Zondera

Jag gör nu lite reklam för min vän Anna som är make up artist
 och hennes kollegor som jobbar i Norrköping på Zondera.


Zondera är ett nystartat företag i Norrköping som kommer bli ett riktigt stort beauty center.
De erbjuder en massa härliga tjänster och du kan få träffa på:

Frisörer
Makeupartister
Nagelteknolog
Massörer
Zonterapeuter
Kostkonsult
Reiki healer
Spa & hudterapeaut
Läkare
Frigörande dans
Sjukgymnast

Gå dit om du vill ha nån skön behandling eller lära dig något, då de dessutom har kurser i flera av dessa ämnen.
Så passa gärna på och besök Zondera, som ligger i Palace's gamla lokaler!
Besök också gärna deras hemsida och blogg så finns det lite mera info. :)

www.zondera.nu och http://zondera.blogg.se



Skratta på ni!

En man kom in på en bar, lutade sig över bardisken för att beställa en dubbel, och sade sedan till bartendern: “Jag är så förbannad!”
“Jaså? Vad har hänt?” frågade bartendern artigt.
Jo, jag träffade en vacker kvinna, som bjöd med mig hem till sig. Vi klädde av oss och hoppade i sängen, och skulle precis börja älska då hennes förbannade man kommer hem. Därför var jag tvungen att hoppa ut genom f...önstret, och hänga på fingertopparna från kanten.”
“Oj, jobbigt!” sade bartendern medlidsamt.
“Precis, men det är inte vad som gjorde mig riktigt upprörd”, fortsatte gästen.
“När hennes man kom in i rummet sade han ‘ Toppen, du är redan naken! Jag ska bara slå en sjua ‘, och jävlar om den late fan inte pissade ut genom fönstret, rätt i huvudet på mig?”
“Uusch!” Bartendern skakade på huvudet. “Inte konstigt att du är på dåligt humör.”
“Ja, men då har du ändå inte hört vad som verkligen, verkligen,irriterade mig. Sedan tvingades jag lyssna på deras stönanden, och då de var färdiga kastade mannen ut sin kondom genom fönstret. Och var landar den? På MIN jävla panna!”
“Fan, det var verkligen för jävligt!” sade bartendern.
“Åh, jag är inte färdig. Du förstår, vad som verkligen gjorde mig förbannad var när mannen behövde skita. Tydligen är deras toalett trasig, så han stack ut röven genom fönstret och släppte lasset rätt i huvudet på mig!”
Bartendern bleknade. “Nåt sånt skulle verkligen sabba min dag.”
“Visst, visst, visst” fortsatte killen upprört, “men vet du som VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN gjorde mig förbannad?
Jo, när jag tittade ner, och såg att jag bara hängde en HALVMETER från marken.......

Bara så bra.

Hemma för ett tag sen efter jobbet. Haft en bra dag idag!
Styrt och ställt lite hemma och sen jobbat. Allt har gått kanon. Ja iofs så brände jag mig och höll på att sticka en kniv i mig när jag diskade, men det är ju mest smågrejer. Hehe!
Solen har skinit, det har varit varmt och jag promenerade till jobbet i solen. Det var superskönt. Så har jag ätit glass också. Så nu är det vår.
En väldigt bra dag överlag idag. Känns bra. Nu är jag dessutom ledig i fyra dagar och det känns ju inte så fel. Hihi! Perfekt!

Så imorgon blir det bodycombat och zumba och lite andra roligheter.

Fick ju en present häromdagen också, som jag suktat efter. Love it! Tack snälla rara! <3
Värsta fina skalet till min Iphone. :D

Nu ska jag kila ut i badrummet och sen är det natti natti som gäller. See you all guys tomorrow!
Let's make tomorrow as awesome as today!

Frukostbloggande

Good day!

Det är lite lagom att blogga såhär när man äter frukost.
Te, macka, müsli och ägg. Stadigt!
Ska försöka fixa nåt käk till jobbet sen så man slipper all denna korv...orkar inte mera korv.

Det ser ut att vara strålande väder idag så tror faktiskt att det får bli en promenad till jobbet. Lurarna i och promenera, såå skönt!
Efter dagens arbete så är det fyra lediga dagar. Ska bli fantastiskt skönt. Men först hoppas vi såklart på en rolig dag på jobbet.
Ska se om jag hinner tvätta lite imorgon också. Det behövs igen. Haha!

Nu ska jag snart upp till brevlådan och kolla om mitt skattebesked kommit. Vill också veta! Fast jag har mina aningar om en återbetalning med tanke på fonderna jag plockat ut.... vi får se.

Ha en bra dag alla! Tjingeling!

Födelsedagsfirande.

Hej hopp!

Idag är jag sömnig. Tack och lov för energidryck och kaffe.

Igår blev en skojig dag! Lite fattigare kommer jag bli på sikt också.
Det blev en heldag med Michis med först frukost och så åka runt i halva stan och kolla på och hoppa i soffor. Vi hittade först en som var riktigt nice, men den var liiiite mindre än jag tänkt mig, men väl värd att köpa ändå, så den fick jag lite extra info om osv, men sen åkte vi till en sista affär och där blev det ett kap.
Slog till på en soffa som både jag och Michis blev lite kära i. Den hade kostat 17.000 men var sänkt till 9990:-
Sa att jag ville fundera en dag, men då var ju killen en duktig säljare så han sa att bestämmer jag mig samma dag så får jag dessutom 1500:- i rabatt om jag köper en matta hos dem också. Han snappade ju upp att jag ville ha ny matta också såklart. ;)
Men så fick det bli. Så i maj kommer min nya soffa och så kan jag välja ut en riktigt gosig matta som jag vill ha. Sen är det bara vardagsrumsbord, tv-bänk och en massa elektronik som ska inhandlas. Tur man har lite besparingar och möjlighet att ta på avbetalning. :) Och att det inte är panikbråttom med allt heller. Skulle behöva en ny dammsugare också, men det är ju astråkigt att köpa.

Kvällen sen bjöd på zumba i Stavsjö. Riktigt skojigt pass! Mina vänner är såå bra! <3 Det är så kul att alla här ute uppskattar passen också! Carlos hade sin lilla raring till vovve med sig också så han fick följa med som maskot. Tror mamma och Jansa blev lite kära i voffsingen också. Men å andra sidan så är han ju ett charmtroll så det är inte så konstigt.



Sen åkte vi iallafall vidare till stan och mötte upp Erika och flera andra på Världens Bar. Där blev vi bjudna på tårta eftersom Erika fyllde år. Sen fortsatte vi hem till henne och hennes syster och där blev det lite drinkar och karaoke. Wow, vilken röst hon har, tjejen! Imponerad! Själv satt man och ylade litegrann då och då. Hur lätt är det när nästan alla låtar var på spanska liksom. Hahaha! Fast det var sjukt kul! Blev en snabbis på Max också såklart. Haha!

Sen var det dags att fara "hem" och sova. Stannade i stan eftersom vi ändå skulle upp klockan nio. Sömnen blev ju nästan obefintlig, men det har funkat ändå. Haha! Premiär för Zumba Toning idag och det var jättejättekul! känner tillomed av lite träningsvärk. Sen var det det ordinarie zumbapasset, oxå det kul, som alltid!

Efteråt blev det att hoppa in i en snabbdusch och fräsa hem till mor och Jansa. Där var det födelsdagskalas på gång för Jansa och döm om min glädje var stor när jag fick hugga en bulle och tårtbit innan jobbet. Hihi! Mamma är bäst på att baka. Ihop med Anne-Lie....och mig själv... ;) Sen finns det ju en till som är riiiktigt duktig på bakning också! Nämner inga namn med risk för storhetsvansinne. Hahah! ;P

NU tänker jag faktiskt natta mig själv och studsa rätt ner i sängen för jag är trött så jag har ont i huvudet. Så tingelingens på er!

Count yourself in


Snabbrepetition:

Bara för att påminna ifall någon glömt. ;P


Best Friends


Breaking Dawn

Idag beställde jag Breaking Dawn pt. 1 i nån specialbox. Böckerna The Hunger Games blev det också. :)


Hopp i soffor!

Tjohej vad pigg jag är! Eller inte. Dagen har varit lång. Gick upp kvart över åtta imorse för ett möte på jobbet, sen handlade jag lite och sen vidare till en vän som jag fick glädjen att väcka. Hihihi! Det blev lite mat och sen hämtade vi nästa vän och for iväg.
Det blev en tur till diverse möbelaffärer och sen blev det badhuset för Zumba. Först lite toningträning och sen det vanliga passet. :) Kul kul!
Efter det åkte vi och åt mat, blev souvlaki för min del. Nu har jag fått i mig en kopp te och kollar diverse på datan. Snart är det väl dags att åka hemåt.
Jobb imorgon igen men har det lite lyxigt och börjar inte förrän fem. Hihi! :)

Så ha nu en nice kväll allihopa.


Relaaaax!

Det har varit en riktigt lugn jobbkväll. Nu sitter jag hemma, käkar chokladpraliner och läser reklam. Lyxigt värre. Hehe! Måste få en lugn liten stund ju. :)
Ska snart hoppa ner i sängen. Ska vara på jobbet klockan nio imorgon igen för möte och sen bär det vidare in mot stan, för diverse ärenden.

Godnatt då. :)

<3

Laughter & Love are priceless gifts,
So live with passion - laugh & love
as much as you breathe!


Awesome weekend!

Har haft en toppenhelg med start i fredags och slut igår. Idag är man tillbaka på banan igen och ska snart jobba. Men det går bra. :) Känner mig glad när det är så vackert väder ute och man blir lite fylld av energi. Ska nog tillomed ta en promenad till jobbet idag bara för det. Ska avverka kvällen med Daniel om allt stämmer enligt schemat. Då vet man att det blir en bra dag!

Imorgon står lite olika saker på schemat. Michis och jag ska fara runt lite här och där och kolla på ditten och datten, sen är det Bodycombat med underbara Linda som gäller och sen är det zumba med vår lille vän Mr Latino.

Måste bara visa min tjusiga tårta jag gjorde i fredags. Zumbacake for zumbafreaks! Lite hjälp med dekoration fick jag av Carlos och Michaela. Den blev uppskattad, tårtan alltså. Ja, hjälpen också för den delen. Haha!


Middag

Hello!

Inne på min lediga helg här. Ruggigt skönt må jag säga!
Ikväll kommer bli så skoj! Zumbagänget, delar av det iallafall, ska samlas hemma hos Michaela och Suzan och Anders och köka middag. Det blir hela kitet med fördrinkar, förrätt, varmrätt och dubbel efterrätt och under-tiden-drinkar och säkert efter-drinkar också. Kommer bli en kalaskväll.
Eftersom det kommer vara barnförbjudna drinkar så ska jag sova kvar i stan och så blir det myspysfrukost innan zumban på lördag och sen bär det av till Stockholm för att hälsa på en vän. Det kommer bli kuuuuul!

Så nu är det bara att packa väskan och klä på sig som gäller och sen ska vi handla det sista till kvällens galamiddag. Hihi!

Everybody doin' the Scorpion! Unn Unn Unn! XP


Älskar bra kursledare!

Hemma efter dagens jobbkurs. Den slutade tidigare så åkte hem för att äta lite. Alltså...nu blev det ju choklad då. Hahaha! Inte hungrig, men sugen på te. Ska snart vara tillbaka på jobbet igen, men skönt med ett litet andningshål. :)
Det var en rolig kurs! Eller alltså, det är ju inte roligt egentligen att veta hur man ska bete sig vid ett rån, men det är matnyttig  information. Det är trots allt ett riskyrke man jobbar i. Men när kursledaren är sådr härligt bra och rolig att lyssna på så blir allt mycket trevligare. Han arbetade som väktare och kunde driva med sitt eget yrke, skojade med oss och blandade det på ett snyggt sätt med allvaret som kursen faktskt innebär. Det var en bra kurs helt enkelt. Det är härligt när man sitter ner i fyra timmar utan att bli trött och inte orkar lyssna mera. Det är bra betyg från mig.

Nu återstår sex timmar på Statoil innan det är dags att återigen åka hem för att natta sig. Har en ledig helg framför mig och den ska spenderas på bästa sätt.

För övrigt är det kul att se att läsarantalet är detsamma som innan jag slutade skriva. Dimp mer än gärna ner med nån kommentar. Det vore kul. :)
Ha en fin torsdagkväll!

Hot, våld och rån

Godmorgon!

Här har man varit uppe sen åtta i morse och kokat kondenserad mjölk till tårta. Det blir en snabb update nu för jag ska iväg på kurs med jobbet. Hot, våld och rån....aalltså, vi ska förebygga...inte lära oss. Heheh! IFALL nån skulle missuppfatta.

So long!

Nytt!

Just ja, zumbabyxorna, här är de. Snyyyyggaste! <3 Lånade bilden från säljaren på ebay.


Zumba!

Dagens frukost sitter som ett smäck i magen.

Måste bara säga att jag ÄLSKAR mina nya zumbabyxor! Och för övrigt; pallra ut era rumpor till Stavsjö ikväll för lite danceparty! Michis kör zumban ikväll! Vill se er där!
Come on and dance!


Photoshoot

Här är några av bilderna från mitt och Michaelas photoshoot från Modellfabriken. Vi var där den 25 februari. Sjukt kul måste jag säga! :) Klicka på bilderna för större.





New era

Ok, välkommen tillbaka till mig själv. Tänkte göra ett försök att dra igång bloggen igen. Det har ju inte gått så bra hittills. Men varför inte liksom...
Vi kör. Men från och med imorgon eller nåt för nu ska jag sova. Godnatt!


RSS 2.0