Dags att flytta

Ja men titta så plötsligt saker kan hända. Ett telefonsamtal och boom, så har jag fått en lägenhet i stan.
Har ju småsökt litegrann och tittat på ett fåtal lägenheter, men bara velat ha en som jag inte fick.
Nu ringde jag på en lägenhet som just blivit upptagen men blev erbjuden att kika på en annan. Sagt och gjort...jag gjorde det, gillade den och har tackat ja. Så på måndag kommer jag skriva kontrakt på ett nytt boende. Så den första juli kan jag flytta. Dock så har jag ju tre månaders uppsägning så min nuvarande lägenhet har jag kvar till första augusti. Alternativen då är att ha en månad att styra och ställa i lugn och ro, eller hoppas att min hyresvärd får tag på en annan hyresgäst.
Såklart så är det ju skönt om man slipper dubbel hyra, men också skönt att kunna ta saker med ro.
Parkering får jag också och BADKAR! Sistnämnda är nog fan det bästa av allt. Det har jag verkligen saknat.
Så nu går verkligen tankarna i banor om vad som ska slängas, vad jag kan börja packa ner, om jag får byta färger i rummen, om jag ska betsa min bokhylla jag fick av Suzan, om jag ska måla om min säng och så vidare.
Samtidigt så finns det ju såklart separationsångest och lite beslutsångest, även om beslutet nu är fattat.
Men jag har bott här i tio år nu och har ju pratat i nästan två år om att flytta till stan. Nu gör jag det snart.
 
Men det är mycket att fundera på iallafall och inte minst hur framtiden ser ut. Mycket är så himla konstigt just nu och jag vågar inte riktigt tänka positivt längre gällande vissa saker...Det känns som det är kört även om jag kan kämpa vidare, men inte ensam...  Men det är väl en helt annan historia. Men bland det jobbigaste som snurrar i mitt huvud nu. det och lite till.
 

Zumba Sentao

Igår körde vi premiärpasset med Zumba Sentao på Medley. Det var jättekul och jobbigt! Jag har ju haft turen att testa lite innan med vår duktiga instruktör så jag visste hur det skulle vara, men det är lika kul varje gång. Framförallt nu när han bodyrollade iväg sin stol. Hahaha! Man SKA ge allt man har eller hur var det?
Mysmuppen. <3
Jag hoppas att det är ett pass som kommer slå väl ut och att det blir populärt, för jag vill väldigt gärna fortsätta med det. Det är bra med lite variation, även om jag älskar de vanliga zumbapassen. 
 
Försöker dessutom komma igång med liten annan träning nu för att få lite mera variation, så i måndags gick jag lös på ett kombipass med spinning och easyline. Det var riktigt kul, men jobbigt. Cykeln får en att svettas galet kan jag säga. Hehe! Fortfarande lite träningsvärk i låren efter det passet, då det inkluderade ca 220 benböj. Men vad gör man inte. Det är kul med träning helt enkelt! Det skulle jag inte sagt för fyra-fem år sen, innan jag skaffade gymkortet. Då trivdes jag gott i soffan med fingrarna i godisburken. Det gör jag ioförsig fortfarande, men nu gör det inte lika mycket. Haha!
 
  
 
 

Jag önskar du fattade...

Du är en sån person som, hur illa du än gör mig, så kommer jag ha sååååå svårt att INTE förlåta dig.
Du har kommit att betyda så enormt mycket för mig och att se dig lida är en av de svåraste sakerna för mig. Jag får ont när jag ser att du inte mår bra.
När du gör mig ledsen och arg, om det är/inte är med flit, så är det ändå saker jag tar. Av nån anledning så spelar det ingen roll hur du behandlar mig, för jag är där iallafall. Jag vet inte varför.

Varför kan jag inte släppa taget?
Varför sätter du dig så fast?
Varför och HUR får du mig att må så bra och dåligt på samma gång?

Det enda jag kan säga med säkerhet är att jag blir knäckt om du försvinner. Mitt hjärta går sönder. Inte för alltid, för man kan lära sig att leva med smärta. Men lämnar du mig bakom dig, för att du inte orkar mera, då förlåter jag dig inte! För då har du inte gett mig chansen att hjälpa dig.

Mitt hjärta...


Grattis!

Säger stort Grattis till min lillebror, min underbara vän Anna och sötvovven Pepsi, som alla har födelsedag idag! Tyvärr kan inte alla vara med, men må alla få tårta eller nåt annat gott att mumsa på idag!


Beslutsångest

Mycket beslutsångest just nu. Vet inte vad jag ska göra med nånting. Jag får panik! Jag brukar inte vara så velig. Jag har ingen aning om vad som hänt, eller bara är en sån dag idag att jag känner ännu mera så.
Funderar på så himla mycket saker och känslor. En sak är i huvudet på mig konstant, men det står stilla och jag vet inte hur fortsättningen ser ut eftersom jag är för rädd för att fråga. Hoppet lever men hur stor är risken att jag skadar mig själv? Är det värt ännu en smäll? Hur kommer jag klara den om den kommer? Och när får jag veta om det ens händer nånting? Som sagt, det står stilla just nu.
En annan sak är två av mina mål för i år. Den ena ska jag göra, vet bara inte när. Bara rädd att jag inte ska klara det... Om jag är bra nog eller inte...
Det andra är nåt jag kan börja med i princip när som helst, men där är jag ännu fegare. Jag är typ livrädd. Att jag inte ska klara det, att det ska gå så fruktansvärt dåligt, att jag inte kan eller ens kan lära mig...om jag är ett hopplöst fall...inte nog med beslutsångest, prestationsångesten är också ett faktum...att jag är löjligt blyg inför de närmsta är ju också ett problem på det sättet...
Ja, det fjärde beslutet, eller ett av de närmaste är Sweden Rock. Åka eller inte åka? Likaså salsakryssningen.
Har legat och lyssnat på Avantasias nya platta och den är BRA! Vill verkligen se dem, men är inte så sugen på festival trots det.
Vet inte in bilen klarar det, sällskap, pengar, hur många dagar att stanna osv... Där är det många beslut på en gång. Angående salsakryssningen så vet jag inte heller. Förra gången var kul, men det är så mycket som spelar in om jag kommer må bra eller inte känner jag...
Usch för allt just nu. För mycket ångest och beslut på en gång. Och för mycket icke-vetande också till råga på allt...

Vet inte vart jag ska börja, men en sak börjar väl redan imorgon om det är så...om jag klarar av att genomföra det. Jag vet inte än.


RSS 2.0