Vingar?

Sitter på klubben och såsar för tillfället. Har inget att göra. Fö kallt för att vara ute tycker jag... jag fryser jämt.
Kom upp här igår lite lagom till crewmötet, fick våra tröjor, en del av oss iallafall... Himla snygga var de! Ljuslila och mörklila. Jag gillar lila. Hehe!
Åkte till Rosenhill med Maria och fikade, mötte upp Reneé där så hon fick tröjan som jag har lånat. käkade världens godaste kanelbulle.

Idag har jag fixat sex påsar rostbröd till toast. Smöra, senapa, oreganoströa, osta och skinka och vika ihop. Sex paket! Det tog ett tag, men Fredrik hjälpte mig med sista. Sen kom Reneé och hämtade oss och så åkte vi tll Skärholmen. Jag köpte två Twinkle Eyeshadows på Make Up Store. Måste ju köpa upp mig på så många färger som möjligt nu när de ska utgå. Synd man inte visste det tidigare bara.

Var förbi en Pressbyrå idag med och köpte en tatueingstidning med bara en massa motiv på änglar, djävular och olika vingar. Tänkte få lite inspiration till min rygg och det fick jag, men inte till ryggen utan en annan grej så det ska jag nog snabbt kolla upp vad det kommer kosta. Såå sugen ju!

Men vilken jäkla trög data det här är! Får ju skriva om vartannat ord för att den hoppar över bokstäver. Måste man trycka ut tangenterna på baksidan eller?

Usch, ibland är det kul, men just nu önskar jag bara att den här helgen vore över, men den har inte ens börjat än...

Sova kanske?

Dagens:

Det får bli en rolig historia som börjar dagen. Egentligen tyckte jag den inte var så rolig, faktiskt lite tragisk egentligen. Haha!

En tonåring kommer in till doktorn, "Jag tror jag har ett problem. En av mina pungkulor har blivit blå" Doktorn undersöker honom noggrant och drar slutsatsen att han kommer dö om inte testikeln opereras bort. "Är du galen skriker killen, Hur kan du bara säga att du ska göra en sån sak? Jag är för fan bara 19 år" Doktorn replikerar med det starka argumentet: "Vill du dö?" Killen går med på att operera bort den blåa testikeln. Efter två veckor är han dock tillbaks igen. "Hrm... eh.. Jo jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta... men den andra kulan har blivit blå den också" Ännu en gång svarar doktorn med att han kommer att dö om han inte skär bort även denna. Ynglingen tvekar, men går till sist med på att ta bort den, eftersom han trots allt kommer att dö om han inte gör det. Efter att ha varit testikellös i två veckor kommer han en tredje gång in till doktorn. "Jag tror att det är ett allvarligt fel på mig. Nu är min penis blå!", "ja du vet vad som gäller", säger doktorn. "Men... hur kissar jag då?". "Tänk inte på det. Vi installerar bara ett plaströr. Det kommer inte att bli några som helst problem."

Kort och gott, hans penis opereras bort och doktorn tror sig ha löst alla problem. Men efter ett tag kommer killen åter in på doktorns kontor. Väldigt argt ryter han: "Hörrö du!!! Nu är ju det där förbannade plaströret också blått!!", "Ööhhh, va?!?!" svarar doktorn, aningens förvånad. "Kan du svara mig vad faan som menas med detta!!" skriker den könlösa killen. Doktorn undersöker nu mannen ännu noggrannare, och säger: "Hmmmm, jag tror att det är jeansen..."

Kellan Lutz

In life never stop dreaming...For in dreams, we never stop living.

Ord som Kellan Lutz lever efter. Kloka ord. Me like...

Return to the cabin by the lake

Ingen boende i närheten av Lake Summit har kunnat glömma de fruktansvärda mord som begicks för två år sedan. Mördaren Stanley Caldwell är försvunnen och antas vara död, men då filminspelningen av ett manus han skrivit inleds börjar allt om igen... Förutom Judd Nelson (New Jack City) i huvudrollen ser vi bland andra Brian Krause (Stephen King's Sleepwalkers) i denna isande rysare producerad av Neal H. Moritz (Jag vet vad du gjorde förra sommaren, The Fast and the Furious, Volcano).

Jaa, vad ska man säga..? Det är en riktigt usel film! Men gillar man b-skräckisar så är den värd att se! En del har ju gett filmen rätt bra betyg, men jag gillade den inte. Ser väldigt amatörfilmad ut, vilket ioförsig kan vara rätt bra ibland. Men nån läskig känsla gav den mig inte! Jag vill vara rädd när jag ser skräckfilm. Hehe!

Betyg: 1,5/5


Champagne och grädde

Sitter och dricker ett av mina favoritteer nu. Gröna varianten av Champagne och grädde. Eller ChampagneCream som den heter på engelska.

Vet inte riktigt vad jag ska göra men det blir nog att glo på en film. Kan ju mumsa på en favorit som jag har hemma och dricka ännu mera te. Hehe! Favoriten är säkert redan nämnd tidigare, men Plopp Saltlakrits är nog Guds gåva till mig just nu, tills hon kommer på nåt bättre. Haha!

Men nu blir det filmtajm!

SÄLJES!

Jag sitter ju en del på tradera och har nu några auktioner ute där. Följ länken och kika: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=299105&listtype=0

Bland annat är det är hemligt sminkpaket som jag plockar ner fler och fler grejer ju mer folk budar, så det kan bli en himla massa prylar om budgivningen går bra. Hehe! Men det har jag ingen bild på eftersom det är hemliga saker. :D
Annars är det dessa saker just nu:






Rea rea rea!

Har ju glömt att visa lite inköp som har gjorts senaste veckorna och kan upplysa om att nästan allt var på rea, så jag har fyndat. Dock inte allt på samma gång. Hehe! Det enda som inte var på rea är halsbandet, armbandet, ena ögonskuggan och läppennan. Allt annat! Så det är bra. Men nu är det rätt sluthandlat den här månaden.
Jag är lite bitter för jag har semester nu, men har inte fått semesterpengarna.. de kommer EFTER semestern. Hur dumt är inte det? Inte en enda krona till övers för att kunna göra något semestern. Cp-Statoil... fattar inte hur de tänker där. När nästa lön kommer, med semesterpengarna så har ju jag redan börjat jobba igen....


Ögonskuggor från Make Up Store (en köpt på tradera)
Miniduschgel från Yves Rocher x 2
Läppenna från Make Up Store
Fotcreme från Yves Rocher
Zebrapaljettig väska från Gina Tricot
Leopardmönstrat hjärta-halsband och armband från New Yorker
Duschboll och ansiktsvatten från Yves Rocher
Hårspännen från Gina Tricot
Twinkle Eyeshadows från Make Up Store


Paljettväst från Cubus, också på rean.


En sån här finstickad topp fast ljuslila från Vila. Men jag köpte den av en tjej här i Bloggshopen.

PS. I Love You

Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.

Jag tyckte detta var en kanonfilm! Den var romantisk och kärleksfull och sorglig på samma gång och hade även riktiga glädjestunder. Jag hade en gråtkänsla genom hela filmen som kunde bryta ut när som helst, men gjorde det riktigt på allvar. En verkligt bra film, om än rätt så osannolik, men det är ju härligt att få drömma sig bort i härlig romantik ibland. Hihi! Minuset är faktiskt att man kunde hålla sig från att gråta.
 Betyg: 4/5


Besöka staden

Godmorgon!
Har precis kllivit upp men ska hoppa in i en dusch alldeles strax.
Ska in till stan idag och hjälpa farfar med en räkning och återigen tala lite vett med honom att han kanske borde betala hyran innan han super upp pengarna... Nästa gång kanske man skulle sätta över alla pengar på hans andra konto så han inte kommer åt dem och sen sätta tillbaka när det är dags för betalning av räkningar... Då kan han inte skicka sin små korkade hantlangare att köpa sprit heller... Han borde ju få kundkort på Systembolaget. *suck*

Aja nu blir det dusch iallafall och sen ska jag ta en kopp te, är såå sugen på det idag!

HD-munkis

Jag ska komma ihåg den, försöka. Lovar. ;) Ska ta med tröjor till Fredrik med.. måste försöka komma ihåg det också. :P

Manikyr!

Satt hemma och lattjade med lite lack. Gav mig på ett försök att måla tipparna. Liiite ojämna kanter blev det och funderade på vad jag skulle lägga emellan så det blev faktiskt en glitter eyeliner från Make Up Store, vid namn FROSTY. Lacken, både det genomskinliga, som är ett allraound-lack och den turkosa är från Depend. Tummen blev helt klart snyggast.

 

Make Up

High Tech Lighter - Shine (MUS)
Cybershadow - Gold (MUS)
Cybershadow - Irresistible (MUS)
Microshadow - Smog (i ögonbrynen) (MUS)
Svart flytande eyeliner (MUS)
Svart Mascara - YSL




High Tech Lighter - Sundust (MUS)
Microshadow - Smog (både på lock och i bryn) (MUS)
Microshadow - Mustard (MUS)
Microshadow - Rusty (MUS)
Svart flytande eyeliner (MUS)
Svart mascara - YSL

 



Peking

Var ju på Pekingträffen i lördags och chillade lite. En hel del folk, en hel del hojar och en del band. Mysig kväll! Kalle satt och tatuerade och givetvis blev man sugen igen! Abramis Brama var bättre än jag trodde!

   
   
   
   

Plantering

Ja nu så försökte man ju då plantera om de himla garderobsblommorna som stått och var och varannan kvist har varit död. Bara det att det gick ju inte att plantera om för det var så mycket rötter så allt satt stenhårt fast och då gick kvistarna av. Så nu har jag ett gäng kvistar i vatten och hoppas på att nån rotar sig så småningom. Då kan jag äntligen få likadana krukor i vardagsrummet. Hehe!

Ser ut som det strax kommer bli åska och regn här så ska ta och försöka ta in kattmonstren som givetvis smet ut när dörren öppnades och jag hade för mycket att bära för att kunna stoppa dem. Monster! Haha!

Tack och hej för tillfället.

Lista

SVARA ÄRLIGT
1. Var någonstans på kroppen har du mest muskler -
måste vara käkarna. Jag äter jämt. Haha!
2. Du ger mycket komplimanger till andra - Försöker! Ser jag nåt jag gillar så brukar jag försöka säga det!
3. Är du nöjd med ditt förnamn - Jaja, helt ok.
4. Vad är det sämsta hos dig - Dålig karaktär när det gäller träning, shopping, städning och godis. Kan vara långsint.
5. Vad är det bästa hos dig - Givmild och generös, snäll och grym på att baka. Hihi!
6. Har du bra självförtroende - Det är olika.
7. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Alldeles för många kan jag lova.
8. Du tycker om att vara med killar - Ja, det är roligt att se andra könets perspektiv ibland.
9. Känner du dina grannar - Nja, relativt. Vi pratar och är inte osams, men inte grillkväll med grannen liksom.
10. Svär du ofta - Ja rätt ofta tyvärr. Försöker låta bli.
11. Spelar du något instrument - Nej, spelade den påtvingade flöjten i skolan när man var typ elva och klinkade på  min egna keyboard då och då.
12. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Ridning
13. Kollar du dig ofta i speglar? - Jag kikar nog när man går förbi en för en säkerhetskoll typ. Hehe!

HAR DU..
1. För många vänner -
 Nej, jag saknar några!
2. Förföljelsemani - Haha, bara om jag sett nån läskig film.
3. Någon sjukdom - Nej
4. Färgat håret -  Har nog haft de flesta färger om man bortser från grönt och blått och rosa typ. Haha!
5. Egen dator - Aa, denna lunsen som bara surrar och för en massa oväsen när man ska sova.
6. Gjort bort dig rejält - Inte värre än nån annan, men visst har det hoppat ur grodor om folk som tydligen stått bredvid och sådär ibland.

ÄR DU..
1. Snäll - 
Ja, jag är alltid snäll. Hihi!
2. Snygg - Ibland kanske.
3. Söt -  Som ovan.
4. Lång - Inte särskilt
5. Kort - Mer särskilt. 164 cm.
6. Smart - Beror på.
7. Klantig - Ja, rätt så. När man kan snubbla och ramla på sina egna fötter och över tröskeln hemma så kan det nog räknas... Hehe!
8. Tjock - Njaaa, ett par minuskilon skulle nog inte skada. Haha!

BRUKAR DU..
1. Klä dig i svart -
Inte särskilt ofta eftersom jag har katter hemma. Hehe!
2. Hata folk - Jag försöker låta bli eftersom det är för negativt, men ibland går det verkligen  inte att låta bli! 
3. Lita på folk - Jag kan nog vara rätt godtrogen ja..
4. Ljuga - Nej
5. Vilja dö - Bara om man är sjukt bakis.

NÄR..
1. Åt du senast -
  Käkade vinbärskaka för en halvtimme sen typ.
2. När läste du en bok senast - Igår kväll.
3. Köpte du något senast - Igår köpte jag mjölk och vaniljsås.
4. Svor du senast - Det var säkert förut.
5. Sjöng du senast - Det var nog ett bra tag sen.

Tar ni listan så skriv en kommentar så jag kan läsa. Hihi!


Så himla roligt!

Eller jaa... det där var ju inte sant. Inte för det jag har gjort nu iallafall, nämligen betalt räkningar. Prutt på det, men det måste ju göras om man ska ha nånstans att bo och inte få ännu flera "kärleksbrev"...Sånt är livet.

Sitter här själv nu och har kollat på en film. PS. I Love You. Såå bra!
Fredrik är uppe i Sthlm igen för han ska vara med och förbereda festen som är i helgen. Jag ska upp till onsdag kväll när det är crewmöte.

Förresten så är min första semestervecka slut nu och det känns faktiskt himla tråkigt! Nu är det ju bara två veckor kvar på semestern. Alldeles för lite. Hehe! Jag skulle överleva med en semester på tre månader till eller nåt. Haha!
Men det har varit en himla kul vecka!
Jag har lekt med min kära lilla Anna i princip varje dag och i torsdags så kom Anna över till mig. Sen kom även Maria K och vi satt och fikade och pratade en hel del! Döskönt! Men sen blev vi ju spelsugna så Anna ringde Joel så han kom ner och skulle spela sällskapsspel med oss. Sen kom även Annas bror Jimmy och hans polare Benjamin så  vi var ett bra gäng där som satt och garvade, drack groggar, vin och öl och spelade knasiga spel. På senheten så joinade även min bror, Jonas och Pelle och givetvis fick stackars Pelle avreagera sig lite efter sin arbetsdag. Sen fortsatte vi spela.
Maria skulle upp och jobba tidigt så hon åkte hemåt vid halv tre och då åkte även Pelle och Joel. Restrerande av oss satt kvar ute på verandan ända till fyra på morgonen. Det började ljusna. Haha! Det var en sjukt kul och upplivande kväll som vi säkert kommer göra om nåt liknande. Hoppas jag.

Halv fem låg jag i sängen iallafall och somnade som en stock. Men på fredagen så vaknade jag vid tjugo över nio första gången. Gick upp vid elva sen iallafall. På eftermiddagen kom Fredrik hem och vi hade en mysig kväll hemma med pizza och dvd.

På lördagen var vi inne i stan och Fredrik klippte sig, jag köpte Twinkle eyeshadows till mig, ett armband och en läppenna. Till Fredrik köpte jag ett par jeans och en tischa. Det blev jättefint!
Sen åkte vi hem och sov en stund. Båda var helt slut, men senare på kvällen så åkte vi till Peking och deras fest. Första gången jag var där, men det var himla kul. Bra band som spelade, bland annat ett reggae-band som hette Gräsrot och så var det Abramis Brama. Svensk hårdrock som var riktigt riktigt bra! En helkul kväll och vi var väl hemma vid halv tre ungefär.

Idag har det bara varit slödag, lite kombinerat med tvätstugan, disk och bakning! Bakade en jordgubbs- och rabarberpaj och så gjorde jag en vinbärskaka. Hur sistnämnda blev har jag inte testa ännu. Tänkte jag skulle bjussa mor och jansa på den imorgon.

Ska lägga upp lite bilder här vid nästa tillfälle, men nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs. Såå seg och trött fast jag slöat hela dan.

Nattinatti på er och tjingeling!

Jag ska, jag ska

Jag har inte orkat skriva ordentligt ju men ska göra det...imorrn. Hehe! Fredrik är ju hemma så vill inte bara sitta här då. Imorgon ska han åka igen, då kan jag roa er mina läsare. Haha!

Till Carro, svar på kommentaren: Jag kommer inte in på din blogg så skriver här. Det handlade mest om att jag är lite lättirriterad ibland så det var inte så illa som det lät, men när jag blir upprörd så blir jag dålig på att lyssna klart. Hehe!
Förresten så Stort grattis tjejen! :D

Sådärja

Mycket bättre. Jag är glad.

Spelkväll på verandan!

Hade en sjukt kul kväll igår och jag ska berätta om den sen men nu orkar jag verkligen inte sitta här. Haha!

Jag blir bara irriterad på en sak och det är när folk säger att de ska köra iväg mina vänner...

New Moon!

Jag panikade nästan när jag såg dessa. Åååh jag längtar sjuuuukt mycket. Värsta fjortisen, jag vet, men det bara är så!

 


Busig kissekatt!

Busade med mitt lilla troll förut. Hihi!








Mina naglar

Enkel men lite kul manikyr. Hehe! Beigetonat ljust lack för fransk manikyr, från H&M och knallrosa lack från Depend. 


Transportmedel

Mina vackra vita transportmedel fastnade på en och samma bild. Hihi!
Bilen är en Toyota Starlet aka Starlie av min bror.
Cykeln är en Mustang. Haha! Dessutom ser cykeln ut att vara större än bilen nästan,
men riktigt så är det inte. Bara nästan. Hehe!



Vinbär och cykeln!

går var jag åter ute och sprang, kan ni tänka er! Det kanske jag redan har skrivit ioförsig men ändå. Det är ju rätt otroligt för att vara jag. Heheh! Hur som helst så har det resulterat i att jag knappt kan röra mig idag.
Fick iallafall ett ryck på eftermiddagen och släpade upp min gamla cykel från källaren.
Den hade ingen luft i däcken, kedjan hade hoppat ur, den var superlortig och gnisslade. Men jag fick hjälpa av brorsans kompis Micke att sätta tillbaka kedjan, så tvättade jag cykeln (där jag kom åt), Jansa fyllde luft i däcken och smörjde kedjan. Vi spände den en aning också. Andra grannen Larsa sänkte sadeln åt mig för jag nådde knappt ner till tramporna. Sen cyklade jag för första gånen på typ fyra - fem år. Haha! Det kändes helt knasigt att cykla.

Då blev det cykeln hem till Anna på eftermiddagen och vi fikade och snackade och hade trevligt. Hon hade plockat en hel bunke med röda vinbär till mig så den fick jag cykla hem med på pakethållaren.
Käkade kladdkaka med marsmallows gjorde vi också. Ruggigt gott!

Satt ute och gjorde manikyr på oss själva. Jag kände för nåt enkelt men kul så jag gjorde prickar på ett par av naglarna.

Sen kom jag väl  hem vid elva eller nåt. Hihi!

Nu ska jag upp till jobbet för det känns inte riktigt som min lön blev som den skulle. Jobbigt när det blir fel! Om det nu är det...

På återseende! 

Förrgårdagens Make Up

Dagar med dåligt väder är det kul att smika sig och lattja med färger så det gjorde jag.

Till ögonen har jag använt detta, allt från Make Up Store:

High tech lighter Pandora
Cybershadow babydoll
Cybershadow Crow
Cybershadow Cosmic 
Svart flytande eyeliner

Mascaran är från YSL.

 





Överambitiöst!

Haha, tänka sig att jag faktiskt gav mig ut och sprang/gick/sprang/gick idag med! Trodde seriöst inte att jag skulle orka och det var nog knappt egentligen, men jag gjorde det! Men nu har jag sån gotesk träningsvärk så kan knappt sätta mig i soffan. Haha! Minsta böj på benen så känns det som jag ska falla ihop. Hehe, vad vältränad man är! *blink*

Ska ta upp min cykel om en liten stund här och se om den går att tvättas av och göras lite fin. För i så fall ska jag cykla till Anna sen. Det vore lite kul, för jag orkar nog verkligen inte gå och det är alldeles för kort bit för att ta bilen. Hehe!

Men nu ska jag dra mig ner i källaren. Skutta, som jag tänkte skriva först, kommer jag definitivt inte orka.

Tjingeling!

Träningsvärk, jag dör!

Damn, vilken träningsvärk jag har i benen! Det är inte bra att ge sig ut och springa närman knappt orkar gå. Haha! Ok, lätte överdrift, men nog känns det vill jag lova. Därför ska jag strax ge mig ut igen. Fast idag åt jag frukost först. Har ont i magen av nån anledning så får väl se hur mycket jag orkar springa idag, men lite iallafall. Hehe! Morsan tappade hakan när jag berättade igår att jag varit ute och sprungit på morgonen, för att inte tala om Anna. Hihi!

Tror jag ska baka lite bullar sen idag kanske... om jag har några bullformar och orkar.
Mamam frågade imorse om jag ville följa med på marknad i Rejmyre och visst, det hade varit kul, men har ju inte en peng så det hade kanske inte varit så kul för det. Aja... det kommer fler tillfällen.

På återseende!

Tack Tor-Leif! ;)

Såklart jag gillar denna låten med. White Lion - When the children cry


Intervallträning?

Vaknade s ådär skönt odag och bara låg och mös i sängen, men när jag började piggna till så kikade jag på klockan. Trodde jag skulle få en chock! Inte för att det var sent, men tvärtom. Klockan var bara. 07.58! Så tidigt brukar jag aldrig vakna, men jag var ju pigg så ingen idé att ligga där och dra sig. Jag drog på mig träningskläder och gick ut och gick. Tänkte att jag skulle jogga lite också för det gör jag aldrig. Visste inte ens om jag orkade, men tänkte att jag kan ju köra några slags intervaller så jag gick och sprang och gick och sprang och sen när jag kom hem så var jag helt klippt slut! Varit ute i en timme och tjugo minuter, men det var himla skönt! Men definitivt måste jag få upp lite mera flås. Hehe!

Ringde Emmelie, jag och Anna ska hälsa på där sen och så har jag duschat och ätit frukost. Nyss ringde mamma också  och frågade om jag skulle med och minigolfa så jag sa ja. Det är ju kul. Hihi!

Så nu ska jag gör amig iordning och sen pyser jag. Tjingen!

Min söta Anna!

Tog en promenad bort till Anna förut och tittade på hennes handfat. Då var väl klockan vid åtta ungefär. Jag kom hem nu, klockan är tjugo i ett. Hehe! Får nog bli film en annan dag. Men jag har ju semester så har så gott om tid så. Hoho vad skönt!
Så skönt att ha en vän så nära, bara en promenad på tio minuter så är man där och vi kan snacka om i princip allt. Det är lovely! <3

Nu ska jag nog göra mig klar för sängen direkt och lägga mig och läsa en stund. Imorrn blir det en promenad och sen kanske Anna och jag ska hälsa på Emmelie så jag får se hur hon bor också. Har ju aldrig varit där. Så det vore skoj! Hoppas hon har tid.

Nu blir det sängen! Nattinatti!

Penny Dreadful

Åh vad skönt det är att bara kunna slumra till lite på soffan när man känner för det. Genast är man lite mera utvilad bara av det. Fredrik ringde också. Skönt att prata lite med honom. Känns som det var så längesen jag hörde hans röst. Han är, lksom jag, lite rastlös för tillfället. Men det är väl säkert för att man inte har några pengar direkt vilket medför att man vill göra saker hela tiden men inte kan.

Jag ska iallafall försöka komma in på det himla Alfakassans hemsida nu så jag kan skicka mitt kassakort. Så himla irriterande när saker och ting inte fungerar. Sen får vi se vad som händer.

Fick hem en läskig film som man kanske ser på ikväll. Penny Dreadful heter den. Nån som har sett den?

Illamående

Hemma från stan. Var hos farfar och hjälpte till med lite räkningar. Fick ju åka lite extra också för att Annas mobil skulle hinna ladda lite. Hehe! Men den blev klar tills jag lämnade tillbaka den. Var så hungrig då så var tvungen att käka en korv på  jobbet. Bra gjort, första semesterdagen och man äter en korv på jobbet. Hehe! Dåligt.
Men nu mår jag illa istället så åt nog lite för fort. Är rätt sömnig så undrar om man ska loppa sig på soffan lite. Anna skulle höra av sig sen så skulle vi gå en promme eller nåt. Får ju passa på medans det är uppehåll.

Nu blir det soffan en stund, gäspar så jag kan svälja hela tangentbodet här..

Zzz...

Gårdagens make up

Sminkade mig igår med. Har ju hittat en sida nu som är så bra för inspiration och lärdom! Hihi! Men måste verkligen göra nåt åt mina ögonbryn! *blä*








Barndomsmusik

Musik som jag älskade som barn... and still do!

Alannah Myles - Black Velvet
 

Alannah Myles - Lover Of Mine

Dinkelbaguetter med valnötter

Dinkelbaguette med valnötter - 4 stycken

1 ½ dl valnötter
2 msk färsk rosmarin (Går lika bra utan om man inte gillar denna krydda)
½ paket jäst
3 dl ljummet vatten
1 tsk salt
1 msk honung
3 msk olivolja
6 dl siktat dinkelmjöl + ½ till utbakningen
2 dl rågsikt


Hacka valnötterna grovt och finhacka rosmarinen. Lös upp jästen i ljummet vatten. Tillsätt salt, honung, olja, valnötter, rosmarin och nästan allt mjöl (spara lite till utbakningen) och blanda. Degen skall vara lös. Täck med en bakduk och jäs i 45 minuter. Sätt ugnen på 250 grader. Häll resten av mjölet på ett bakbord, stjälp upp degen och dela den i fyra delar. Rulla varje del i mjöl och forma till långa vridna baguetter och lägg på en bakplåtsklädd plåt. Pensla baguetterna med vatten och strö på lite flingsalt. Grädda i 10 minuter.

Detta recept kommer från boken "Ulrikas bästa GI-mat - 100 recept för hela familjen" skriven av Ulrika Davidsson

Går utmärkt att frysa!

 
Smeten till bröd ser visst alltid ut som en begagnad kräka. Haha!


Sådär ja. Nu börjar det lika nåt.


Fantastiskt snygga baguetter!


Träningsvärk?

Bara undrar...kan man få träningsvärk i foten för att man gått i högklackat? Nu menar jag i delen av foten där tårna sitter fast och så får jag ont när jag böjer tårna uppåt. Knäppt iallafall. Nån som vet?

Linköpingstur

Idag väckte morsan mig när vi skulle åka till Biltema i Linköping. Jag skulle kolla efter några söta plåtburkar där till mitt te. De har haft ganska mycket kul sånt förut, men nu fanns det...seriöst, ingenting. Himla tråkigt. Men orkade ju inte gå in på Ikea för att köpa två burkar. Så jag lät det vara. Stannade på Herrbeta 7/11 på tillbakavägen och köpte en latte och citronmuffin. Emmelie var inte ute och cyklade, det var himla gott, men muffinsen var mäktig så jag orkade inte äta hela.

Väl tillbaka i Norrköping så stannade vi till på Shape. Eftersom de har konkursat så var det halva priset på allt. Jag köpte två porslinsvaser och några plastblommor. Det blev fint men måste kapa blommorna i den lägre vasen något. Det ser lite knas ut nu.

   
 (Hårblommorna jag fick hem för ett par dar sen.) 

Förrgårdagens makeup

Ja, hade ju gjort mig iordning i fredags när vi var på hundkalas. Hade blomma i håret och allt. Jag tyckte det var fint. Hehe! Eftersom jag gjort en kategori för naglar och make och hår så tänkte jag visa ibland. Det är rätt modigt för att vara mig eftersom jag alltid får dåligt självfötroende när jag går in på Make Up Store eller liknande. Hehe! Sen tycker jag det är rätt svårt att fota smink bra, men jag får väl öva. Hihi!











Hårblomman är från H&M 19,50:-

Sminket består av Make Up Store produkter:
High Tech Lighter - Neptune
Eyedust - Lady
Cybershadow - Bloom
Cybershadow - Sable
Eyedust - Angel
Mascaran är YSL och Eyelinern är också Make Up Store flytande eyeliner.

Ever dream

Ja men när man ändå håller på... Ever Dream - Nightwish

Gåshud!

Just nu är jag väldigt sugen på att se Nightwish. Tarja är inte kvar men Anette är. Hur som helst. Just denna låten har alltid en plats i mitt hjärta av en anledning...

For the heart i once had

Ok, jag bara ÄLSKAR denna låten med Nightwish! Just nu kan jag spela den tusen gånger och jag önskar jag kunde sjunga. Haha! Sjukt fånigt. Det fanns ju ingen video med låten förutom denna. En video med Zelda... Men jag gillar den faktiskt! Är ju Zeldanörd i botten sen man var liten tjej och på nåt sätt så passar dessa bra ihop. Dessutom är faktiskt videon rätt snygg. Hihi!


Låt den rätte komma in

Nu har jag skapat mig en kategori för film, musik och böcker jag gillar eller ogillar. I vilket fall kommer de recenseras här.

Ikväll har jag sett den svenska filmen Låt den rätte komma in.
Jag hade inga som helst förväntningar på denna eftersom alla som sett den (som jag känner) säger att den är hemskt dålig. Jag är nästan beredd att hålla med. Jag tycker inte den var bra, men har definitivt sett värre. Den kändes lite sorglig och tragisk när man ser stackars mobbade Oskar stå och hugga en kniv i ett träd för att han blir mobbad... Ja, det är ju så med ångest och frustration när man inte vågar säga ifrån.
Så träffar han en tjejkompis och hon dricker blod, men det är den enda vän han har och han är den enda vän hon har. Klart de blir vänner. Tillsammans vänder de sig mot de elaka mobbarna och ger dem till slut vad de tål.

Alltså, jag skulle inte direkt rekommendera den, men den är tragisk. Så är man på det humöret så varför inte...

Betyg: 2/5


Vem är du?

Jag har förresten fler läsare än vad jag brukar, vilka är ni? Skriv en  kommentar vettja. =)

2,7 slag

Åkte iväg med morsan och Jansa på en minigolfrunda ute i Lindö. Hehe! Ja, de spelar minigolf en gång i veckan ungefär. De är tokiga, men det är ju ganska kul tycker jag! Så, Lindö blev det denna gången och det gick förvånansvärt bra. Fick 49 slag, morsan 43 och Jansa 38. Jag kom sist, men jag brukar ha bra med sämre poäng. I snitt hade jag 2,7 slag per bana. Försök slå en 2,7 om ni kan! Hehe!

Nu ska jag sätta mig framför teven och slå på en film. Ska se en film som brorsan sa var hemskt dålig. Jag tror inte heller den är bra, men man måste ju testa. Låt den rätte komma in. En svensk vampyrfilm liksom... men är den dålig så sätter jag ju bara igång en BRA vampyrfilm efter det. Hihi! Nån kan säkert gissa vilken....





Apotekaren

En ung kille kommer in på apoteket och ber om en kondom.
Han tycker det är lite pinsamt och känner att han vill förklara
sitt köp.
-Min flickvän har äntligen bjudit hem mig på middag och jag 
är säker på om allt går bra kommer jag att tillbringa natten 
med henne.
Innan han betalar ångrar han sig och frågar  efter en kondom
till. 
Han förklarar sig.
-Min flickväns syster flörtar med mig i bland, jag är säker på
att hon gillar mig, kanske jag har tur även med henne i kväll.
Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt
som han förklarar för receptarien.
-Min flickväns mamma är relativt ung och snygg, jag tror att hon 
tycker om mig och jag  kan faktiskt ha möjlighet med henne OCKSÅ.
Kvällen kommer och alla sitter samlade runt middagsbordet och det 
första som händer är att dom ber en bordsbön.
Efter bönen tar alla upp besticken utom den unga killen som fortsätter 
att be .
Efter några långa minutrar knuffar flickvänen på honom och säger:
-Jag visste inte att du är religiös.
Då svarade killen:
-Och jag visste inte att din pappa är apotekare........  

Tankeläsning

Somnade visst till lite. Har suttit ute en stor del av dan, la mig i sängen hos Kissen och så vaknade jag precis nu. Så skönt att man bara kan somna till sådär ibland. Det gör ju ingenting för jag har ju...*tadaa* ...semester! Jag kan sova när jag vill och hur länge jag vill och hur jag vill, så länge jag inte somnar när jag kör bil.

När jag vaknade nu så funderade jag direkt på vad man ska hitta på för mat. Då ringde morsan precis och frågade om jag ville äta där. Haha! Snacka om tankeläsning... eller så är det en sån grej som bara mammor kan göra. Hehe!
Så nu ska jag dit och äta spagetti och köttfärssås.

Tjing!

Bullmamma igen!

Jajamän! Som Anna kallar mig, Bullmamma, så är jag i farten och bakar igen. Köpte två liter jordgubbar igår och så har jag ju rabarber så jag har fyllt ugnen med rabarber- och jordgubbspaj just nu. För övrigt så hade jag ju lyckats ställa smöret på spisen så när jag skulle göra smuldeg så blev det mera... bara deg, så får väl se hur skalet blir. Hade inget siktat dinkel hemma heller så gjorde på fullkorn. Spännande att se hur det blir när det är klart. Höhö!

Har försökt ringa min lilla söta snuttepluttponke ( ;P ) idag också eftersom han har namnsdag men det har inte gått så bra, för han är väl på klubben så det är ingen mottagning.
Hur som helst så GRATTIS på namnsdagen FREDRIK! Har även ringt och grattat farsan som fyller år idag. 51 blir han. Vilket påminner mig att det är bara lite drygt en månad kvar tills jag fyller år....usch!

Vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt, nån båttur blev det inte, men kanske blir det lite minigolf eller nåt. Får väl se. Är ju kalasfattig nu fram till torsdag så det är inte mycket man har råd med. Men det löser sig alltid.

Strul överallt.

Nu har jag allt städat klart för idag. Enda jag har kvar att göra är att ta  upp Fredriks täcke ur tvättstugan. Klockan är ju 00.42, så det är lite sent men det blev ju lite längre än väntat på hundkalaset. Hihi!
På tal om tvättstugan fick jag ju ha en trevlig stund innan jag själv kunde tvätta, för att sanera tvättmaskinerna från hundhår... Jättekul, verkligen! Ibland förstår jag inte vad det är med folk. Rörigt kan man  ha det hemma, det skiter jag i, men i ett allmännt utrymme ser man väl till att städa efter sig? Jag gör det iallafall! Tycker det är äckligt att behöva ta hand om andras snusk.

Var uppe på jobbet också för en stund sen. Var tvungen att ha choklad. Till min förvåning så jobbade Jonas och Alex istället för Tommy W och Jessica... Stackars Jonas hade blivit intvingad till jobbet för att Tommy W plötsligt blivit sjuk en timme innan han skulle börja jobba. Konstigt att han inte sa till mig att han mådde dåligt när han ringde på förmiddagen... Jag hade ju ett missat samtal från jobbet sen, men det såg ju jag typ tre timmar efter att det ringt. Ja, så Jonas hade blivit så illa tvungen att hoppa in för att chefen själv skulle slippa jobba från sex på morgonen till tolv på natten när det stänger... Så han missade en 18-årsfest med sina vänner idag. Stackarn! När han dessutom sagt ifrån om att jobba för Jessica redan innan. Då fick Alex hoppa in för henne istället eftersom hon inte kunde. Ibland  undrar jag vad man ska ha extrapersonal till när de inte kan ta ansvaret att jobba sina tider... Himla trist det där.

Jaja, det där blev gnälligt. Skönt att få skriva av sig ibland. Min blogg får vara dagbok också. Hihi!

Imorgon har jag faktiskt inte ett jota att göra! Mamma och Jansa funderar på att åka ut med båten om det blir bra väder...kanske skulle man följa med. Men jag är rätt rädd för att jag kommer bränna ihjäl mig i så fall eftersom de kan ligga och steka i solen en hel dag, men mitt ljusa skinn klarar inte det. Vart smiter man i en båt liksom? Annars kanske man skulle åka till farfar en sväng eller nåt.. Nej jag vet inte, får se hur det blir. Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen strax. Bara ner i tvättis en sista gång.

Natten på er!

5-årskalas

Kommit hem från femårskalas nu. Skruttan fyllde fem så min moster Anne-Lie bjöd på tårta och hembakad rulltårta med daim. Så smarrigt! Skruttan var så glad och fick presenter, sen följde hon med mamma och Jansa hem.

Skruttan




Nya jeansen

Jag spenderade ju min peng som jag fick av farfar i måndags. Ett par jeans och ett linne blev det. Linnet har jag ingen bild på för det ligger i tvättstugan, men det är iallafall svartvitt i galet mönster och jeansen ser ut såhär:


Duktig tjej!

Är så duktig som har dammat och dammsugit och skurat och tvättar och diskat och hela fadderullan. Firar med en sommarcider så idag blir det ingen bilkörning. :P Det får mamma eller Jansa stå för.

Fick sms förut att mitt paket från Halens har kommit. Jag har inte beställt nånting så antar att det är den försenade baden-badenstolen.

 Där ska jag sitta och njuta resten av semestern. Hehe!
Nu ska jag måla på ett lager överlack. Det har inte blivit gjort ännu. Städade först. Sen ska jag ner i tvättstugan och ta hand om resten där och sen blir det att göra sig iordning litegrann så man ser lite pigg ut. Blev ju svettigt att krypa runt under sängen med dammsugaren.

Tingenlingen!

Städdag och kalas!

Idag kära vänner har jag städdag! Jag har än så länge bara börjat tvätta och diskat upp, men jag ska strax sätta igång och dammsuga och sen dammtorka och bädda rent i sängen, skura och så ge mig på badrummet lite extra idag. Det mesta kommer ske i diskhandskar för övrigt för jag tänker inte redan sabba mitt snygga nagellack med att gegga runt i vatten och få russinfingrar och avskavt nagellack!

I eftermiddag ska jag faktiskt på kalas också!

Oj, så det är nog bäst jag sätter fart om jag ska hinna med allt.
Tjingens!



Jag brukar också städa i högklackat. På riktigt! Det är bra övning. Hihi!

Jag rekommenderar!

Wow, jag har blivit så himla inspirerad och fascinerad av denna tjejs make up! Hon är helgrym! Jag har läst alla hennes blogginlägg och den ena bilden är vackrare än den andra!
Är ni intresserade av smink eller bara sugna på inspiration med vad man kan göra med make up så kolla in http://micromiss.blogg.se/ Jag blev kär i denna blogg direkt!

Med detta så går jag och lägger mig och vaknar upp till tvättstuge- och städdag imorgon!
Godnatt!

Jag rekommenderar!

Wow, jag har blivit så himla inspirerad och fascinerad av denna tjejs make up! Hon är helgrym! Jag har läst alla hennes blogginlägg och den ena bilden är vackrare än den andra!
Är ni intresserade av smink eller bara sugna på inspiration med vad man kan göra med make up så kolla in http://micromiss.blogg.se Jag blev kär i denna blogg direkt!

Med detta så går jag och lägger mig och vaknar upp till tvättstuge- och städdag imorgon!
Godnatt!

Muterade smultron

Har varit ute på en promenad. Det är så himla kvavt i luften! Hoppas det kommer mera åska, då ska jag sätta mig på verandan och mysa! Älskar åska och blixtrar även om det kan hända en massa otäcka saker. Även om jag älskar det så förstår jag ändå väl att folk kan vara rädda för det.

Hur som haver...himlen såg liiite grå ut när jag tog min chansningoch gick hemifrån med regnponchon under armen.



Hade ju tagit med mig kameran ifall jag skulle råka på värsta häftiga ovädret eller sådär. Hehe! Det kom faktiskt några stänk men bara på med ponchon och sen tog det slut lika fort som det började. Himlen såg ut såhär när jag närmade mig hemmet.



Mycket bättre alltså.
Men jag skulle ju lovligt stjäla rabarber av Anna idag så jag gick hem till henne och plockade mig en påse. Bara det att hon har ju fullt med smultron överallt också. Och det är ju inte såna pyttiga smultron, de här måste vara muterade! De är stora som jordgubbar en del. Lite mindre jordgubbar men ändå! Helt galet stora!
Nu var jag ju lite dumtrög som inte tog med ett normalt på bilden för att visa för nu ser de inte så stora ut men de är det! Det minsta på denna bild är ungedär som ett lite större normalstort smultron...



Nu ska jag iallafall måla på överlack på mitt härliga nagellack och sen ska jag skölja rabarberna och in med dem i kylen. Sen blir det soffan.

Tjing!

Marlene!

Åh vad snyggt nagellacket blev! Som jag trodde också. Det heter Marlene och kommer från Make Up Store. Det doftar supergott också! Härligt och somrigt!

 Med blixt

 Utan blixt

Min egna dag!

Åh första dagen på semestern! Kan inte bli bättre!
Började med att vakna runt kvart i tio, men låg och drog mig ett tag, sen satte jag mig vid datan och läste på en blogg som jag hittade häromdagen bara. En tjej som är Make Up Artist och hon är otroligt duktig och har många inspirerande bilder tycker jag! Jag blev helt frälst! http://micromiss.blogg.se 

Sen städade jag ur kattlådan ordentligt och bytte all sand och torkade rent ordentligt. Efter det åt jag frukost och nu har jag en egen spa-stund här hemma. Jag har torrskrubbat hela kroppen och duschat och skrubbat med Brown Sugar Polish Scrub från Make Up Store, peelat ansiktet och filat fötterna, packat in håret med ett ägg för protein- och vitaminboost (och såklart sköljt ur det igen eftersom det luktar blä). Nu sitter jag insmord med Body Shops Body Butter Warm Amber och med en leave-in-inpackning i håret, ansiktslermask (Facial mud mask från Make Up Stores spaserie) och ska olja in fötterna med olivolja och stoppa i påsar och påsarna i strumpor. Ett superknep mot torra fossingar! Efter lermasken ska jag ta Make Up Stores fuktmask för att återfukta också och sen måla naglarna.

Sen ska jag dricka en smoothie och gå ut en promenad, om det inte börjar regna för mycket.

Jag är iallafall len som en babyrumpa! *hihi*



Spel med en främling

I måndags hade jag en underbar ledig dag som började med att jag gick upp, åt jordgubbar till frukost och gjorde mig i ordning.
Åkte in till farfar och hjälpte honom med en räkning. Fick 500 kr för besväret. Sen åkte jag vidare till Maxi och mötte upp Jonas och vår kära Pernilla med son och hans pappa. Sen kom Emmelie och Lexus också. Vi tog en fika och pratade med Pernilla. Första gången efter olyckan så det fanns en del att prata om. Hon är för härlig den tjejen!
Hon hade med sig ett par röntgenbilder som vi fick se. Frakturen på hennes lårben och även efter när det var spikat. Ajajaj, säger jag bara. Det var inte nån liten fraktur direkt. Såg riktigt otäckt ut! Sen var det både skönt och otäckt att höra olyckshistorien direkt från henne, utan mellanhänder, så man fick en riktig bild av vad som  hänt.
Vi satt och fikade i nästan två timmar och det var jättetrevligt att äntligen få se henne igen!

Efter att de åkt så blev Emmelie och jag ensamma så vi strosade runt på Maxi och kikade i affärer. Emmelie köpte barnkläder och jag hittade ett tufft linne och ett par snygga jeans på H&M. Där rök farfars 500ing. Hehe!
Vi åkte väl hem åt varsitt håll vid halv fem ungefär.

På hemvägen svängde jag förbi jobbet och hälsade på Anna. Jag skulle bort till henne på kvällen och chilla med lite vin och spel på kvällen. Sen åkte jag hemåt och lastade av mina prylar, gjorde ordning mig lite och skulle gå bort till Anna men påsen med vin och vattenmelon och diverse blev så tung så Jansa var snäll och skjutsade bort mig de ungefär 700 metrarna. Hehe! Nää lite längre är det kanske, men knappt. Hihi!

Satte oss ute i solen och glassade och vinkade till de som gick förbi. Kändes bara så himla skönt och semestrigt! Helt underbart! En del massa tjejsnack blev det ju också så klart. Vi fick nog båda ur oss lite aggressioner i allafall. Haha! Sen kom Pelle också och även där fanns det lite aggro, men kanske inte lika mycket!
Men medans vi sitter där ute och njuter och kacklar så kommer det en kille på fullastad cykel och frågar om vägen går runt sjön eller om det finns nånstans man får tälta.
Badplatsen svarar vi, men så kläcker artiga Anna ur sig att Du kan ju få tälta på min gräsmatta om du vill, men då får du vara med och spela sällskapsspel.
Vad hon inte trodde var väl att han skulle tacka ja, men det gjorde han! Presenterade sig som Viktor och så slog han upp sitt tält, lånade Annas dusch och spis och sen satt han med oss hela kvällen och vi spelade spel och hade riktigt kul! Men han var en besserwisser måste jag säga. Tog våra spel på lite för stort allvar. Hehe! Med oss går det liksom inte att vara överseriös, men huvudsaken var ju att vi var lagom många till att bli två lag. Annars hade vi ju inte kunnat spela alls. För övrigt så skulle han cykla till Barsebäck och studera en golftävling...

Vid halv ett på natten satt vi faktiskt fortfarande ute och spelade, men så kom kära lilla Jonas förbi efter att ha kommit från jobbet. HAN hade aggressioner! Medan han öste ur sig sina och Anna, jag och Pelle satt och ojade oss med honom så började vi placera in oss i vardagsrummet för knotten började bli förjäkliga. Där fortsatte vi spela. Vi fortsatte tills klockan var efter två, sen var det dags att röra sig hemåt. Anna skulle ju vara på jobbet klockan elva igen. Jag hade tur och började inte förrän fem igår.
Klockan tre klev jag iallafall ner i min säg och somnade nog rätt så fort. Det var en minnesvärd och kul kväll det där. Haha!

Tisdagen blev ju ganska lugn och händelselös, var hemma innan jobbet och sen körde jag mitt eget race på jobbet. Hade turen att kunna stänga tolv tillomed och inte kvart över!

Idag ska jag jobba med Jonas och det kommer ju nästan kännas som semester... Hehe! Men iallafall, efter idag så jobbar jag inte förrän den elfte augusti igen. SÅ SKÖNT!

Nu ska jag ut och gå en promenad för idag ser det inte ut att börja regna iallafall.
Tjing! 

Blond och vacker

Flygvärdinnan på ett flygplan som skulle till New York gick fram till en blond kvinna som satt i första klass. Flygvärdinnan bad blondinen att flytta till ekonomiklassens avdelning, eftersom hon inte hade någon biljett för första klass.
Blondinen svarade:
- Jag är blond, jag är vacker, jag ska till New York och jag tänker inte flytta på mig!

Eftersom flygvärdinnan var mycket artig ville hon inte bråka, utan frågade piloten om han kunde tala blondinen till rätta. Piloten försökte, metn återigen svarade blondinen: 
- Jag är blond, jag är vacker, jag ska till New York och jag tänker inte flytta på mig!

Piloten gick tillbaka till cockpiten och frågade flygkaptenen vad han skulle göra. Flygkaptenen sa:
- Jag är gift med en blondin, så jag vet precis hur man hanterar dem.

Han gick till första klass och viskade i blondinens öra. Hon reste sig omedelbart, sprang till ekonomiklassen och satte sig där, samtidigt som hon mumlade:
- Varför sa de inte det från början?

Den förvånade flygvärdinnan och piloten frågade kaptenen vad han hade sagt till blondinen. Flygkaptenen svarade:
- Jag sa bara att första klass inte skulle till New York.

Blodtrycksfall

Idag har varit en väldgt lång dag på jobbet, men jag är äntligen hemma. Sjukt mycket folk! Och när vi stängde så vägrade folk att gå ut för att de skulle på toa. Det var nästan så illa som det kan bli i mardrömmarna. Haha! Kvart över tolv gick den sista ut och vi stänger tolv...

Om du märker att en affär stänger, försöker inte du skynda dig på då eller ignorer du det?
Jag vet ju vad normalt folk skulle göra iallafall...

Fick världens blodtrycksfall innan vi stängde! Var tvungen att sätta mig på golvet för det kändes som jag skulle svimma och allt blev bara svart. Det höll i sig så länge med så det var lite äckligt, men sen gick det över.

Nu ska jag toksova till imorgon!
Puss!

Kvinnan!

Kvinnan är till för att älskas, inte för att bli förstådd.
Oscar Wilde

Fram och tillbaka

Ja inte blev det nån långpromenad direkt. *surar*
Jag gick ut, kom till hotellet och det börjar störtregna. Går tillbaka men när jag är vid bruket så lättar det så det nästan slutar helt. Vänder igen och tänker att jag ska gå den där promenaden iallafall. Kommer åter ner till hotellet och det börjar störtregna igen! What the f*ck?? Går hem och så börjar det regna ännu mer, så nu är jag inne igen. Får väl ställa mig och diska och så göra nån mat innan jobbet.

Tjing!

Katt-race!

Katterna här hemma är galna och springer omkring som små freaks! Jag äter jordgubbar med mjölk till frukost. Ska ju iväg och jobba sen vartefter igen, men funderar starkt på att ta en promenad innan jobbet. Det vore lite skönt.

Imorrn ska jag och förhoppningsvis flera fika på Ica Maxi med vår kära Pernilla. Hon mår bättre nu efter olyckan och har bestämt att hon vill träffa oss alla. Så det ska bli himla skoj! Är ju ledig imorrn också så då har jag all tid i världen. Ska förbi farfar en sväng också. Men han vill ju bara att jag ska sätta över pengar till honom... svårt att lista ut varför. *suck* Dumma gubbe! Vad man än säger så är det bara spriten som hägrar för honom. Det är så himla tråkigt.

Nu blir det strumpor på och en promenad! Det behöver jag. Längesen jag rörde på fläsket nu!

 Busan sover på elementet av alla ställen...

 Kissen breder ut sig i hela soffan!

Underbar dag...

För nu är den äntligen slut! Heheh! Jobbet gick över förväntan. Det var ett ögonblick som jag var nära på att brusa upp, men jag lyckades tygla mig själv. *klapp på huvudet* Det har varit full rulle hela tiden och inga lugna stunder att tala om. Klockan var ungefär fem över tolv när vi fick ut sista kunden, så kom hem rätt sent idag. Halv ett. Men bättre sent än aldrig.
Har gått med bandagerad handled också för jag fick sån jobbig värk som jag kan få ibland som strålar ut i fingrarna eller upp i armen. Det gör att jag knappt kan böja handleden och ännu mindre lyfta saker, så fick linda om ett bandage för att ge lite stadga. Nu hoppas jag att det ger med sig till imorgon.

Imorrn ska jag jobba med Anna också! <3 Hon ska va kvar ända till sju! Det ska bli kul att få tjattra lite med henne på jobbet igen. Hon är för härlig den tjejen! Vill helt klart vara med på spelkväll hos dig gumman!

Nu ska jag ta och sminka av mig och sen blir det att stupa i säng. Är så himla trött. Men jag måste nog läsa lite innan jag sover. Hihi!

Nattinatti!
Tjoflöjt!

En toppenkväll!

Jag har haft en superkväll! Sitter först hemma och så bestämmer Fredrik att vi ska grilla så han får åka till Ica Maxi och handla potatisgratäng och sallad. Jag fixar köttet med marinad och sen skjutsar han bort mig till kära lilla Anna och där sitter vi och fikar med hennes syskon och spelar spel. Vi hade superkul! Sen kommer Fredrik tillbaka så då åker vi hem och grillar och släpper ut kattmonstren lite. Kissen blir ju lycklig och rymmer direkt, men sen kommer hon dundrandes hem efter lite jakt iallafall. Så gott med grillat, men jag blev proppmätt så efter maten blir det en badmintonmatch mellan mig och Fredrik och jag vann hela tiden. *blink* Svettigt blev det iallafall. Hehe!
Så skönt att få ha varit ledig idag.

Nu ska vi nog slå på en film och slappa. Imorgon blir det jobb igen. Det kommer nog gå bra hoppas jag. Jag ska försöka gå in med inställningen att det kommer funka. Hehe, får se hur länge det funkar...

Anna: Du få ju komma hit och sporta lite med mig och spela badminton nån dag. :D Hihi!

Reneé: Badminton är kanske nåt vi slår dig i. Hihi!

Semester

Åt nyss frukost och sitter och dricker på  mitt Semster-te. Gott värre! Åt mitt übergoda bröd till frukost idag, lika gott som igår.

Idag är jag ledig men vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Fredrik ska väl åka till Stockholm och jag funderar på att kolla om Anna och/eller Emmelie har nåt för sig. Det regnar ju iallafall inte... än. Man kanske skulle ut och gå en tur. Det var inte igår direkt. Hehe, har latat till mig lite.
Ska iallafall försöka dammsuga ordentligt under sängen eftersom katterna välte blomkrukorna i sovrumsfönstret så det är jordigt därunder nu.
Men det får bli sen. Nu hoppas jag att Fredrik vaknar snart så jag slipper smyga hemma. Det är ju asjobbigt.

Twilight-tävling!

http://robertpattinson.blogg.se/ finns en tävling där man kan vinna en kalender eller poster med Robert Pattinson/New Moon. Var med och tävla som jag. Hihi!

Brödet

Mums! Brödet blev supergott. Varför har jag inte testat det tidigare? Till och med Fredrik gillade det. Fast vi ska nog skippa flingsaltet ovanpå nästa gång. Iomed att vi har bregottsmör med havssalt så blev det lite mycket. Men ååh, smarrigt smarrigt med ost på. Det här brödet kommer jag definitivt göra flera gånger! Supergott!

MINA gummistövlar!

Jag har hittat MINA gummistövlar! Har ju länge velat haft ett par men inga såna gröna tråkiga utan ett par fina mönstrade. Vad hittade jag idag? Jo de finaste, mönstrade i leopardmönster! Kan det bli bättre? Hihi! De här ska snart sitta på en fot (två fötter) nära mig! (Jag har korta ben.. ;) ) Lite suddig bild men den var så liten så var tvungen att förstora den.


Brödbakning i regnrusket

Vaknade sent idag, tio i elva. Det gillar jag inte egentligen, gillar att vakna runt nio sådär. Men när man ligger och läser tills det börjar bli ljust ute så får man väl skylla sig själv.

Iallafall så var det bara regnrusk ute så tänkte att det kanske är dags att baka lite bröd igen. Testade ett recept som Nicole har i sin blogg. Ett GI-bröd med valnötter och rosmarin. Får hoppas det blir bra. Har det på jäsning nu. Därför blir det lite sen frukost för mig idag. Haha, men vad spelar det för roll? Fast jag är rätt hungrig.
Brödet iallafall känns rätt medelhavsinspirerat tycker jag, med rosmarin, salt och olivolja och valnötter. Tror jag kommer gilla det skarpt. Man kan säkert leka mer med det receptet tror jag och ha i soltorkade tomater, oliver och liknande. Det kan nog bli riktigt gott det också! Men får väl börja med att testa originalet. Hehe!

Ska iväg och jobba klockan fem. Imorgon är jag äntlige ledig en dag. Sen är det min mardrömshelg... Jag jobbar ju med favoriten på jobbet...den som alla gillar... *suck* Men vad gör man. Som tur är så är det ju nån annan där men stor del av tiden också.
Jag är hemskt ledsen faktiskt att jag ogillar personen så mycket, men det funkar verkligen inte! Jag är ju iallafall inte ensam om att tycka så... Men det är tråkigt ändå för jag brukar funka rätt bra med de flesta. Men fiskhanden som första intryck förstörde nog mycket.
Men bara att ta en dag i taget. Helgen går ju. Hehe!

Nu ska jag brygga mig en kopp te och sen baka ut brödet så jag får frukost nån gång. Hihi!

Blixtnedslag och kaos!

Igår slåg blixten ner uppe på jobbet och slog ut allt vad el och datorer  hette. Det var tydligen kalabalik på kvällen innan saker och ting så smått började komma igång, men kassorna funkade bara när de själva ville så rätt som det var så funkade det inte igen. Så har det hållt på  under hela dagen idag också. Jag är glad att jag började så sent som fem. Efter sju började det mesta lösa sig och man kunde slappna av lite. Som tur är så hade Alex och jag en så lugn kväll också så vi hann det mesta.

Nu sitter jag här och har mumsat i mig en blåbärsmuffin. Den var god, men jag hade gärna haft ÄNNU mera blåbär i. Hihi!

Imorrn ska jag jobba igen och då lär det nig vara lite mera röj på det hela skulle jag tro. Men på fredag är jag ledig. Kollade med Anna och ska kolla med Emmelie också om de känner för att hitta på nåt skoj nån gång under dan/kvällen. Käka glass eller spela minigolf eller ta en drink eller vad som helst. Bara ha lite tjejtajm. Vore kul! Vi får väl se.

Nu ska jag börja krypa ner i sängen snart tror jag. Nattinatti!

Galen shopping!

Som jag nämnt så hade ju jag och Fredrik lite shoppingryck förra veckan. Mest jag, men även han. Eller han ville iallafall ha saker. Haha! Så här är vad som inhandlades förra veckan, dock inte vid samma tillfälle.

 Zebramönstrad bolero från Myrorna, 45:- (den är  omsydd från en vanlig topp, men tyckte det var fint gjort så det funkade)

 Ljust rosa tröja på Myrorna, 45:-

 Make Up Store parfym, Kristall. Fick ett sms att de hade halva priset på alla dofter, så denna kostade 247,50 :- Då ingår även en halskedja med ett smycke som man stoppar in små tussar i som man sprayat parfymen på, så håller sig doften längre hos dig.

 Så hade ju Make Up Store rea på lite mer saker, nämligen den röda necessären och ögonskuggorna Paus och Mustard. Inhandlade även en peelingkräm för ansiktet och en rougeborste och då fick jag en pensel/penn-väska på köpet. Pris för allt: 588:-

 Ljusgrön och blå duk för 25:-/styck, Ljusttakar 29:- styck från Indiska, 12 ljusblå och 12 ljusgröna ljus på Mique 150:-

 Tunika med fransar, 139:- på New Yorker

 Tvålpump, tvålkopp och tandborstmugg från Lagerhaus, totalt ca 180:-

 Doftmuffins 10:- på Lagerhaus

 Leopardmönstrad bikiniöverdel 79:-, Svarta shorts 199:-, Jeansshorts 199:- Allt från Gina Tricot.

 Leopardmönstrad tunika 249:- från  Gina Tricot.

 Teer Book of love och På ett café runt hörnan, 49:-/styck på Akademibokhandeln. De doftar och smakar fantastiskt gott!

 Bok, Superjuicer, 99:- på Akademibokhandeln.

Ja... det är rätt mycket. Hehe!

Glassjakt!

Igår var en ledig dag! Toppenskönt. Idag är inte det, men snart semester! Åh vad jag tjatar! Hehe. Men det ska verligen bli skönt och välbehövligt!

Igår iallafall så åkte jag hem till Milla. Vi fikade och pratade igen allt som vi missat sen sist. Sen åt vi mat, pratade lite mer och fikade igen. Det regnade och åskade ute så ingen var direkt sugen på promenad just då. Vi satt och kollade igenom våra gamla skolkataloger istället och det var rätt skoj. Haha! Vi såg alla väldigt små ut.

På kvällen när jag kom hem fick jag ett sms av hemglass att idag ska minsann glassbilen komma hit! Haha, patetiskt värre att ha en sms-tjänst för att veta när glassbilen kommer. Haha, men jag har verkligen ingen aning annars. Så jag åkte upp till "hållplatsen" och givetvis så var den sen så j ag satt i typ en halvtimme och väntade. Löjligt, jag vet, men vadå. Jag ville ju ha glass! Mitt i väntan så börjar det regna och åska och blixtra så jag satt där i min lilla Starlie  och tittade på ovädret.
Sen kom glassbilen och när man då var tvungen att gå ut så var det självklart att det började regna ännu mera! Jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem och sminket satt på trekvart. Hade mascara över hela kinderna. Haha! Men det var nog Puckoglass, glassbåtar och Smack värt. Hehe! Faktum är att jag inte ätit nån glass ännu för jag var så blöt och frusen så jag drack te istället. 

Sen satt vi och kollade på Michael Jacksons begravningsceremoni på fyran. Jag började grina när Michaels dotter Paris stod vid mikrofonen. Stackars stackars barn. Jag klarar inte av ledsna barn. Det var hemskt sorgligt att se.

Nu ska jag dricka upp min smoothie och se om vi ska göra nåt idag.
Tjing

Ruskigt!

Det är ruskväder ute och jag ska jobba idag. Var uppe och handlade bröd förut. Det märks att semestern är igång vill jag lova.
Blev på lite dåligt humör. Trodde jag skulle få jobba med Daniel, men det blev inte så. Vet inte vem jag får jobba med nu men jag hoppas det är nån som har jobbat kväll förut! Så jäkla irriterande att man måste lära upp folk när kaoset redan är igång. Man ska ju hinna göra nånting utan att stressa livet ur sig helst...

Aja, bara sju arbetspass sen tänker inte jag sätta min fot där på tre och en halv vecka!

Färskpressad juice!

God morgon!

Eeh ja, jag vet att det är lite sent för morgon kanske, men jag har iallafall precis ätit frukost. Så går det när man får städryck innan man äter.

Frukosten bestod av hembakat GI-bröd med morötter och linfrön och egenpressad juice. Det blev en supergod juice! Den ska du testa Reneé!
En honungsmelon
10 jordgubbar
2 äpplen
ca 7 cm gurkbit

Den blev väldigt frisk och saftig! Fin färg blev det också.
Fast jag hade ju ioförsig gärna haft i fler jordgubbar.



Nu ska jag gå ut och se om det är värt att tvätta bilen. Bara titta uppåt och se om det kommer börja regna. Då gör jag nåt annat istället.
Så himla skönt att vara ledig både idag och imorgon! Bara sju arbetspass kvar till semestern nu. Heheh! Snacka om att man räknar ner dagarna!

Inatt låg jag och läste ut Ljudet av ditt hjärta. Andra gången jag läser den och böckerna är verkligen helt fantastiska. Jag älskar dem! Jag beställde dem på engelska inatt också. Många säger att de är bättre på engelska. Jag ska testa.

Nu skiner solen tillfälligt så då ska jag passa på att kila ut.

På återseende!


Bara idag!

Bara idag, sen är jag ledig i två dagar! Ska bli fantastiskt skönt! Jag är så himla trött för tillfället, men det är väl för att man vet att man har semestern inom räckhåll... I guess.

Nu blir det till att fara till jobbet. Imorrn skulle Emmelie ringa. Hon är ju ensam med Lexus eftersom Kim är på Power Meet, men hon skulle lämna lillpojken till sin mamma.

De ska ju flytta nästa vecka så hon har väl lite att göra.

Usch, jag drar mig verkligen, men det är väl bara att pallra sig iväg till jobbet gissar jag... Det regnar nu igen. Hoppas det blir lugnt på jobbet idag.

Nattligt besök?

Igår på jobbet började jag må askonstigt. Plöstligt så började synfältet bara bli mindre och mindre tills jag bara såg precis rakt fram. Allt som man i normala fall ser i ögonvrån var bara borta. Jag såg inte Malin om hon stod bredvid mig. Det var som ett vitt skummigt töcken bara. Sen började jag må illa.
Gick ut och käkade men det hjälpte inte. Sen exploderade huvudet och jag fick ont som tusan. Hittade två Panodil och då blev det lite bättre, men gick och la mig med huvudvärk hemma.

Sen kom det läskiga. Jag ligger och läser och så ser jag plötsligt hur katterna reagera på nånting och jag spänner hörseln för att höra. Tre svaga knackningar på dörren hörs. Men det var så tyst så jag fortfarande var osäker. Vågade inte ens gå upp och kolla sen, för det hördes inte fler gånger.
Tänkte ifall det var min bror, men han brukar inte vara så diskret och jag lyssnade med öronen på helspänn för att höra om nån gick i gruset utanför. Har ju fönstren öppna men hörde ingenting. Då vågade jag ännu mindre gå upp. Hehe! Ringde brorsan men då var det ingen som svarade.
Sen kom jag på att det kanske var mamma som behövde yoghurt om hon fått magkatarr. Sen somnade jag.

Vaknade av att det regnade. Skönt! Det behövdes verkligen. Det får gärna komma lite mer. Ringde morsan och frågade om det var hon som var här inatt men hon berättade att det var lillebror. Han hade tydligen sjukt ont i huvudet och skulle fråga om värktabletter. Stackaren! Nu har jag jättedåligt samvete för att jag inte öppnade. Ska kolla sen om han mår bättre. Han ska ju åka till Power Meet idag så vem vet, han kanske behöver lite värktabletter dit med. Hehe!

Nu får det bli lite morgonbestyr för jag är vrålhungrig.

Över förväntan!

Jag har varit duktig med tandborstningen för inga tandtroll i min mun. Hehe! Klarade mig från hål denna gången också. Brukar aldrig ha hål. Skrapade lite tandsten som vanligt, men det var mycket mindre än det brukar vara så det var ju bra. Tackar min eltandborste för det. <3 Avskyr verkligen att skrapa tandsten. Det gör ont och är obehagligt.

Tog en promenad efteråt till min frisör och pratade lite om mitt hår. Vi ska färga och klippa i augusti. Efter att båda haft semester. Hon sa åt mig att tvätta håret och ha det utsläppt i solen ofta så bleks det och ju blekare det är desto ljusare kan jag få. Det slitna klipper vi bort sen, men brukar inte ha så mycket slit. Är ju duktig med hårinpackningar också. Hihi!

Fyndade lite på Myrorna idag med faktiskt! Och på Indiska och Make Up Store och Mique. Ska lägga upp bilder på veckans shopping sen, men inte just nu. Den här gången blev det iallafall inte ens hälften så mycket som jag shoppade för i tisdags. Haha!

Nu ska jag koka potatis och diska så man får lite ordning här hemma och nånting i magen innan man ska till jobbet.
Jag älskar verkligen potatis! Det är så himla gott!

Bara nio arbetspass kvar tills semestern!

Tandläkaren väntar!

God morgon!
Idag vaknade jag av massa kackel från skatorna utanför. Det var två föräldrar som matade sin unge. Katterna hörde det givetvis också så de försökte hoppa ut genom myggfönstret. Det gick inget vidare bra utan resulterade bara i dunder och brak så jag undrade om det var krig! Nu sitter kattmonstren på tokspaning ut genom fönstret.

Sitter nu och är vrålhungrig så ska fixa lite frukost. Tänkte äta yoghurt med skivade jordgubbar, banan och äpple. Det kan nog vara nåt tror jag. Få i sig lite nyttigheter innan det är dags att dra till tandläkaren och få sin dom. Hehe! Får väl borsta tänderna en gång till innan jag åker med.

Blev ju ingen urladdning med åska igår så får väl räkna med att luften klibbar ihop allt. Men det är iallafall sommar och det är LOOVELY!

Åska i luften?

Inatt när vi sett klart filmen The Wrestler och stängt av tv'n hörde vi hur det regnade utanför. Så skönt! Det var verkligen välbehövligt, framförallt kanske med tanke på att det just varit en skogsbrand där jag bor. Brandkåren blev klara med eftersläckningen igår kväll. Det hade faktiskt gärna fått komma lite mera regn, men som vädret ser ut idag så är det nog inte omöjligt.
Just nu skiner solen men det är växlande och väldigt kvavt ute så risken för åska känns rätt överhängande faktiskt. Men inte mig emot. Tycker åska är mysigt. Blir det däremot strömavbrott på jobbet så är det nog mindre kul.

Har bara tio arbetspass kvar innan jag har semester. Det ska bli så fantastiskt skönt! Nu jobbar jag onsdag, torsdag och fredag. Nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag, torsdag, lördag och söndag och veckan efter det jobbar jag bara tisdag och onsdag. Det ska bli fabulous!

Nu ska jag skiva upp jordgubbar och äta med mjölk. Mumsigt värre!

Här är mina fina prästkragar som jag plockade.




The Wrestler

Har just sett The Wrestler på dvd. Köpte den idag. En av alla saker jag inhandlade. Hehe!
Den ska ju inte släppas på dvd förrän imorgon men jag hade tur att de redan ställt ut den på Fredriks favoritaffär. Hihi! Filmen är grymt bra! Fast jag har lite svårt för slutet, men i övrigt bra! Tragiskt och med eftertanke. Bra rulle!



RSS 2.0