Ikeabesök nr 2

Idag blev det ännu ett Ikeabesök i linköping, där det inhandlades en tvbänk som jag spanat på. Nu återstår ihopbyggandet av den och som alla vet med Ikea: Det är lika spännande varje gång för att se om det funkar...
Det blev oxå lite chokladpraliner på Kahls och så en liten inomhusfontän till hemmet. Måste ju lyxa lite oxå, eller hur?! Hehe!
Fortfarande så väntar jag på min dumma lampa från Jotex som inte vill dyka upp riktigt än.
Så nu återstår det spännande försöket med att få ihop tvbänken då. Körde dessutom mammas bil idag och bara det är ju spännande i sig, men det gick ju bra. Haha! Tur det! Annars hade min medresenär nog varit lite ledsen på mig. Haha!

Well well, I'll be back!


Oops

Jaa som synes en liten paus här igen. Har hänt massa kul så har inte haft tid helt enkelt. Har hänt lite tråkigt som gjort att jag inte orkat oxå.

För första gången nånsin har jag varit så sjuk att jag fått sjukskriva mig en hel vecka från jobbet. Har haft världens feber och svullen i halsen och annat så jag har knappt kunnat äta, än mindre jobba. Nu är det bättre. Hade ingen feber igår men idag var det lite igen. Har varit på vc två gånger och det är virus så det är bara att vänta ut. Inget som går att göra nånting åt.

Tur det har varit roliga saker oxå. Jag har varit på Milla och Alex bröllop. Det var så vackert! Tyvärr var det under perioden då jag mådde som sämst, men jag hängde i så mycket jag orkade.
Jag hade dessutom äran att få sminka bruden och hon blev jättefin om jag får säga det själv.

Annars har det varit en tur på minigolf, bakning, Zumba, sol och bad. Så underbart att vädret blivit så bra!

Imorgon ska det bli en snabbtur till Ikea och köpa en tvbänk och sen kan jag börja kolla efter elektronik på allvar. Lite sugen på en tv nu. Hehe!

Nu blir det lite Rumble.


Hem

Sådärja, nu börjar det lika ett hem här igen. :) Har köpt nytt soffbord, ny matta (en jättelurvig mjuk och gosig sak som man typ kan sova på. Billig blev den också!) och tv-bänken, den gamla är inställd så länge. Ska ner till ikea en sväng nån dag nu igen och köpa den nya som jag gillade. Sen är det bara det elektroniska kvar. Sånt som är så tråkigt att köpa. Haha! Men även om jag inte kollar på tv så är det ju trevligt att ha en.

För övrigt så beställde jag massa grejer på Jotex nu häromdagen, så en ny golvlampa, nya gardiner (lila), ett tårtfat, fotoramar och lite småkrafs kommer snart som ett brev på posten. :)Angående mattan så är det ju lite kul...eller jag vet inte, känns mest flummigt, men jag fick visst en kompis på köpet. Möbelkillen. Hahahaha! Aa, hjälp. Han var ju trevlig tyckte jag och det var han ju, men när han sen börjar smsa så visar det sig ju att han var lite för trevlig för att vara bara försäljartrevlig... OMG, dumma kille som var med mig då: Give me a warning! Haha! Så nu får vi väl se vad som händer. Hmm...

Jaja, ska snart till jobbet så nu blir det lugnt sista stunden. :)

Glapp

Jag veeet, nu är det ett tag sen igen. Har massa bilder från Riga att lägga upp och även från min första salsakryssning. Som för övrigt var fantastiskt rolig! :D

Det händer grejer nu så har inte haft så mycket tid över till annat, men nu vill jag iaf bara tacka er fyra som kom och hälsade på igår när jag mådde dåligt. Ni gjorde min kväll avsevärt bättre! <3


RSS 2.0