God poäng!

Tänk om fler kunde fatta detta som denna debattör skriver om!
http://www.smp.se/nyheter/lobbyn/invandringspolitiken-ar-en-politisk-fraga-som-andra%282124402%29.gm

En kväll med Milla

Hade en toppentrevlig kväll med Milla igår. Vi fikade på Fräcka Frökens och sen var vi på klubbkväll på Make Up Store. Jag gjorde mig av med mina presentkort och lite till. Hihi.
Fikan var det jag nästan såg fram emot mest faktiskt, för jag var så sjukt sugen på en stor negerboll och en kopp te. Så det blev det. Men min favoritmacka Greken blev det också, eftersom jag inte ätit så mycket innan.
Kameran åkte givetvis fram så det blev lite bildbevis under kvällen.
Det spårar alltid ur, men det gör inget.
















Och det här handlade jag:

M magazine, Dual Foundation Helsinki, Blothing powder, Microshadow Spruce, Eyedust Extreme och ett läppstift vid namn Magic som jag glömde fota. Tvålen är en lavendeltvål som jag fick av Milla eftersom hon vann lotteriet. Då fick hon en pensel av mig som jag redan hade, så lite byteshandel blev det också.
Köpte också en vaniljbodylotion från Body Shop och duschkräm och rengöring från Yves Rocher.

Men det här med lotteriet alltså...galet! Tre av mina vänner har vunnit när de följt med mig. Skitkul tycker jag! Bara så otroligt! Nästa gång får nån ta med mig. Hihi!


I need you.

There's always a truth behind "JUST KIDDING"
A little emotion behind "I DON'T CARE"
A little pain behind "IT'S OKAY"
A little "I NEED U" behind "LEAVE ME ALONE"


Forever angel

Axel Rudi Pell - Forever Angel


Fortfarande ont

Mörrn mörrn.

Ha en grym träningsvärk efter Bodypump-passet i lördags. Den har inte gett med sig ännu. Det var likadant första gången jag körde bodypump. Det ville inte ge sig och gjorde verkligen ont. Inte som vanlig träningsvärk utan ont ont. Men det är nog liiite bättre idag, men inte mycket. Kan fortfarande knappt sträcka ut armarna, så easyline-passet som jag bokat imorgon får jag nog stryka. Vill inte sabba musklerna på nåt sätt så de får vila istället.

Ska ta och gå ut en sväng nu i stormen, sen blir det till att diska lite och sen åka in till stan. Trots att räkningarna är betalda och det inte blev mycket pengar kvar så ska jag fika med Milla och mysa lite med en stooor kopp te och sen ska vi på klubbkväll på Make Up Store. Har ju trots allt presentkort som jag fick av mina underbara vänner när jag fyllde år, så det passade ju alldeles utmärkt. Hihi!
Kanske skulle man gå förbi tatuerar-Kalle också och kolla vad han skulle ta för några av mina projekt... Hehe! Får se sen om jag orkar.

Tjingtjong!

Remember Me

Har just kollat på filmen Remember Me. Ack så bra film! Härlig, tragisk, sorglig, rolig, mysig, romantisk. Det var en riktig toppenfilm. En riktig drama, med skelett i garderoben, tragiskt förflutet och kärlek, kärlek till familj och flickan. Jag kan inte ge den annat än högsta betyg. Jag gillade den som bara den!

Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Betyg: 5/5


 

En UNDERBAR bild!

Just ja vänner, jag har ju facebook nu och denna vackra bild har hamnat där, men inte här. Inte förrän nu. Jag bara råälskar den för att den blev så knasful, men ändå så skarp och bra.
För att tala om anledningen till uppkomsten av denna bild så är det ett tillfälle när jag skulle fota min MOTD och det blev ett par bra bilder, men sen knasade det ur och detta blev resultatet.
Jag bjuder på denna.


Tapas?

Halloj!

Har just mejkat mig klart för kvällens utgång med tjejerna. Det ska bli lite god mat och vin och underbart sällskap. Troligtvis blir det Tapas och det låter spännande för det har jag aldrig testat, men en massa smårätter brukar ju vara himla mysigt. Så det ska bli skoj!
Roligast är ju att få träffa tjejerna och få se Elins lilla mage, för att se om den blivit större sen sist. Hihi!

Det är så himla skönt med en ledig helg känner jag. Har enjoiat dagen och sovit gott, duschat, dreglat mig igenom Jysks katalog igen med sina julsaker, bakat kolasnittar och ätit pannkakor. Nu har jag bara klädsel kvar för kvällen och så kalufsen... om det nu går att göra nånting åt den. Får se om jag orkar engagera mig i håret nåt nämnvärt. Haha!
Fredrik är guld värd och ställer upp som chaufför ikväll när jag sitter och vinalkoholiserar med mina vänner, ja alla utom Elin då. Hon får köra lightvin. Light på alkohol alltså, typ läsk.

Nu ska jag dricka vatten. Ha en bra kväll ni alla som läser!

Jag är med och tävlar om en goodiebag!

Hej hopp!

Jag hittade just en alldeles ny bloggtjej som jobbar på Make Up Store!
Så kul, där brukar jag ju handla.

Så kolla länken, här finns hon:
http://mickelickan.blogg.se/index.html

Hon har en tävling nu så jag är med och tävlar om en goodiebag!


Bara idag.

Bara idag sen är jag ledig i tre dagar. Ska bli makalöst skönt. Ska baka och träna och förhoppningsvis träffa vänner och umgås med Fredrik. Synd att man inte får lönen förrän på måndag bara. Statoil är så himla trista när de är så. Men men, det får väl gå.

Fick massa ägg gratis på jobbet igår, så ska göra pannkakor imorgon och fylla frysen med lite godsaker. Alltid bra att ha. Hihi!

Nu ska jag ut och kolla posten.

Dags att rensa

Godmorgon!

Uuuh, huvudvärk idag igen. Men har sluppit det ett par dagar nu. Skulle ha åkt in och kört ett Easyline-pass, men det kändes inte så lockande med bultande huvudvärk. Jag ska ta en promenad i det vackra vädret istället och hoppas kunna rensa lite i huvudet, både på smärta och tankar.
Träningen får bli en annan dag. Har ju ledig helg så det ska nog gå bra. Jobbar bara idag och imorgon, sen är jag ledig igen. Väldigt skönt.

Partylite

Hej hopp!

Idag har varit en superskön ledig dag! Jag har verkligen njutit.
Gick upp vid åtta och fixade ordning och packade väskan till träningen. Tränade gympa och vattengympa. Sen åkte jag till maxi och handlade lite och hämtade min glasskål till min KitchenAid <3.
När jag var hemma igen så kom Milla ut och vi fikade och snackade massa tills Lisa kom och det blev fokus på ljuspartyt.
Måste säga att det gick KANONbra! Sålde för öcer 5000 kr så får själv välja saker GRATIS för 1100 kr. Inte dåligt! Så tack till alla ni som shoppade! :D Underbart!

Nu kom precis Fredrik hem så nu blir det myskväll. Imorrn hoppas jag på att kunna gå en långpromenad och njuta av ytterligare en dags ledigt. Hoppas det blir soligt och fint.

Mina enda ord om valet:

Jag har röstat, skönt att det snart är över.

Jag ska strax dra iväg mot jobbet, kommer ha noll koll vad som händer under valvakan ikväll, men kanske hinner man smyglyssna på radion. Vi får se.

Nu ska jag bara njuta av de sista minuterna hemma innan det är dags att pysa mot kullen.

Friends with benefits..

Ett sms till en kompis från en tjej fick mig häromdagen att börja tänka på begreppet Friends with benefits. De flesta har väl hört det förut antar jag och de flesta syftar nog på en kk.

Men det jag började fundera på var hur en del verkligen utnyttjar sina vänner. En person som de kanske inte skulle umgåtts med i vanliga fall, om det inte vore för att han/hon hade en tuff bil... eller att han/hon alltid betalade om de åt glass eller mat ute eller hämtade och lämnade när man behövde skjuts.
Jag drar lite paralleller med när man var liten och man var allas bästa kompis om man hade glass hemma i frysen, eller gick med en godispåse i lekparken. Det känns som samma grej, fast i lite mer vuxen variant.

Sorgligt nog så är det ju nästan alltid tjejer som säljer ut sig själva för ett gratis mål mat eller skjuts. De träffar en kille som är för snäll för sitt eget bästa och det är hur lätt som helst att få den här killen att tycka om en. Ja, då kan man ju få honom att göra vad som helst. Been there, done that...
Han har blivit en vän som man använder för att nyttja sina egna önskemål på bästa sätt. En som man kan hänga med när det inte finns nåt bättre just för tillfället.
Jag skulle inte vilja vara en sån vän, varken den utnyttjade eller den som utnyttjar. Det är ju under ens egen värdighet! Alla förtjänar ju bättre än så.
Nej, man ska inte ta skit från andra och inte låta sig utnyttjas av s.k vänner för att man tror att det är det bästa man kan få. Stå upp och visa lite stake att såhär ska det inte gå till! En vänskap ska vara på lika villkor och man ska ge och ta! Bjuder du den här gången så tar jag nästa.. Skjutsar jag dig så får du hämta mig nångång... Det ska vara kravlöst, man ska göra varandra tjänster för att man vill, inte för att man tror att relationen ska bli bättre och man hjälper varandra som vänner. Det är inte bara en som ska göra allt för den andra hela tiden. Till slut finns det ingen energi kvar.

Så ta hand om varandra, utnyttja inte varandra, men nyttja varandra när ni kan och vill på bådas villkor!
Ni är ju VÄNNER, eller hur!


Jobbhelg

Inne i min fyra dagars jobbhelg och det är bara fredag. Trots allt så brukar det gå fort.
Nu ska jag nog ta mig ut på en promenad innan det börjar regna.

Tjingeling

Ozzy i Globen

Här kommer lite bilder från när vi var i Globen och såg Ozzy och CrashDïet. Vi såg även Erik Grönwall (Idol) och Håkan Hemlin (Nordman) utanför Globen. Hihi!



Suddig men rolig. Haha!

Här har vi CrashDïet.


Inte helt lätt att fota på detta avstånd i detta ljus, men försöka duger för mig.

Här har vi Prince of Darkness.





Nivån är på lägsta.

Hej hopp.

Usch vad jag fortfarande känner mig eländig. Fattar inte vad det är! Det är så irriterande att gå och vara sur, men så försöker man vara glad, men minsta motgång gör att man blir grinig igen.
Ibland har jag inte ens lust att vara glad. Jag har inte lust med nånting, känner mig bara nedstämd och omotiverad till allt. Jag vill inte ta mig för att göra nånting, inte träffa någon, inte ens äta. Allt känns bara så dåligt..
Vet inte om det kanske är den så kallade höstdeppen som kommer smygande runt knuten... Allt kanske bara är en naturlig följd av att vädret är grått, det börjar bli kallt, det börjar bli mörkt... Hösten är på väg.
Nivån på mitt humör är växlande, ibland så låg att att jag bara skulle kunna ta bilen och köra in i ett träd, men då skulle jag förmodligen bli på ännu värre humör när jag kontaterar att jag inte har nån bil...
Men nåt glädjeämne skulle vara trevligt just nu, men jag vet inte vad eftersom jag till och med är omotiverad till att tänka eller ens orka bry mig om nånting.
Jag behöver nog kanske bara vara ifred en dag och får göra nåt jag vill utan att nån lägger sig i.
Imorgon kväll kanske blir en sån dag, då jag får ägna ett par timmar åt att göra ingenting bara för att jag vill göra ingenting. Sen ska jag försöka må bra igen, men just nu orkar jag inte.

Shit, vilket glädjelöst blogginlägg. Ok, några glädjeämnen för idag:
Jag har iallafall varit och fixat ögonbrynen hos Anna idag och det var trevligt!
Jag hittade svenska jordgubbar på Maxi för 25 kronor. Trevligt.
Fredrik kommer hem om ett tag och vi ska äta fisk och se på Sons of Anarchy. Mycket trevligt!
Jag har en helt ledig dag imorgon med. Trevligt!

Så, lite att vara glad för har jag allt. Hihi! Men när humöret är sänkt så är det inte alltid det lättaste att uppskatta det man har. Men nu ska jag försöka. 

Dagens citat

Handla som du själv tycker är rätt -
för hur du än bär dig åt,
kan du inte undvika andra männskors kritik.


Tävla om helstyling!

Åh vilken rolig tävling jag fick tips om!
Hos Mist Ingelsta har du nu chansen att vinna en hel styling med både make up och hår. Kolla själva: http://mistingelsta.blogg.se/2010/september/tavling.html
Jag kommer definitivt vara med! Så duktiga som jag vet att de här tjejerna är också så kommer det definitivt vara kul om man vinner!


Bilden är lånad från deras egna blogg.

Dåligt

Hemma nu igen.
Känner mig inte på så bra humör. Vet inte varför egentligen, men det är väl en kombination av saker och saker som jag inte riktigt vet hur jag ska ta hand om... Det är ju en del saker som jag inte orkar med just nu.

Dessutom är jag så himla trött. Har inte varit så trött som den här helgen på länge. Men mycket beror säkert på att man varit inne nästan hela tiden, eftersom festivalen var inomhus, och att det börjar bli mörkt väldigt snabbt nu. Kroppen hänger inte riktigt med i svängarna här.
Börjar bli grymt stel i nacken också så jag hoppas att det inte har med nån förkylning att göra. Det har jag ingen lust med.

Imorgon ska jag ta en promenad om det inte regnar. Sen är det ju jobbet som gäller. Men nu ska jag strax sova.

Undrar förresten hur folk vet vad jag ska göra när jag inte vet det själv... Men det är ju en annan sak.

Over and out, godnatt.

Sister sin

Ok, måste faktiskt säga att Crazy Lixx fick en värdig ersättare. Sister Sin var stenhårda och hur bra som helst. Vet att jag sett dem lite tidigare men det är så längesen. De var grymma och tjejen som sjunger är hur cool som helst. De ska sparas på Spotify när jag kommer hem. Hehe!

Ser ut som 17??

Hej hopp.

Sjukt opepp igår som skrevs. Var trött och jävlig. Det höll i sig en bra stund och satt nästan och somnade när jag körde till Stockholm, så vid Sillekrog fick Fredrik ta över.
Men på kvällen så åkte vi in till Alvik för RockOut. Fortfarande seg som bara den. Inte blev det bättre i början när vi kom dit heller.
Jag blev tillfrågad i "kassan" av en liten rödtott hur gammal jag var. Hon ville inte spänna på mig ett armband. Jag fattade inte vad hon menade först tills hon frågade igen.
- Ja, äldre än dig garanterat, sa jag då. Hon såg typ ut som tolv. Sen sa jag 27.
- Du ser väldigt ung ut, sa hon då.
- Men knappast som 17 år va? svarade jag. Sen gick jag in.
Det var ju kanske lite roligt egentligen, men just då var jag verkligen inte på humör. Nog att man kan se ut som sjutton, men jag ser inte ut som sjutton ÅR va?? Det var liksom 18-årsgräns...

Men sen när vi var inne så var det roligare. Började ju se Pretty boy Floyd, sen några som hette Killing Touch. De var riktigt bra. Sen var det Lizzy Boarden och DET var bra. Aldrig hört förut, men det varr långt över förväntan.
Sen var det Chris Laney och då gästade även Zinny Zan med flera. Väldigt kul att träffa honom igen. Nu när han ska flytta till Brasilien.
Sen var det iallafall UDO och sen åkte vi hem.

Idag fortsätter det och det blir band som Dynasty, John Corabi, Tuff och Great White. Crazy Lixx skulle ju ha spelat... Buhuu, fortfarande lite deppig för det.

Nu ska jag äta frukost.

Ingen rubrik ens...

Shiiiiiiit vad jag är opepp på allt idag alltså... Blä!

Tack söta ni!

Igår hade jag för tredje gången fika hemma hos mig efter att jag fyllt år.
Lindsey, Elin, Maria, Emmelie, Anna och Alexandra var där. Mycket trevligt! Vi fikade på allt nybakat jag gjort och det verkade bli uppskattat. Kul!
Presenter fick jag också av sötnosarna! Hur gulligt som helst! Presentkort på make up store, honung och ett kit från MIST bestående av läppenna, läppstift och en ögonskugga. Hur fint som helst! Tack söta vänner! <3

Men nu är jag trött på att baka så nu tänker jag inte göra en muffins på bra länge och ingen banantårta heller. På sin höjd baka bröd, Jag har ju trots allt en KitchenAid numera. Den ska packas upp nu.

Men det var en himla mysig kväll. Elin och Lindsey var kvar en stund längre än de andra också och vi kollade på Idol och pratade om ditt och datt. Så det var riktigt kul. Enda tråkiga var väl att det snackades så mycket om politik, vilket kändes lite sådär. Det var inte därför jag ville ses. Haha. Det är för mig ett ganska ointressant ämne och nåt man alltför lätt kan bli oense om, då vissa tycker att de har rätt och att andra har fel. Det skapar bara onödiga konflikter i en sån diskussion. Inget är ju rätt eller fel eftersom det handlar om åsikter. Därför är det inget ämne jag vill diskutera med vänner, inget att bli osams om tycker jag. Man ska respektera varandras åsikter.
Men jag hoppas ändå att det rörs om i grytan ordentligt i detta val... Haha!

Och jag blev så ledsen ett ögonblick igår. Crazy Lixx har ställt in sin spelning på Rockout på grund av sjukdom. Buhuu vad trist. Enda jag verkligen verkligen såg fram emot. Men men, de kommer ju tillbaka och sjuka kan alla bli så jag är inte bitter. Bara lite. Hihi!

Nu ska jag äta frukost och försöka städa upp lite här hemma. Glad att jag tog disken igår. Haha!

banankolatårta

Här är en superenkel tårta/paj som tar jättekort tid att göra. I alla fall om man inte räknar koktiden på en burk Dulce de leche. Hehe!

Fem inredienser, det klarar de flesta.

Sätt ugnen på 175 C.

Botten:

4 dl krossade digestivekex
Näääästan 1 dl smält smör. (6 msk typ)

Blanda och tryck ut i en pajform eller form med avtagbara kanter.
Grädda i ca 10 minuter.

Sleva upp en hel burk DDL på botten när den svalnat. Bred ut. För att det inte ska fastna på baksidan av skeden så går den bra att blöta. Då glider den bättre över kolasmeten.
Skiva två-tre bananer och lägg över hela kolasmeten.
Vispa 3 dl vispgrädde hårt utan att det ska bli smörigt. Bred ut över tårtan. Garnera med nåt fint och gott.
In i kylen.

Skogsröjet 2010!

Denna härliga lilla mysiga festival! <3 I år var det två dagar och givetvis slapp vi inte undan regn. Vi har inte gjort det på någon av årets festivaler. Dåligt vädret, dåligt! Men det var himla bra iallafall, för det regnade inte som på Sonisphere. Haha!
Första bandet ut att se här var Crazy Lixx. Ingen har väl missat att det är mitt favoritband just nu... Hehe!



Loke - basisten med helt klart coolast hårfärg!


Sångaren Danny (älskar denne mans röst) och trummaren Joel.


Gitarristen Andy på hörnet.







Sen fotade jag CrashDïet en del, men det var så mörkt och denna förbaskade rökmaskin ska ju förstöra allt. Haha! Man är ju ingen proffsfotograf liksom. :P Men några tuffa bilder blev det.
Kul att se dem också, det var första gången jag såg dem med Simon som sångare.



Simon Cruz


Peter London.
Gillar den här bilden, den blev så diffus och hemlig men ändå skarp. :)





Kära Chris Laney fick köra alldeles för tidigt på dagen tycker jag. Hade inte kommit så mycket folk ännu.





Vi tittade även på Anna Bergendahl. Hihi! Hon hade nog mest drag faktiskt. Mer än hon trodde själv lät det som ibland. Söt liten tjej!


Vi kollade även på Casablanca, Hardcore Superstar, Bullet och sådär, men fick inte så bra bilder och så regnade det, så kameran bodde i en plastpåse i väskan. Hahaha! Jag har lärt min läxa!

Härnäst kommer jag lägga upp lite bilder på Ozzy!
Tjing!

Chokladcupcakes med After Eight-frosting

Här kommer ett recept på smarriga mintchokladmuffins. Det blir 8 stooora eller 12 lagom muffins.

Ugnen ska stå på 200 C om det är stora och 225 C om det är små. Har du varmluftsugn kan du köra på 25 C mindre värme.

100 g Smör
2 Ägg
1,5 dl Strösocker
1 tsk Vaniljsocker
2 dl Mjölk
(rivet skal av en citron)
4 dl Vetemjöl (byt ut ½ dl mot kakao om du vill göra chokladmuffins)
2 tsk Bakpulver
1 nypa salt

Smält smöret.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst.
Rör ner smält smör, mjölk och (citronskal).
Blanda vetemjöl, (kakao vid chokladmuffins), bakpulver och salt och rör ner i smeten.
Placera muffinsformar på en plåt eller i en muffinsplåt.
Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter eller tills de är torra inuti.

After Eight-frosting

60 g mjukt Smör
5 dl Florsocker
1 tsk Vaniljsocker
100 g Philadelphiaost
1 litet pkt After Eight
(smälta) Spara 3-4 plattor för garnering.

Smält After Eight-plattorna över vattenbad eller i micro. Passa dem då och rör om lite så chokladen och minten blandar sig.
Använd elvisp och vispa ihop alla ingredienser till en jämn krämig smet.
Spritsa över de avsvalnade muffinsarna eller bred över.
Dela de kvarlämnade After Eight-plattorna i två eller fyra delar och garnera i frostingen.

Enjoy, för de här är sjukt goda. :)





Ozzy Osbourne!

Hej och hå! Nu sitter vi i bilen på väg till Globen. Ikväll är det Ozzy som gäller. Och lite Crashdiet! Ska bli kul som bara den! På återseende!

Kolmårdens djurpark

Idag har jag och Fredrik varit på Kolmårdens djurpark. Var jättemysigt och så kul att se alla djur. :)
Tyvärr kände jag mig lite stressad, för nu ska jag iväg och jobba, så det hade man hängande över sig.

Imorrn äntligen, är jag ledig och på tisdag ska vi till Stockholm och se Ozzy. WOHOO!

Nu blir det jobb.
Tjing!

Första känslan

Ok, varning för tjejinlägg som handlar om mens.....................................
..........................................................................................................
Söta vänner, ni vet ju att jag köpt en menskopp, men den kom ju hem lagom till att min mens tog slut förra månaden.
Nu har jag dock använt den i två dagar och jag måste säga att det känns bra! Lite bökigt att få in den ordentligt i början och det kändes rätt skumt, men efter bara en liten stund, när man "gått in den" så satte den sig bättre till rätta och nu är det lugna puckar.
Jag är glad att pinnen på den är rätt så lång för ibland sitter koppen så långt in så dra-ut-pinnen är svår att nå, men då får man klämma lite så den kommer ut. Hahaha!
Men annars måste jag säga att det mesta är positivt. KAN bli lite jobbigt om man är på en toa där handfatet inte står i anslutning till toan så man kan sitta ner och skölja rent den. Men det hittar man nog på en lösning på.

Återkommer med mera info när perioden är slut.

Nåt som är bra också så är det ju att man kan ha stringtrosor fast man har mens. Det brukar inte jag ha annars. Haha!


Grönt är skönt!

Det är ett tag sen jag gjorde make, men har inte orkat fixa bilderna. Jag ser på bilderna nu att skuggorna inte är helt jämna. Det ena är mer kjust på än det andra. Så kan det gå ibland. Hehe!





Bogie!

Ännu ett Vintage Vixen-lack från China Glaze.
Den här heter bogie och skiftar i lilabrunguld nånting. Jättesnygg! Svårt att få bra bilder.



Stockholm Rockout!

Nu är jag hemma efter att ha varit hos farfar och handlat lite. Strax klar i tvättstugan också och har återigen dekorerat lite cupcakes och gjort en banankolapaj. Väntar på att Kenneth, Reneé och Maria ska komma hit. Vi ska käka pizza i Krokek och sen fika. Ska bli kuvl!

Och jag är så lycklig! Nu har det löst sig med Stockholm Rockout så nu har vi biljetter och ska massa bra band! Wohoo! Fick två biljetter till priset av en dessutom. Jag är långt ifrån en förespråkare av kreditkort, men ibland är plastkorten bra att ha alltså. Att jag inte tänkt på det tidigare. Vi köper ju alltid Sweden Rock-biljetterna så.
Så nästa helg är det rock n roll som gäller! \m/

Det luktar höst

Morrn morrn!

Sitter och äter frukost. Skulle åkt in till stan och farfar idag, men tar det imorgon istället. Jag vill inte försaka det fina vädret utan tänkte ge mig  ut på en promenad innan jobbet istället.
Imorgon är jag ledig och då har jag tvättstugan. Då kan jag handla lite och åka in till farfar. Sen kommer svärmor, svärfar och svägerska också, om de är friska och krya nu, de stackarna som varit sjuka. *peppar peppar* men jag hoppas verkligen jag slipper bli sjuk. Alla är verkligen sjuka nu! Usch!

Man känner verkligen i luften att hösten är i antågande nu. Det blev en kort men intensiv sommar. Jag är glad att jag hade tidig semester i år! Nu är det bara att hoppas att det blir en varm och solig höst. Då är det nästan som vackrast ute.

Nu ska jag lyssna på lite musik. Har upptäckt ett band jag gillar. Crazy Lixx heter de. Har jag skrivit nåt om dem? ;) *hihi*

Tjing!

Blame it on love

Ok, jag är kär. Jag ÄLSKAR den här låten!







RSS 2.0