Min fredag.

Slö dag idag. Vaknade med huvudvärk så jag somnade om och vaknade sent. Då var det bättre. Hade tänkt tvätta bilen men skippade det.
Åt mat och har latat mig i princip hela dagen. Vid fem åkte jag och plockade upp Michisita och vi åkte och zumbade med ett överraskningsmoment. Bra pass var det! Sen blev det hemfärd för mat. Fick en mumsig sallad idag igen. Gott!
Blev ju delägare i en Sodastreamer igår oxå så den prövade vi och gjorde Mojitoläsk. Det blev gott tyckte jag. Älskar ju Mojito så. Hehe! Nu ska vi snart åka vidare till landethemma, mysa med katterna och kanske göra en drink med riktig alkohol i. Om Mr flygplanskille är klar snart förstås... Ligger och funderar på om jag ska äta upp hans pepparkaksmuffin i ren protest för att han inte smakat den själv...mer till mig. Heheh!

Tjing!


Today is

A drama free zone!


No!

I don't wanna see myself crying in the kitchen...


Zumba Sentao

Hepp hepp!
Sitter i min sköna soffa efter en snabb arbetsdag. Vet inte vad som hände, men kvällen på jobbet har gått sjukt fort. Hann nästan inte med riktigt. Nu har jag druckot en kopp te och lyssnar på snusande andetag i sovrummet. Ska snart krypa ner och stämma upp i kör.
 
Fick ju iallafall en dejt bokad på jobbet idag. Med min kära lilla Millsing! Som jag har längtat! Den 4 december blir en mysdag för oss.
 
Starten på den här veckan har varit kanonbra! I måndags fick jag ledigt för att åka upp till Stockholm med Carlos. Vi kom upp senare än tänkt (såklart... ;) ) så vi gick och käkade och sen blev det tillbaka till hotellet och hoppa ner i sängen. På tisdagmorgonen gick vi upp tillsammans och åt frukost, men han åkte iväg tidigare än mig eftersom han skulle till Täby och ta sin utbildning i Zumba Sentao. Zumba med stolar. Ascoolt!
 
 
Jag satt kvar i frukostbuffén och mysåt frukost. Det blev en rågbulle med ost och tomat, ett kokt ägg, fil med hallonsylt, flingor och gojibär, äggröra och bacon och en pannkaka med grädde och lönnsirap. Ett glas apelsinjuice och tre små koppar te. ja, det låter sjukt mycket, men nu var det ju väldigt lite av allting. Men gott var det! Sen gick jag upp till rummet igen,slängde mig på sängen och sov lite till och sen hoppade jag ner i ett skumbad. Så lyxigt och skönt med badkar på rummet. Älska! Sen sminkade jag mig och packade i ordning och checkade ut.
Gick på stan i några timmar, köpte en klänning och ett tunnt skärp till mig själv. En vit spetsklänning...hehe, känns inte som jag kanske, men jag fastnade för den.
Hade tänkt gå och kika efter lite julklappar, men hittade inget som jag fastnade för så på den sidan blev jag tomhänt.
Efter några timmars spatserande på gator och i affärer så tog jag en fika och sen åkte jag ut till Täby för att möta upp hjärtat efter sin utbildning. Där sprätte pengarna all världens väg istället, när jag hamnade i zumbashoppen. Hahaha! Kom hem med ett par nya byxor, en tröja och två sporttoppar. Carlos med en hoodie.
 
 
Vi åkte sen tillbaka mot Stockholm, parkerade bilen och gick och åt på vårt favoritställe, TGI Fridays. Efter det hade klockan blivit halv nio nästan så då for vi hemåt till Stavsjö. Innan klockan var elva så låg vi båda i sängen som två slagna hjältar. 10 timmars sömn blev det innan vi pallrade oss upp vid 11-snåret och tittade på Zumba Sentao-dvdn. Hela grejen kommer bli fantastiskt kul känner jag! Jag hoppas vi får köpa in bra stolar och sen köra igång med detta.
 

Are you perfect?

Are you? Really?


Förvånande?

Det är alltid lika "kul" när folk säger emot sig själva, när de påstår att nån är så jäkla dum/idiotisk/korkad/patetisk och att de inte bryr sig om en och liknande och sen ändå sitter och kollar vad man har för sig både på bloggen och på instagram. DESSUTOM kommenterar...
Är det bara så om man blivit blockad på Facebook tro?

Varför lägger man ner så stor energi på nånting som man säger att man inte bryr sig om längre eller ens ägnar en tanke åt? Varför går man inte vidare med sitt liv istället för att hänga upp sig på saker/personer man ändå inte tycker om längre?
Varför går man inte med huvudet högt om man nu tycker att man gjort så jävla rätt och varför kan man inte lämna det i så fall dåliga bakom sig och fortsätta med sitt eget liv?
Varför hålla liv i en typ av relation bara genom att bråka?
Vill man ha nånting mer av den relationen kanske man ska försöka börja i en annan ände istället, framförallt om man vill bli mött halvvägs. Bråk och tjafs tröttnar man på och det kan ta död på vilken relation som helst!

Bachata/Salsa

Sitter på Bachata- och salsakurs och tittar nu. Tittar för att det är alldeles för avancerad kurs för mig. Men det är kul att titta, de är så duktiga. Nån gång kanske jag lyckas lära mig nånting. Hahaha, just nu är jag rätt hopplös och olärd.

Har varit en kul dag idag! Jag och hjärtat vaknade tidigt så vi åkte innan zumban och gjorde lite ärenden och sen hade vi ett jättekul zumbapass, med tillhörande eftersnack såklart. Hehe! Efter det blev det att äta och handla lite och nu sitter jag här och tittar. Alltid lika kul. Det är härliga människor.

Imorgon blir det ett par ärenden och sen åker vi till Stockholm, jag och hjärtat. Blir en hotellnatt och på tisdagen har Latino sin zumbautbildning. Jag ska enjoia stan och sen åka ut till Täby och shoppa zumbakläder. Hihi!

Shit, nu är jag vrålhungrig! Jag vill ha subway!


Respect

Word!


Respekt

Låg och läste massa krafs på fejjan nyss och blir lite galen. Jösses vilken dålig respekt folk har för varandra! Det är svordomar, könsord och kränkningar överallt, bara för att man uttrycker sin åsikt...hur var det nu med åsiktsfrihet? Ok så länge man tycker samma eller? Varför ska man bli påhoppad om man framför ett klagomål eller tycker mot strömmen?
Idag är visst (med risk för att låta som hundra år) ungdomar så dåligt uppfostrade att de inte kan visa respekt mot sina medmänniskor. Tragiskt!

Det är ju för övrigt inte bara när det gäller åsikter utan även mot personer överlag...om man lånar ut en tröja så räknar man ju med att få den i likadant skick tillbaka.
Visst, en olycka kan ju hända, men då skulle ju iallafall jag lösa problemet genom att köpa en ny eller vad nu bästa lösningen var.
Eller mot sina föräldrar. Skrika och gapa på dem för att man inte får gå på en fest, inte får pengar till skor eller prata i telefonen i fyra timmar... Kalla dem idioter för att de sätter upp regler osv... Respekt mot föräldrar för h*lv*te, de tar hand om er hela livet på ett eller annat sätt!
Eller som känslor och personer... Jag skulle ALDRIG flirta eller försöka få omkull en kille om jag visste att han var upptagen eller dejtade nån annan. Inte ens på skoj!
Än mindre om det var någon jag kände...det är väl det mest respektlösa som finns, inte bara mot killen utan även (om inte mer) mot den andra tjejen i fråga.
Jag skulle aldrig kasta upp tuttarna eller röven i ansiktet på en kompis pojkvän, eller försöka förstöra något mellan två dejtande eller partners. Fatta hur det skulle kännas...vilka bra vänner...
Skamligt och slampigt är vad det är! Man kan ju tänka sig in i situationerna själv.

Jaja, nu har jag fått ut lite aggressioner såhär mitt i natten så nu kanske jag kan sova. Hehe! Tjingeling!


Natt efter jobbet

Ligger i sängen nu efter en ganska kort jobbdag. Har gått fort idag. Ändå kom jag en timme tidigare för att prata med min chef lite. Men det har varit att göra så. Dessutom fick jag ett litet snabbesök på kvällen och det var mysigt. :) <3

Annars är läget som det är. Veckan har känts lite konstig när det gäller vissa saker. Jag har drömt sjukt mycket. Eld och vatten har varit de stora inslagen. En person har betett sig lite wierd, vet inte varför, vet bara att den har varit väldigt annorlunda...
Jag har tänkt och funderat mycket på saker, både gammalt och nytt.

I söndags var det Fars dag...alla skriverier om gulliga pappor och sådär fick mig att bryta ihop lite på jobbet...och även efter jobbet i bilen på väg till stan. Det kändes jobbigare än jag trodde och tankarna snurrade hejvilt.
Så alla drömmar....först vatten...stormigt, lugnt, spegelblankt, hav, pool, ja alla former. Läste att vatten symboliserar känslomässig problematik inom en och att det kan stå för stora förändringar, såsom flytt, jobb, graviditet och dylikt...
Så har vi eld... Inre vrede, passion eller åtrå, kan ofta vara sexuellt, eller rädsla för passion (eller bristen på detta) eller rädsla för förlust...
Jaaa.....inom mig kan jag väl se lite samband kanske...mellan vissa saker.

Får väl se om drömmarnas land tar mig nånstans inatt. Känner att jag nog flummat klart med det här inlägget... ;) Godnatt!


Who protects who?

Sanna små ord. :)


End of an era

Wow! The end of an era.
Var på Twinight igår och såg sista delen i The Twilight Saga. Mycket spännande, men mycket sorgset också. Nu är det ingen mer twilightfilm att se fram emot. Sagan har fått sitt lyckliga slut. Dock med ett gäng hjärtattacker där innan!

Filmen var riktigt bra! Däremot många delar av boken som de inte tagit med, som hade gjort det hela ännu bättre. Men överlag så var den toppenbra! Twisten på slutet var GRYM! En hel biosalong håller andan och skrattar sen samtidigt av lättnad. Awesome!

Säger bara tack till mina tjejer som hängt med på detta varje år och sällskapat, pratat om det och sällskapat på bästa sätt. Vad tusan gör vi nu då? :)


Kladdkaka med oreos

Kladdkaka med Oreos 12-14 bitar

Ingredienser
Botten:
150 gram smält smör
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
2 ägg
2 dl vetemjöl
1 förpackning Oreos

Chokladsmet:
300 gram vit choklad
100 gram mörk choklad
100 gram rumsvarmt smör
2 dl grädde

Topping:
1 förpackning minioreos
Ca 100 gram minimarshmallows
Chokladsås, köpt eller hemmagjord

Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret i rymlig kastrull och låt svalna en aning.
Blanda i socker, vaniljsocker och kakao direkt i kastrullen. Rör sedan ner ett ägg i taget och blanda sedan i mjölet.
Hacka ett paket Oreos ganska grovt och vänd ner i smeten.
Smörj och bröa en rund springform ca 23 cm i diameter med ströbröd eller pudra med kakao.
Häll i smeten och grädda i ca 15 minuter. Låt svalna.
Finhacka under tiden chokladen till chokladsmeten. Värm upp grädde i en kastrull (koka ej) och rör ner chokladen. Klicka i smöret och rör till en jämn smet. Låt svalna en aning.
Strö på önskad mängd minimarshmallows på kakan (spara lite till toppingen), och häll sedan över chokladmseten, tryck ner minioreos (eller halvor av vanliga Oreos) lite här och där, strössla över resterande minimarshmallows och ringla över chokladsås. Ställ in i kylen för att stelna, i minst två timmar, men gärna över natten.


Kokoste

Blev en soft dag idag. Vaknade av dörrklockan och fick nycklar till dörr och källare. Sen blev det frukost och så en promenad på över en timme. Ja, innan dess hann ju självklart exet lägga in ett roligt meddelande på min facebook för att hålla tjafset igång...
Men en stärkande promenad i höst/vintersolen med bra musik, det var skönt det.
Tog en dusch när jag kom hem och då kom hjärtat hit och bjöd på mat. Kycklingfilé med potatis och pepparsås. Fruktansvärt gott. Sen hoppade han i säng en stund och vilade.

Nu sitter jag och dricker kokoste och julmust och har ätit en bit bästiskaka också. Har tillomed hunnit sminka mig.
Vi ska fara in till stan här vartefter, eftersom Mr Latino ska hålla i grundkurs för salsa och bachata. Ska bli kul, kanske tillomed jag hänger med i svängarna när det är grundkurs. Hehehe! Vi får väl se.

Dansa

Jaha men det verkar som det kanske blir danskurs imorgon. Spännande!

Blev iallafall ledig med kort varsel för att en kollega ville byta pass. Tackar för den. Då får vi se vad morgondagen bjuder på.

Nu kryper jag ner bredvid hjärtat.


Kanelbullar!

Bakar kanelbullar just nu. Degen jäser och sen är det det roliga kvar.
Hurtig jag känner mig. Hehe!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/569430/images/2012/pic_509a2792e087c32537c09368.jpg" class="image">


Be right back

Aaamen vafan, orkar inte hålla igång. Livet rullar på, på gott och ont. Vet varken ut eller in just nu. Konstiga känslor i kroppen, bra för det mesta, mindre bra ibland....ångest, obeslutsamhet, rädsla...kärlek, tacksamhet, ömhet... Den som lever får se och ja, jag lever...

RSS 2.0