Ok det blev shopping!

Hahaha! Vilken tokig hemfärd! Har haft en superkul dag!
Jag och Carlos for ner till Linköping och Ikea, men eftersom han inte är riiiktigt med i svängarna när det gäller in-och utfarter så hamnade vi först på Elgiganten. Där hittade jag ett hemmabiosystem med bluray som funkade bra med min 3D-ready tv och allt. Det var även en iphonedocka med plus att bakhögtalarna var trådlösa. Det gick loss på nästan 5000:- så jag beslöt att fundera lite och så åkte vi till Ikea.
Där blev det hyllor, blommor, kuddar och diverse saker. Skulle blivit en mindre bokhylla och en byrå oxå (allt noga uträknat att det skulle få plats i min bil), men istället hittade vi en bokhylla med ett par tillbehör som han ville ha och då blev det så.
Bara det att den här bokhyllan var ju ganska hög och vad vi inte räknat med var att den skulle komma i fyra paket! Då hade jag dessutom köpt hemmabiosystemet som kom i en bigass box! Det var liksom en omöjlighet att få hem allt i min lilla bil! :O
Men skam den som ger sig! Med hjälp av lite snöre och ren vilja och envishet så fick vi in allt, inklusive oss själva i bilen och så for vi hemåt mot Norrköping. Eller for och for... Vi kunde inte stänga bagageluckan så den hade vi öppen och fastknuten med snöre och lilla Starlie gick nästan på knäna (i stil med fem pers i resan till Sthlm). Hahaha! Vi vågade inte åka motorväg heller så vi tog gamla vägen tillbaka till Norrköping. Haha! Sjukt kul nu i efterhand hur det måste sett ut! XP Men nu är vi i fas igen och min kära bil är verkligen helt bäst alltså! Hihi!


Ikeabesök nr 3

Imorgon, eller snarare senare idag, är det dags för ikeabesök nr 3. Den här gången är det faktiskt inte jag som ska shoppa, utan jag ställer upp som gott sällskap och chaufför. :) Ska bli roligt! Förhoppningsvis ska jag hämta min lampa på posten oxå som äntligen har hittat fram och nu hoppas jag verkligen att den är värd sin väntan! :) Annars blir jag sur! Hehe! Tjingeling!


Dedicated


In the end

In the end, we only regret the chances we didn’t take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make.


Iphone

Hahaha! True story!


Sweden rock festival

Måste säga att Sweden rock rockade! Har haft det superkul, men ändå är det alltid skönt att komma hem trots allt. Att få sova i egen säng, äta annat än mackor med mjukost och slippa vara ute när det regnar. Men så mycket garv och roliga minnen vill man ändå inte byta bort. :) Så återigen, tack för årets festival.


Ljushuvud

Hehe har haft en bra dag idag! Sovit som en stock efter bästa Lisas födelsedagsfest igår. Dock bjöd natten på ett par orosmoln som jag fortfarande bär med mig, men det går nog över.

Idag har vi iallafall mumsat lite pizza, får väl kalla det bakismat, med avsaknad av bakishet. Men det är ju skönt. Sen blev jag åskådare på Carlos bachata- och salsakurs. Alltid lika kul att se de här duktiga människorna dansa! Önskar jag kunde oxå, men måste nog börja på en liiiiiiite lägre nivå. Hehehe!

Sen bar det iväg till Taco Bar för mat och fika och där fick jag den ljusa (haha ordvits) idén att testa ställets lampor som hattar. Jag är ju ett ljushuvud (ordvits två) så varför inte liksom. Resultatet är följande... Så kan det gå när bättre idéer lyser (ordvits tre) med sin frånvaro.


RSS 2.0