Bon Jovi

Wow, vilken konsert. Det var nästan så en tår trillade fram ur ögat igår när de kom på scenen. Vilken känsla1 Här kan vi snacka om barndomsidoler och en väntan på tjugo år! Det var fantastiskt! Det här kommer jag kunna leva på ett tag framöver, helt klart!
 
Setlisten såg ut såhär. En enda låt saknade jag som jag gärna velat höra (I'll be there for you), men allt det andra övervägde ändå.
 
That's What the Water Made Me 
 
You Give Love a Bad Name
 
Born to Be My Baby
 
Blood on Blood
 
Raise Your Hands
 
Captain Crash & the Beauty Queen From Mars
 
It's My Life
 
Because We Can
 
What About Now
 
We Got It Goin' On
 
Keep the Faith
 
(You Want to) Make a Memory
 
Someday I'll Be Saturday Night
 
Army of One
 
We Weren't Born to Follow
 
Who Says You Can't Go Home
 
I'll Sleep When I'm Dead (med del av Rockin all over the world)

Bad Medicine (med del av Start Me Up)

Extranummer:

Dry County

Wanted Dead or Alive 

Have a Nice Day 

Livin' on a Prayer 

Extranummer:

In These Arms


Vad man vill och vad man borde...

Vad jobbigt det är man är oense med sig själv. Hjärtat säger en sak, huvudet en annan. Vilket ska man lyssna på? Huvudet känns ju som det självklara valet eftersom man vet att det är det bästa att göra, ändå följer jag oftast hjärtat, för det är där min vilja finns. Viljan att allt skulle funka, viljan att allt ska vara bra. Men det är det inte och det är det huvudet vet. Därför borde jag inte vara här. Fast hjärtat vill inte ge upp hoppet, för NÅNTING finns där...eller är det bara som det är meningen att jag ska tro?
Jag vet varken ut eller in längre och det är verkligen olika från dag till dag...
Inatt hade jag en sån jobbig dröm också. Jag drömde att allt verkligen var bra, jättebra. Men allt gick såklart i kras när jag vaknade.
Känslorna går verkligen upp och ner, men de försvinner inte. Det finns för mycket kvar att hämta för att de ska dala. Ändå undrar jag om det är värt det ibland. Jag VILL att det ska vara värt det. Jag VILL att det ska funka. Det är så länge jag har gått såhär nu och det vill inte släppa. Det måste finnas nån jävla anledning... Just nu är jag så känslig för allt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Humöret svänger värre än en krokig landsväg och hur många gånger har jag inte kommit på mig själv med tårar i ögonen, eller försökt hindra mig själv från att börja storgrina...för att i andra sekunden bara jätteglad eller fly förbannad. Ja, jag vet inte om det är huvudet, kroppen eller hjärtat som sätter igång allt detta, men just nu försöker jag bara fungera som människa utan att grina eller bli arg på mig själv eller andra varje dag.
Önskar bara att huvudet kunde fyllas med lite andra tankar än just detta emellanåt, men inte ens flytten distraherar mig tillräckligt...


RSS 2.0