Mamma fick kaka!

Har fikat lite med min kära mor idag. Det är väl ingen som missat att det är mors dag liksom..
Jag gjorde en "hembakad"  chokladkaka med apelsinsmak... Hehe! Det var en färdig köpsmetspulver som man bara hällde vatten i, men det var faktiskt förvånansvärt gott! Så det var ju simpelt att slänga ihop här på morgonen.

Så fick hon sit kit från Body Shop: En stor duschkräm med kokosdoft och en Body Butter med kokosdoft. De luktar ju helt fantastiskt! Älskar Bodyshops produkter och dofter.

Har suttit i solen en stund med och det är riktigt varmt! Men det är härligt. Ska till och med promenera till jobbet här snart. Känner mig, trots att det är söndag, lite taggad eftersom  jag vet att jag inte behöver se Statoil Stavsjö på en hel vecka efter ikväll. Hihi! Ska bli riktigt skönt!

Nu ska jag läpp lite överlack på mina knallorange naglar så kanske färgen håller en arbtesdag utan att flagna om man har tur! Hehe!

Tjing!

Alla sover...

Igår var en mycket bättre dag än i förrgår på jobbet. Det var ju relativt lugnt så vi hann iallafall det vi skulle men inte mycket mer. Frågan är hur det blir ikväll. Söndag... jag tror det kommer bli förjävligt, men idag är ändå sista dagen innan en veckas semester så jag ska nog kunna bita ihop. I hope!

Vaknade nio imorse och gick  upp, bakade en chokladkaka med apelsin till mamma och har även gjort frukost nu med egenpressad juice på apelsin, morot och mango. Smarrigt!

Ska ut och sätta mig i solen strax och njuta av vädret innan jag ska iväg till jobbet vid fyra.

Imorgon kommer det nog bli rätt full fart. Ska till sjukhuset och hämta farfars leg, som han glömt där, lämna det till honom och se om han behöver hjälp med nåt.
Badhuset och simma i utebassängen för första gången i år.
Handla sånt vi ska ha med till Sweden Rock och så hem och packa. Ska försöka hinna med en promenad och helst bara ligga och slappa i soffan med chips också. Haha!

Fredrik kom hem igår efter att ha varit på dragracing i Eskilstuna. Han såg rätt skojig it. Lite solbränd sådär. Hehe! Halsbandet och solglasögonen sitter kvar. Hihi! Fick smörja honom imorse. Usch det är hemskt att bränna sig. Jag är känslig sådär så för att inte jag ska se ut som en gris är det solskydd som gäller!


Vakna med ångest

Att vakna med ångest är ingen vidare rolig känsla. Veta att man har två dagar kvar att jobba med nya tjejen och hur irriterad Malin måste ha varit när hon öppnade imorse. Stackarn! Jag har dåligt samvete, men igår fanns inte en susning att jag skulle ha orkat vara kvar längre än nödvändigt.
Idag är det iallafall lördag och jag börjar först vid fyra. Jag hoppas innerligt att det blir en lugnare kväll ikväll... men det vet man ju aldrig förrän man står mitt i skiten.
Jag saknar min Daniel att jobba med!! Han gifter sig idag så självklart unnar jag honom all ledighet! Men inte mindre så saknar jag honom ändå.

Nu ska jag försöka väcka min bror och så ska vi åka in tll farfar. Han mår heller inget vidare bra verkar det som. Stackars farfar. Han vill bara dö, säger han. Vad svarar man på sånt? Han har ju velat det i princip sen farmor dog -96 och nu är han gammal och gaggig, då är det inte lätt. Vill ju att han ska ha det bra.

Nu ska jag dricka te. 

Idag vill jag aldrig uppleva igen!

Idag har nog varit den värsta arbetsdagen i hela mitt liv! Jag är så trött och har varit så stressad så jag skulle kunna sätta mig och stortjuta nu rakt upp och ner. Så har det dessutom varit ungefär tre gånger under mitt niotimmars arbetspass också.

Dagens komplikationer som skapade ett helvete:

*Det är fredag = en jävla massa folk
*Fredag = varudag
*Fredag efter löning = extra mycket folk
*Vackert väder = Mycket resande människor
*Jobbade med en tjej som är helt NY hos oss.
*Tjejen har aldrig jobbat ett kvällspass hos oss förut, vilket innebär att hon kan INGENTING!
*Ingen extrapersonal
*Meningen att jag ska lära henne kvällsrutinerna någorlunda.

Ja det var typ så, vilket innebar att vi hann knappt hälften av allt som ska göras av de ordinarie rutinerna, "extrauppgifterna" var inte ens att tala om och dessutom jobbade hon väldigt långsamt eftersom hon är ny.
Tack chefen för att du gav mig detta...
Sätta in en ny tjej på ett kvällspass hon aldrig jobbat förut på en fredag är helt f*cking insane! Säger han nånting om att vi jobbat dåligt eller nån olämplig kommentar imorgon så kommer jag få ett utbrott så det heter duga!

Under mitt niotimmarspass har jag hunnit äta en gång och varit på toa två gånger. Suttit ner har jag endast gjort när jag varit på toa... Nu ska jag gå och dö i sängen. Inte kommer det bli roligare imorrn eller på söndag. Jag ska nämligen jobba med samma tjej och vi alla vet ju att söndagarna brukar vara tio gånger värre än fredagar...

Tack och lov så går jag på semester på måndag. En vecka bara, men ack så välbehövlig! Jag ska bara överleva helgen utan tårar och fler skadade fingrar först.

Packlistan klar!

Nu har jag skrivit en packlista på allt viktigt att ta med sig till årets festival. Den blev lång men det inkluderar ju allt med tält och biljetter och tandborste och hela köret. Det får nog plats i en väska. Värre är om allt kommer få plats i bilens bagageutrymme. Hehe! Den är ju inte så stor... måste nog plocka ur lite onödigt.

Nu är det dessvärre snart dags för jobb igen och jag är sjukt osugen på det. Hela helgen kvar att jobba.

På måndag ska jag in till stan och handla maten vi ska ha med oss till festivalen, förtidsrösta, kanske hälsa på farfar och så shoppa alkohol av Milla. Haha!

Stackars farfar hamnade ju på sjukhus i förrgår igen men han får komma hem idag. hans ben svullnar så mycket så han måste äta vätskedrivande medicin och jag misstänker att han nog (omedvetet) kan ha slarvat med det. Han verkar inte ha så mycket koll på tiden. Pappa hade pratat med farfar i tisdags och då hade farfar sagt att vi var hos honom för två veckor sen, bara det att vi var där fem dagar tidigare... Lite svårt det där kanske. Så imorgon ska jag och brorsan hälsa på honom iallafall, så får det för min del bli en gång till innan Sweden Rock förhoppningsvis.

Nu ska jag försöka hitta nåt att äta innan jag ska lufsa till jobbet igen. Man ska väl ioförsig vara glad att man faktiskt har ett jobb. Brorsan blev ju varslad och går sin sista arbetsdag  idag...

Fram för gladare tider! Tjillevopp!

Sweden Rock-planering

Hoppsan vad lite tid det var kvar till Sweden Rock Festival helt plötsligt! Vi åker på tisdag! Det har gått väldans fort måste jag säga. Vi har iallafall plockat fram sovsäckar och tältet nu, sen är det bara resten kvar. Ska kolla med morsan om vi får låna deras tält...det är regntätt. Jag har lite onda aningar om regn i år. Jag hoppas jag har fel.

Det är ju lite saker man ska ha med, saker man vet och saker man inte tänker på. Därför tycker jag det är roligt med en packningslista. Hehe! Jag gillar ju listor. Men det ska jag inte tråka ut mina läsare med. Det ska jag bara tråka ut Fredde med! Nu faktiskt. Haha!

Om det inte funkar

Fredrik säger att bilderna i mina senaste inlägg inte funkar. På min data funkar de att klicka upp. Hur är det hos er? Funkar bilderna att klicka upp? Meddela gärna om de funkar eller inte.

Imorrn känner jag på mig kommer bli en asjobbig dag. *Suck*

Godnatt!


Bullride!

Tezzan och Cilla hade 50-årsfest i måndags. Båda fyller 25. Jag var där och åt supergod mat och tårta, umgicks med gamla goda vänner och red på en elektronisk tjur! Jag hade träningsvärk igår och blåmärken på innanlåren och även magen hänger kvar än idag. Haha! Det tog ett tag innan jag fattade varför jag hade träningsvärk.

     

     

     

    Klart man trillade av efter ett tag. Hehe!

Barhäng och Hillclimb

Fredag och lördag som var:

Klubbhäng:

           

   

Hydet Hillclimb i Botkyrkabacken:

           

           

Hillclimb, fest och party

Helgen har varit kanon. Jag har varken kunnat eller velat sitta vid datorn.
Det har varit Hillclimb, det har varit barhäng, det har varit en bakisdag och det har varit party på en måndag. Mycket kul och mycket trevligt. Jag har en massa bilder att lägga upp, men nu ska jag in till stan och luncha med Emmelie och Lexus och sen ska jag jobba så det blir nog inte förrän imorgon eller ikväll som tidigast.

Ha en underbar dag i solskenet, det ska jag!

Stjärnkikaren!

Jag började göra omelett och upptäckte att jag inte fått tillbaka min Aromat från brorsan ännu. Ringde honom och bad honom komma ner med den. Sagt och gjort, under tiden jag gjorde omeletten så kom jag plötsligt på att jag är ägare av en stjärnkikare!
Jag fick ju en sån av Chippen när jag kom till Stockholm i måndags! Haha, av alla konstiga saker. När jag var liten önskade jag mig alltid en stjärnkikare, men det fick man ju aldrig... men så får man en helt apropå när man är 25 bast fyllda. Hehe! Spännande.
Sa iallafall till brorsan att gå ut och hämta den i bilen och så satte vi ihop den. Synd att det var så molnigt och tråkigt väder ute så vi såg ingenting. Sen ska man ju ioförsig kolla på natten då. Hehe!

Får göra det när jag kommer hem sen, för nu är allt färdigpackat och klart för att bege mig iväg. Ska till Stockholm och imorrn ska jag jobba på Hydet Hill-Climb. Det blir nog skitskoj! Vi kanske ses där!

Tjillevippen på er! ha en bra helg!

 fast min är svart.

Ska man kunna vara naken hemma?

En liten fundering slog mig i huvudet medan jag struttade runt här hemma och städade. Jag har nämligen inte kommit in i duschen än så jag går omkring här nästan naken. Bara trosor på mig. Det var så jag klev ur sängen imorse. Ioförsig har jag haft morgonrock på mig men det blev varmt. Haha!

Det jag tänkte på var att det borde väl vara så enkelt att kunna lufsa omkring hemma alldeles naken? Men jag vet nog inte så många som gör det (eller vågar erkänna det). Jag går omkring naken hemma när jag känner för det. Sover ju utan pyjamas så går oftast upp så också. Jag orkar inte slänga på mig kläder det första jag gör på morgonen utan går upp och borstar tänder och ger katterna mat och sånt naken. Är det nåt fel på det? Jag tycker inte det. Jag är hemma hos mig och där gör jag vad jag vill. Idag har jag diskat, dammsugat och torkat spisen naken.

Många tycker säkert jag är knäpp. Jag har en gångväg rakt ovanför fönstren så går folk där kan de se rakt in. Jag har en gårdsplan utanför och en gräsmatta där folk sitter, men jag anser inte att det är mitt problem riktigt. Om de inte vill se mig naken så får de väl sluta att glo in i min lägenhet.
Sen skulle det garanterat kännas jobbigt om folk jag känner väl skulle kommentera det med knasigheter och så, men jag har väl rätt att gå naken om jag vill. Jag tänker inte ha rullgardiner för att folk ska sluta glo in i mina fönster. Den som fönstertittar "på riktigt" hos mig kan räkna med att dö! Folk som tittar in får skylla sig själva med vad de ser.

Men tack och lov så har jag inte upplevt att nån går och råglor in här i denna lägenheten. Dessutom är det ganska lummigt utanför så på somrarna är det ändå rätt lugnt tror jag. Det var värre i förra lägenheten i så fall. Den låg precis bredvid vägen och folk som gick förbi glodde rakt in utan samvetskval. Det var några gånger som jag pekade finger ut till folk och då var de snabba med att vända på huvudet!
Jag tycker det är fräckt att gå och glo in i folks fönster! Ohyfsat och respektlöst. Man kan faktiskt ha blicken framåt fast man passerar hus. End of story!


Roliga gratissidor

Jag samlar poäng och får presentkort på dessa sidor. Gör det du med.

 
Sidan för dig som vill ha presentkort på Din Sko, Nilson eller Bianco.

 
Sidan för dig som vill handla på Twilfit, H&M eller JC eller varför inte nelly.com.

 
Sidan för makeup-älskaren. Få presentkort på Kicks, H&M, nelly.com eller Åhléns! Jag fick ett presentkort på 500 kr från denna sidan! 

http://www.gratismode.se/?c=5045
Deras banner funkade inte, men gratismode är sidan för dig som vill handla i nästan vilken butik du vill! Du får välja själv. Eller varför inte bara få ett par biobiletter eller trisslotter! Här är största valfriheten!

Dinkelpaj med fetaost, broccoli och bacon

Här kommer det enkla receptet på min paj som blev så god! Vill man ha en vegetarisk variant så är det ju bara att utesluta baconet.

Pajskalet:
200 gram dinkelmjöl fullkorn
125 gram smör
2 msk vatten

Knåda ihop till en deg och kavla ut eller tryck ut degen i pajformen. Nagga lite med en gaffel så det inte reser sig i ugnen.
Förgrädda pajskalet i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter.

Äggstanning:
3 ägg
3 dl mjölk

Vispa upp lite och krydda efter eget tycke. Jag hade mineralsalt, svartpeppar och grillkrydda (från Alpnäring)

Fyllning:
2 paket bacon
1 paket fetaost (ca 150 gram)
små broccolibuketter

Klipp baconet ner i stekpannan och stek. Lägg upp på papper så det får rinna av.
Smula fetaosten. Lägg ner all fyllning i äggstanningen och rör om så det blandas och häll sen i pajskalet.
In i ugnen på 225 grader i ca 40 minuter (eller tills äggstanningen är stilla).
Mot slutet hade jag över lite ost och gratinerade.

Servera med en god sallad.

Vaknade sent

Idag var jag en riktig tröttmössa. Kom ioförsig inte i säng förrän vid två men blev själv förvånad när jag såg att klockan var halv elva när jag vaknade. Var ju inte så ljust i rummet idag eftersom det regnar... kanske därför.
Nu sitter jag i morgonrock och har precis ätit frukost. Ska dammsuga och sen hoppa in i en dusch. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Tänkte åka till Stockholm lite senare idag. Ska väl gå och plocka lite till rabarber kanske om de har växt till sig. Det var ju så himla gott med rabarberpaj!
Jag hoppas det blir uppehåll med så jag kan ta en promenad!
Nu ska jag dricka upp mitt te.

Tjipp!

Nu checkar jag ut

Nu får dagen vara slut, det är dags att sova. Har precis kollat klart på film nummer två. Efter Mirrors som var smått obehaglig så kände jag för en trevlig film... kan nån gissa vilken? Jag behöver väl egentligen inte säga Twilight va? Hehe!


Såhär ser den officiella New Moon-postern ut! Jag ska lätt gå på bio den 20/11 - 09. That's for sure!

Men nu är det sängen som gäller. Är trött och har huvudvärk på högersidan. Imorrn ska jag puttra till Stockholm så jag hoppas det släpper. Ska nog stanna på Godisbron och köpa några såna goda supersalta pepparflaskor också. Det är mina cravings för tillfället. Men nu, sängen! Ska läsa lite i boken och när den är slut är det dags att läsa Om jag kunde drömma igen. Ska nog köpa dem på engelska också. Anna säger att de är bättre på engelska.

Åh, jag längtar tills du flyttar hit gumman! KRAM!

Godnatt på er alla!

Veckan och dagar som gått

Vaknade vid nio idag, kändes faktiskt helt ok. Men det stack i fötterna när jag reste på mig. Efter allt stående i kassan igår så är det nog inte så konstigt. Huvudvärk vaknade jag ju med, men det har gått över nu faktiskt. Sitter och dricker te och käkar knäcke nu. Väntar på att brorsan ska vakna till liv och komma ner så vi kan åka in till farfar.
Jag ska förhoppningsvis ta en fika med Emmelie sen med.

Har inte blivit så mycket vettigt skrivet den sista veckan, kanske det aldrig blir ioförsig. Hehe! Tänkte göra en liten update.

Förra söndagen var Milla (http://camillaworld.blogg.se/) här med sin kompis Frida. Det var också en supergullig tjej, precis som Milla. Och jag, icke att förglömma. Hihi! Vi satt och snacka skit och käkade av min hemlagade premiärpaj med fullkornsbotten och bacon, fetaost och broccoli som fyllning. Till det blev det en enkel sallad. Faktiskt så var pajen jättegod! Jag lyckades bra med den första matpaj jag gjort. Ska lägga upp receptet.
Efter maten tog vi oss en promenad, min vanliga runda som tar drygt en timme. Det var skönt att komma ut en sväng. Men när vi kom in igen var vi ju tvugna att ta igen oss så då blev det fika med GI-kladdkaka med varma hallon och grädde och så kaffe till det. Riktigt gott, även om kladdkakan kändes mer som en pudding. Men den smakade mums och det är huvudsaken.
Vid sjutiden blev det dags för brudarna att röra sig hemåt så vinkade av dem och tackade för en toppentrevlig dag!
Jag gör gärna om det flickor! ;)

Strax efter att tjejerna gått så ringer mobilen. Då är det käraste Anna Thomsson som vill leka. Självklart säger jag, packar ner lite fika och tar bilen till badplatsen. Så fiskar vi med hennes lillebror och hans tjej (tror jag). Han får en jättegädda på kroken. Anna fick en lite mindre fisk (som hon inte vågade hålla i själv, hihi!)





Hela söndagen var en riktig toppendag! Så himla roligt att träffa lite vänner och umgås. Härligt härligt!

I fredags var jag och brorsan hemma hos farfar och satt och pratade lite. Då fick jag sms av Emmelie att hon var ute i byn och hälsade på sin mammas tvättmaskin. Kom över på en fika sa hon, så när vi kom hem från stan så gjorde jag det. Så skönt att kunna sitta ute nu och ta det lugnt. Äntligen att sommaren är på väg! Det blev fika på nybakad sockerkaka och kaffe, massa tjejsnack och pill och kläm på Lexus. Han är ju så söt, ungen! Fast nu är han lite större än på bilden.



En annan rolig sak som hänt i veckan också är att jag överraskande fick hem ett paket från Make Up Store! Det var verkligen oväntat för jag har inte köpt nånting eller så. Kom på att jag tävlat på deras hemsida så jag har faktiskt vunnit paketet. Wehoo! Det var en Fruidelicious-topp, ett läppglans Jet Set, ett nyckelband och ett hårvax Muddy. Snacka om glatt överraskad!



Dessutom har ju veckan tidvis förgyllts av att min kära faktiskt har varit hemma lite. Hihi! Det gör ju inget att man får träffas ibland. Roligt att få ha åkt bil med honom nu också, skönt att slippa köra ibland. Han har en del att ta igen tycker jag. *flin*

I måndags var jag, Fredrik, Reneé och några vänner till henne, på fotboll. Djurgården - AIK. Det gick ju inte så bra för DIF (den här gången heller), för AIK vann med 1-0. Men det var en lite spännande match iallafall. Alltid något. Så fick jag ju såklart den jättefina Djurgårdskepsen av Fredrik. Rosa och vit, passar mig fint!

Det var väl i stort sett det som hänt i veckan, annars har det varit ganska lugnt, bara jobbat och så.
Nu är broder här så nu är det dags att åka. Ska ha på lite mascara först. På återhörande mina vänner!

Ikväll vänner, vill jag se vilka som besöker min blogg så alla som är här: Snälla skriv en kommentar! :)

Ajajaj Ojojoj

Åh jag känner mig som en fruktansvärt gammal människa! Det har varit en stenhård dag på jobbet! Det var nog inte ens så här mycket folk innan påsken. Vi hade sålt för över 400.000:- idag och jag lovar att Malin och jag, vi stod stand-by i kassan från klockan fem till klockan tio! Chefen gick hem tio över tio på kvällen...han ska gå hem fem...
Min korsrygg känns helt slut som artist idag, men lite sängläge kanske gör den bra till imorrn igen.

Har ju så mycket att skriva faktiskt, men ska försöka orka det imorgon.
Förra söndagen var Milla och hennes vän Frida här.
Jag fiskade med Anna.
Jag har fikat med Emmelie och Lexus.
Jag har varit på fotboll.

Ja, faktiskt massa roliga saker. Men nu är det sängen som hägrar och det fort!

Tjingeling!

Farfar

Bror och jag ska snart åka in till farfar och hälsa på. Fredrik skulle följt med men är för trött. Hehe, vi såg på film till nästan tre inatt. Dukes of Hazzard. Asrolig film!

Nu ska jag följa med mamma ut och gå med världens sötaste Tyson.

Ingen ork

Jobbet tar all ork ifrån en. Orkar knappt sitta vid datan. Så himla tråkigt att börja tre också när Fredrik äntligen är hemma. Tråkinventering. Blä! Dags om tre timmar igen. Måste få  upp humöret! Tjipp! 

Fluffiga kuddar!

Jag höll ju på i tvättstugan hela dagen igår och tvättade täcken och kuddar och hela rasket. Kuddarna, märkte jag imorse hade blivit otroligt fluggiga! Jag som gillar att sova på nästan platta kuddar..det blev nästan lite mycket för min nacke. Hehe! Får väl  ligga på dem en timme eller nåt sen.

Nu ska jag gå och förbereda lite lunch. Milla och Frida ska komma hit sen så vi kommer säkert bli hungriga. Ska test a mig på att göra paj med fetaost, broccoli och bacon. Får se hur det blir. Alltid kul när man har försökskaniner ju. Hehe! Lite jobbigt om det blir skitäckligt bara. Höh..

På återhörande!

Tjillevippen! 

No no no!

Jag kommer definitivt inte orka en film till idag. Jag är helt slut. Ska nog snart gå och lägga mig. Känner att det ligger en huvudvärk och lurar. Dessvärre glömde jag min sista huvudvärkstablett på jobbet i igår. Hoppas det inte bryter ut.

Stolthet och Fördom var en riktigt bra film! Gillade den mycket! <3 Keira Knightley är en av mina favoriter bland kvinnliga skådespelare.

Nu ska jag borsta tänderna och bädda rent, sen krypa ner med min bok och se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.
Godnatt och sov gott!

Love is meant to last forever

John Norum - Love is meant to last forever



You are my best friend and I will try to understand
The moment, believe me
I'll be there, so just take my hand
Cause I know that we were meant for each other

Don't you run for me
Cause I make you see

Love is meant to last forever
Oh yeah
Love is meant to last forever
Oh yeah

I never thought you could leave me
and I belive you felt the same
But now that it's over
I realize I'm the one to be blamed
Hey listen, I know that things will get better

So hold on to me
Cause I make you see

Love is meant to last forever
Is it too hard to understand?
Love is meant to last forever
Why can't you hold on to love?

Love is meant to last forever
Is it too hard to understand?
Love is meant to last forever
Oh oh yeah
Love is meant to last forever
You gotta hold on to love
Love is meant to last forever
Hold on to love

Hold On To My Heart

WASP - Hold on to my heart




Nu förtjänar jag vila.

Nu har jag faktiskt gjort allt jag ska idag! Ok, förutom att bädda rent, men det vågar jag inte göra förrän det är dags att lägga sig. Jag vill inte ha Busankiss i sängen! Men allt annat iallafall! Jag var ute och gick i en och en halv timme och tog en väg som jag försökte mig på en annan gång, vilket resulterade i ett kalhygge....
Den här gången gick det bättre för jag gick bakvägen så att säga. Nog för att jag följde vägen/stigen mestadels, men sen sist nån har gått den vägen så har det nog hänt en del för det låg träd och granar lite överallt när man kom in i skogen så det var en ren terrängbana där ett tag. Var svettig som en tok innan jag kom fram till min kära tunnel som jag kände igen! Haha!
Sen sprang det ut fyra stora kronhjortar framför mig på vägen. Synd att de sprang, det hade varit roligt att få se dem lite längre stund.
Har varit och handlat också. Köpte lite grejer till en paj jag ska göra imorgon. Tro det eller ej, men jag ska laga middag imorgon med. Hehe!
Jag kommer få tjejbesök imorgon. Milla tar med sig en kompis, Frida ut till mig. Det ska bli skoj! Jag har aldrig träffat tjejen, men gillar Milla henne så borde jag. Hihi! Hoppas det blir fint väder så man kan sitta lite ute också. Äta lite glass och sådär kanske. :)

Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på film. Jag har två som jag väljer mellan...eller tre faktiskt.
Stolthet och Fördom (drama, kärlek)
Captivity (skräckis)
Ja, jag övervägen den faktiskt! Hihi! Twilight (bästa!)

Det får nog bli Stolthet och Fördom så att Carro får tillbaka den nån gång. Vem vet, jag kanske orkar skräckisen med sen.

Nu blir det soffan!

Check:

This is done:

Äta
Dammsuga
Gå över sofforna
Bära ner saker i källaren

This is what I do:

Tvätta

This is in the future:

Lämna skräp på sorteringen
Gå ut och gå
Bädda rent
Handla

Matrast!

Sitter och väntar på att min potatis i ugnen ska bli klar. Det kommer väl dessvärre ta ett tag. Ska ha stekt lax till och vitlökssås. Får passa på att äta vitlök och fisk när Fredrik inte är hemma. Haha!

Det går framåt med städningen...eller iallafall tvättningen. Har tillomed hängt tvätt ute på torkvindan och jag hoppas verkligen att det inte kommer börja regna! För jag har mycket tvätt kvar.
Jag har möblerat om lite litegrann i sovrummet. Jag hoppas Fredrik tycker det är ok sen, men det tror jag. Går ju att ändra lite ändå så då får han göra det om han vill.Sen när lakan och sånt är rent och torrt så ska jag bädda sängen och se om jag törs lägga på överkastet som det ska...med tanke på pisskatten Busan.. Fattar verkligen inte varför hon ska pinka i sängen! Nu är det ett tag sen, men så fort hon kliver upp där så blir man nervös...iallafall när det är nystädat och fint ju.

Damn, vad det blåser ute! Hoppas jag knep fast tvätten ordentligt där ute! Annars kommer det flyga av mina bh'ar och trosor ute i Stavsjö! Haha! Vore en syn! Fördelen med blåsten är att det torkar fort iallafall.

Nu ska jag fortsätta vara hemmafru!

Kissen är galen!

God morgon!
Min katt håller nog på och börjar löpa för hon springer och jamar mot allt och alla och är helt plötsligt väldigt kelig. Då blir det iallafall ingen utgång här inte. Lilla livet, hon är för söt! Inatt har hon och Busan sovit tillsammans, så himla gulliga!

Jag håller på för fullt i tvättstugan! Det är sjukt tråkigt, men definitivt nödvändigt. Är hur mycket som helst. Tänkte jag skulle ta lite gardiner och så också. Tyvärr är det ju halvtråkigt väder ute så vågar inte hänga ut nånting, men det finns ju torkrum som tur är. Och torktumlare.
Det är mycket jag har tänkt göra idag:

~Tvätta
~Dammsuga
~Bädda rent
~Lämna skräp på sorteringen
~Gå över sofforna med "gula handsken"
~Bära ner saker i källaren
~Handla lite
~Gå ut och gå
~Äta



Vi får väl se vad som hinns med helt enkelt. Tvätten håller jag ju redan på med. Nu ska jag börja med frukost. Sen får vi se.

Tjing!


Kakor!

Som jag anade så vaknade jag med huvudvärken idag. Det blev till att kila in hos morsan och sno en Bamyl Koffein. Käkade hennes nybakade hålkaka till frukost och spelade yatzy, sen tog jag min vanliga promenad. När jag kom hem så stal jag en till Bamyl av henne. Fick också två Alvedonm och en Ipren, så borde klara mig under dagen på jobbet sen hoppas jag. Nu är det iallafall lugnt.
Sitter och käkar en macka och dricker en stor kopp te. Blev lite frusen när jag kom hem. Har ju ett sånt paket med Ballerinakex choklad som står och blänger på mig och jag blänger tillbaka. Hehe!
Kanske måste smaka lite på dem. Tillsatser eller ej, men himla goda är de!



På tal om kakor så såg jag en klurig nyhet igår! Vet inte vad jag ska tycka om det, men har inte vågat testa. Nämligen den andra klassikern Singoalla  i ny tappning...nämligen lakrits! Singoalla lakrits...det låter! Det är ju säkert sötlakrits så har inte vågat testa, men om nån har testat dem så berätta gärna om de var goda!



Nej, nu blir det lite mascara och sen blir det väl jobbet I guess... ÅÅh jag är sjukt osugen på fredagar! Jämt! Det är så mycket folk och det är jobbigt. Hehe! Men ärligt, så är det sjukt jobbigt när man lider av huvudvärk, så jag hoppas verkligen det går över.

På återseende ikväll lilla blogg och mina fåtalet läsare. :)
Ha en underbar dag!


Brännskadad!

Ingen kul dag idag.
Började ju bra så inga problem där. Jag är inte på särskilt dåligt humör eller liknande, men på brandkursen vi var på idag så fick vi av nån anledning inga skyddskläder, så man har luktat lätt av brandrök hela dagen och viktigast av allt så fick vi inga skyddshandskar när vi skulle träna på att släcka en människa som brann. Vilket givetvis då resulterade i att jag brände mig på brandfilten för att den var så varm eftersom det brann under den!
Så jag har en brännblåsa på långfingret som gör så sjukt jävla ont och bara vätska sig och vätskar sig och klibbar! Ingen ursäkt eller ens nån kylsalva eller nåt fick jag, inte ens ett plåster...bara ett: Oj, säg inte det här till ledningen, det är inget bra. Varför i helvete fick vi inga skyddshandskar då? Jag kan ta att man bränner sig om man räddar en människas liv på riktigt, men på en kurs kan man väl få skyddskläder eller? Jävla Anticimex! Det var de som höll i kursen.
På grund av detta har jag ju fått tänka mig för på jobbet hela tiden så allt har tagit extra lång tid och till råga på allt så har jag fått sån jobbig huvudvärk som jag får ibland på kvällarna och som jag också brukar vakna med på mornarna. Inte har jag några huvudvärkstabletter hemma och inte råd att köpa några hemma heller..måste spara till bredbandsräkningen...Suck!
Förhoppningsvis har mamma så jag kan tigga av henne imorgon om värken skulle vara kvar.

Nu ska jag in och lägga mig direkt, ingen idé att sitta uppe i onödan och plågas.
Natti!

Arg på musen!

Titta, det hann bli en  liten stund hemma innan jobbet trots allt. Hehe, så då sätter man sig vid datan. Men ska strax iväg och leka med brandslangen!

Har varit och simmat och hälsat på hos farfar. Allt gick bra. Asmycket folk i motionssimningsdelen så det var snigelfart där. Inte för att jag simmar rally men herregud vad pensionärer simmar sakta! Det är ju asirriterande när det är mycket folk. Till råga på allt så var det vattengympa på andra delen så alla kärringar stannade ju upp för att kolla. Lagom irriterande med dessa stoppklossar! Sen gick jag och bastade och den fick jag ha helt för mig själv! Superskönt!

Jag är lite arg när jag sitter vid datan också...musen gör inte som jag vill. Ibland stannar pilen bara och så går det inte att röra den. Jag har gjort rent muskulan flera gånger men det verkar inte hjälpa. Kanske måste byta matta eller nåt. Otroligt enerverande är det iallafall!

Nu ska jag ta på lite mascara och sen åka upp till jobbet. Ska tjuvåka med Daniel till kursen, för jag vet inte vart det är. Haha!

So long!

Ingen dag att vara hemma på.

Godmorgon hörrni!
Idag blir jag inte hemma mycket. Jag ska strax iväg till simhallen och ta några krafttag. Det var läääänge sen jag simmade. Eller var på gymmet överhuvudtaget faktiskt. Det har varit så vackert väder så har mest varit ute och gått min långpromenad i rask takt. Skönt att vara ute i naturen lite och gå och drömma med musik i öronen.

Men idag blir det alltså till att simma och sen ska jag förbi farfar en sväng. Efter det skulle jag ha behövt handlat lite, men jag får nog allt klara mig ett tag till. Ska nämligen vara på jobbet klockan tre för då ska jag möta upp Daniel och så ska vi åka på brandkurs. Sen efter det, den är bara två timmar, så ska jag tillbaka till jobbet och jobba till tolv.
Så ser min mycket intressanta dag ut. Hehe!

En sak som är bra iallafall, det är sol ute igen. :)

En sån ska jag ha!

Hahaha, tyckte denna var så rolig så en sån ska jag köpa mig nån dag sen och sätta på dörren. Klockrent! :P



Hur ska det här gå?

Jag fick just ett samtal på mobilen från dolt nummer. Tänkte låta bli att svara men gjorde det ändå.
Det var från Bredbandsbolaget. Jag har ju precis skaffat nytt internet och han ville höra hur det funkade och om allt var bra och sådär, om jag hade några frågor. Jag frågade varför det inte kommit nån räkning ännu men han sa att jag var fakturerad för nästan hela april, maj och juni, eftersom man betalar i förskott sen. Räkningen är lite högre första gången, sa han... den ligger på 1100 kronor. !!! Sablar vad mycket pengar det blev på en gång! Detta ska vara betalt den första juni...
Ska jag överleva på Sweden Rock, med mat och bensin och parkering och dylikt så kommer nog en del av sparpengarna ryka nu... Tre månader var väl lite att ta i! Varför ha de inte skickat en månad åt gången?? Vad less jag blir. Kommer ju bli att få vända på slantarna då med för att man ska ha råd att överleva när man kommer hem också... Ajaj, planering så det heter duga får det väl bli...

Kom dessutom på att imorrn är det den dumma brandkursen så då måste jag vara på jobbet halv fyra för att vi ska in till stan och gå en kurs som jag gått två gånger redan och sen tillbaka till jobbet. Hatar att ha press på mig så det blir nog att handla, träna och åka till farfar ännu senare i veckan. Supersuck...

Promenad i regn.

Skulle tagit min romenad som vanligt, bara gå upp till jobbet och visa Danel bilderna och det från Metallica. När jag gick därifrån sen så regnade det. Inte hade jag ju tagit nån jacka heller. Suck...Jag fuskade faktiskt och gick hem så idag blev promenaden på bara en halvtimme, så det får jag försöka ta igen imorgon. Ska väl iofs in och träna då är det tänkt. Träna, hälsa på farfar och handla lite mat. Ska göra en matlista till det nu.

Jobbar onsdag, torsdag och fredag nu. I helgen ska jag försöka vara lite nyttig och tvätta och städa och lite sådär. Har frågat Milla också om hon vill komma hit nån dag. Får se hur det blir med det. Annars blir det en ren städhelg. Kanske skulle  passa på och baka lite mera bröd då också.

Idag fick jag hem ett paket från tradera, innehållandes en topp och en ögonskugga. Dessvärre hade ögonskuggan gått sönder så när jag öppnade kuvertet så flög det ut rosa pulver överallt och tröjan, som var svart, var helt rosafläckig! Jag blev så besviken! Att en del inte kan packa in saker ordentligt! Just ögonskuggor med som så lätt kan gå sönder. Hon kunde ju åtminstone kanske lagt en bit papper om skuggan så hade inte tröjan blivit lika förstörd. Vet ju inte ens om det går bort i tvätten.
Jag har iallafall mailat tjejen och frågat hur vi löser detta på bästa sätt. En del av pengarna för skuggan hoppas jag att jag kan få tillbaka, iallafall när hon i objektbeskrivningen skriver att hon alltid packar sina varor väl... Det roliga är ju att jag har haft problem med denna tjej tidigare också, så detta är definitivt sista gången jag handlar av henne!
Man ger ju folk en andra chans men nu får det vara bra...

Näe, nu blir det att skriva en matlista.

Metallicakonserten och efter.

Åh! Var på Metallica igår och det var så bra! Har ju inte tänkt så mycket på det sen det blev inställt om jag ska vara ärlig men glad att jag fick se det är jag. Tänker på de stackars satar som slängde sina biljetter förra gången när de ställde in. Usch, vilken ångest de måste ha! Det skulle iallafall jag ha...

Hur som helst, jag lyckades återigen ta mig ända till Globen i bil utan några komplikationer. Skönt det! Bara att köra bil i Stockholm är en ren pers ibland tycker jag. Hehe! Många tycker jag är jättetöntig, det vet jag och det får jag väl lov att bjuda på. Hehe, men jag är ju van vid "Min" stad och det är verkligen inte samma tempo. Haha!
Väl inne så får vi alla en varsin t-shirt i handen. Gratis! Det var en riktigt glad överraskning. En specialare var det också eftersom den är gjord för att spelningen den åttonde mars blev inställd. Dessutom fick alla ett gratis kort med en nedladdningskod på så vi nu i efterhand kan ladda ned konserten gratis från hemsidan.

Själva spelningen var superbra tycker jag! Har aldrig sett Metallica tidigare så jag har ingen spelning att jämföra med om det skulle vara bättre eller sämre, men jag gillade det! Började dock sakna en låt när Fredrik nämnde det, men annars var det hur bra som helst! Fast vi satt uppe i himlen (c-läktaren) så såg man faktiskt jättebra! Gammal som man blivit så var det ju rätt skönt att sitta ner också. Hehe!





Efter konserten, som var nästan två och en halv timme lång, bestämde Fredrik att vi skulle ta oss en biltur genom stan och kika hur det såg ut utanför diverse hotell. Ja, för att träffa bandet alltså. Vi fick faktiskt in en träff! 
Jag lägger inte upp bilderna på Fredrik eftersom jag inte vet om han vill det. Jag är ju snäll som sagt. Hihi!





Som ursäkt för hur jag ser ut så vill jag bara säga att jag är väldigt frusen! Det blåser alltid i Stockholm har jag märkt och jag var inte beredd på denna stadstur. Haha! Men det var ju trots allt värt det måste jag säga!

Kändisar på jobbet

Äntligen är jobbhelgen slut och jag får vara ledig idag och imorgon. Skönt! Det har varit en ruggigt intensiv helg och allra värst igår! Kanske därför jag sov ända till  halv elva idag. Det är drygt en timme längre än vad jag brukar sova om dagarna, så lite trött var jag nog. :)

Vaknade upp till halvdåligt väder, det har visst regnat och molnen hänger kvar. Tur att man mest kommer vara inomhus. Ska sitta i en bil halva dan till att börja med och sen  ikväll ska vi äntligen Metallica! Hoppas de spelar ikväll bara. :P

Det var iallafall ett par celebriteter uppe och handlade av mig igår. Självaste Prins Carl-Philip och så barnfavoriten Mojje från just Nicke & Mojje. Vilket gulligt hår han hade! Alldeles vilt och lockigt. Att dra fingrarna igenom det ska man nog inte ge sig på. Hehe!
              

Nu är ju då den stora frågan....Ska jag duscha eller äta frukost först?
Av nån anledning så vill jag oftast äta efter att jag har duschat för jag gillar inte att sitta och äta i morgonrock, men jag är sjukt hungrig. Fast det blir nog ändå duschen först. Nu!

Jag och nattlig shopping.

Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag internetshoppar helst på nätterna. Kan va från lite varstans, tradera, adlibris, whatever. Jag köpte ju Twilightböckerna mitt i natten. Det var iofs efter att jag sett filmen då. :P
Men oftast blir det nattshopping.
Inatt blev det från ebay. En parfym som jag ville ha. En Twilight-parfym. :D Blev drygt 700 med frakt, men gillar jag den är det ju inget dyrt pris för en parfym, det är 80 ml i den. Gillar jag den inte så...blir det tradera för den. :)
Det är iallafall en officiell merchandiseprodukt och vad jag vet så är den slutsåld överallt och eventuellt borttagen ur en del affärer eftersom det var risk för stämning för att flaskan är för lik Nina Riccis parfym. Det skiter ju jag i. Jag hoppas bara den kommer hem hel och fin i brevlådan snart. :)


Eldröd!

Valborg var väl inget att skryta med. Satt ute i solen med mamma m.fl, käkade glass och drack kaffe. Gick inte ens ut ocg gick. Tog en latmansdag. Hehe! Klockan  halv fem gick jag till jobbet och stod där till midnatt.
Sprang ut en liten sväng strax efter nio och kikade på brasan på håll. Det såg häftigt ut, brann väldigt mycket! Sen var det bara in och fortsätta jobba. Massor att göra  hela kvällen, vi hann inte ens städa av golvet. :S Så är det när man bara är två. Inte lätt att hinna med allt man ska när man får extrauppgifter heller. Men men, hem kom vi. :)

Pelle höll på att ta med mig hem också. Det var lite skojigt. Jag tror han var trött. :P
Eftersom jag gått till jobbet så skulle han skjutsa hem mig, men vi satt och pratade i godan ro och så istället för att svänga åt mitt håll så håller han på att svänga åt sitt håll. Tur att en av oss var lite vaken och tänkte på det. Hehe!
Annars hade säkert hans föräldrar undrat vad jag gjorde där mitt i natten. :)

Hur som haver...sitta ute i solen och fika gav rejält resultat vill jag lova. :O Jag är eldröd på axlar och nacke. Ena axeln värre än den andra. Det sved rätt gott igår kväll, men har smörjt och donat så det var lite bättre idag, men fortfarande röd. Promenaden idag vandrades i långärmad tröja. :P När jag kom hem var jag så svettig så det blev en dusch, men nu ska jag göra m ig iordning för om en timme så börjar jag återigen att jobba. Hoppas på att få se lite balla hojar och bilar idag iallafall. :)

Ha en trevlig första maj!

RSS 2.0