Mål 2013 - ZIN

Wow!
Ett av mina mål är klarade för i år.
Jag satte inga nyårslöften för mig själv utan valde att sätta mål att klara istället. Ett av dem var att ta utbildningen för att bli zumbainstruktör och i onsdags fick jag diplomet.
Det var två jätteroliga dagar och det var fyllt med information, skratt, glädje och galen dansenergi. Steve Boedt är en helt fantastisk instruktör och lärare.
 
Vet inte om jag kommer hålla några pass (ännu iallafall) men det ska bli kul att få musiken och koreografier, träna och dansa ännu mera och siktet är inställt på att ta iallafall en utbildning till som jag känner att "den skulle nog passa mig". Det är mycket att lära sig och tänka på så egentligen är det bara att öva och öva och öva.
De flesta av mina vänner visade iallafall glädje för min skull och det kändes väldigt kul!
Framförallt så var ju detta för MIN egen skull. Jag sville bevisa för mig själv att jag faktiskt klarade det och det gav mig en viss självförtroendepuff. Så det känns finfint!

Nu är det flytten som står närmast, bara tio dagar kvar. Känns som att jag har massor kvar att göra, men det är bara att försöka strukturera upp de dagar jag har ledigt nu och kämpa på. Sen är jag Norrköpingsbo igen. Hagebybo tillochmed.
 
Så nu ska jag skrubba lite i badrummet och torka ur köksskåpen. Man är på väg iallafall.
 
Glad midsommar!
 
 

RSS 2.0