Häxnästet

Det har varit en riktigt trevlig dag! Först Zumba, det passet var lite tokigt för instruktören hade sovit alldeles för lite och sånt märks. Hehe! Men kul var det. Efteråt satt vi och pratade lite om det kommande eventet och försökte komma fram till lite vettigheter. Det gick ok. Hehe!
Efter det så blev det en snabbvisit på HC och jag köpte lite fika till mig och farfar, så efter att ha släppt av Carlos hemma så åkte jag dit. Vi fikade och satt och pratade bra länge. Det var mysigt. Gamle gubben. 80 år fyllda nu. Det blev att hämta Michis och Mr Latin lover sen för att åka till Tess och Lisa för lite mat, fika och film.
De raringarna skämde bort mig med vin, choklad och blommor för att jag varit blomstervakt åt dem i sommar. Så gulligt! <3
Sen käkade vi tacos, godis och snacks och kollade på en av mina nya favoritfilmer: How to train your dragon *myyyyyyyys*
En god stund senare blev det dags att bege sig så snart nu är det hemfärd. Imorrn om jag orkar ska jag försöka sy lite. Natti Natti!


Vafan??

Näe! Hade skrivit värsta inlägget om min ilska och andra känslor idag...allt bara försvann! :O
K*k vad sur jag blir! Men ok, it wasn't meant to be...


Kasta pärlor för svin


Jobbig vecka

Halloj!
Idag är en ledig dag för mig. Känns skönt! Har spenderat den lugnt och stilla, med start på hemmaplan. Sov ut och åt sen frukost. Kollade på HIMYM och badade sen Kissen. Sen åkte Carlos och jag hem till honom och fixade lite med hemsidan och eventet och sen blev det Zumba på Hälsoteamet.
Nu på kvällen åt vi pizza och kebab och handlade lite. Jag har kollat runt på diverse olika saker på nätet och gosat lite med voffsingarna.
Snart ska vi hemhem och jag funderar på om jag ska koka min goda jordgubbssylt. Mums!
Är ju ledig imorgon oxå så ingen tidspress.

Veckan som varit har varit helt ok. Ganska jobbig emellanåt, då jag haft ont i ryggen, haft det stressigt på jobbet och jobbat mycket. Har dessutom haft en hel del tuffa tankar inom mig och ja, gråtit har jag tillomed gjort i min ensamhet. Sånt man behöver ibland. Dock är jag glad som har så goa vänner i min närhet.
Dock är det mycket på vänner och "vänner" jag har tänkt...inte bara mina egna. Det är sorgligt hur en del beter sig när man är med och inte är med, olika historier i olika konversationsmedel och hur saker även framställs olika inför olika personer.
Men jag ska inte slösa min glädje och energi på sånt som gör mig ledsen, det är bara onödigt. Ska försöka tänka mera på det.


Plankstek

Sjukt roligt zumbapass idag! Det är alltid kul ioförsig. :) Idag var det en kille med dessutom, tänka sig. Haha! Efteråt blev det lite snack som vanligt. Sen hände inte mycket mera förrän Carlos och jag bestämmer att vi tar en spontantripp ner till Söderköping för en matbit och lite glass. Sistnämnda hann vi dock inte med, men varsin plankstek blev det och sen en rejäl tur uppför trapporna till Ramunderberget. Vyn därifrån är ganska trevlig. Synd att det inte var molnfritt bara. En kort men trevlig och mysig spontantur sår. Me like it. :)


Jag

Bild...typ


Reasons

If you wake up, put your hand over your heart & feel it beating... It's called purpose & you're alive for a reason.


Feeling

Feels a little bit wierd. I don't know why. What did I do?


Tänkvärt

Det finns alltid tre sidor av en historia; Din, min och sanningen.


RSS 2.0