Gilla!

Hej hå!

Igår funkade det inte att blogga för mig. Konstigt. Skriver ett kortis nu, ska uppdatera mera sen.
Men jag gillar verkligen mitt svarta hår. Wiie!

Lika som bär?

Hahaha, bara för att vara rolig!
Är vi inte lika? *blink*



Ny frisyr och färg!

Hej på er!
Många som är nyfikna och har väntat på detta inlägg? Hihihi! Vi kom hem mycket senare än vad jag trodde vi skulle göra, därför har det dröjt så länge.

Måste iallafall säga att jag är sjukt nöjd! Min frisör är grym! Hon tyckte också det blev kanonbra! Har bara fått massa glada kommentarer så det är kul.
Så, ja...det är väl ingen idé att hålla er på halster. Haha!

Här är två bilder som jag tog förut idag. Inne på toan på Media Markt om ni ville veta det också. Haha!

 
Min Jimmy Choo hänger i bakgrunden. Haha!




I frisörstolen!

Sitter just nu hos frisören med en massa färg i håret, men vilken färg talar jag inte om. Hihi! Snart ska det sköljas ur och sen blir det klippetiklipp! Det är förändringens tid och jag är väldigt kaffesugen! Är det nån som är nyfiken? Hihi! Ses! Tjingeling

Gaaah!

Blogg.se vad har ni gjort? Varför ser min sida så konstig ut? Det tycker jag inte om. Ge mig normalt, jag hatar designförändringar. Haha!

Ska strax fixa lite frulle här och sen ska jag nog ut och skotta lite snö... eller det blir nog omvänd ordning faktiskt. Fredrik höll knappt på att komma iväg med bilen förut och det är grismycket snö på gården. Plogbilen gör ett spår rakt fram men inget åt sidorna så det han plogar gör ju ingen nytta. Jag får väl försöka se till så Fredrik kommer in igen iallafall, för sen ska vi iväg in till Norrköping också. Fixa frisyren och handla lite. Det blir att ta det väldigt lugnt till stan!

Nu är det bäst att börja. Återkommer med frisyr och färg senare under dagen.. kanske. Hihihi!

Ang frisyren!

Wow, vad många kommentarer jag fick om frillan. Haha! Kul! Många som tycker mörkt, men jag har ju varit helt inne på att bli helblond till sommaren utan en massa dålig icablekning. En långsam process liksom. Aja, men vi får väl se vad det blir. Vet ju inte om jag är lite fegis eller känner för nåt radikalt. Haha!
Jag gillade ju också frihetsgudinnefrillan. Haha! Eller nästkommande bilder kanske? De är alla lånade från Google.





Tips råd och idéer??

Ok vänner och bekanta, ni som gillar mig.
HUR ska jag klippa mig imorgon?? Ge mig en hjälpande hand för jag har överhuvudtaget inte tänkt på HUR jag vill ha mitt hår! Lugg? Rak? Sned? Ingen? Kort? Långt? Kort på ena sidan? Långt på ingen sida? Hehe, ja men kom med lite tips.



 Alla bilder har jag hittat och lånat från Google!

Den bar mitt namn..

Åh bara måste visa. Blev helt kär i denna och den kunde ju inte passa bättre heller! Haha!
Köpte denna och fick hem den idag. Superfin. Wiiie! Det är Laila Bagges eget märke, Rock by Sweden.


Vilket bus!

Hej hå!

Jisses, vilket busväder det är idag! Så himla trött på snöfallet! Det är fint när det ligger, men det behöver ju inte komma mer nu.

Har fortfarande ont i knät, villket resulterade i att jag skippade jobbet idag. Hade så ont igår på jobbet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Inte ont som i att det gjorde jätteont utan mera obehagligt ont så jag inte visste hur jag skulle ha benet för att det skulle kännas bra. Det resulterade mest i att jag satt på en stol hela kvällen och läste alla tidningar jag kunde komma över. Som tur var så var Tommy hurtig och så var det lite att göra. Nu knäpper det i det när jag går nerför trappor. Men det är mindre svullet iallafall.

Hade iallafall en otroligt trevlig måndag när jag först träffade farfar och hjälpte honom med räkningarna och sen åkte jag hem till Lindsey och träffade henne och Elin. Det var så kul att se dem igen och att få snacka en massa goja och ha det trevligt! Lindsey hade bakat en nyttig kladdkaka och den festade vi på ihop med massa frukt och mums-mums och flera koppar te! Sjukt trevligt att träffa dem igen och Elin var så fin med sin viktnedgång. Hon strålade faktiskt och det syntes att hon mådde bra! Stackars Lindsey hade blivit sjuk igen så hon satt mest och snorade, stackarn. Hoppas du blir bra snart igen! Bara att dricka en massa te med honung i så blir man frisk. Och det hade du ju skaffat. :D 


Första gången vi sågs hemma hos mig. :)


Idag har det iallafall varit en mysig dag. Jag bakade scones till frukost så en riktigt lyxig variant blev det med hembakat bröd, färskpressad juice från min maskin (apelsin och lime) och massa gott pålägg och givetvis TE.
Sen så åkte Fredrik och jag till Tropikariet och kikade på alla ormar och små apor och fiskar. Han fick köra i busvädret. Haha! Det är så mysigt där tycker jag. Nu var det i princip inget folk heller så det var lugnt och skönt och jag har nog aldrig sett ormar och ödlor och sköldpaddor så livliga. De brukar ju mest ligga stilla, men det var fullt av liv och rörelse så det var riktigt kul!

Imorgon ska vi åka in till Norrköping för jag fick tid hos frisören och ska fixa frisyren. Härligt! Var ju bara ett halvår sen... hrmm, dåligt av mig! Men nu så. Sen kanske det blir bio. Vi får se. Inget stress och jobbigheter iallafall. Mitt ben måste ju vara bra till på tisdag. Då måste jag få köra box och kick. Har saknat ju!

Helgen blir Stockholm, Fredrik har spelning med bandet på fredag, på lördag kanske vi ska se Avatar och på söndag ska vi på spelning och se Faster Pussycat.

Nu ska jag göra en kopp te, bara för att det är gott.

Ha en trevlig kväll!

Ledsen

Godafton!

Jag är lite ledsen. Har sett fram emot mitt bodypump-pass imorgon men blev tvungen att avboka.
Jag har gjort nåt med mitt knä, troligen har det blivit överansträngt så det gör halvont ibland och helont ibland när jag stödjer på det. Har varit småjobbigt på jobbet idag så kände att jag vill nog inte överanstränga det ytterligare, så det får helt enkelt bli en trevlig dag med farfar och vänner imorgon och inget träningspass. Bara vila upp knät så kanske jag kan åka och simma på tisdag eller ta en långpromenad då.
Så himla tråkigt när det kändes som man skulle komma igång nu och så fick man ont och måste vänta. Men förhoppningsvis så går det över snart och då är jag igång igen. Nästa tisdag ska jag helt enkelt köra box igen. Har saknat det!

Nu är det iallafall väldigt skönt att vara hemma från jobbet och strax ska jag gå och lägga mig. Hoppas mitt knä mår bättre imorgon.

Kram och godnatt!

Kan knappt röra mig

God morgon!

Ja, rubriken är väl en liiiiten överdrift, men sjukt stel är jag iallafall. Det stavas t-r-ä-n-i-n-g-s-v-ä-r-k.
Körde ett rätt hårt easyline-pass igår på gymmet. Skönt att känna att man är igång igen! Det behövs! Men träningsvärken är ju definitivt regel såhär i början. Imorgon har jag ett bodypump-pass. Får se om jag kan röra mig då.
Den som säger att det är befriande och skönt att ha träningsvärk ljuger! Det är ju bara jobbigt och ont att vara stel så kan knappt kan klä sig på morgonen! Hahaha!

Har massor att göra imorgon. Ska först till farfar och ta hand om hans räkningar, sen ska jag träffa Lindsey och Elin *Wiiieee* sen ska jag bodypumpa klockan fem och sen måste jag handla lite grejer. Så jag kommer bli borta hela långa dagen. När jag kommer hem ska jag slänga mig i soffan.

Nu ska jag kolla med några av mina söta vänner om nån är sugen på promenad.
Tjingeling!

Heartbreak kid

Har just kollat på film. Det blev The Heartbreak Kid. Ganska rolig film och ännu ett exempel som visar att det är onödigt att gifta sig. Haha! Skådisar som jag gillar och komikern Carlos Mencia som Tito. Haha!
Ingen sådär superspeciell film egentligen, men nåt att slå ihjäl tiden med. Ett bra fördriv att man får garva, tycka synd om och bli lite arg på och tycka är mysig samtidigt.

Betyget blir 3,5/5 Den är bättre än mellan, men inte riktigt värd en fyra kanske.

Annars så kom en av mina gamla favoritlåtar på vh1 classic, Meat Loaf och Cher med Dead Ringer For Love.

Nu ska jag slänga mig i soffan igen.

Vaccinering: check!

Hemma igen från veterinären. Busan höll låda hela bilresan och lite till. Även inne hos veterinären, men det gick bra. De var så duktiga så, de små liven.
Kissen är alltid lugn och fin och håller sig stilla. Busan är mera på och vill gärna försöka smita, men det gick jättebra även med henne.
Båda tyckte iallafall garanterat att det var skönt att komma hem igen. De fick lite gräddfil att festa på, för det gillar de, men nu kommer de nog bara att vila ett bra tag.


Vaccinering!

Hellooo!

Sovit som en stock inatt. Skönt! Vaknade halv tio och kände mig utvilad. Borde man ju vara när man sovit i tio timmar. Hahah!
Har ätit frukost och plockat in disk och läst lite Solo Magazine. Väntar på att det är dags för vaccinering. Katterna ska åka bil till veterinären  igen för att få sin andra vaccindos. Undrar hur konserten kommer låta i bilen denna gång. Himla tur att det inte är så långt. De stackarna är ju inte så vana att åka bil, än mindre sitta i transportburar. Men det ska nog gå bra. Sen har de iallafall fullgott skydd och kan gå ut och roa sig i snön om de känner för det. Det tror jag ju inte, men ändå. Lite kommer de få vara ute iallafall. De vill ju det.

För övrigt känner jag att detta är nog en bra dag för en rejäl rensning i garderoben. Vi får se... Eller baka bröd. Det behöver jag göra.

 
Busan sover på elementet bakom soffan.


Kissen mitt i en stoooor gäsp.

Sova? Redan?

Seriöst, jag dööööööööööööööööööööööööööööööööööööör av trötthet!
Har varit uppe sen 04.40. Usch, jag ryser ju bara jag ser siffrorna. Sov väl i tio minuter på soffan i eftermiddags. Har varit ute och gått med MLI efter jobbet och tagit en snabbfika hos Anna med henee, MLI och norska Stine. Vilken söt tjej och vad himla gulligt norska låter! Ja, så var ju kungen Lexus med också såklart och han åt kakor.
Sen har Fredrik och jag ätit pizza och jag är dödsmätt, törstig och trött. Men känns ju inte som man kan gå och sova redan. Klockan har ju inte ens slagit 22.00. Men dricka vatten ska jag och sen vettetusan.

Har iallafall sett klart Flickan som lekte med elden nu. Väldigt nyfiken på film nummer tre nu måste jag säga!
Nej, nu ska jag dö i soffan igen...eller sängen...eller jag vet inte. Jag skulle kunna krulla ihop mig på golvet och sova om det vore så... Men det behöver jag ju faktiskt inte.

Imorgon igen.

Det blir öppning för mig imorrn igen. Ytterligare en kväll att vara ledig på. Sköööööönt! Men det är så galet jobbigt att gå upp så tidigt bara. Men men, sen får jag sova.
Snart tänkte jag se klart Flickan som lekte med elden om Fredrik vill vakna.

Det blir dålig uppdatering, men jag är för trött och har inte gjort nåt spännande dessvärre.
Tjing!

Nytt för mig.

Godmorgon! Tänk er, jag har redan varit vaken i ca tre och en halv timme och klockan är bara kvart över åtta. Det ni! Haha. Chefen ringde och skrämde mig vid elva igår kväll och frågade om jag kunde öppna, för det strulat till sig. Så här står jag nu på jobbet, sovit typ tre timmar men tröttheten har inte hunnit ikapp mig ännu. Hehe! Vi får se när det blir. Ska bli skönt att komma hem tidigt i alla fall. Ha en bra dag!

Hempromenad

Hej hopp!

Sköna lediga dag! Håller på och tvättar och ska in och träna ikväll. Ska testa poweryoga för första gången. Ska bli skönt att komma igång. Men känns jobbigt att det blev så dåligt väder. Gillar inte att köra bil i det här vädret. Usch. Men det är ju bara att ta det lugnt så ska det väl förhoppningsvis gå bra.

För övrigt så var ju jag lite narutfotograf på hemvägen i lördags, efter vår personalfest. Kolsvart, massa snö och onykter resulterade i dessa bilder. Inte alltför illa trots allt. Hahaha!





Hahaha OMG vad störd man  kan vara. Varför får jag för mig att fota natur mitt i natten o alkoholstinnt tillstånd? Haha!

Personalfest!

Hehe! Jag tänkte vara lite snabb för en gångs skull och lägga upp bilder från lite roligheter. Igår var vi på personalfest hemma hos chefen och käkade tacos och hade jäkligt trevligt! Det var verkligen toppenkul (utom att jag fick krama toastolen ett par gånger, hahaha!). God mat, massa sprit och trevligt umgänge!

Men som vanligt när det är party med vårt fina gäng så blir bilderna alltid lite ofina eller...kanske alldeles för sanningsenliga. Avgör själv. Hahah! Det är iallafall nästan i klass med bilderna från modevisningen... *blink*


 Anna, Emmelie och Alex, fortfarande ganska nyktra.


Fler i vår vackra skara! Relativt gott tillstånd ännu! Men sen börjar det spåra ur....som alltid!

Daniel surbulle. Haha!
Blixten blindar Maria.
Pelle, the perfect poser!








Jag sa att det blev värre va?











Men några fina bilder blev det också faktiskt. Vi låter de avsluta detta. Haha!




Vänta bara till kryssningen säger jag. Hehe!

Shopping på rea!

Gjorde några jättefina fynd för ett par dagar sen på rean! Supernöjd!

Det blev ett par jeans på Gina Tricot, modellen Siri som var så populär ett tag. Kostade 99:-
Köpte även ett korallfärgat linne där för 99:- och en hålstickad tröja, längre modell för 99:- Hur nöjd som helst.


Sen var jag inne på Make Up Store för att kolla in deras rea. Tänkte att jag redan hade allt, men döm om min egen förvåning när jag kom ut med två ögonskuggor, ett läppglans och ett nagellack, allt från reabordet. Läppglanset är det finaste röda jag har sett tror jag. Heter HO-HO och är härligt tomterött verkligen!
Skuggorna heter Moonstone och Diana och det roliga är att jag har flera flera gånger kollat in dessa tre saker utan att köpa dem och så var allt på rea. Vilken tur man kan ha. Nagellacket blev bara en bonus.




Sen blev jag bara helt förälskad i denna tröja från JC, så den blev det också. Ganska billig (199:-) så det var bara att slå till.


Nu är det nog med shopping på ett tag. Ska försöka iallafall. Haha! OMG vad dålig jag är när det gäller att hålla igen. Men men, ska försöka skärpa mig.

Tjing!

Jordgubbspaj

Goder morgon!
Tänka sig, jag är uppe redan efter gårdagen. Mår sådär om jag ska vara ärlig. Heheh! Det blir väl som man förtjänar. Värre har det trots allt varit. Vaknade vid kvart över fem imorse, då hade jag ont i huvudet men var pigg så kunde knappt somna om, men efter sextiden så. Sen kvart över nio, så då kändes det bara som att gå upp. Nu är jag glad att jag inte följde med in till stan igår. Det hade jag inte pallat. Hahaha! Börjar bli gammal....

Jag har en hel del knasiga bilder i min kamera om man säger så. Hehe! En del av dem kommer nog hamna här sen.

Jag är väldigt glad just nu att jag gjorde Annas pajer redan igår! Känner inte för att stå och baka idag. Heheh!

Nu ska jag börja kolla efter nåt frukostaktigt och dricka ännu mera vatten. Fick i mig en hel del igår så det är ju bra. Jag undrar hur de andra mår.

Håller förresten på och använder Spotify för första gången på denna data, eftersom jag bara haft det sen igår. Ska man lära sig göra listor och så också... aja, senare projekt. Haha!

Frukost var det ja... och en Ipren.

Fullis...

Haha, ja så sa jag när jag var liten. Nu är jag en själv. Helt onykter så det är sängen nästa. Ni får rapport imorgon. Ha en fin kväll nära och kära! Tjing!

Citat

Större är inte nödvändigtvis detsamma som bättre.
En solros är inte bättre än en viol.


Tacokväll

Ikväll blir det tacokväll hemma hos chefen! Alla ur personalen nästan ska dit så det kommer bli skitskoj! Sen att taco just bara är det vi äter och det egentligen blir en spritkväll är ju en annan femma. Hahaha! Ska hem till Anna innan och förkröka lite och snacka lite goja. Åh, jag tror det kommer bli väldigt trevligt.

Ska nog ta och förbereda pajerna jag ska baka till imorgon också. Göra klart dem idag och så in i kylen eller frysen så är det bara att grädda dem imorgon...eller om jag gräddar dem idag med. Får se. Är man bakis imorgon så är man ju inte så sugen på att stå och baka kanske. Haha!

För övrigt så tror jag nog att det är dags att sätta igång en detox nu igen. Få igång kroppen på insidan och så sätta igång och träna igen. Men under detoxen blir det självklart lugn träning. Har ett datum satt och ska försöka börja då. Då har jag det klart innan vi ska med jobbet på kryssning. Det blir kanon!

Nu ska jag måla klart naglarna.
Tjillevipp!

Allt flyter

Har just kollat på filmen Allt flyter. Ganska rolig film! Ett gäng karlar i medelåldern som måste sluta med sin innebandy och börjar med konstsim istället och efter många om och män så hamnar de i VM. Smårolig film, med ett dolt budskap. Helt ok film, men inget superspektakulärt direkt.

Betyg: 3/5


Ingen lust

Hejhopp!

Ingen jättestor blogglust just nu. Därför lägger jag bara ut det senaste jag har köpt i sminkväg på tradera. Fina fynd till billig peng. Sånt gillar vi!

 Mac Pigment Humid
 Mac Pigment Chrome Yellow
 Ett halsband i form av gitarr. Sööööt!
 Mac Pigmint One-Off (tror jag den hette)
 Mac Pigment Knight Divine
 Barry M Dazzle Dust
 Tre pigment från NYX, fast ett är glitter, Tre paletter ögonskuggor från E.L.F och två skimmerprodukter som jag inte riktigt vet vad jag ska ha till, men de funkar som highlight tror jag allt. Hehe! Också de från E.L.F.

Ibland måste man ju testa annat än Make Up Store. Hehe!

Swatches kommer!

Ledig helg!

Hemma från jobbet. Nu väntar en ledig helg. Sjukt skönt! Halvtråkigt humör just nu av diverse anledningar. Hörs imorrn. Godnatt.

Borta!

Nu är julen bortrensad. Jag fick sitta grensle över julgranskartongen när jag skulle få igen den. Fattade först inte hur den kunde få plats där i. Hahaha! Men med lite tejp och starka lårmuskler så gick den igen till slut. Hehe! Nu ska kartongerna bara släpas ner i källaren, men det tänkte jag att Fredrik kunde få göra idag, så det är klart tills jag kommer hem från jobbet. *blink blink blink* Eftersom han älskar mig så borde han hjälpa mig. Hihihi!
Nu ska jag slänga mig på soffan ett tag, sen  är det dags att dra till jobbet. Det blir gående idag, bilen står still.

Tjipp!

Ett år sedan.

Hej!

Idag är det ett år sedan vi krockade med bilen och hade turen att klara oss så bra som vi gjorde. Bilen rullar fortfarande, men har sina skönhetsfläckar. Men vem har väl inte det. Heheh! Men idag får lilla Starlie vila och jag tänker inte släppa ut henne på vägarna. Haha! Så idag blir det promenad till jobbet.

 

Vaknade tidigt idag för att Fredrik skulle iväg, men det var skönt att komma upp skapligt. Sen, mitt i frukosten kom två killar och ringde på dörren och ville täta klart våra fönster. Varsågoda och ge oss lite värme, sa jag då och så fick de te och kaffe. Roliga snubbar! En har gått i din klass Emmelie, om du läser detta. Han hette Martin.

Fick ju mina bekymmer igår med med personalkryssningen eftersom så många av oss var under den tillåtna åldersgränsen, men det har chefen styrt upp idag så det ordnade sig på bästa sätt. Skönt det! Ett bekymmer mindre. Det blir party trots allt. Wiiie!
På lördag ska vi ju dessutom ha tacokväll hemma hos chefen så även det blir kul!
Och på söndag ska jag på ljusparty hemma hos Anna. Ska hämta Lindsey då också om hon fortfarande vill. Anna, om du vill så kan jag nog slänga ihop ett par pajer till dess, så behöver du inte oroa dig för fikabröd. Hehe!



Nu ska jag nog ta och börja riva julgranen. Är lite sen med det, men det gör nog inget. Så nu ska det bli julfritt här.

Har ni rivit julen där hemma?

Var med och vinn!

Jag är med och tävlar hos Bella om lite smink från Make up Store! Twinkle Eyeshadows närmare bestämt! Här är länken till hennes tävling! Var med och tävla vet ja. Det är jag!

http://bellamakeupartist.blogg.se/2010/january/vinn-twinkle-eye.html

Bilden är lånad från hennes blogg.


Strömavbrott

Hej hopp! Här sitter man, mätt i magen och kollar på Svensson Svensson och helt plötsligt blir det kolsvart i hela byn! Strömavbrott med andra ord. I vanliga fall kan jag tycka att det är rätt mysigt. Ni vet, tända ljus och en extra anledning att kramas. Haha! Men nackdelen just nu är ju att elementen blir kalla på en kvart så snart är det väl iskallt här hemma. Men det får väl bli filtar, tofflor och en katt på magen. Haha! Förhoppningsvis så ploppar det igång snart igen. En annan jobbig sak är att vattnet försvinner. Eller trycket i kranarna i alla fall. Attans! Äsch, jag är glad att jag hann äta och istället för att värma mig med en kopp te så får det väl bli en baileys eller nåt. Hihi! Kram banan!

Nu ska här ätas!

Potatisgratäng, fläskfile och bearnaisesås, massa tomater, gurka och majs! Och cocacola, för det är jag toksugen på. Tjingeling!

Naglar idag!

Målade naglarna här nyss med det nya bruna från IsaDora. Blev riktigt snyggt och torkade fort. Det är det bästa! Viktigaste eenskapen med ett nagellack är fa mig tusan att det torkar snabbt för det finna inget tråkigare att bara vänta på.

Färgen heter Bronze Gold och är nummer 32. Köpte det för 29 kr. Wiiie. Hehe!


Gårdagens Make Up

Ja...innan Anna satte klorna i mig då. Hehe! En ganska mild make up i blågröna nyanser och yttepytte grått, men mest syns det blåa.





En trevlig och otrevlig kväll

Hej där ute!

Hade en både trevlig och otrevlig kväll igår. Var hemma hos Anna, efter att ha varit i stan och vi fikade och snackade en massa. Jag fick den peptalk jag behövde för det här med utbildningen och allt och hon kan mycket mycket mycket väl ha rätt! Så skönt att få lite pepp!
Så pratade vi om en massa annat och sen tog hon tag i pincetten och började göra ordning mina buskar till ögonbryn. Ajajaj... här började det otrevliga! Det var också det enda som var otrevligt så inte mer med det. Hatar att plocka ögonbrynen eftersom jag är så sjukt känslig och får megaont. Men det gick halvbra. Hon blev klar iallafall och resultatet blev jättefint! Sen sminkade hon mig också och jag tyckte det blev coolt, men Anna tyckte sådär. Tyvärr tog jag ingen bild och jag hade inte fått lägga upp den ändå. Hehe! Men en mycket trevlig kväll var det.

Gick hem och då var också Fredrik hemma. Trevligt att träffa honom igen. Och roligt att titta på hans arm. Den såg jätteläskig ut på sina ställen. Haha! Jag har inte ens frågat om att få fota för det får jag nog inte. Hehe!

Ska göra lite käk här vartefter och ikväll blir det lite mysakväll med film och snacks. Men förrst ska jag diska och ordna klart tvätten.

Vad ska ni göra ikväll?

Ha en bra kväll allihopa!

Till staden

Godmorgon!

Åh vad jag är trött idag! Vaknade halv nio men gick upp tio över nio. Känner mig helt seg, men det kanske går över. Glömde ju såklart boka gympass idag så det sket sig. har ingen lust att stå och träla i gymmet så det får bli en promenad inne i stan. Ska ju dit in idag och jag har ingen lust alls, men har ju lovat farfar. Imorgon har jag dessutom tvättstugan så då får jag allt vara hemma.
Tur man inte har bråttom iallafall, för det skulle jag inte orka idag. Sitter fortfarande i pyjamas och morgonrock och har inte ens borstat tänderna ännu, men ska väl ta och göra det och sen fixa frukost. 

Måste baka bröd nån dag med så det finns, nu är det ganska slut.

Jag längtar lite till bokrean! Haha! Längesen jag var ute och köpte böcker. Det brukar väl vara i februari så inte alltför långt kvar.

Men strax är det frukost, nu skriker magen!
Tjipp! 

Brorsans tjej!

Min bror har en tjej boende hemma hos sig nu. Matilda heter hon och är jättesöt. Se själva. *fniss*



 Säg HEJ till Matilda!

Dagens Make up

Ja, men dåså. Nu är man hemma efter jobbet och är ledig i två dagar. Grymt skönt. Skrev i förra inlägget vad jag använt för smink denna dag. Nu kommer bilderna. Jag blev nöjd, förutom mina läskigt oplockade bryn då, men jag ska låta en duktig person fixa dem från scratch.





Idag blev det bra!

Sminkningen jag gjorde idag blev jättefin! Vet inte om andra skulle hålla med mig, men tyckte den blev rätt diskret och fin, för att vara lila och silver och för att vara jag. Haha!

Ni får se den sen. Nu skriver jag bara upp färgerna så jag kommer ihåg vilka jag använt.

Cybershadow Silver (längst in)
Microshadow Sirocco (längst ut uppsuddat i globen)
Microshadow Flamenco (på sirocco och i globlinjen)
Microshadow Dramatic (mellan det silvriga och det lila)
Alltihopsuddad och så Microshadow White som highlight.

Diorshow Blackout Mascara
och eyepencil Vanilla på vattenlinjen.

På läpparna har jag läppennan Pink Crystal och på kinderna ett bronzingpuder från tidningen Solo, Wonderblush Cairo och IsaDora Snow Glow powder.

Allt jag inte skrivit märke på är från Make Up Store.

Är ni sugna på att se bilderna nu? Hihi! *hoppas hoppas*

Rött glitter och brunt!

Lovade ju gårdagens make up, här kommer den. Blev rätt nöjd, det vart häftigt.

Har använt först eyeprimer tinted på hela ögonlocket, sen la jag eyedust Dino på inre delen, eyedust Devil Dust, på yttre och eyedust Golden Mane emellan dessa och suddade ihop. Så hade jag eyedust Angel som highlight. Sen la jag rött glitter från Hot Makeup på eyedust Dino i inre delen av ögonlocket. På med mascara Diorshow Blackout och nån svart gammal kajalpenna i vattenlinjen.





Sista dagen

Tjabba!

Jag har lite ont i huvudet idag. Förhoppningsvis hjälper det med en dusch och lite frulle. Kallt som fan här tycker jag. 17 grader i sovrummet. Ska kolla vardagsrummet med här snart. Det här går liksom inte. Värme ska ju inge där jag bor, då ska det väl kunna vara varmt? Nu är det ju inte ens jättekallt ute, bara åtta minus.

Har en katt liggandes i knät så det är inte världsenkelt att skriva. Ska nog ge dem lite mat och vatten och så hoppa in i en dusch istället. Kanske man får lite kroppsvärme tillbaka.

Sen är det jobb med Eric ikväll. Se hur det går. har ju ingen aning om det blir nåt folk eller lika dött som i resten av veckan. Den som lever får se. Tror nog jag tar bilen till jobbet idag iallafall.

Ska lägga upp gårdagens sminkning sen.

Tjillevipp!

Hemma!

Hemma efter jobbet nu efter ännu en segdag. Undrar verkligen hur det kommer bli imorgon! Om det bli likadant då. Det är nog första söndagen ever i så fall. Det har ju nog varit den lugnaste veckan jag har varit med om iallafall. Tillomed så det är tråkigt, för de sista timmarna väntar man bara ut..
Aja, sjukt tråkigt inlägg detta. Haha!
Godnatt!

Svennebanan

Den låten har jag aldrig gillat som låt, men texten är ju klockren!
Hittade nu detta på Aftonbladet och tyckte det var skoj. Poodles som tolkar denna låt i hårdrockversion. Hahaha!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article6390439.ab

Sminkningar

Jag lägger upp ett par sminkningar till när jag ändå håller på. Haha! Blev riktigt nöjd med båda förutom vissa småjusteringar och som vanligt så ser det alltid bättre ut på riktigt än på bild. Här är ögonbrynen också väldigt fula så ignorera dem! Haha!

Vet inte om jag minns riktigt allt här, men det är Microshadow Pascal in mot ögonvrån och Microshadow Zone i globen och så har jag Microshadow Muffin som highlight. Sen vet jag inte om det är fler. Haha! Kladdig eyeliner från Face och Diorshow Blackout-mascaran. Svarta kajelen i vattenlinjen är Darkest Shadow från Make Up Store.







Här blev en riktigt blåblå sminkning. Kände för att spä på kylan som  är ute. Hihi! Blev tillomed tillsagd att jag var väldigt fint sminkad när var inne på Make Up Store och shoppade loss. Hihi!
De här bilderna blev jäkligt fula, men ändå...

Har lagt ögonpennan Blue Lagoon på hela ögonlocket, Microshadow Aquarius på yttre delen av ögonlocket och suddat uppåt. I inre ögonvrån har jag lagt Microshadow Satin och den har jag även använt som highlight.
Den blåa, väldigt klumpiga glittereyelinern kommer från Make Up Store den också och heter Never Ending. Den är sjukt snygg men min börjar torka. Kan man rädda den på nåt vis? I love it! Om inte eyelinern blivit så ojämn så hade jag varit supernöjd. Men men...
Mascaran är densamma som vanligt.






Ja, det var för nu. Idag ska jag nog testa mitt röda glitter och köra på nåt brunrött tror jag. Får se vad det blir.

Make up!

Ok, så här såg jag ut igår. Blev riktigt nöjd! Men det är alltid snyggare på riktigt än på bild och så blir mina bilder aldrig särskilt bra, men ändå... Ville iallafall ha en solig och varm mejk för det är brist på värme i det här landet just nu... Haha!
En sak till, påpeka inte hur buskiga mina ögonbryn är. Jag är fullkomligt medveten om det och det beror på att jag låter bli dem nu för att nån riktigt duktig jävel ska få plocka dem sen så de blir jämna. Det ena är högre än det andra som det ser ut nu och det stör mig nåt sjukt mycket. De ska bli perfekta! Hehe!

Har använt Eyedust Sunset längst in i ögonvrån (pensel 104), Microschadow Mock Orange på restan av ögonlocket och suddat uppåt (pensel 106), Microshadow East i globlinjen (pensel 104), suddade in den i Mock Orange för att få lite djup och mer färg, Eyedust Goldglow som highlight (pensel 117), suddade ihop alla skuggor sen med pensel 117, på med en klumpig svart ihoptorkad geleyeliner från Face (jag är värdelös på eyeliner) och sen svart mascara, Diorshow Blackout. Läppglanset är Jetset. Allt annat typ är från Make Up Store.






+15

Hej!

Ja, rubriken är min temperatur inomhus... Inget vidare kul! Elementen har väl varit kalla igen inatt eller nåt, för det var som det skulle när jag kom hem från jobbet. Men har vaknat flera gånger av att jag frös inatt så kollade direkt när jag klev upp.
Nu har hyresvärden varit ute och gjort nåt. Vet inte vad men förhoppningsvis så hjälper det. Helt sjukt att det ska behöva bli såhär. Det blir jag lite bitter på.

Måste hämta lite mera te.
Tjing!

Förlåt Anna!

För att jag inte bloggat på hela dagen. Men det är så kallt så det skulle bara stå Brr! Haha!

Men faktum är att det är fruktansvärt kallt! Jag kommer snart bädda ner mig i sängen med både täcke och överkast. Kanska ska dra på mina läckra pyjamasbyxor också. Hehe! Hatar att frysa, det är det värsta jag vet.

Idag har det varit sjukt lugnt på jobbet. Man kunde inte tro att  det var en fredag. Det brukar vara stressigt på fredagar, men idag har det varit den lugnaste av lugna dagar vill jag lova! Vi var typ klara med allt vid åtta, som man kunde göra så tidigt. Ska bli "spännande" att se hur det blir i resten av helgen.

Idag kunde jag iallafall ta bort annonsen med sofforna från Blocket. De blev hämtade idag av ett par från Sala. Jag hade redan börjat jobba, men mamma styrde upp det där så hon kom upp och lämnade pengarna till mig sen. Så himla skönt att ha blivit av med dem. Nog för att jag gillade dem, men en Ektorp är grymt skön att sova i har jag upptäckt. Gillar den skarpt!

Fredrik lämnade mig för Salem idag. Han åkte upp till Södertälje och lasrade bort en tatuering han blev missnöjd med en gång i tiden. En riktigt bluddrig sak som ett klantarsle gjort. Men nu ska det förhoppningsvis bli nåt vettigt av det. Men jag är nyfiken på hur det ser ut. Hehe! Det blir ju som ett brännsår när man lasrar och han berättade att det är blåsor överallt nu. Jag är nyfiken! Haha!, men jag får väl se när han kommer hem.

Nu ska jag strax ta och krypa ner i sängen. Fötterna börjar bli kalla.
Sov gott allesammans! Imorgon ska jag lägga upp lite sminkningar om jag kommer ihåg. Haha!

Tjingeling!

Godnatt!

Hemma efter en rätt seg kväll på jobbet. Känns som jag bara har gått och ätit hela tiden. Haha! Ska försöka få lite ordning på matrutinerna nu känner jag, för nu är det ingen ordning alls. Men men, jag dör inte för det. Hehe! Fast det är skönare att ha lite ordning och reda.
Nu har jag bara tre dagar kvar att jobba, sen är jag ledig i två dagar igen. Hehe! Gäller att tänka positivt.

Nu ska jag tvätta av sminket och sen blir det sängen. Ska läsa lite i en bok som heter Snömannen. Den verkar väldigt spännande, har dock inte kommit så långt.

Hörs imorgon!
Tjong och godnatt!

Nytt smink till mig!

Shoppade ju upp mina julklappspengar häromdagen. Detta blev det:


Leopardmönstrade strumpor, Rött glitter från Hot Makeup och guldbrunt nagellack från IdaDora.



All time face creme, pensel #104, Microshadow White, Microshadow Sirocco och
eyepencil Remember the times, allt från Make Up Store.  

Var är kylan?

Hejhopp!

Här har det pratats om extremkyla och jag vet inte vad. Vi har 8 minusgrader...det känns inte så extremt. Inte med tanke på att det var kallare igår. Heheh! Fast det gör mig inte så mycket. Mina värmeljus utan doft är ju slut nu så då blir det inte mycket varmare heller. Haha!
Blåser ju rakt igenom fönstren här för att de är så otäta. Men det ska åtgärdas när det inte är svinkallt ute. Alltså, inte minusgrader. Som det är nu så vill man ju inte gärna öppna fönstren..

Från och med idag har jag en jobbhelg framför mig. Å vad jag ser fram emot att jobba. Eller inte så mycket. Vill helst vara hemma och ha det mysigt, men vad skulle man göra utan pengar. Bara att stå ut. Och så farligt är det trots allt inte.

Nu ska jag ut och skotta lite snö så jag kommer ut med bilen sen.
Tjing!

Jag vann!

Wihoo! Ännu en twinkle eyeshadow är erövrad! Bara återstår att se så den kommer fram med posten. Vann denna på tradera idag och den heter Acacia. Nu saknar jag bara tre stycken, Atom, Ash och Amber. De ska jag allt erövra nån gång också. Så det så. Hehe! Bilden lånade jag auktionssäljaren.


En katt i knät..

Åh, nu är jag mätt. Just käkat mat, potatismos, fisk och spenat. Så nu kommer jag bli stark. Hehe! Riktigt gott var det. Här är det nystädat och det enda som är kvar är att lägga på rena lakan i sängen. Skönt.

Nu ska här vispas grädde för jag vill ha fruktsallad och kanske en bit kladdkaka som finns kvar. Te är ett måste känner jag och så blir det film.
Men än så länge får jag nog sitta kvar här för Kissen hoppade upp i knät hos mig och la sig. Har ju verkligen inte hjärta att putta bort henne. Heheh!
Det får bli en omgång spel..

Snart är det dags att ta de små monstren till veterinären också för en andra vaccination. Sen ska de nog vara fit for fight. Men den konserten som kommer vara i bilen kommer nog inte vara angenäm. Bara att tänka tanken på att få in dem i transportburarna igen gör mig trött. Hehe!


Ojämna kurvor!

Hepp hopp!

Nästan lite produktiv dag idag, fast jag gick upp skitsent. Haha! Skönt att få dra sig utan att behöva ha nåt att stressa till. Likaså är det skönt att komma upp tidigt och göra något av dagen.
Idag har jag diskat och städat i hela badrummet. Toan, handfatet och spegeln fick sig en omgång med Vim, Kattlådan blev nästan glansig, dock utan Vim, Det gillar inte kissemissarna. Duschkabinen blev rejält skrubbad med Vim och svamp. Så himla kalkrikt vatten så det såg ut som glaset var frostat fast det inte är det. Sen skrubbar jag ju inte glaset varje dag liksom. Hehe! Överdriven städning är inget för mig.
Nu väntar jag bara på att Fredrik ska bli klar i trumrummet så han dammsuger restan av lägenheten och även i sängen så ska jag bädda rent sen.
Så har även jag blivit skrubbad i duschen och ska väl börja koka ihop nåt ätbart här snart. Vad det nu ska kunna tänkas bli.

Ikväll blir det film och jag har tänkt äta fruktsallad med grädde. Det blev jag sugen på så det får bli en bra efterrrätt.

Nu ska jag smörja in min torra lekamen och klä på mig. Soporna står i hallen och väntar på att bli utburna.

Angående rubriken så syftar jag på min besöksstatistik. Det är så kul för den ser ut som en berg- och dalbana. Undrar vad det är för filurer som kikar in och höjer den sådär ibland. Hihi!

So long!

Men imorgon då?

Jag är out of ideas. Jag har inte en blekaste vad jag ska hitta på imorgon. Kanske skulle ta och städa badrummet? Gå en promenad? Dammsuga? Bädda rent i sängen?

Hur som helst så är jag ju helt ledig och det är så skööönt!

Vad ska ni göra imorgon?

Detroit Rock City!

Kollade på en skön film just, Detroit Rock City.
Handlar om fyra grabbar som blir av med sina Kiss-biljetter och  försöker skaffa nya. Det ter sig på flera olika sätt. Hehe! Ett gott garv fick man allt och en massa bra musik genom hela filmen! Edward Furlong var med i filmen, det var otippat men kul!

Betyg: 4/5


Bild från Google.

Inga öron kvar!

Hej hopp!
Ajsing vad kallt det har varit idag! Typ 20 minus hela dagen.
Jag var ju duktig och åkte in till stan och fixade kvitto till mitt gymkort. För att smita från att behöva betala p-avgift så ställde jag mig en bit ifrån, vid stallet närmare bestämt, så gick jag till badhuset. Det tar typ två minuter så det är inte långt. Hade glömt mössan hemma och på den korta biten så höll både mina öron och tår frysa till is! Det var helt förbannat sjukt vad kallt det var alltså!
Men dum/duktig jag är så tänkte jag att när jag ändå står parkerad gratis så kan jag ju lika gärna gå till stan också, vilket tar typ fem minuter därifrån...eller kanske åtta, men det blev en fruktansvärt kall promenad! Fick dra upp luvan över öronen, för jag lovar att de hade trillat av annars! Det tog typ en halvtimme sen när jag kommit in för tårna att tina upp och öronen såg nog ut som att de brann. Haha!
Shoppade lite smink och nagellack, men hittade inga kul kläder. Jo en tröja på JC, men den köpte jag inte för jag tänkte att jag kunde göra det på Maxi. *Ånger* Den fanns inte på Maxi. Får kolla igen om jag pker in till stan nån dag.
Annars så köpte jag ett brunt nagellack från IsaDora, ett glitter från Hot Makeup (glitter och nåt blött som man fäster glittret i i samma tub), leopardmönstrade strumpor från H&M och så blev det lite Make Up Store såklart! Hihi! Två Microshadows, matta faktiskt! White och Sirocco, En ögonpenna, Remember the times (svart med guldglitter i), en liten pensel (nr 104 tror jag det var) för att komma åt längst inne i vrårna och så och en All Time ansiktskräm. Nästa gång ska jag köpa Night Time också.

Ska lägga upp bild sen, men just nu orkar jag inte. Är mätt. Har precis käkat mat och nu ska jag fixa en kopp te och bli kompis med soffan. Men först måste jag nog spela lite Amazing Aventures på King.com. Hehe!

Tjong i medaljongen!

En fredag i månaden

Godmorgon där ute!

Jisses vad kallt det var att vakna idag! Det är 18,6 minusgrader ute! Brr! Men det ser ut att bli fint väder iallafall. Wiie! Så skönt!
Gick upp vid nio imorse och har käkat frukost och ringt Alfakassan. Första gången på länge som jag fick en trevlig tjej att prata med i telefon. Haha! Ska skicka in ett nytt anställningsbevis nu för januari och framåt. Fick ju igenom det jag ville på jobbet för att slippa gå upp i tid. Så Emmelie var snäll och tog ett av mina arbetspass så kan jag jobba fler niotimmarspass istället. Härligt! Så nu har jag nästan ett riktigt glidarschema! Fortfarande bara kvällar dock, men första veckan jobbar jag två dar, nästa fem dagar, nästa två dagar och nästa fem. Det bästa av allt är att jag jobbar bara en ynka fredag i månaden! Glassigt värre! Så nu är jag nöjd tror jag. Ett tag iallafall. Hehe!

Ska börja göra mig iordning lite här strax. Sitter insvept i morgonrocken och mina kanintofflor. Hihi! Så underbart härligt med en mysig morgonrock! Jag älskar den! Tack snälla svärmor! 
Ska in till stan, först till gymmet och fixa gymkortet igen, sen blir det nog ett varv att kika lite runt på stan. Var ju inte inne nånting på rean, men kanske har nån lämnat nåt fint över till mig. Hihi!

Ikväll blir nog en lugn stund.
På återseende.

Jag ser den!

Hellooo i lingonskogen!

Idag var det ju knappt kallt ute! Bara tre minus. Skönt! Då slipper man frysa ihjäl när man sticker ut näsan. Kanske tillomed blir så att jag tar en promenad till jobbet idag. Kan ju inte vara fel, eller hur! Alltid bra att röra lite på sig. Å andra sidan så sopade jag rent bilen från all snö också, så nu ser jag den igen! Det var några dagar sen. Den har sett ut som en snökoja.

Ska ställa mig och diska upp det som är tänkte jag. Så tråkigt när det är disk. Ser stökigt ut även om det inte är det i övrigt. Sen är det nästan dags att dra till jobbet.
Ska prata med min chef också om att jag inte tänker gå på mertid hela tiden. Han får ordna det här med mina timmar innan januari är slut, för sen tänker jag bara jobba mitt schema. Så irriterande när det inte händer något. Jag sa till redan i november och det är fortfarande samma sak. Som om han tror att jag bara tänker låta det bero, men det kan han glömma!

Imorgon ska jag se om jag orkar ta mig in till stan. Kanska åkka förbi farfar en sväng och så åka till gymmet och förlänga gymkortet. Då får jag ett hälsobidrag från jobbet också och det är ju inte fel.
Men nu väntar disken!

Tjingeling!

Swatches Make Up Store

Har ju gjort swatches på alla mina läppennor från Make Up Store också. Hade tänkte göra alla ögonpennor också, men ajaj på mina händer gör att det får bli en annan dag. Men läppennorna är klara. Färgerna dock är inte exakta. Skitsvårt att fånga rätt nyanser på bild, framförallt utan dagsljus, men håll till godo ändå.
Ser ut som följer:

Från vänster till höger:
Sandstorm
Wood
Sauvage
Melon
Something Borrowed



Från vänster till höger:
Cognac
Cherry Coke
Candy
Royal Pink
Gum
Hot Pink



Från vänster till höger:
Lollipop
Something Blue
Mystique
Pink Crystal
Raspberry



Från vänster till höger:
Golden Purple
Icy Dream
Road Trip
Purple Attraction



Från vänster till höger:
Jazz
My Precious Coral
Sunset
( mer orange på riktigt)
Amour


Från vänster till höger:
Teal
Almost Red
Burlesque
(rödröd!)
Cherry


Swatches MAC

Har suttit och swatchat mig sönder och samman här på händer och armar. Är alldeles rödflammig så för stunden får det vara nog. Haha!
Svårare än vad jag trodde dock. Så himla svårt att få färgerna att överensstämma på bild som på riktigt. Men jag har iallafall gjort ett försök, så varsågod Cilla, här är en swatch på mina MAC-skuggor. :D

 Swish
 Juxt
 Gesso
 Fresh Water
 Contrast

Här är de som jag tror är kopior också.

 84
 91
 A19, A23, 81

 Från vänster nere 81, uppe A19, nere 84 uppe A23, nere 91

Det var alla mina Mac.

Maaat!

Har just ätit mat. Käkade quorn i varm creme fraiche-sås med curry och vitlök och till det hade jag fullkornsbulgur, tomat och majs. Det var väldigt väldigt gott, men såg inte så snyggt ut. Hehe! Men nu vet jag att jag kan göra det igen. Hehe!

Nu ska jag spela lite till på king. Haha!

Bästa tidsfördrivet

Har du inget att göra så skaffa ett konto på www.king.com och spela en massa spel. Det gör jag. Haha! Det är nördypördy så det skriker om det men det är kul! *tipsar*

MAC pigment

Oh har ju glömt att visa! Som den sminkjunkie jag är så vet ju alla, även jag att jag egentligen inte behöver fler ögonskuggor, men måste ju liksom testa MAC så jag ropade hem några på tradera. Vet tyvärr inte om de är äkta men de funkar iallafall väldigt bra så inte för det. Har några fejkmac också som jag köpte i tron att de var riktiga, men även de funkar bra. Om nån vet om dessa är äkta MAC eller inte så meddela mig gärna!

Här är iallafall fem nyförvärv. Fick tillomed ett halsband som tack för att jag handlade av tjejen. Har också lånat hennes bilder så jag hoppas hon inte misstycker.

 Swish
 Juxt
 Gesso
 Fresh Water
 Contrast

Viktig

Hellre överviktig än skitviktig!


Falska människor

Det är sorgligt hur mycket falskt folk det finns omkring en! Folk som utåt sett visar sig som goda, kärleksfulla människor som gillar en och inte vill nån illa. Men när man vänder ryggen till så förändras leendet till ett hånflin och skitsnacket börjar. Hur står dessa människor ut med sig själva?

Att gå bakom ryggen på någon, göra fula miner när personen inte ser, snacka skit eller bara tystna när en person kliver in i ett rum... ja det är ren och skär falskhet! Att sen börja ljuga för en person eller ljuga för andra personer om en person, ja det är genuint förjävligt, ärligt talat!

Man kan inte tycka om alla.
Man kan inte tycka om allas åsikter.
Man kan inte tycka om allas handligar,
men för tusan SÄG DET!

Man blir inte dödad eller mindre omtyckt för att man är ärlig! Jag själv föredrar människor som vågar säga vad de tycker. Bara en så enkel sak som att har jag en ful tröja på mig, ja säg det då, istället för att låtsas att den är fin. Men man kan ju säga det på ett schysst sätt trots det. Sen betyder det kanske inte att jag tycker samma som dig för det.

Låtsas inte vara min vän om du inte vill vara det. Berätta bara varför. Vad jag har gjort för fel.
Låtsas inte som du vill vara snäll mot mig eller att du tycker om mig. Men berätta gärna varför. Det allra mesta går att lösa med kommunikation. Även om man inte blir vänner så är man inte en falskspelande fjolla och man kan åtminstone få en sund relation.

Att peka på att alla är värda lika mycket och alla ska vara som de är är gott. Men det är falskt om man sen inte kan efterleva sina egna råd och låta alla vara som de är och vill vara.
Kan man sen inte behandla folk som att de är lika värda, ja då ska man inte predika om att alla är det heller.

Man ska inte tjata in kärlek i huvudet på folk! Den ska visas! Det är först då det blir sanning. Annars kan man lika gärna hålla tyst. Jag har hellre flera sanna ovänner än flera osanna vänner.
 
Jag tycker man ska se sig om sina egna brister innan man börjar döma andra!


Nagelmarmorering

Hej hå!
Sitter här och det var faktiskt ett bra tag sen jag käkade frukost. En hel timme faktiskt! Det ni! Vaknade tjugo minuter i tio idag men eftersom jag inte somnade så kände jag att då tänker jag ligga och slöa ett tag till så gick upp tjugo över tio istället. Så nu är jag på benen och tillomed påklädd redan. Haha!

Var ju ett tag sen som jag skrev att jag skulle testa en grej och så visa om det blev bra. Det blev kanske inte sådär tipptopp bra, menvisar det iallafall. Det jag pratar om är som rubriken lyder, nagelmarmorering.
Ni kanske kommer ihåg när man fick marmorera papper och grejer i skolan och göra omslag till skrivböcker, pennställ av toarullar och sådär?
Då droppade man ju ner några färger om det nu var i vatten, och rörde runt och sen lade man i ett papper där, så blev det jättefint. Hehe!
Så har jag nu gjort med min nagel. Läste tipset hos Linda Hallberg (kolla veckorevyn) och blev sugen på att testa, så sagt och gjort.

Jag har använt ett rosa lack, ett gråsvartglittrigt, ett lila och ett jätteljussrosa. De tre sistnämnda kommer från Depend och det första är ett som heter Baby som jag fick med en Solo-tidning.

Tog en skål och hällde i vatten och sen droppar man bara ner nagellack och sen rör runt eller petar runt lite med en sticka och så doppar man ner nageln.
Egentligen är detta kanske mera till för lösnaglar som man kan doppa ner, men jag doppade ner hela fingret, så en tops och nagellacksremover är ju att föredra sen när man är klar. Haha! Nu blev jag inte helnöjd med denna, men övning ger färdighet! Roligt var det iallafall och detta kommer jag göra flera gånger. Kan ju bli galet snyggt alltså!



Religiöst

Oj vad mycket klockan var nu såg jag. Haha! Jag har suttit och fixat en födelsedagspresent till en kompis och så har jag kollat på en film. En lååååång film! Da Vinci-koden. Jag är väl förmodligen en av få i världen som inte sett den förrän nu och inte märkte jag först att den var nästan tre timmar lång. Haha! Men bra var den! Religiöst och symboler i en thriller... aa, jag gillar sånt.

Men nu är det verkligen dags att gå och sova! Godnatt med er!

Hockeykväll!

Idag har varit en så skön slappisdag verkligen! Inte gjort ett dyft utan bara glidit runt här hemma och haft det soft. Plockat in disken har jag ioförsig gjort. Alltid något. Hehe!
Kollade på hockeyn förut, mellan Dif och Fbk. En spännande match kan man säga! Hade varit kul att vara på plats på riktigt tror jag, men soffan är helt ok den med.

Nu ska Fredrik snart åka till Stockholm och jag vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Funderar på att slå på en film som jag har köpt, men som fortfarande står inplastad i hyllan. Haha!
Annars kanske man skulle hänga upp lite örhängen och sånt i det fina smyckeströdet jag köpte strax innan jul. Det har jag nog inte visat. Batterierna i kameran är dock döda för tillfället så tji fick ni! Hihi!

Jag drack Oboy förut idag! Det var längesen, men det var himla gott.

Skriver mer senare idag. Nu ska jag gå och kissa.

Vink!

Göta Kanal!

Hej hej!

Sitter här som vanligt och dricker mitt te. Haha! Frukosten har alltid en förmåga at bli sen här, men vad gör det? Har duschat och grejat och ska bara ta det väldigt chill idag. Fortfarande ledig och det är så fantastiskt skönt! Jag hatar inte mitt jobb men är inne i en tråkperiod nu då jag inte vill göra nånting däruppe. Men det brukar gå över.

Igår då, som sagt så var vi på bio. Såg Göta Kanal 3. Den var väl helt ok. Det är ju egentligen ganska roliga filmer, men av nån anledning så är jag inte så förtjust i svenska komedier, även om de faktiskt kan vara roliga. Denna var dock inte lika kul som de andra Göta Kanal, men den hade sina ljusa stunder helt klart. Sen tycker jag det var roligare handling i denna, för den var lite äventyrlig. Hehe!

Betyg: 3/5 En helt klart godkänd film.


Bio

Sådärja, nu har det kommit igång igen. Vi hade missat ett proppskåp som satt i den andra änden av huset. Där var det en som var trasig och så tittade hyresvärden och grannen på en massa annat som jag inte fattade och så kom det igång. Förhoppningsvis är det varmt om ett par timmar igen. Annars blir jag lite deprimerad.

Ska fixa nåt att käka nu och göra en kopp te att värma kroppen med lite. Ikväll blir det bio och då tänkar jag äta popcorn. Gött! Göta Kanal 3 är det och jag vill egentligen inte ens se den, men Fredrik vill så han fick välja. Haha! Jag har ju iallafall en biocheck. Får han dessutom välja film, då får jag äta pruttpopcorn om jag vill. Hihi!

Tjingtjong!

Ett jävla gnäll!

Alltså, ok...tänk om allt bara kunde få gå som på räls ibland. Saker som man anser självklara ska vara självklara här. Man ska inte behöva frysa där man bor. Det ska finnas värme i elementen. Finns det en tvättstuga så ska den funka.

Nu är det nåt förbannat elfel eller propp som gått eller nåt, men elementen här hemma bara svalnar och svalnar så det blir kallare och kallare. Torkrummet, torktumlaren och ena maskinen har lagt av. Startar jag det ena så går det på halvfart och inget annat funkar. Startar jag flera grejer är det inget som funkar. Strömbrytarna står bara och surrar. Har kollat propparna och bytt, men det har inte heller hjälpt. Tvättstugan är det minst viktiga även om jag vill ha mina kläder tvättade och torra, men jag vill inte ha bara åtta plus i lägenheten igen!!!
Ringde hyresvärden och han lät lagom nyvaken och icke glad, men han skulle komma ut. Hoppas det sker snart bara. Jag räknar kallt med att värme i huset och tvättstuga ska funka... det gör det väl i vanliga fastigheter? Jag tänker inte rätta mig efter att sakerna här är skit. Då får det väl ordnas nya som fungerar... Blir så deppig på att det alltid ska vara nånting! Morr!


Nystart

Godmorgon!
Välkommen till ett nytt år. Ja, men kära nån, det blir nytt år varje år. Alla kallar det nystart och en ny början och jag vet inte vad allt. Äh! säger jag. Det är ju ingen nyhet att årets sista dag är nyårsafton. Det känns som att folk börjar känna mer och mer likadant också. Alla verkar lite trötta på det så.. Det är liksom inget speciellt längre.
En nystart kan man ha när som helst.

Det här med nyårslöften då?... Alltså, jag ger nästan alltid ett tyst löfte som man aldrig håller iallafall. Bättre att strunta i det. Man ska sluta äta godis, träna mer, sluta röka, banta och hit och dit. Ja, det är klart man klarar det ett tag när man är taggad i början, men motivationen måste ju komma djupare inifrån, inte för att det är ett nytt år.
Jag ska inte ge några löften, bara försöka göra så jag trivs bättre med mitt liv och mig själv. Inte ta nån skit från idioter på jobbet, inte ta nån skit från falska äckliga människor, inte ta nån skit som jag inte förtjänar! Jag ska inte stressa livet ur mig  på jobbet. Det är soo not worth it!

Nu håller jag faktiskt på i tvättstugan och ikväll ska Fredrik och jag på bio och se Göta Kanal 3.
Många kritiker, typ alla, säger att den är dålig. Jag har läst nånstans att man inte ska lyssna på kritiker, de får ändå aldrig några statyer resta för sig...

Gott nytt år!


RSS 2.0