Dragracing på Mantorp

Sitter bak i bilen nu, på väg till Mantorp. Har just vinkat till Milla när vi åkte förbi hennes hus. Ska se på dragracing hela långa dagen! Tur det är kul, mest iallafall. Fast jag är redan sömnig. Bra att de säljer RockStar där, så man håller sig vaken. Himlen ser också ut att spricka upp. Synd man glömde solglasögon. Det är Fredriks fel eftersom han inte påminde mig. Hehe! Nu ska jag vila. Tjingeling

Back to reality

Halloj.
Attans vad jag har sovit. Vaknade tjugo minuter i elva. Helt sjukt.
Jobbade första dagen efter semestern igår. Inte alls kul att gå till jobbet, men det gick ganska bra när man väl var där. Fast jag blev trött i ryggen och fötterna. Det märks att man inte stått där på en månad.
Ska jobba ikväll också, men börjar inte förrän fem så det är lite kortare pass än igår.

Nu ska jag in till mamma och se om hon har tid att färga mitt hår.
Dags att gå och klippa sig snart med tror jag...Slitet i topparna.

Glöm inte rösta!

Glöm inte att rösta på mina skor! Har ni redan gjort det så gör det igen om det går! Hihi!

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=eW5BEfim9KSaF4KBPNtL8Jcvo8pOr5LLPDLRir4h2L66ED7RQnbN#shoeGallery

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=RJlc3UMlKwFexHwIZMuKOVoVw0tt4LwKUVlMnxyvh4QT9CbWMJga#shoeGallery

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=p1RDXQKZvX7H3ke84eSgBJGLU0i0UMTACjBXzLuigonZPFUIjnmk#shoeGallery

Rösta på alla tre. :P

Varning för skratt!

Alltså, jag älskade den här låten som barn. Efter detta klipp så blir jag bara full i skratt när jag hör den.


Obamas Elf

Bara jag som lyckats missa denna? Den var ju askul!


Rullenad

Halloj!

Har precis nyligen kommit hem från en tur i stan. Mamma, jag och Jansa åkte in till farfar och hälsade på. Jag betalade hans räkningar och sen tog vi ut honom i rullstolen på en promenad. Eller rullenad kanske man ska kalla det. Hoho! Han promenerar ju inte.
Vi gick till nybyggda Hageby Centrum så han fick se hur det såg ut där. Är ju en rejäl skillnad sen han var där sist... det är ju flera år sedan. Så han var så glad för att få komma ut och se lite. Det behövde han nog.

Nu sitter jag här och har lite huvudvärk. Är det dåligt med vatten idag eller är det åska i luften månne? Nåt är det iallafall.

Vill ha!

Jag har verkligen blivit torsk på nagellack! Har suttit och klickat runt och fastnat för dessa nagellack med sina underbara färger. Kollektionen heter Vintage Vixen och är från China Glaze. Alla stora sminkbloggar har ju redan skrivit om dem så inte för det, men det är först nu jag börjat rådigga färgerna. Håller på och kollar upp vart det är billigast att handla nu, för här i Sverige är det ju kalasdyrt!

Cat's Meow
Goin’ My WayBrown frost with copper shimmer
Riveter RougeDeep red shimmer
Classic CamelKhaki crème with gold micro glitter
Emerald FitzgeraldTurquoise green frost with shimmer
Midnight MissionNavy blue frost with silver micro glitter
First Class TicketDeep purple frost with shimmer


Hotsy Totsy
Jitterbug
– Grey chrome with silver micro glitter
Bogie – Plum frost with shimmer
Hey Doll – Rose frost with shimmer
Foxy – Burgundy frost with shimmer
Ingrid – “Greige” crème with copper micro glitter
Swing Baby – Taupe frost with silver micro glitter

En del av shoppingen.

Har ju shoppat en del den senaste månaden och i juni, men jag har blivit lite lat när det gäller att visa. Här är iallafall lite som jag köpt och orkat fixa bilder på. Hehe!


Kändes helt fel att köpa dessa kängor nu när vi var i Skåne och det var 35 grader i skuggan. Hahaha!


Nagellack och hårband med nitar. Köpte ett likadant i svart också.


Massa rea på Make Up Store i Nyköping för ett tag sen. Wihoo! Två läppstift, ett glitter, två hightechlighters, ett rouge och en ögonskugga.


En bamsering från Lindex.


Ett pussel på Kiviks marknad.

Men det är massa mer som jag inte orkat fota. Massa fler nagellack, en topp med spets från New Yorker, ett halsband från Kicks 70% rea, en tunika från KappAhl och säkert massa massa mer saker. Alla saker från tradera...
Ja, jag beställde ju massa saker från Ellos, bland annat en pälsmössa och lite prydnad till verandan och lite höstkläder faktiskt. Hehe! Ja, hösten kommer ju den också.

Sweden Rock-bilder

Jag är senast i världen, men här är lite bilder från årets festival.

Nerfärd till festivalen.


Mat finns det.


Testar glasögon med Lina.


Linda och tjuren.


Jack Daniels


Aerosmith


Cinderella (Tom Kiefer ;) )


Gary Moore

Guns N Roses






Sabaton



WASP


Såg många fler band och har många fler bilder, men detta är ett urval.
Blev för övrigt sminkad och hårstylad också. Make Up Srtisten som sminkade var självaste Linda Hallberg, som bloggar på Veckorevyn. Min favoritsminkblogg. :)
Håret fixade en tjej som var frisör i Sölvesborg.


Hemfärd


En ödekyrka på vägen.

Höst?

God förmiddag!

Vad hände nu? Det blev höst denna helg eller? Vädret har verkligen varit som att vända på en hand, från strålande sol till regn och rusk. Är det för att idag är min sista semesterdag månne? Imorgon och på tisdag är jag ju "bara" ledig. Jag skulle gärna ha semester en månad till faktiskt, men det kanske inte är så överraskande...
Ska dock inte klaga. Semestern har varit ljuvlig!

Mamma och jag ska åka till min moster och fika om en stund. Hon ska också få sin beskärda del av cupkakor och jordgubbssylt. Men först ska jag plocka fram lite köttfärs till middagen och se hur långt jag hinner med disken.
I eftermiddag ska jag försöka kila över en sväng till Anna också. Vi har ju inte setts på två veckor. Waaay för länge sen för att träffa min kära vän.

Sen ska jag nog börja se över mitt liv också. Har ju inte blivit så mycket av det sen semestern började, fast jag sagt till mig själv att jag ska ta ta i allt nu.

Nu ska jag åtminstone ta tag i disken.


Cupkakor i bild

Här är bilden på mina fina cupkakor. Fotade direkt in i kylskåpet.
Till vänster är det med kokosfrosting och till höger är det med dulche de leche-smörkräm och en extra klick ddl. Båda är chokladmuffins. Bakgrunden består av min hemkokta jordgubbssylt och en burk icke hemgjord soppa. Haha!



Min första burk DDL ser bra ut eller?


Födelsedag

Idag är ingen vanlig dag, för det är Kenneths födelsedag! Hurra hurra hurra!





Vi ska snart mullra upp till Stockholm och fira lite. Förhoppningsvis ska vi få ordning på volvons bromsar också. De gnisslar och låter konstigt så det vore nog bra.
Dagen till ära så ska ju cupcakesätas också och jag hoppas de är lika goda som de ser ut, för fina är de!
Lindsey, du får komma och smaka när som! Bara jag hinner baka så. :P

Nu ska jag ägna mig åt min jordgubbsfrukost.

Tjingeling!  


Cupcakedag

Har bakat och stått i idag. Två sorters cupcakes och de ser verkligen smarriga ut. En chokladmuffins med kokosfrosting och en chokladmuffins med dulche-de-leche-smörkräm och en klick ren ddl ovanpå. Smörkrämen var to die for, vill jag säga! Tänker inte visa bilderna ännu eftersom kokosvarianten saknar den lilla pricken över i:et. Det kommer sen. Hehe!

Sommarnaglar

Fixade till en favoritkombo i färgglada naglar nu när jag tävlat hos www.lipglossbitch.se. Älskar gult, grönt och lila tillsammans! Det är en hit. Såhär ser du ut och de blev även mitt bidrag till tävlingen.


Bara en till!

Jag skulle lätt vilja bli skodesigner! Hihi! Åååh, men kom igen, rösta på den också då, bästa ni! :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Mera skor!

Jag har gjort en till sko! Rösta på den med då please please!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Rösta på min sko!

Är med och tävlar hos Nelly.com och har designat en sko. Ni som älskar/gillar/diggar/tycker om/bryr sig inte om/hatar mig kan väl rösta på den? Hihi!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Skåne var besökt

Hej halloj!

Nu är vi hemma igen efter en veckas semester i Skåne hos Fredriks faster och kusin med respektive. Det har varit jättetrevligt! De var så trevliga och roliga att umgås med! Har haft en riktig toppenvecka!
Vi kom ner i onsdags till Borrby, Österlen och det blev grillning på kvällen. Vi fick sova i deras gamla Bed & Breakfast-rum. Mysiga rum, men aningens fuktigt. Haha! Vi hade besök av ett gäng spindlar också, men Fredrik tog dammsugaren och lekte Ghost Busters. Hihi!
Torsdagen spenderades i Tomelilla på marknad och sen i trädgården i det underbara vädret. Hittade inget skoj på marknaden, men det gör inget. Eller jo, jag köpte en kokosboll!
Fredagen tog vi Kenneths lille bil ner till Bikeline i Malmö. Det var nog på gränsen till överlast i den, när Kenneth, Fredrik, jag och kusinen Micke klämde in oss där. Efter Bikeline fick jag bestämma och då blev det shoppingcenter. Jag spenderade lite pengar på ett par skor (höstkängor kändes konstigt att köpa i 35 graders värme och sol), ett halsband och en gigantisk ring.
På lördagen bar det återigen iväg till Malmö, men denna gång var det för dragracing. Kul! Skönt att det var under 30 grader ute också. Haha!
Söndagen så skulle Kenneth åka hem och Fredrik och jag stanna kvar, men under kvällen så grillade vi hos en barndomskompis till Fredrik, Mark. Med var även Marks pappa, som kännt Kenneth i hundra år eller sisådär. Riktigt trevlig kväll.
Måndagen bar det av till Höganäs för att hälsa på min pappa. Har inte sett honom på över ett år och han fyllde ju år på söndagen så vad passade väl bättre än ett besök där. Vi gick ut med Casper, vovven, och åt på en av hamnrestaurangerna. Gott var det! Oxfilé och grejer.
Tisdagen var en härlig latdag. Vi var hemma och chillade, kollade på film och på Mickes och Kerstins ormar, grillade och hade det trevligt som bara den!
Onsdagen gick vi upp så tidigt som sju på morgonen. Det var dags för hemfärd, men med ett stopp på Kiviks marknad. Vi packade ihop oss, mumsade frukost och snackade lite skit, sen var klockan tio och dags att åka. Vid tre kommer vi sen ifrån marknaden, som jag för övrigt blev lite besviken på. Trodde det skulle finnas lite kuligheter som inte fanns på andra marknader, men det var mest samma skrot. Inte ens äppelmust fanns det på Kiviks marknad. Dåligt! Haha! Men en häftig grej såg vi och det var ett par galna snubbar som åkte hoj och racerbil på väggarna. Runt runt i en cirkel på väggarna. helt sjukt! Det var så hårstråna reste sig på kroppen.
Sen var det den långa hemfärden. Vi tog det lugnt, stannade då och då och var hemma vid halv elva. Då tog jag mig ett första dopp i vår nyinköpta POOL! Haha! Sen sov jag som en stock.

Har tagit pinsamt få bilder denna vecka, men ska lägga upp litegrann på det jag har sen, men nu ska vi se på film. Tjingens! 

En fräckis!

Hallå där!

Jag har semester = dålig uppdatering.

Men en fräckis var jag tvungen att skriva ner, mest för att komma ihåg den själv. Hihi!

 

Det var en gång en häst och kyckling som var ute och gick, plötsligt så
trillade hästen ner i ett lerhål.
- Hjälp!!! hämta husbonden så att han kan hjälpa mig upp!! , skrek hästen.
- Lugn och fin, svarade kycklingen, jag ska hämta hjälp.
Kycklingen sprang upp till boningshuset och hämtade husbondens Ferrari,
körde ner till hålet, band ett rep i dragkroken och med en repögla kunde
han få repet runt hästen. När allt var klart hoppade han in i bilen och
körde sakta framåt så att hästen drogs upp.
Några dagar senare var hästen och kycklingen åter igen ute och gick, nu
bar det sig inte bättre åt utan att kycklingen trillade ner i
hålet.
- Hjälp! skrek kycklingen, hämta husbonden så att han kan hjälpa mig
upp!!
- Lugn, lugn, lugn svarade hästen.
Sedan ställde han sig över hålet och släppte ut ”trollspöet”, svankade och sa
- Ta tag i min penis så drar jag upp dig.
Kycklingen högg tag, hästen rättade på ryggen och kycklingen
åkte upp.
Vad kan vi då lära oss av denna historia??
JOO!
”If you got a dick like a horse, you don’t need a fancy car to pick up
chicks”

 


Parksommar 2010

Helt otroligt! Sista tiden har jag haft riktig tur när det gäller tävlingar och sånt. Inte trisslotter och dylikt, men när det gäller biljetter.

Jag vann ju biljetter till Twilight Fan Eventet på Hovet, jag vann biljetter till nån festival förra (eller förrförra?) året som jag tävlade om på JC. Kunde eller ville inte ens gå, men tävlade i brist på annat. Nu har det hänt igen och den här gången är det Parksommar 2010 som bjuder på två biljetter. Tack för det! Det blir till att åka till Skogsröjet i Rejmyre och se CrashDïet, Bullet och diverse andra band. Hade ju tänkt åka till Skogsröjet ändå, men iallafall. :) Superskoj!

Värmen gör mig nästintill orkelös

Halloj!

Vilken värme vi har! Jag är inte den som tycker om att klaga på värmen och gör det inte nu heller egentligen, men bristen på svalka i lägenheten gör det hela lite jobbigt. Det har varit lika varmt inomhus som utonhus och då blir det jobbigt. Framförallt för de små katterna också. De har inte gjort annat än sovit och jag är jätterädd att de ska må dåligt och lida.
De förstår ju inte sitt bästa av att de skulle må bra av ett bad heller. Hehe!

När vädret är som detta så ska man ju bo på stranden, vilket vi inte har gjort. Däremot har vi bott i vattenspridaren och det har gått ganska bra. Problemet är som sagt värmen inomhus. Men nu har vi hittat det andra myggfönstret. Det kanske blir lite lättare.

Av allt så har ju datorn varit det som man orkat med minst. iallafall jag. Den alstrar för mycket värme. Hihi! Har mest sovit på soffan under takfläkten eller i hammocken på altanen. Inatt lämnade jag till och med sängen och la mig på soffan och sov. Det var svalare.

Men inte bara gnäll va? Jag hade en underbart trevlig kväll i fredags! Tack så hemskt mycket kära vännerna Elin, Lindsey och Mari för det! Vi åt gott, drack gott och pratade om dittan och dattan. En riktig toppenkväll må jag säga!

Gårdagen spenderades i en solstol under vattenspridaren och kvällen till gav vi oss ut till Lindö och spelade minigolf och åt på restaurangen. Jag och Fredrik åt glass till efterrätt. Jag kan lova att den tjejen som la upp mina tre kulor i en bägare, antingen tyckte hon jag var för smal eller så var hon elak och gav en tjockis extra mycket, för större trekulorsbägare har jag nog aldrig fått! Mätt efter det var jag kan jag lova!
Minigolfen slutade med att jag kom tvåa av sex stycken. Det är nog det bästa jag haft och nånsin kommer få så det är kanske lika bra att sluta med minigolfen nu. Hehe!

Idag ska Fredrik och jag in och träna och sen gå ett varv på stan. han behöver shorts. Vi åker ju till Skåne på onsdag.
Så nu är det bara att sätta fart. Tjingeling!

Make Up x 4

Jobbhelgen över midsommar blev en riktig sminkhelg. Har inte visat nåt så gör det nu.

Fredag/Midsommarafton:
Som en midsommarstång i alla färger blev det. Gult, rosa, lila och grönt.





Lördag/Midsommardagen:
Rosa, rosa och glittringt med en svart (tyvärr jäkligt misslyckad) eyeliner.



Söndagen:
Dagen innan semestern började blev klarblå, som himlen var!




På tisdagen vet jag inte varför jag sminkade mig, men det gjorde jag tydligen. Brunguldiga toner.


En dag med bror

Halloj!

Idag när jag satt och åt frukost så ringde brorsan och frågade om han fick låna min bil. Jag skulle ju in till stan så sa att det inte gick tyvärr. Men så kom jag på den smarta idén att faktiskt så kan vi ju åka tillsammans om han pallade att följa med på mina ärenden. Det gjorde han så vi åkte tillsammans till Nyköping och han fick äran att köra min Starlie, som han döpt henne till. Så första blev det arbetsförmedlingen, sen Vero Moda, där jag lämnade tillbaka ett par leggings som inte passade. Det var ju rea på Make Up Store så där kilade jag självklart in också. Hehe...kom ut med en kasse också.
Sen var det Systembolaget nästa och det blev en flaska Fresita och några cider. Efter det så for vi till ÖB och jag köpte några vinglas. Man kan ju inte dricka vin i vanliga glas och jag har bara två vinglas som jag fått av Anna. Innan dess ägde jag inga alls. Haha, vad dåligt va!
När vi var klara där så åkte vi vidare till Ica maxi, köpte jordgubbar och lite annat livsviktigt för kvällen och sen blev det hemfärd.
Det var dagen med bror. Han är nog snart på väg till Power Meet i Västerås. Själv har jag lagt kött i marinad och ska snart ta tag i att hacka sallad och skiva jordgubbar.

Tjingpling!

Premiär

God kväll!

Idag har varit en riktigt härlig dag! Milla kom hit vid tio och vi fikade lite på kaffe och jordgubb/rabarberpaj ute på verandan. Riktigt härligt! Sen kom brorsan, sen mamma och sen Fredrik också så det var ett gäng som mumsade upp pajen. Efter fikat så tog Milla och jag en promenad och sen gick vi ner till badplatsen. Tog årets premiärdopp i sjön. Det var faktiskt riktigt skönt. Jag är ju lite kinkig annars, men när man väl kommit i så. 
Sen gick vi hemåt igen och gjorde lite sen lunch. Det blev ett sånt hopkok som när man tar vad man har och det blev riktigt smarrigt!
Till efterrätt blev det glass. Hihi! Snacka om ätardag. Men äta bör man.
Min fina vän åkte väl hem vid halv sex-sex nångång. Kul att träffa henne igen, det är inte så jätteofta. Så går det när man jobbar hit och dit.

Nu under kvällen har jag inte gjort mycket mer, käkat pizza och kollar CSI. Det får bli det sista också tror jag. Om jag inte ska vara duktig och diska. Får se om jag orkar. Är riktigt trött.

Imorgon blir det grillkväll med gamla klasskamrater och vänner. Lindsey, Elin och Mari kommer hit så vi ska chilla lite och ta ett par glas vin och så. Det ska bli riktigt nice!

Tjingeling!

Twilight Movie Night bilder

Just ja. Är ju så himla seg på det här med bilder ibland alltså. Helt fruktansvärt!
Hur som helst, vi var ju där och så var det paus och vi hade inget att göra, för Anna hade redan varit och kissat. *blink* så vi tog lite bilder.. Hihi!


Anna och Elin. Peace out girls!


Elin studerar ett glatt psykfall lite närmare... :P


Jag nämnde det va? Psykfall... Anna ser ut att tänka:
- Aahh, men jag får väl umgås lite med mojjet då. :P


Jag tror att Elin var lite sugen på Edward..
Hon ser ut att drömma något...


Jag gillar Bella, jag gillar Bella, jag gillar Bella....


Skitkul Anna, skitkul...att vi får vänta på dig när du kissar hela tiden. :P


Hur ska triangeldramat mellan Edward, Jacob och Bel, förlåt, ELIN sluta?!

Ps. Jag gillar Bella på riktigt faktiskt.


Kissen är tjock.

Min fina lilla Kissen har blivit lite tjockare sen kastreringen tror jag. Heheh!
Men hon är så fin ändå. Min lilla bebis!


När jag är arg..

Ibland blir man arg.
Då är jag en sån person som verkligen börjar störa mig på allt! Det kan vara minsta lilla sak, som att toarullen inte är slängd fast den är tom, eller att en tallrik står kvar på bordet, eller som i detta fall:
Det ligger två stora travar kläder, som är ihopvikta och tvättade, bredvid min andra hälft's säng. De är inte i garderoben, de ligger på golvet, nytvättade bland alla dammtussar som jag inte får upp när jag dammsuger, för att det ligger kläder där! Dessutom, förutom dessa två travar med rena kläder, så ligger det en stor hög med använda kläder! Använda en gång eller två, det vet jag inte, men en salig röra är det, så det går inte att gå på golvet utan att trampa på kläder.
Motionscykeln är återigen en klädhängare, vilket jag, sist detta togs upp, påpekade att så ska det inte bli igen!
Ska sakerna bara användas en eller två gånger, så kan det utan problem läggas in i garderoben igen, inte hängas upp på motionscykeln eller slängas på golvet i en hög, annars så lägger man det lika gärna i tvättkorgen. Har man inte plats i garderoben, ja...då rensar man!

Att det är såhär gör ju att det ser så himla luffigt, sunkigt och ofräscht ut. Jag vill inte ha det så!
Visst, jag är definitivt ingen pedant, men just idag så kände jag att bägaren rann över. Har försökt vara duktig och fixa med sovrumshyllorna, burit ner madrasser och sånt, men så möts man bara av ännu mera hinder. Ledsen, besviken och jävligt tjurig! Blir det ingen ordning igen så kommer jag definitivt inte vara glad!


Fallskärmshoppning!

Sådär ja! Nu har jag iallafall betalt det jag har sagt att jag ska göra i år, som den årliga utmaningen, nämligen fallskärmshoppet! Betalade 2995:- och då får jag hoppa, får ett gäng foton på en cd och en dvd-skiva med mästerverket. Hahaha! Så himla coolt!
Om några dagar så kommer det alltså hem ett presentkort till mig (förhoppningsvis ;) ) och då är det bara att boka ett datum. Wiiiie!

Det kommer ske på Skavsta i Nyköping. Vilka kommer och kollar på mig? Hihi!

Brasiliansk vaxning

Idag har jag varit och vaxat mig. Underbenen för andra gången och brasiliansk vaxning för första gången. Det var en intressant erfarenhet måste jag säga. Hehe! Den obligatoriska frågan är väl om det gör ont. Svaret är JA! Fast samtidigt så var det inte alls så farligt som jag trodde det skulle vara.

Det gick väldigt bekvämt till och det tyckte jag var skönt. Jag var mest nervös för att slänga upp mig naken framför nån, men nu var det ju samma tjej som vaxade mina ben förra gången.
Började med att jag fick klä av mig på underkroppen och så fick jag en handduk. Den hade jag över mig när hon började med benen.
Hade nästan önskat att hon börjat med brasilien för att få det överstökat. Jag var nervös så jag svettades om händerna. Men benen gick ju snabbt, det var som jag mindes det.
Sen var det muttkalaset då... Inget läskigt att visa upp sig så, tjejen var så naturlig och snäll och pratade på, så det var simpelt. På med varmt vax i bikinilinjen och ryck, så var det igång. Aj aj... värsta var nog mitt på venusberget, som det så fint heter (höhö), där var det så jag ojade mig till och med. Men sen gick det ganska bra. Svårt att slappna av bara. Konstigt. Hehe!
När det var klart så såg det ut som köttfärs ungefär, svullet, prickigt, rött och lite blodigt, men hårfritt.
Smärtan försvinner ju så fort så innan jag ens gått ut ur salongen så var den helt borta. Ömmade litegrann men inget farligt.

Nästa obligatoriska fråga: Kommer jag göra det igen? Svar Ja!

I bilder kan det nog ungefär beskrivas såhär:

Först ser man ut som en skog, eftersom man måste spara hår.

Under tiden det sker kan man se ut lite såhär.

Efteråt blir man såhär. Fast inte nog förrän imorgon. Fortfarande ganska rött. Haha! 
Well, någon som vågar gå med mig nästa gång? Hehe!

Smultron

Hej hopp!

Härlig dag idag! Var ute i över en timme och plockade sommarens pärlor, nämligen smultron, sen har jag rensat lite bland allt massa skräp här hemma, legat och läst i hammocken, diskat och när Fredrik kom hem så tränade vi. Nu på kvällen åt vi grillad fläskfilé med potatissallad och en grönsallad. Sjukt mumsigt!
Efterrätten för min del blev smultron med härlig gräddvaniljglass. Oh så gott det var!

Det är en av få saker som slår jordgubbar, men smultron gör det alltså! Kanske för att det är lite knepigare att få tag på, så man njuter lite extra. Som tur är så är hela byn full med smultron här. Det är toppen! Gäller bara att man ska orka plocka det också. Det är ju tråkigare att plocka än blåbär. Hahah, men oooh så värt det.

Nu ska jag slänga mig och mätta magen på soffan och läsa lite, eller om det ska bli sängen direkt. Är ganska trött faktiskt. Vi får se hur det blir..

Pling.

Järnhästen och minigolf

Hej hopp!

Ursäkta frånvaron, har njutit av livet och solen och även fått liiite för mycket av sistnämnda.
I lördags var Fredrik och jag i Nyköping, dit även hans pappa, mamma och lillasyster kom. Det var Iron Horse mc's årliga motorcykelutställning nere i hamnen och vi gled runt i det underbara vädret, kollade på massa schyssta två- och trehjuliga åk och fikade gott med smörgåsar och jordgubbar. Det var superhärligt, men sista timmen kände man att solen tagit både här och där och jag var skapligt röd på rygg, bröst och armar när vi kom hem på eftermiddagen. Stannade tillochmed och köpte en After Sun på Apoteket. Men det var nog väldigt bra, för redan nu så har det blivit bättre och jag har inte varit särskilt svidig om ryggen eller så alls.


Idag har vi legat ute och njutit av värmen, Fredrik i hängmattan i solen och jag i hammocken i skuggan. Hahaha! Har legat och läst i min bok så nu har jag kommit en bit. Sen fikade vi upp de sista limejordgubbarna med grädden, som vi hade kvar sen i fredags. Det är ju så himla gott!
På eftermiddagen/kvällen nu så åkte vi två, Jansa, Mamma och Jansas mamma och hennes kompis till Lindö och spelade minigolf. Som vanligt kom jag sist eftersom jag alltid lyckas göra bort mig, men tre-fyra spik fick jag iallafall. Bra för att vara min första golfrunda för i år. Hehe! Sen käkade vi på restaurangen där och det var verkligen supergod mat!
Nu är vi hemma igen och jag har precis duschat. Man blir så klibbig i värmen alltså!
Men om inte alltför länge blir det väl sängen. Fredrik ska ju upp tidigt till skolan imorgon. Själv ska jag se om jag orkar gå ut och plocka smultron. Hehe! Det slår nästan jordgubbar i mumsighet alltså, bara att det är så sjukt trist att sitta och plocka. Men nu svamlar jag så lika bra att lägga av.






C ja tåmåråw!

Näsblod.

Hej i värmen!
Här är det underbart väder, men jag själv känner mig inte lika underbar. Var ute och gick förut idag och blir alldeles matt och trött, sen fick jag näsblod. Inte mycket så det rann länge men en liten stund. Tillräckligt jobbigt. När jag kom hem var jag så trött och törstig så jag slängde mig på soffan och somnade om en kvart ungefär. Det blir med andra ord ingen träning för mig idag som jag hade tänkt. Är fortfarande snuvig också så lika bra att låta bli tror jag. Bättre att bli helt frisk först.
Men in till stan envisades jag med att jag skulle iallafall. Hämtade stolarna på Jysk, finally, och så hade jag tänkt vaxa benen och sånt, men det fanns ingen tid till det idag så det blev en sväng förbi Maxi och köpa flingor och glass och lite annat livsnödvändigt. Sen blev det snabbt hem med glassen till frysen.

Nu är jag hemma och är halvtrött. Grillade lite korv på elgrillen tills Fredrik kom hem. Fan vet om man vågar starta gasolgrillen. Det känns lite hightech för mig eftersom jag aldrig gjort det. Höhö! Jag är ju så traditionell och har kört med kol och en himla massa tändvätska förut bara.
Nu sitter jag bara i soffan och slöar. Känner mig fortfarande matt i kroppen så den kräver nog sin vila.
Det ska den få.

Tjingeling!

Let's go to SANTA FE!



Jon Bon Jovi - Santa Fe

They say that no man is an island
And good things come to those who wait
But the things I hear are there
Just to remind me
Every dog will have his day

The spirits they intoxicate me
I watched them infiltrate my soul
They try to say it's too late for me
Tell my guns I'm coming home

I swear I'm gonna live forever
Tell my maker he can wait
I'm riding somewhere south of heaven
Heading back to Santa Fe
It's judgment day in Santa Fe

Once I was promised absolution
There's only one solution for my sins
You gotta face your ghosts and know
With no illusions
That only one of you is going home again

And I blame this world for making
A good man evil
It's this world that can drive a
Good man mad
And it's this world that turns a killer
Into a hero
Well I blame this world for making
A good man bad

Now I ain't getting into heaven
If the devil has his way
I swear I'm gonna live forever
Heading back to Santa Fe
Got debts to pay in Santa Fe
It's judgment day in Santa Fe

Solo

So I save a prayer
For when I need it most
To the Father, Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name

When I meet my maker
Will he close the book
On the hearts I broke
And the lives I took
Will he walk away
'Cause my soul's
Too late to save

Now I ain't getting into heaven
If the devil has his way
I swear I'm gonna live forever
Heading back to Santa Fe
Got debts to pay in Santa Fe
It's judgment day in Santa Fe


RSS 2.0