Är man söt...

...så får man ett eget inlägg!
 Let me introduce Lexus aka Mister Lex! Emmelie och Kims pluttunge. Så söt man får bli då!




Make up

Make up till modevisningen fixade Anna på mig.




Håret fixade jag med hjälp av Anna. :)

Modevisningen!

Bättre sent än aldrig! Jag är seg med att få ut saker ibland, men här är iallafall bilder från modevisningen som jag var på med Anna och Emmelie Modevisningen var på Harrys och det var Make Up Store som anordnat den. Hade en grymt kul kväll och suveränt att vara ute och parta med tjejerna igen. Wohoo!
Det får bli ett (stort) urval av bilder eftersom det knäpptes drygt 200 stycken. Haha! Och till alla som inte fattat det ännu, hamnar ni i min kamera så är risken stor att ni hamnar i bloggen. Skyll er själva för vad ni gör. Moahaha *evil* Nej, men seriöst, är ni känsliga så kan jag plocka bort bilder, men då ska ni gråta. *blink*

På väg in till stan, nyktra och glada.


Jag är endast bländad av kamerablixten, jag lovar!






Jaa... här efter ett tag så började det spåra ur...

 Anna ska alltid ha ett finger med i spelet..Haha!

Men hur som helst, det var det här vi kom för:








Alla dessa vackra kläder och sminkningar! Jag blev överförtjust! Tyckte det var så himla bra! Sen hade det säkert kunnat odrnats nåt bättre ställe än just Harrys, men själva visningen var toppen! Jag är jättenöjd och hoppas att det blir mer sånt här i lilla staden!

Men sen blev det galet festande och dansande! Anna var orolig att Fredrik skulle hata oss när han fick skjutsa hem oss alla, men det tror jag nog inte han gjorde. I så fall hade han inte suttit och flinat som han gjorde. Hehe!

 Jag och Malin från Make Up Store i Norrköping. Shit, jag kan ju lätt vara vampyr, så blek som jag är! Haha!

Nu är det bara crazy bilder som gäller! Jag tror att åtminstone två, förutom jag kommer skratta!












Efter denna kväll åkte vi hem och sov gott, alla tre! :D

Mina tre första...

Har ju glömt att visa! Som den sminkjunkie jag är så måste man ju ha MAC's sminkprodukter, så på tradera inhandlade jag dessa: Mina tre första mac pigment, för endast 65 kronor. Har testat den lila och är inte besviken!



Köpte också en glitter eyeliner från Make Up Store på tradera. Den är blåglittrig och heter Never Ending.

Jag är segast!

Hej på er!

Shit vad jag är seg av denna förkylning! Vaknade elva idag också, har sovit som en stock. Dock svårt att andas emellanåt.
Blev en lugn dag idag. Följde med Fredrik till Nyköping och gick på stan ett varv. Letar efter Shiseidos ögonfransböjare, tills jag kom på att Lindsey berättade att den fanns i Norrköping i en affär. Den ska inhandlas!
Hittade dock lite kul på Make Up Store, som vanligt. Haha! Fast denna gång är lite tilltänkt Fredrik också..eller vi får dela. Fast läppennan tar jag. Heheh!

Sen blev det iallafall att åka hem, men tog en extrasväng till Krokek och köpte pizza. Sen har det bara blivit latmanskväll. Så skönt. Hoppas fortfarande på att jag ska må bättre imorgon så det inte blir så jobbigt att jobba. Vi får väl se.

Nu ska jag dricka lite julmust.
Ha en bra kväll!

Trött på detta!

Trött på att vara förkyld nu! Näsan rinner och är täppt om vartannat, jag hostar och har ont i halsen. Sistnämnda känns dock bättre nu, mot vad det gjorde igår. Kan hoppas det redan är på väg tillbaka kanske.
Har inte bokat nån träning imorgon, fast jag vill. Ska vila så mycket som möjligt.
Blev en himla sen frukost eftersom jag vaknade så sent. Styrde upp en grej inne hos morsan och Jansa innan jag åt. Men nu är jag mätt och belåten.

Lite roligt.. När jag kom ut på trappen idag så låg det ett rådjurshorn där! Helknasigt! Vet ju att det springer en bock och en get här om vartannat, men på trappen..? Haha! Nyfiken som jag är så måste jag ju givetvis plocka upp det och pilla och titta lite på, sen tog jag med det till mamma. Det satt tillomed lite päls kvar.
Egentligen ska väl bockarna inte tappa hornen ännu, men han kanske slagit i nånstans när han kliat eller så har han varit i slagsmål. Lite udda att hitta rådjurshorn på trappen var det iallafall.



Om två timmar är det åter dags att vara på jobbet, men imorgon har jag en ledig dag. Då ska här pysslas och mysas och jag vet inte vad. Undrar om man skulle tvinga med han jag delar hem med på bio... Betalar jag så har han ju absolut inget att klaga på. Hehe! Vi får se hur det blir.

Nu ska jag byta gardiner i köket, sen blir det att måla på fejjan så folk vågar handla av mig på jobbet.

Kör försiktigt!

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen. Sitter här och ugglar litegrann. Inget trött direkt. Hade funderingar på att gå ner i källaren och hämta upp jullådorna, men fegis som jag är så känns en källare på natten inte som något för mig. Haha! Supertöntigt, men då väntar jag hellre till imorgon. Haha!

Man alltså, bara måste säga det. Satan vad halt det är ute! Helt sjukt! Hade det inte varit för en asjobbig isskorpa på hela bilen, som höll på att göra att jag inte kom in i bilen och för att jag hade världens problem med att skrapa bort allt från rutorna, så hade jag garanterat legat i diket nu. Det syntes inte att det var halt och det kändes inte. Inte förrän jag kom ut på vägen och fick sladd på vägen hem. Två gånger dessutom och jag körde i 30 km/timmen. Grymt halt och vägen var kolsvart så det syntes inte. Måste vara detta som kallas den svarta halkan... Har tydligen varit flera avåkningar också. Läskigt. Så kör försiktigt därute. Det börjar bli farligt på vägarna nu.

Ska käka en plopp lakrits nu, sen blir det nog att lägga mig. Läsa lite och så somnar jag väl till slut.

Hoppas ni haft en bra lördagkväll!

Kram och godnatt! 

Shopping!

Ja, det blev ju lite inhandlat igår. Detta blev det:

 Den stora röda bollen med ljus i, från Indiska.

 Gardiner, panellängder från Rusta.
 Lilla figuren, också från Rusta. 14,90. Haha!


Lipgloss Best, Microshadow Dita, Nageldekor från Make Up Store. Den rosa
klubban är en puderpuff med glitter som jag fick på köpet. Supersöt. :D
Köpte ett av deras doftljus också, men det orkade jag inte fota.


Linne med rosor och döskallar och en röd topp i ekologisk bomull från Gina Tricot.

Det var typ allt. Det roliga iallafall. Hehe!

Varm choklad

Måste bara lägga upp bilden på min smarriga choklad! Den blev ju kalasgod!

Hade i kakao, liiite socker, kanelsyrup (sån man har i latte på fik), varm mjölk, ovispad grädde, två mörka chokladbitar, marsmallows och kanel på toppen. Gott!




Julpyssel på g?

Halloj!

Låg och drog mig länge idag! Så himla skönt! Ända till elva. Det resluterar ioförsig i en väldigt kort dag innan jobbet, men det är nog bara att ta alla chanser till vila den här  helgen tror jag. Framförallt när man blivit förkyld. Attans! Jag vill ju träna och slippa snora, hosta och nysa hela tiden! Men men...

Gjorde det första julstöket idag. Haha! Satte upp stjärnan i köksfönstret istället för lampan och så satte jag dit den lilla figuren jag köpte igår. Ska se om jag hinner byta lite gardiner också kanske. Ska ju försöka fräscha till mig lite innan jobbet med, så man inte ser hemsk ut. Bäst jag sätter lite fart tror jag. Tjing!

En usel film

Sådär, då har jag kollat på både Idol och en usel film. Idol var roligast. Hade kunnat skippat filmen och gått och lagt mig istället. Är sjuuuukt trött! Så det blir att dyka ner i sängen nu. Är lite småfrusen så ska nog ta fram nån pyjamas ikväll.
Gjorde en supergod varm choklad med allt möjligt i. Blev kalasgott! Med den värmer jag mig och hoppas jag mår bättre imorgon. Hehe!

Sov så gott!

Idol 2

Hej på er!

En intensiv dag idag måste jag säga. Gick upp halv nio, haft mardrömmar inatt. Det var längesen! Åkte in till stan och handlade lite åt farfar, sen satt jag där ett tag och gaggade lite skit. Pratade med honom om svininfluensan och vaccin. ÄSCH! sa han bara. Det där är bara larv! Sköterskan har varit här och frågat om jag vill ha sprutan, men det skiter jag i! Det var hans kommentar. Hehe! Han är så rolig och barsk ibland farfar min.  Själv funderar jag fortfarande på om jag ska eller inte... Nu har jag ju halsont så får väl försöka kurera mig från det till att börja med.

Sen åkte jag iallafall ner till badhuset och tränade Easyline. Körde väldigt lugnt eftersom jag hade ont i halsen. Trött och svettig var jag ju och märkte att jag inte har nån kondis, men det var kul! Tack ni som hade omtanke om mig med telefonsamtal och sms att jag inte borde träna. <3 Är ju dumt att träna när man är sjuk så jag har just avbokat poweryogan. Kommer nog aldrig få testa på det verkar det som. Haha! Men jodå, nästa vecka...om jag är frisk då förstås.

Sen blev det iallafall en tur på stan och shoppade en del. Blev lite Indiska, Make Up Store (kunde ingen gissa va? :P ) och Gina Tricot. New Yorker och diverse andra affärer gick jag inte ens in på. Tänkte att det var lika bra. Haha! Sen tog jag en sväng förbi ÖB. Inte varit där på toklänge, men det blev inget särskilt inhandlat där, bara Pringles Paprika och After Eight. Haha!
Sen åkte jag till Rusta och där köpte jag ett par panelgardiner som jag tänkte jag skulle sätta upp i köket. Får se sen om det blir fint. Sen var det matshopping på Maxi, hittade en del smått och gott. Köpte en vinare på Systembolaget också, till Anna. Där träffade jag Milla också. Det var kul! Hehe!
Efter det blev det iallafall raka vägen hem, men jäklar i havet vilken trafik det var!

Nu sitter jag och kollar på Idol. Bara andra gången jag ser det efter uttagningarna, men gillar iallafall Tove och Erik och det gjorde jag i början med. Blir nog de i finalen tror jag.

Nu ska jag slänga mig i soffan igen, för jag bara nyser och nyser just nu.

Tjing!

Aj aj aj!

Godmorgon där!

Aj aj aj, säger jag bara. Bara för att jag gått och "skrytit" om att jag så sällan blir sjuk och inte har varit förkyld på två år, så tror jag att jag håller på att bli det nu.
Började få ont i halsen igår kväll på jobbet och hade även en dov huvudvärk. Idag när jag vaknade hade jag ännu mer ont i halsen och är dessutom snorig. Ååååhh, jag hatar att vara sjuk!! Jag hoppas det är nån väldigt tillfällig grej och inte förvärras över helgen när jag ska jobba och allt. Inte råd att vara hemma.



Sitter och dricker te nu i hopp om att det ska hjälpa. Hehe, vi får väl se. Skönt att vara ledig idag iallafall. Ska åka till farfar snart och sen blir det träning, Easyline denna gången.. Sen ska jag ta ett varv på stan och kolla läget och sen handla lite mat och kattsand. Ikväll ska jag vara hemma och bara softa. Kanske se på Idol eller se en film. Har en skräckis som väntar. Hihi! Funderade på att gå på bio alldeles ensam och se New Moon igen, men tror jag hoppar över det trots allt, för jobbigt att åka fram och tillbaka till stan ytterligare en gång. Mår jag dessutom såhär är det bara jobbigt att inte vara på hemmaplan.

Nu ska jag ringa farfar och förvarna att jag kommer tidigt istället.

Vad ska ni göra denna fredag?

Kram och tjing på er!

Inget gjort

Hej där!

Idag är en sån dag som jag inte har gjort ett jota. Suttit vid datan, lagt upp lite auktioner på tradera och bara slöat. Riktigt skönt. Nu ska jag däremot snart iväg och jobba. Imorgon är jag ledig, då blir det träning, handla och ett besök hos farfar.

Nu ska jag göra nåt att äta.

Tjing!

Ingen nattsömn.

God morgon! Sitter på tåget med Anna nu på väg upp till Stockholm. Ska bli kroppsmålad idag. Spännande. Hehe! Men blä vad trött jag är! Nu känner jag att jag skulle kunna somna, strax innan vi ska av. Gick upp fem i sex i morse, men som vanligt går det inte att sova när jag vet att jag ska upp. Somnade efter halv tre nångång. Kommer ju dö ihjäl på jobbet sen! Men det får gå. Imorn ska jag egentligen upp åtta för att åka och träna, men får se om jag kommer orka det. Måste ändå in till farfar så... Aja. För övrigt så är sj världens skitföretag. Hatar dem och de lever alltid upp till mina förväntningar om att de är sämst. Tacka vet jag bilen! För övrigt säger jag GRATTIS till Fredrik som fyller år idag. Kram kram!

Världens sämsta!

Idag har varit världens sämsta dag! Men den slutade bra.
Jag kommer blogga mer om ett par dar när jag har tid och ork. Då ska jag visa alla roliga bilder från Make Up Store-modevisningen, alla bilder från kryssningen i helgen och bilderna jag kommer ta imorgon när jag blir kroppsmålad av Anna.
Så ha det gott så länge!


Julmust!

Min fina julfika. Hihi!

Mot Finland!

Hallå där! Ska precis börja röra oss mot Finland här nu. Silja Line väntar! Haha! Ska bli roligt att åka kryssning. Jag ska köpa sprit så jag kan göra ett gäng snow balls till mig och Anna. Haha! Har just julfikat lite på julmust och pepparkaksmuffins. Gottigt! Men sen blir det nog mest sprit. Hehe! Ja, kanske lite mat också... Nu är det avfärd! Vad gör ni ikväll? Tjingeling!

En stjärnklar natt...

Klockan är strax halv tre på natten och jag sitter i bilen på väg mot stockholm. Ska på kryssning imorn. Skönare att åka på natten än att behöva gå upp tidigt imorn och åka. Nu kör ju Fredrik så jag kan ju sova... Eller ja, det kan jag faktiskt inte eftersom han sitter här och ylar och sjunger med i gitarrsolon. Hehe! Men jag förlåter honom. Det är i alla fall inte särskilt kallt ute, vilket är skönt. Och det är himla stjärnklart! Längesen man såg himlen känns det som. Bara varit en massa moln i vägen. Egentligen är jag lite sur, för på jobbet får man visst inte vara med och säga till om hur mycket man vill jobba, men jag ska försöka strunta i det i helgen och ta det på måndag istället. Då är det personalmöte... För övrigt vill jag se New Moon igen! Jag är helt frälst! Jag älskar filmerna! Och böckerna ska vi inte tala om. Hehe! Jag har alltid älskat Sagan om Isfolket, men Twilight Saga... Jag blev löjligt frälst. Haha! Åh! Nu såg jag ett stjärnfall! Godnatt!

Biten!

Jag fick sminka mig själv igår till New Moon-midnattsvisningen men Anna gjorde vampyrbett på oss brüdar. :D




New Moon-kvällen

Hej allihopa!

Jag dog flera gånger igår! Var på midnattsvisningen av Twilight och New Moon och jag vet inte vad jag ska säga. Det var sjuuuuukt bra! Helt galet! Bara att få se Twilight på bio och att äntligen äntligen ÄNTLIGEN få se New Moon, det kändes helt overkligt! Fattar knappt att jag har sett den. Den var så jäkla bra så jag dör igen alltså! Jag kommer LÄTT se den på bio igen! Jag måste! Jag hade bara lust att se den igen på direkten. Jag har blivit riktigt fjortiskär i en film. Haha!
Endaste nackdelen var att det var så nerklippt. Filmen hade lätt fått vara en timme längre utan att det hade blivit jobbigt. Jag saknade en del scener helt och en del var väldigt nedkortade, men de har väl gränser och så de måste följa. Jag tror nog att de gjort filmen så bra det bara går, för den var verkligen kanonbra! Jacobs förvandlig från människa till varg var sjukt snygg! Riktigt snyggt gjort med vargarna över huvudtaget. Aa.. jag är så nöjd det  bara går. Men som sagt, den hade gärna fått vara en timme längre utan problem! Jag blev kär i både Jacob och Edward och Alice igår, och Carlisle och Bella och hennes pappa och...ja...hela historien!
Kan den inte komma på dvd snart? Typ imorgon?

Betyg: 4/5 Själva filmen har egentligen full pott från mig, att den får en fyra är för att den är för kort. Hehe!




Det blev bara ett par mingelbilder för sen blev det inrusning till salongen igen.
Att Anna inte är med är för att hon står i toakön. Hihi!


Rock n roll!

Här är den lila tunikan som jag köpte häromdagen:



Och den här toppen köpte jag för ett tag sen. Skitcool tycker jag! Passar mig,
jag är ju rock 'n roll och gillar det! Hehe!


Midnatt i annalkande

Hallå där!

Åååh, jag är så förväntansfull idag så ni anar inte! Sitter och äter frukost nu. Har just planerat klart klädseln för ikväll. Temat blir ju såklart glittrande (som vampyrerna, Hehe!). Så svart och silver kommer det gå i, både kläder och make up, med röda läppar och vampyrbett. Hihi! Det ska bli så roligt!

Så fort Fredrik kommer hem så ska jag in till farfar och hjälpa honom med räkningarna och handla lite åt honom, så ska jag hämta upp Lindsey och så åker vi hem till Anna och gör oss iordning för kvällen. Sen är det verkligen Twilight och New Moon som gäller! På riktigt! Som vi har väntat på denna film! Så nu ska jag sitta här och studsa ett tag tills jag kommer iväg och kan börja göra nåt och inte bara vänta. Haha!
Eller ja, jag kan ju iallafall diska.

Tjing på er!


Imorgon smäller det!

Ja, idag kan jag säga att träningsvärken är ett faktum. Trots allt inte lika mycket som de förra gångerna. Ett framsteg månne? Hehe!

Tvättstugan höll på och bråkade med mig som tusan igår. Först ena tvättmaskinen som vägrade centrifugera, sen torktumlaren som vägrade hålla sig stängd så tvätten aldrig blev torr. *supersuck* Till klockan ett inatt fick jag hålla på! Skitmaskiner! Undrar hur mycket jag störde grannarna...

Men men, inget av det är viktigt...imorgon kommer det viktiga! Om nån inte kan gissa så är det självklart biodags! Twilight + New Moon Here we come!! Gaaaah, det ska bli så asförbannat kul! Ska plocka upp Lindsey i stan, åka hem till byn, käka, vi två och Anna, fixa till oss och så ka in till stan och se bio! Det kommer bli så makalöst roligt! Jag ser verkligen fram emot det! Wohoo! Så hoppas jag att vi träffar Elin där också! Eller hur, Darling!

NU ska jag dricka upp mitt te och sen fixa mig lite inför jobbet.
Ses och hörs!




Träningsvärk på ingång.

Hallå där!

Började dagen med att dundra ner i tvättstugan och fixa. Ska hålla på hela långa dagen. Massa massa tvätt. Uuuuh det är så tråkigt! Men skönt när det är gjort iallafall.
Ska ju iväg på ett boxpass sen så träningsvärken är nog ett faktum imorgon. Det är liksom bara att räkna med det. Hehe!
Igår hade jag ju fortfarande känningar av träningsvärk i magen sen förra tisdagen. Helt galet. Haha!

Men nu ska jag ut och hämta posten och sen blir det frukost.

Ska visa en topp/tunika sen som jag köpte igår. En lila.

Ha det! 

Man måste tvätta dem!

Tjaaa!

Första gången jag sitter vid datan idag. Gick upp åtta imorse och åkte in och tränade gympa och vattengympa. Sen hälsade jag på farfar och sen handlade jag, beställde pizza och åkte hem.

Till pizzan kollade vi på den sista Johan Falk-filmen och jag bara känner hur träningsvärken i magen börjar sätta sig. Jag som ska på box imorgon. Hehe! Att man orkar egentligen.

Har stått och tvättat håret på mina make up-penslar nu. Det var pinsamt länge sen sist! Måste bli nogrannare med det. Helst ska de ju tvättas efter varje användning eller minst en gång i veckan. Penslar med äkta hår ska tvättas i schampoo och balsam, syntetpenslar i diskmedel. Så nu ligger de rackarna på tork.

Är så himla trött, det känns som jag skulle kunna lägga mig och sova för kvällen, men det är lite tidigt ändå. Får se om jag hittar på nåt som håller mig sysselsatt så jag håller mig vaken. Hehe!

Tjingeling!

Avsminkad för sängen

Sen kväll, men alltid vaken länge när man jobbat. Har kollat på ett par avsnitt till av Sons of Anarchy efter jag kom hem från jobbet, men nu är jag avsminkad, tandborstad och redo för sängen. Imorgon jobbar jag igen, men sen är jaga äntligen ledig i två dagar. Ska bli himla skönt!

Ska göra gympa och vattengympa på måndag och ska nog ta och boka boxpasset på tisdag också. Så roligt! Ska se om jag orkar/hinner testa nåt nytt pass på torsdag, men det får inte bli för sent på kvällen, för då är det dags för New Moon och Twilight! Aaaaahhh så jag längtaaaaar!

Men nu är det natti!

Sov gott!

Sons of Anarchy

Har suttit och kollat åp två avsnitt av serien Sons of Anarchy. Gillar det! Ska fortsätta titta, synd jag är så kass på engelska, men det kanske kommer med svensk text nån gång. Hihi!

Har kollat lite då och då igen på hm.com och nu är i princip allt slut från Jimmy Choo. Det gick fort! Tur jag hann få mina guldklimpar till mig och Anna. Hihi! Så himla nöjd!

Men nu ska jag snart röra mig till jobbet så hörs.
Tjing!

Jimmy Choo things!

Efter en timme och en kvarts kö på internet så lyckades jag faktiskt få tag på ett par saker jag ville ha ur Choo-kollektionen. Min dag är gjord! Hahaha! Jag väntar på Jimmy Choo nu. Prick klockan tio så bara dog H&M's sida, men det gick ju ändå. Wiieee!



Anna, jag har försökt ringa dig flera flera gånger när jag kom in och kunde handla. Vad gör du??

Dock återstår nu att se hur storlekarna blir. Jag fick 37 i två par av skorna, men 38 i det par jag helst ville ha. Med lite vilja så går allt. Hehe!
Jepp, tre par skor blev det, en väska och ett armband. Men får inte grejerna förrän vecka 50, men det kan jag leva med. Det blev lite dyrt, men jag har ju konto så kan avbetala och det har jag aldrig misskött tidigare. Är det nåt som inte passar med så kan man alltid skicka tillbaka eller sälja på tradera. Bara en och en halv timme senare ligger det redan grejer ute såg jag. Helt sjukt!
Nu längtar jag tills mitt paket kommer!


Trollrufs!

Fridens vänner!

Sovit som en stock inatt, full och odräglig som man var igår. Hahaha! Hade en grymt kul kväll med brüdarna, så det får vi göra om nån gång!
Vaknade åtta imorse och var pigg. Inte det jag ville direkt. Gick upp och drack vatten och borstade tänderna sen somnade jag om vid nio igen och vaknade elva. Gick upp då, men nu är jag trött igen. Att man ska jobba om ett par timmar känns inte så superlockande faktiskt. Haha! Men det får gå helt enkelt.

Ska försöka reda ut mitt tuperade trollrufs till hår nu, för det orkade jag inte inatt. Hehe! Sen är det bara att måla dit ansiktet igen. Är blek som ett lakan.

Tjing på er!

Vad ska ni göra denna fredagskväll?

Efterfesten?

Sen kväll, men nu är jag hemma efter en superduperkul kväll med sötnosarna Anna och Emmelie! Jag vet inte för er del, men jag har haft kanonkul! Har suttit och skrattat för mig själv här när jag suttit och tittat på alla foton! Fortfarande full och rund under fötterna, men vad gör det om några år? Hehe! Att jag ska jobba imorgon är en helt annan femma. Det löser sig alltid! Nu ska jag dricka lite vatten och sen är det sängen som gäller. Väck mig inte imorgon! Hehe! Kram kraaaaam!

Somnade om

Hej hå!

Det blev ingen träninge eller simning idag. Gick upp halv åtta och mådde illa som tusan, men gick och la mig igen. När klockan ringde vid nio så stängde jag bara av den, smsade med Anna och sen somnade jag om.

Ska rota fram lite kläder att ha på mig nu för ikväll och så fixa makeupen. Ska bli så kul! Synd att det är sånt skitväder, men man är ju inomhus så det är nog lugnt. Hehe!

Kameran är laddad och ska användas ordentligt ikväll.

Tjing!

Stel som en pinne!

Ajajaj vad stel jag är i kroppen. Var yttepyttenära att be Pelle dra av mig västen på jobbet nu när vi skulle gå hem. Kunde knappt få av mig den själv, men det gick till slut. Haha! Annars har det varit en lugn kväll, men blev väldigt trött och lite illamående på slutet. Ska snart hoppa ner i sängen, men först ska jag nog avboka mitt Easylinepass imorgon och bara simma istället. Behöver mjuka upp mina träningsvärksstela leder och muskler nu känner jag. Då kanske jag kan röra mig någorlunda på kvällen imorgon när vi flickor ska ut och roa oss! Wiie, det ska bli så roligt!

Sov så gott kära ni!

Det gör ont att nysa!

Hej hallå!

Sov länge idag, vaknade av att lillebror klev in genom dörren och då var klockan elva redan. Hehe! Svårt att komma upp ur sängen också för all träningsvärk. Trodde inte det skulle bli så farligt för jag hade inga känningar igår, men idag så... Gör tillomed ont i magen av att nysa! Istället för Atjoo så blir det Atjooaj atjooaj! Haha!

Ska iväg och jobba om ett par timmar, ända till tolv. Kommer vara så trött imorgon men då ska jag upp åtta och åka in och träna Easyline. Det blir spännande. Sen är det hem igen och börja fixa sig iordning för kvällen. Tror jag kommit på vad jag ska ha på mig och så nu iallafall. Eller iallafall nästan. Vi får se.

Skänker en hälsning till svärmor om att krya på sig från baconsjukan (aka svininfluensan). Du skulle ju låta bli den! ;) Krya på dig!

Ha en underbar dag!

Svettflod!

Hemma igen nu för ett tag sen. Åkte raka vägen hem från träningen för jag var helt sluuuut! Himla tur att jag handlat innan. Det var bara fem tjejer på boxpasset idag, inklusive mig, så det var ojämna par. Men det var roligt som tusan. Fick jobba med alla så det blev lite olika match. Hihi!
Jag var svettig redan efter uppvärmningen och då hade vi inte ens kört hårt! Herregud vad otränad man är och vilken okondis man har! Helt sjukt! Men tur att det är roligt! Svettades floder under passet, men drack ju ungefär en och en halv liter under det också så det som gick ut kom in igen... eller tvärtom, vad vet jag. Haha!

Gick in till morsan och Jansa när jag kom hem och lånade femte Johan Falk-filmen. Shit vad bra de är! Fredrik och jag har sett de fyra första på tre dagar och nu har jag den femte. Får se om han kommer hem inatt om vi orkar se den då. Annars kanske det blir imorgon.

På torsdag ska jag upp åtta på morgonen. Det blir härligt efter att ha jobbat imorrn kväll, men det är självförvållat. Har nämligen satt upp mig på ett Easyline träningspass. Vet bara att det är ett pass med maskiner så det blir spännande. Inte testat det tidigare så, det blir nåt nytt. Sen på eftermiddagen ska ju Anna och jag till Emmelie och festa till det lite för att sen åka in på Make Up Stores modevisning. Det ska bli grymt kul! Längesen vi tjejer gjorde nåt party tillsammans så det ser jag verkligen fram emot! Hihi!

På lördag ska jag försöka få en plats på poweryogan. Den blir ju uppbokad så himla snabbt! Poppis tydligen. Får se om jag hinner.

Nu ska jag slänga mig på soffan med en kopp te och ett gäng rostade mackor tror jag. Ska glo på filmen Barnhemmet. Nån som sett den? Vad tycker ni?

Tjo och tjim!

It's time!

Hej hå!

Nu ska jag strax bege mig till gymmet och köra boxpasset. Jag är inte supermotiverad men det kanske kommer. Ska stanna till och handla kattmat och flingor innan bara är det tänkt. Orkar inte efteråt, då vill jag bara hem. Hehe!

Så nu är det väskpackning och så draaaar jag!

Tjingeling!

Gratis är gott!

Vem älskar inte gratis saker? Jag gör det iallafall och favoritsidan att samla till sig gratis prylar heter numera www.gratisbio.se Det låter kanske för bra för att vara sant, men sidan är verkligen bra!
Man får poäng för att bli vän med andra, skriva gästboksinlägg och att logga in.
Internetshoppar du mycket? Gratisbio har massa massa länkar till internetbutiker där du kan handla.
Ska du köpa kläder på exempelvis Haléns? Gör det via gratisbio och få poäng samtidigt!
Ska du köpa böcker eller film? Gör det på Discshop, Cdon, Adlibris eller Bokus via gratisbio och få poäng! Spela spel på gratisbio och vinn poäng, med endast en poäng som insats!
Besök hemsidor och få poäng!
Värva vänner och få poäng!
Blogga om gratisbio och få poäng!
Var med och tävla och få poäng!

Möjligheterna är nästan oändliga!


Det bästa av allt är att alla poäng du löser in kan du välja biocheckar, presentkort i valfri butik eller tidningsprenumerationer för.

Våga satsa lite för gratisprylar. Det gör jag!
Klicka på bannern och bli medlem:


Box och Kick

Ska iväg och träna ikväll. Ska bli roligt hoppas jag! Ska på Box och kick-passet, men åker dit själv så jag hoppas jag hittar en boxningspartner. Hehe! Annars blir det tråkigt. Var ju på gympa och vattengympa igår och det var riktigt skönt. Ingen träningsvärk idag heller, det är ännu bättre. Hehe!
Men det kommer jag säkert ha imorgon.

Längtar till torsdag! Ska bli så kul att gå på modevisningen! Festa till det lite med tjejerna, det var ju inte igår så det kommer bli kalaskul!

Nu ska jag gå iväg med en massa pappersskräp till återvinningen. Sen ska jag diska. Åh vad roligt. Hehe!

Tjingeling!

Bloggledigt!

Hej hej!

Helgen har spenderats i Stockholm, därav har det varit lite bloggvila för min del. Har ju inte haft tid att sitta vid datorn. Hehe! Har varit på konsert, träffat vänner, bokat kryssning, promenerat och bakat. Ungefär så. Men nu är jag på gång igen.
Tänkte jag skulle lägga upp lite make uper jag har haft men inte lagt upp ännu av ren lathet. Men eftersom det är ett tag sen så minns jag ju inte allt jag använt, men ändå. Hihi! Några kanske jag lagt upp förut, men men. Alla bilder är klickbara.


Varmt och kallt ljus. Använt orange, guld och brun.

 Rosa och lila.

 Guld och brunrött?

 Lila

 Grön och guld.

 Ljust guldigt och brunt...typ..tror jag.

 Snyggaste i Statoilskjortan, eller hur! :P

 Lila och rosa.

 Guld lila typ..

 Rosaguldiga mineralrouget Cairo från Make Up Store, sen vet jag inte vad jag använde mer. Hehe! Bra minne... det här var i torsdags innan konserten. Haha!




Första snön har fallit

Hej där! Jag sitter i bilen och mobilbloggar. Är på väg till stockholm men med en mellanlandning i nyköping. Jag slipper köra. Döskönt ibland ju. Hehe! Dessvärre har jag fortfarande ont i huvudet sen igår. Vaknade med skiten idag. Förhoppningsvis går det över snart. Första snön föll igår och idag vaknade vi och det var alldeles vitt ute. Mysigt på ett sätt men inte mysigt på ett par sätt också. Men men.... Ska ju på konsert och se Wasp ikväll. Ska bli kul som fan. Kameran e laddad! Vad ska ni hitta på ikväll? Önskar alla en kanonfin torsdag!

Mördare!

Godkväll på er!

Jag säger bara det, bodypump är en riktig lårmördare! Jag kan knappt sätta mig ner och då har jag inte vaknat upp till en ny dag ännu. Hehe!
Jag som ska på konsert imorgon. Det blir kanonfint. Hehe!
Nu ska jag packa väskan och sen sängen!

Tjingtjong!

Nytt försök!

Gormorgon!

Vaknade nio av mobilklockan idag men var lat och ställde om den till tio. Hihi!
Ska iväg till gymmet och återigen testa på Bodypump. Ska se om jag har lika ont efter detta pass. Hehe! Sen blir det nästan direkt att åka till jobbet, men först ska jag hämta mina paket som väntar på posten. Om jag kommer ihåg dem. Det hoppas jag.

På språng nu.
Ses och hörs!

Jobbtajm!

Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag börjar jobba. Är SÅÅÅ peppad...eller det var fult att ljuga va? Aja, jobba ska jag iallafall och det med Emmelie tror jag. Det blir kul. Jag ska slita som ett djur så vi blir klara tidigt så vi kan snacka skit och fika resten av kvällen. Hihi!

Vad gör du ikväll? 

Sopsäckar väck!

Goddag kära vänner!

Sitter här och är riktigt seg idag. Vaknade inte förrän halv elva och lyckades ändå slumra till igen. Gick upp tio i tolv. Egentligen är det katastrof enligt mitt tycke men idag var det mest bara skönt. Höll på och styrde hela dagen igår, från halv åtta på morgonen och så gick jag och la mig vid två inatt så jag behövde nog sova lite.

Idag ska vi försöka få väck de där fem sopsäckarna som står nere i källaren. Efter att vi rensade ut våra källarförråd så har de fått stå kvar där nere i väntan på grovsoporna, men nu är de här så det är bara väck med dem!

Jag skulle verkligen behöva komma in till stan eller nåt och köpa svart färg också men jag är helt orke- och lustlös, så pallen från Ikea får nog stå orörd i väntan på min energi. Känns ju inte som nån idé att sätta ihop den innan jag målar den. Kanske hinner köpa färg imorgon om jag åker in en stund innan träningen.

Nu ska jag ta på mig strumpor och sen jaga säckar.

Ha en bra dag allihopa!

Huvudvärkstips?

Nu kära vänner är jag klar med dagens alla bestyr. Jag är skittrött och har hemsk huvudvärk. Några tips på kurering som inte innefattar värktabletter? Äger nämligen inga just nu. Glömt att köpa.
Har just bäddat rent sängen så det blir nog snart att krypa ner. Klockan är ändå snart tjugo över ett så det borde väl vara på tiden kanske. Hehe! Har varit vaken sen halv åtta i morse.

Sov så gott! Natti!

Tradera

Har suttit och lagt upp massa nya auktioner på tradera. Kolla in vet ja!

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=299105&listtype=0

Hells Angels

Har ätit mat för ett tag sen nu och mumsade även i oss glass till efterrätt. Det blev favoritkompisarna Ben & Jerry men jag strödde på med lite Sia päronglass och Häägen Dasz (stavning?) också. Gott! Sitter och kollar på en dokumentär om Hell's Angels nu och det är ganska intressant. Dessvärre är jag så himla trött så håller på att somna, därför måste jag röra på mig för att hålla mig vaken. Haha!

Ska göra mig en kopp te nu tror jag. Sen är det tvättstugedags igen. Måste ju ha täckena och kuddarna klara tills det är dags för sängen. Hehe!

Hårdrock!

Ja, då var det dags för lite bilder. Jag och Fredrik var på Heat och Poodles i fredags. Det var i Flygeln i Norrköping och det var första gången jag var där. Måste säga att jag gillade lokalen skarpt! Spelningarna var kanon! Himla synd bara att det var så lite folk. Det hade gjort det hela ännu bättre.

Lite bilder på HEAT:

 
 
 

Lite bilder på Poodles:


 
 
 


Lite bilder på mig och Fredrik. Vi hade lite svårt att bestämma om vi skulle vara seriösa eller inte:







Favorit i repris

Åh snart är tvätt och allt klart! Så himla skönt. Håller på med täcken och kuddar nu. Att jag missade träningen idag gör nog inte så mycket, så många gånger som jag sprungit upp och nerför trappan här hemma. Haha!

Men nu är det snart middagsdags. Håller på med en favorit i repris, nämligen köttfärslimpa. Den gillades ju skarpt så hoppas det blir så denna gång också.

Dan idag har ju varit kanonlång bara för att jag gick upp så tidigt. Häftigt! Haha! Men så fort jag sätter mig ner så blir jag trött så det är väl lika bra att fortsätta hålla tempot.

So long!

Toalettproblem löst!

Sådär ja. Nu har hyresvärden varit här med en megaslang
 och fixat stoppet så nu kan vi kissa och bajsa
 och duscha normalt igen. Bra det. Hehe!


Ikea

Blev ju lite shopping på Ikea häromdagen! Men faktiskt bara för va 250 kr. Haha! Det var nog rekordlite. Hade säkert kunnat bli mer om inte Fredrik varit med för då hade jag kunnat strosa runt i egen takt. Han stressar mig alltid lite när vi handlar så då blir jag nervös. Hehe!

Detta handlade vi iallafall:


Min pall som jag ska måla svart.


En hängkorg som vi ska ha i köket ovanför diskbänken. Det var en likadan korg men mindre också.


Tvättkorg.

Detta är vad vi vill handla:

 Bjursta matbord
 Gilbert stolar.

Ska mäta och trixa lite för att se så det får plats bara.

That's it! Inte mycket för att vara jag och på Ikea. Hehe!

Toalettproblem!

Godmorgon!

Gaah, morgonen började sådär idag, måste jag erkänna! Gick upp halv åtta, lagom trött. Hehe! Borstade tänder och gick på toa. Tog mina proppfulla tvättkorgar och knatade ner i tvättstugan och satte igång.

Planen var att sen äta frukost och hinna ner i tvättstugan en gång till och sen åka till stan och träna gympa och vattengympa, köpa svartfärg och sen åka hem och fortsätta tvätta.
Istället kommer jag upp från tvättstugan och ser att det är plaskblött på golvet i badrummet. Shit! tänker jag, nu läcker handfatet...igen. Men icke! Tog moppen och torkade och upptäckte sen att det var toaletten som läckt! Aaaahh! Hel**te! Vad gör man åt en läckande toalett? Spolade igen och det forsar ut vatten på golvet.
Blev lite kluven...hur skulle jag göra nu?

Väckte Fredrik, fixade frukost, satt med mobilen i handen och skulle just ringa hyresvärden när det knackade på dörren.
Grannen: Hej Sara, har du spolat i toaletten nyss?
Jag: Mmm...har du också problem?
Grannen: Aa, ditt vatten kommer in här och när vi spolar kommer det vatten. Jag har ringt hyresvärden, gör det du med.
Jag: Ok, jag ringer på en gång.

Ringde hyresvärden tjugo i nio och han skulle komma, men ännu har han inte dykt upp och jag är kissnödig. Men jag vill inte ha mer kissvatten på golvet och det vill nog inte min granne heller...

Hur som helst så fick jag ringa och avboka mina träningspass. Får väl cykla lite här hemma eller ta en promenad sen. Enda positiva är att jag förhoppningsvis hinner tvätta klart allt idag.
Nu återstår väntan på hyresvärden och spolbilen...

To be continued...

Hinner inte

Hellooo!

Typiskt, jag skulle ju lagt upp bilderna från i fredags  här idag men det hinns inte med eftersom jag börjar jobba om 30 minuter. Får se om jag hinner imorgon.
Dagen har varit en sådan som jag misslyckas med allt och skadar mig hela tiden så kvällen på jobbet känns inte så uppiggande ärligt talat. Mycket kan gå fel och jag kommer säkert göra mig illa och tappa allting även där. Suck, men men, imorgon är jag ledig. Då blir det andra tag.

Ha en bra kväll!


Körslaget var på jobbet

God kväll på er alla!

Det har varit en riktigt jobbig jobbkväll måste jag säga. Vi har haft massa massa att göra så vi hann inte ens allt. Så tråkigt när det blir så eftersom det drabbar den som börjar dagen efter, men vad ska man göra?
Det har varit en helt gäng med bussar idag och den sista dök in fem i tolv...alltså fem minuter innan vi stängde. Vi körde via nattluckan och givetvis vart det aplång kö, så vi var inte klara förrän 00.20 med alla kunder, fast vi stänger 00.00.
Det som gjorde det lite roligt var iallafall att det var Team Ola och Team Amy från Körslaget. Alla var jättevänliga och förstående så det var skönt.

Har ju massa kul bilder att lägga upp från igårkväll när jag och Fredrik var och såg HEAT och Poodles, men det får helt enkelt bli imorgon för jag har inte hunnit idag och nu är jag alldeles för trött.

Hoppas alla har haft en trevlig Halloweenkväll!

Några som var utklädda? Till vad?

Sov så gott!

RSS 2.0