rakt av.
G is for favourite game: Gillar frågespel och mah Jong och Singstar. :P
H is for home town: Norrköping
I is for instruments you play: Inget. :(
J is for jam or jelly you like: Hallon, Jordgubb och Blåbär. 
K is for kids: Nej inte än så länge
L is for living arrangements: Trea med Älskling och två små troll
M is for mother's name: Margaretha
N is for name of your crush: Fredrik
O is for overnight hospital stays: Noll
P is for phobias: Getingar
Q is for quotes you like:

Den som väntar på nåt gott blir aldrig fet. ;)
R is for relationship that lasted the longest: Nuvarande är snart uppe i fem år.
S is for sartorial style: Jag vet inte var Sartorial betyder. :(
T is for time you wake up: Mellan nio och tio oftast.
U is for underwear: Hustler. :D Älskar underkläder!
V is for vegetables you love: Tomat, Saltgurka, men gillar det mesta.
W is for weekend plans: Jobba :(
X is for x-rays you'vel had: Vadå?
Y is for yummy food you make: tacos, pannbiff, Stekt potatis
Z is for zodiac sign: Jungfru


Två nya pojkvänner!

Jag har två nya pojkvänner och jag tror min Fredrik gillar dem också. De heter Ben och Jerry och gör glass. Vi köpte två burkar idag. Glass för hundra spänn. :P Cookie Dough och ONE Cheesecake brownie. Sistnämnda var sjukt god. :D Gillar brownies, ska nog baka såna till min födelsedag som är alldeles för snart...>.< Det blir väl dags att bli vuxen kanske när man är 25, vad vet jag...
Har iallafall lovat mig själv (mest) att sluta köpa så mycket onödigt skit. Måste verkligen skärpa till mig och inte handla allt jag ser. Kan lägga pengarna på så mycket annat kul istället.
Idag när vi var på stan så handlade jag iofs ett rött halternecklinne i satin, på Carlings. Kostade 79:- och det var faktiskt Fredrik som sa att jag skulle köpa det. :P

Jag är fortfarande arg på det där med posten som jag skrev om tidigare. Människan som jag köpte denna grej av hade skrivit på Tradera att frakten var 22, vilket jag också betalade till henne. Brevet som jag köste ut var frankerat med 5,50 och skulle ha varit frankerat med 11:-. Jag fick betala 15,50 för att lösa ut det. Jag skrev ett argt mail förut. Jävlar om hon inte betalar tillbaka åtminstone det som jag betalt i frakt till henne när jag betalt överpris för frakten! Inte för att det är några stora summor det handlar om, men rätt ska fan va rätt och det är rena principer! Jävla subba! *arg, därför säger jag elaka saker*

Förresten så finns guldbyxorna kvar om nån skulle vara intresserad av att köpa dem. Säg bara till. :)

Vill du ha?

Jag tänkte sälja dessa byxor då jag inte kan ha dem. De är helt nya och endast testade. Står att storleken är Large, men skulle mera säga Small/Medium!
Om du är intresserad så skriv en kommentar! Ge mig ett bud! :)


Ont!

Jag har skitont i ena hälen. :( Måste blivit för att jag stod i kassan så länge igår eller nåt. Kan knappt ställa ner foten ordentligt. Tur att jag är ledig ett par dagar nu så kan man kanske vila foten lite.

Fick brev från posten förut att jag har ett brev som väntar på mig. Det ligger hos posten för att nån snålat med frankeringen så jag måste betala 15,50:- för att lösa ut det, för det fanns ingen avsändare heller. :S Jäkla snåljåpar! Det lär ju vara nånting som jag köpt på tradera och då vet jag ju vem det är. Då ska jag kolla vad jag har betalt i frakt för detta och definitivt höra av mig till denna person!

Men nu ska jag äta frukost, sen ska nog jag och Fredrik till stan. Han ville till MediaMarkt och köpa Whitesnake-dvd'n och jag vill till Halvars och äta glass. :)

Tjipp!

Älskling!

Min älskling är hemma! *mys* Vi har inte setts särskilt mycket den här sommaren.
Nu är jag dessutom hemma från jobbet. Skönt! Känner bara olust efter semestern känner jag, men det kanske bli bättre när det lugnar ner sig. Hoppas det iallafall. :)
Jobbade med Emmelie idag, det var kul! Ser henne inte så ofta längre, det är synd. Måste ta och hitta på nånting!

Nu ska jag snart in och lägga mig. Imorrn ska jag till tandläkaren. Ååh vad roligt!  *ironi* Hoppas jag inte har en massa hål och skit bara, men det borde jag inte ha. Har rätt bra tänder. *peppar peppar*

Svärmor: Jag det är skönt att vara ensam ibland. Tycker jag med. ;-) Tavlan blev jättefin! Vi ska försöka sätta upp den på torsdag när jag är hemma och ledig. :) Kram kram!


Städat som ett djur!

Oj vad jag har varit  duktig nu. :P Jag har tvättat handdukar, dammsugit, diskat, skurat, lagt ut nya mattan och ska bara damma lite i hyllorna. Sen ska jag fan unna mig lite mat. :P Har bara ätit frukost så tror det är därför magen svider.. Hmm, egentligen behöver jag tvätta fönstren med, men det är ju ingen större idé att göra när det regnar till och från hela tiden. Dessutom så orkar jag inte. :P Är helt slut.
Pausar nu och lyssnar på bandit radio.

Undrar vad man ska äta då. Wok med quorn är ju gott, men det tar för lång tid. Steker nog ett par denniskorvar med bröd. Hehe. :P Vilken lyxmiddag! Pizza vore också gott iofs men det får bli en annan dag. Har redan vart i hålan därborta så orkar inte åka igen. :P

Nu ska jag damma.

Svärmor: Hehe, jotack, han kan allt va bra rörig! :P Saker och kläder överallt. :)

Sol, regn, sol, regn?

Idag är vädret verkligen konstigt. var fint i början och solen lös. Sen började det plötsligt regna fast solen lös samtidigt. Sen blev himlen kolsvart och det började vräka ner. Fram till för fem minuter sen, för nu lyser solen igen. :S Vad kommer härnäst? Kan det inte få vara lite fint nu? Det tycker jag.

Jag tror jag dör! Jag epilerade benen förut och det var ett bra tag sen, kände att det var dags nu. :P Men helvete vad jävla ont det gör! Ibland har jag inga problem alls såäder, men idag var det överjävligt! Vet inte om det var för att det var så längesen, men kändes som att det var sista gången idag, höhö. Kanske fortsätter med hyvel framöver. Usch, inget vidare alls. Känns som hela benen är köttsår. Men nu är det lite bättre iallafall. Ingen urskog längre. Hehe! Skulle önska de där satarna tar bort hår permanent istället. Ska fan kolla upp vad sånt kostar. Är så tråkigt att hålla p och ta bort hår. Kan det inte bara få vara borta. :P

Usch, nä, jag måste verkligen ta tag i det här nu och sätta igång och städa lite. Jag har tusen kartonger och reklampapper som behövs tas bort till returstället. Det ligger typ 50 meter bort, ändå orkar man aldrig gå dit. :P Så måste jag verkligen  dammsuga och diska går också åt. >.< Jag är inget hemmafruämne ska ni veta. Städa är så sjukt tråkigt. Samtidigt så hatar jag när det är stökigt. Ingen bra kombination :P Om det finns nån som gillar att städa så är ni välkomna hem till mig!

Tjipp!

Party och Dinosaurier!

Åh vad jag är trött idag! Jag har haft en jätterolig helg!

Igår (lördag) var det fest hos Ullis. Jag var lite tidigare och hade med mig en hel resväska med smink. :O:) Jag skulle nämligen sminka Ullis och visste ju inte exakt vilka färger hon ville ha. Inte visste jag det på mig själv heller för den delen. :P Självklart hade jag ju med mig mina LOVELY skor också och visade. :D De blev faktiskt ganska beundrade på kvällen, hihi. Det var lite kul!
Det blev en jätterolig kväll! Var lite lagom småfull, inget pinsamt jobbigt full. Haha! Kunde tillomed stava i sms. :P Sen blev det ju lite knas men det skriver jag inget om. Det får Ullis ta i så fall och gumman, du ska absolut inte ha ångest för min skull för det. :P

Idag vaknade jag nio, helt tidigt tyckte jag så jag somnade om och blev väckt av att morsan ringer klockan tio istället. :P Aldrig får man sova. :) Ullis och jag käkade frukost, efter typ två timmar så gick vi till Spicy Hot och käkade mera. :P Eller det var nog längre. :) Men ändå. :P
Efter det åkte jag hemåt, glömde min sockerdricka. Det var himla synd för jag var sjukt sugen. :P

Men iaf så kom lillebror ner när jag kommit hem så vi kollade på nåt program om Urban Legends och sen åkte vi och handlade till honom. När vi kom tillbaka så käkade vi chokladpudding och drack Champis och kollade på Jurassic Park. :D
Det var riktigt kul. Har inte sett den på massa år. Tycker iallafall fortfarande att den där scenen när barnen är i köket med de tre Veliciraptorerna är läskigast. :P Usch, jag ryser tillomed lite. Töntigt värre. Hihi! Ska fan ta och se de andra två nån dag med. Har man boxen så har man. Hehe!

Nu ska jag gå och lägga mig. Är sjukt trött och har suttit och gäspat i typ två timmar. :P
Imorrn kommer förhoppningsvis min Älskling hem. *hoppas hoppas hoppas* Jag saknar!

GodNatt!

Sminkparty! :P

Idag ska jag till Ullis och ta med hela min sminkuppsättning. :P Har ni läst min blogg tidigare så har ni jutt bilden med alla ögonskuggor. :P Det har ju även tillkommit en del efter det. :P
Själv har jag inte en aning om vad jag ska ha på mig, varken kläder, smink eller skor..eller vad jag ska göra med mitt muppiga hår. :O
Är ju så tråkigt väder ute med så vet ju inte om det regnar bort eller tråkar sig i vilket fall. Får se vad det blir.

Får väl ta och börja med lite frukost iallafall. :)

Anonyma

Varför skriva anonyma kommentarer? Vågar ni inte få svar? Jävla töntar, lägg av med det!

Nu har jag precis ätit frukost. Vaniljyoghurt med jordgubbar i. Mums! Synd det var mina sista jordgubbar bara. :( Så dracka jag kallt kaffe med karamellsmak. Hade iofs varit godare varmt såklart, men det hann kallna. Var ju inte så smart och hällde upp kaffet sist inte. Får skylla mig själv. :P

Mina katter har haft krig inatt. Mitt nagellack och parfym som stod på vardagsrumsbordet låg på golvet. En skål som också stod på bordet igår, låg på golvet. Det ligger grå hårtussar överallt och deras ena vattenskål var utvält. Jag har inte märkt nånting. Sovit som en stock i regnet. :P
Kollade på en läskig film igår. Fear of the dark. Den var ju inte så superläskig, bara lite. Men det var nog lika bra det för det är inte så kul att vara ensam hemma då. När det dessutom handlade om oväder och strömavbrott och det började spöregna här hemma så var det sådär. :P Haha, tur man inte är så skrajsen av sig iallafall.

Om tre timmar är jag på jobbet. :( Inget sugen alls. Har totalt tappat gnistan känns det som, bara för att jag var så sur sist. Men imorrn blir det nog roligt! Då ska jag på fest hos Ullis. :) Känner ingen utom henne men det blir nog roligt ändå. :) Vet inte vad jag ska ha på mig bara. Alltid lika knepigt. :P

Säger att JAG stjäl! :O

Jävla pucko. Fick just ett mail av en tjej som påstod att JAG kopierat hennes text i en auktion på tradera, när jag i själva verket har haft två hemliga auktioner ute förut som hon har kopierat rakt av! Snacka om att ha mage!
Jag följde en annan tjejs mall av en liknande auktion förut när jag gjorde mina. Men den här tjejen som mailade mig nu, hade till och med snott hennes bilder och säger sen att jag kopierat henne. Tss, vilket fån!

----------------------------------------

Ahaa, nu fick jag svar. :P Människan som skrev till mig var mamman till den som jag tidigare gjoort min mall efter. Haha, där ser man så knasigt det kan bli. :P För att komma och påstå att jag koperar nån rakt av är bland det värsta jag vet. Jag har egen hjärna så det så. :P

Tjej skänker smink!

Hittade en tjej här som skänker bort smink gratis!
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.3778850
Skitlätt! Bara att göra som det står så får du nånting av det på bilden. :)


SÄLJES!!

Lite reklam kan väl aldrig vara fel. :)
Jag säljer lite prylar på min tradera som jag behöver gör amig av med. Låga priser så bara att buda på. :)

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=299105&listtype=0 

Undrar ni nåt kan ni ju bara fråga. :)

Idag är en riktig slöardag. Supertråkigt väder och ensam hemma, inget särskilt att göra. Skulle behöva städa kanske men det är ju inte så roligt. :P Jag har iallafall gjort rent duschkabinen, så ska jag diska och hänga upp ljusstakar och eventuellt åka och tanka bilen.
Jag har ju hela frysen full med ben & Jerrys så man kanske skulle äta lite glass. :P

Nu ska jag iallafall ta på mig strumpor. :P


Satte i löshår!

Idag var jag hos Ullis och satte i löshår på henne. För att vara första gången att typ ta i ett löshår så måste jag säga att det gick förvånansvärt bra. :) Lite lagom pilligt sådär och första slingan tog väl typ en kvart eller nåt, haha. :P
Men sen gick det ganska bra. Det såg inte dåligt ut iallafall. Blev lite sugen på att ha själv, men ska väl färga och greja först så får man se vad det blir sen. :)
Tid tog det iallafall. Haha, men trodde det skulle ta längre. :P

Nu är jag iallafall hemma och är astrött. :P Har ätit kladdkaka med grädde och jordgubbar, men Kissen snodde det mesta av grädden. Hoppas hon inte får ont i magen.

Jag måste nog sova snart.  Trööööött. :P

Löshår!

Idag ska jag in till stan och sätta in löshår på Ullis. :O Jag som typ aldrig har tagit i en sån där grej. Hur ska det gå. :P Haha, tur man har vänner som litar på en iallafall. :D Aja, med lite instruktions så går det nog bra. Hoppas jag. :)

Sitter och dricker te här och har just ätit jordgubbar och vaniljyoghurt till frukost. Det var nog mer jordgubbar än yoghurt iofs. :P Ska väl ta och sminka till mig lite strax, men måste kolla posten och dricka upp mitt te först. :P

Jobbade igårkväll. Det var faktiskt otroligt skönt för på grund av vädret så var det jättelugnt och inte alls mycket folk. Kändes som en vinterlördag ungefär. Inte en sommardag i augusti. :P Det var verkligen ett välbehövligt andningshål där.

Men nu ska jag sätta dit ansiktet. :P
Tjipp!

Skoinköp. :P

Ok, ovanligt va? :D Jag ÄR sjuk i huvudet, jag vet. :( Efter augusti, när jag blir 25 år och vuxen så ska jag seriöst skärpa mig. Räknade ju mina skor igår och då var det 50 utan  att vinterskorna var räknade. :O Nu är jag uppe i 51 utan vinterskorna. :P
De här köpte jag idag på Wedins för 124,50:- De kostade 499:- från början men så var det rea på rean så tyckte det var helt ok. :)  Jag köpte jordgubbar på Maxi med. Det fanns kvar och jag blev helt lycklig. :P


Kissen ville visst också se mina nya skor. :)
                                         

Dagens kläder blev vita tajts och en röd klänning. :) Fotat uppifrån så censurerar lite på mina tuttar, för dem behöver ni ju inte se. Det är inte så djup urringning på klänningen som det ser ut. :P Haha!
FÖR ÖVRIGT SÅ HAR JAG EN LIKADAN MEN VIT KLÄNNING TILL SALU OM NÅN ÄR INTRESSERAD!!! STORLEK M. :)




Nu ska jag göra iordning lite traderapaket sen blir det nog en film. Sen...vet jag inte. :P


I bilen. :P

Dagens outfit.

Är det bara jag som sitter vid datan en lördagskväll? :P Skulle tro det. Jag har rätt tråkigt. Har teven på och lyssnar på extreme home makeover.
Var uppe på jobbet en sväng förut och köpte minibaguetter. Så gott med ost på. :P

Aja, jag gör väl som så många andra och visar upp dagens outfit. :P


Mjukisshorts från H&M, Leopardmönstrad munkjacka från Haléns, Lila linne och trosa från Dolce & Gabbana. Och en lila Sony Ericsson K770i i handen, haha. :)

Men jag får väl sätta mig och titta på extreme home makeover istället för att bara lyssna. :) Jag letar efter nån snygg nyans i brunt att färga håret i. Hittade iallafall en tjej med väldigt snygg frisyr så den bilden ska jag ta med till min frisör. :)

Hjälp mig!

Ge mig lite tips på vad ni gör när ni inte har nåt att göra!
Här är sidan som jag hänger på vid extrem uttråkighet. www.king.com En spelsida. :P
Men där kan man ju inte sitta hela tiden så ge mig nu lite tips på annat. :)

Mm...hungrig!

Sitter och väntar på min bakade potatis i ugnen. Är hungrig som tusan. Kom upp sent idag så käkade frukost klockan tolv. En såndär Nutrilett bar med kola och choklad. var inte det minsta sugen på att göra frukost så det fick bli nåt enkelt. :P Den var iofs ganska god så inga problem med det. :)
Min älskling ringde och väckte mig tio i elva. Då hade jag vaknat vid tio men somnat om. Sovit jättedåligt inatt, bara hostat hela tiden och halvslumrat. Ingen bra sömn.
VAD HAR NI FÖR KNEP MOT RETHOSTA???

Idag fick jag mail om att min order från gojane hade skickats. :D Wiie! Då får jag kanske mina vackra skor om ett par veckor. Hoppas jag klarar mig från tullen. :P Det är så tråkigt!
Förhoppningsvis så ska väl grejerna från Howcool komma den här månaden också så jag får alla mina heta Hustler-underkläder. :D Haha, helt knäpp är man men beställde typ därifrån för 700 och det är bara trosor och ett par bh'ar. :P Hihi, jag gillar roliga trosor. Dessa köpte jag bland annat:

Mina antal par skor börjar nog förresten närma sig 50 igen. :O Måste gå och räkna. :P Ok, det var faktiskt redan över 50. Hade 50 par häruppe, men i källaren ligger ju vinterskorna så det är några par till. hehe!
HUR MÅNGA PAR SKOR HAR NI?

Nu börjar det lukta potatis här så ska nog ta ut den ur ugnen. Så ska jag sätta mig i soffan och äta och läsa klick och fredagsbilagan från aftonbladet och expressen. :P 

Dior-skorna!

Ok, det är bara att inse att de går knappt att få tag på och egentligen skulle jag inte ha råd heller med dem. MEN ibland har man tur och hittar nästan exakta kopior för $ 26.99. Inte så pjåkigt. :D Kolla här:

Kopian


Originalet



Det tycker jag inte var så dåligt alltså. :) Jag är rätt nöjd. Bara hoppas de trillar ner i min brevlåda snart. :D
Det övriga jag beställde från samma sida var detta:

  och

Det tror jag kan bli fint. :)

Usch, jag ska snart åka till jobbet. Är inte det minsta sugen en fredag. Inte för att jag har så mycket bättre för mig men ändå. Det är ju roligare att bara va hemma än att va på jobbet iaf. Jag bara skadar mig hela tiden.
Jag har iallafall köpt schampoo och svampar så jag ska ta och bada min lilla Starlet nån dag snart. :) Får hoppas det vackra vädret håller i sig. :)

Jag blev stuclen/biten av nånting tidigare idag. Nåt himla flygdjur som bara ländade lätt på min arm, hann inte ens se vad det var men det sved till och sen var den bara borta. Ett rött svullet märke lyckades odjuret åstadkomma iallafall.
 
Om jag orkar ikväll så ska jag fota lite saker som ska läggas ut på tradera. SÄljer av med lite skrot där för att få plats med nyheter i min alldeles för lilla garderob. :P Jag vill ha en walk-in-closet. Det vore nåt. :P




 

RSS 2.0