Smoothie med jordgubbar!

Frukost som gäller, smoothie med jordgubbar och citronmeliss och linfrön. Supergott!
Ska iväg och träna och handla lite, sen är det ju personalmöte på jobbet ikväll. Uuh, tråkigt när man är ledig! Men det blir ju iallafall fika idag, det ska jag se till. :)

Det är ju toppenskönt väder idag verkligen! Äntligen har den vidriga snön försvunnit från gräsmattan! Det skulle du sett, Fredrik. :)

Men nu blir det att klä på mig och sen kolla om det kommit nån rolig post, sen drar jag!

Ha en bra dag!

Hammerfall ikväll!

Nu har jag just ätit frukost och dammsugit och ställt om hemmets klockor. Det är ju bara en iofs. :P Nu ska jag bara fixa iordning mig lite och klä på mig lite kläder, sen bär det av till Sthlm. Ska lasta in lite kartonger och sånt somjag ska slänga på vägen med.
Alltså, inte på vägen utan i insamlingen som ligger på vägen när jag åker. Hehe! Ifall nån inte skulle fattat.

Så det blir hemkomst sent ikväll för imorrn ska F in till stan och tatuera sig klockan tolv.

Jag som tänkte att fan vad skönt att han kommer hem så jag får träffa honom lite. Vad kul! Men tjena... sen blev jag oglad igen när jag kom på att han blir hämtad imorrn igen efter att ha tatuerat sig och åker upp till sthlm igen. :( Så han är inte ens hemma en dag! Och inte hinner jag träffa honom för att jag ska jobba direkt också. Tråkigt... Men nån gång kanske han blir hemma ett tag.

Nu är det badrummet som gäller!


Så trött så trött...

Varför blev jag så trött? Kanske för att jag inte gör nånting, men det är skönt att inte göra nånting också. Så det ska nog fan bli sängdags nu. Det blir i så fall andra kvällen i rad som jag lägger mig innan tolv. Hehe! Det är ju lite häftigt. :P

Imorrn ska jag brumma upp till Sthlm och se Hammerfall på kvällen. Suget är allt lite tillbaka idag nu när man mår bra.

Men det blir väl till att släcka alla ljus nu då. Är väl en 40 stycken som jag tände runtom i lägenheten. Hehe! Inte konstigt man är trött då kanske, de suger väl åt sig ganska mycket syre. Hihi! Men sova är ju rätt skönt så det gör inget. Ska läsa lite till och hoppas jag blir klar med de förbaskade boken snart.

Inatt ska man ju ställa fram klockan med ja. Det gör ju att morgondagen kommer bli lite kort, för det blir ju som att man sover längre fast man inte gör det. Tur konserten inte är förrän på kvällen iaf. Då behöver jag ju inte åka klockan elva iaf. Hihi! Kan väl vara ganska mycket trafik imorgon eftersom det är söndag så blir att ta det lugnt. Hatar att stressa, framförallt i bilen så jag hoppas verkligen jag slipper köra till Globen imorgon. ;)

Ja men godnatt på er alla!

Somnade gott!

Här var man mysig, tände lite ljus och värmde en kopp te och tog fram boken och bullade upp mysigt i soffan. Stängde av alla lampor och så, satte mig och läste... och somnade. :P Det blev varmt av alla ljus och så doftar det lavendel.

Vaknade för tio minuter sen. Inte bra att sova med en massa ljus tända... inte bra alls! Men som tur är så står de flesta i värmeljusstakar så ingen skada skedd denna gången.

Nu ska jag hälla i mig lite vatten och se nyheterna på tv faktiskt. Hoppas de visar lite bilder från kvällen lite varstans. :)

Nyfärgad kalufs!

Sådär, nu är håret nyfärgat och fint. Utväxten förut var inte vacker. :P

Blir nog inga våfflor idag ärligt...mamma bjöd på pizza. Hihi!

Aj, det känns som jag har träningsvärk i revbenen.. :S Det låter ju helt cp, men nånstans där har man säkert muskler också.
Nu ska jag leta fram lite ljus för att förbereda till halv nio och städa lite.

Tjingeling!

Vem släcker lamporna ikväll?

Jag kommer släcka alla lampor och tända en massa mysiga ljus istället. Så kommer jag ligga och läsa i en timme. :) Det kommer nog bli mysigt!
Jag har till och med signat upp med namn på www.wwf.se om Earth Hour. Det tycker jag att du med ska göra. :)

Även om detta kanske inte skulle hjälpa långt så skadar det heller inte! Tänk på det.



Hemma hos Emmelie

Malin och jag var ju hemma hos Emmelie och hälsade på henne och nyfödda Lexus. Vi hade med oss alla presenterna från oss alla på jobbet och så köpte Malin och jag lite egna presenter till babyn också. Det blev självaste julafton för Emmelie som fick öppna paketen. :)
Jag tror hon blev väldigt glad! Synd att inte Kim var hemma också, men han orkade väl inte med vårt kvinnotjatter. Hehe!

Lexus låg mest och sov, men nog skulle jag hålla i honom allt tyckte de andra. Jag tycker det är läskigt med bebisar ju! De är så ömtåliga så jag är rädd att man ska vara för hårdhänt eller tappa dem eller vad som helst. Men hålla fick jag efter att  ha satt mig i soffan. Haha! Men han var så snäll och söt så det gick bra. :)

          

Morotsbröd

Morotsbröd - 20 stycken

25 gram jäst
5 dl fingerljummet vatten
1 dl solroskärnor
½ dl linfrön
½ msk salt
1 msk sirap
2 stycket rivna morötter
13-14 dl dinkelfullkornsmjöl (jag brukar ibland variera med hälften siktat dinkelmjöl och hälften fullkorn, det beror på vad man är sugen på)
1 uppvispat ägg
solroskärnor


Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt alla ingredienser utom mjölet och rör om. Häll i mjölet i omgångar och arbeta degen tills den är fast och smidig. Spara lite av mjölet till utbakningen. Låt degen jäsa under bakduk i ca 40 minuter. Häll ut degen på mjölat bakbord och tillsätt resten av mjölet om det skulle behövas. Knåda degen smidig och forma den till en avlång rulle. Dela rullen i ca 20 bitar och forma till bollar. Lägg bollarna på en smord plåt och låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Pensla bollarna med ett uppvispat ägg och strö på solroskärnor. Grädda bröden i mitten av ugnen i ca 10 minuter.

Detta recept kommer från boken " GI för hela familjen - gott och nyttigt för alla åldrar" skriven av Ulrika Davidsson


 
Utan mjöl ser smeten ut som en bättre begagnad utekväll... typ. :P


Innan jag gömmer degen för jäsning så ser det iallafall ut som en deg. Hehe!


Ogräddade bullar med solrosfrön på. De blev lite platta under jäsningen på plåten.


Efter gräddningen. De ser riktigt mumsiga ut!


Första smakbiten! Mums med ost på och en kopp te till.

Mitt första hembakade matbröd. :D Det var supergott! Tack för receptet Nicole!

Tro det eller ej!

Jag håller faktiskt på och bakar bröd! Jag har bildbevis. ;) Det är första gången tror jag som jag bakar matbröd och inte lusskatter eller kanelbullar. Haha! Det är Nicoles recept på morotsbröd som hon har i sin blogg. (http://nicnor.blogg.se) Så det blir spännande att se om det smakar gott sen. Nybakat bröd kan ju iofs aldrig bli fel. :)
Och om inte Nicole har nåt emot det sen så kommer jag själv lägga upp receptet här sen. När brödet är färdigbakat så kommer bilderna upp också. Hehe!

För övrigt så har jag sovit som en stock inatt. Mådde skit igår rent ut sagt. Hade huvudvärk och mådde illa så jag gick och la mig innan klockan ens slog midnatt. Det hör inte till vanligheterna! Vaknade halv sex imorse av att Busan tuggade på plast, gick upp och sa till henne och det funkade faktiskt. Det hör heller inte till vanligheterna. Sen la jag mig igen och vaknade halv tio. Fortfarande lite huvudvärk då, men la mig och läste en timme och då gick det över. Så det blev sen frukost idag. Klockan tolv. Var inte hungrig heller så tog bara ett glas skogsbärssoppa. Ska smaka på brödet sen och ikväll ska jag nog göra våfflor, köpte fullkornsvåffelsmet och till det ska jag ha grädde och varma blåbär. Mums vad gott. :)

Var ju på Make up store klubbkväll i torsdags förresten och köpte den där parfymen jag ville ha. Den luktar ju supergott! Sen blev det ett par läppennor också. :) Visar bild sen.

Nu ska jag försöka få bort lite katthår här och där. Återkommer!

Magnus vann!

Jag hade jättesvårt för att bestämma mig vem jag skulle heja på så jag hejade på både Laila och Magnus, men trots det så var ju faktiskt rätt häftigt att det var just Magnus som vann eftersom han typ aldrig tagit ett danssteg förut. Kul kul! Grattis till vinsten!

Nu är frågan:

I mitt halvusla humör... ska jag läsa boken som jag vill bli av med eller ska jag se Twilight en fjärde gång? Blir nog boken för jag vill bli av med den så fort som möjligt så jag kan få läsa böckerna om Edward och Bella snart.

Vem vinner Let's Dance förresten?

Värdelös eftermiddag och kväll!

Inte nog med att det är nästan 20 cm snö här, jag har mått illa hela eftermiddagen och har fet huvudvärk och mår allmänt dåligt för tillfället. Så dagen har inte känts så bra sista tiden.

Var på jättedåligt humör förut när jag skulle fixa biljetter till H.E.A.T. Allt gick åt skogen och stod där i affären och fick inte tag på biljetterna så det blev inga där. Först 20 minuter i telefonkö hos kukföretaget ticnet, när jag sen kommer fram lägger hon luren i örat på mig. Försöker få tag på herrn däruppe, men inget svar och när jag försöker ringa till klubben så hörs jag av nån anledning inte i telefonen heller. Går in på msn och enligt mig så betyder online att man är vid datan, annars står det inte vid datan. Så har det ju varit förut i vilket fall.
Han ringer, men jag är så j*la förbannad så jag kan inte ens prata i telefon för att jag är en millimeter från att börja gråta för att jag är så arg och mår dåligt.
När sen en fråga på msn om varför får personen i fråga att flippa ur, för att han tror att han blivit expert på att utläsa tonfall i text, så blir ju humöret inte bättre.

Nu är iallafall de där jävla biljetterna bokade och sen kan ju alla hålla käften. Har helt tappat lusten att ens gå! Vill inte ens åka till sthlm på söndag och se Hammerfall just nu. Men kanske kommer lusten tillbaka.... kanske. 

Hemmaträning!

Oj vad duktig jag känner mig nu. ;)
Jag satte igång min dvd som jag fick med en tidning. En Träna hemma-dvd. :) Den handlade om funktionella rörelser och är ett 25-minutersprogram i både lätt, medel och tuff nivå.
Jag körde nånting mellan lätt och medelnivå och jag kan lova att bara det var svettigt! :P Men det var nog effektivt! Känner mig sådär skönt matt i kroppen som man vill göra så man känner sig nyttig. Hihi! Jag var ju dessutom ute på en promenad med Skruttan. Om den gav så mycket för mig vet jag ju inte, men det var skönt med lite frisk luft, även om det var kallt. :)

Men nu ska jag göra ett glas juice, får bli ananas och apelsin idag tror jag. Kanske ett par kiwis för extra c-vitamin. :) Sen ska jag sätta mig med mitt utveckligssamtalspapper och fundera på vad jag vill ha mera ut av chefen på jobbet. Hah! Ska verkligen tänka igenom så det blir bra och jag får med allt. Annars i såna samtal när de kommer plötsligt så är det så svårt att komma ihåg vad man egentligen vill säga och det är lätt att det kommer ut fel och så. Givetvis ska jag tänka på mig själv också och vad jag kan göra bättre. Men först... juice! :)

Till anonym!

Du som inte vågade skriva ut ditt namn och ville att jag skulle klicka på länkar:

EAT SHIT! Go fuck yourself och besvära inte mig med dina imbecilla inlägg om du inte ens kan visa vem du är!

Katt-kalas

Idag fyller lilla Kissen år! Hela sex år gammal blir tanten. :) Ska åka till affären och köpa
 HEAT-biljetter och så får det bli nåt smaskens till missarna också. :)


Strumaprovet

Visade att jag var frisk. Bra det då. Då har jag bara dubbelhakorna att skylla på när nån säger att jag är tjock om halsen.

Vaknade åtta idag, hade ställt klockan på halv nio men det var ingen idé att somna om kände jag. Om 20 minuter ska jag in och träffa Malin på Coop och sen ska vi åka hem till Emmelie och hennes lilla bebis. :) Hon var uppe på jobbet igår och hälsade på så vi fick se det lilla  knytet. :) Han var så söt!

Sen ska jag ju till farfar på sjukhuset, hämta hans nycklar, åka till hemtjänsten, hämta hans mat, åka hem till farfar och lämna maten och hämta hans plånbok och glasögon och tillbaka till sjukhuset.

Sen ska jag se om jag hinner träna, vilket jag borde hinna. Latade ju mig från simhallen igår så det blir idag istället.

Sen klockan sju så ska jag på Make Up Store klubbkväll och se vad den bjuder på idag. Ska bli kul att se alla nyheter. Är ju lite sugen på deras nya parfym med. Får se om det blir nån sån. Den kosta ju bara 395:- och så är det 20% rabatt.

Sen ska jag hem och slänga mig i soffan, eller här framför datan igen blir det väl antagligen. :P
Så nu vet ni det. :)

Tjing!


Väska och böcker!

Igår kom mina efterlängtade böcker! Och väskan som jag vann. Jag har precis varit och hämtat dem nu och rivit upp paketen. :P
Väskan var riktigt snygg faktiskt! Jag trodde ärligt att det skulle vara lite mer "skräp-väska" men den var jättefin!




Och mina fina böcker. :D Vad glad jag blev att de kom. Synd bara att jag håller på och läser en bok redan och jag hatar att avsluta mitt i så det blir att läsa klart den tills ögonen blöder så jag får börja med böckerna om Bella och Edward. <3


    

Har ju sett filmen tre gånger nu så nu måste jag läsa böckerna. Sen kommer ju film nummer två på bio i november om det stämmer. :) *hoppas hoppas hoppas hoppas*

I måndags när jag var inne och tränade så traskade jag in på Jc på Maxi...och ut kom jag med denna klänning/tunika med paljetter i midjan. Tyckte den va fin. :)



Syns kanske inte så superbra på bilden, men den är finare i verkligheten. :) 

Nu ska jag roa mig med att betala alla räkningar. Hurra! Inte.
Men det måste ju göras om man vill ha nånstans att bo. :)
Sen blir det att gå en promenad till jobbet, eftersom jag inte kände för att simma idag.
Kanske vill nån gå en långprommis med mig inne i stan imorrn om det är fint väder. :)
Idag är det ju det iallafall.

Make up store

Blev så glad när jag såg att jag hade fått en postavi idag och trodde det var mina böcker. :D Men det var det inte. :(
Men det var väskan från Make Up Store/KAOS som jag hade vunnit! Det hade jag totalt glömt bort faktiskt, men den får jag åka och hämta imorgon när jag ska åka och simma. :)

Fick lönespecen också och det var inte lika roligt, men det får gå. Det är väl inte värre än vanligt egentligen...

Pappa ringde imorse också och sa att farfar hade hamnat på sjukhus imorse. Hemtjänsten som kommit hade fått ringa ambulans för att han hade ont i bröstet. På sjukhuset meddelade de att det berodde på hjärtsvikt... Kul kul... :S
Var ju inne hos farfar igår förmiddag, vid elva och han var aspackad då när jag kom dit. Han kunde knappt prata och jag fick skrika för att han skulle höra vad jag sa. Det går dessvärre utför med gubben. Att pappa sitter nere i Skåne gör ju inte saken bättre direkt... :S Farfar skulle bli kvar några dar och hade fått mediciner iallafall. Dessutom hinner han väl nyktra till...

F******: Det har jag väl inte bett om heller? :) Du får väl ha på dig vad du vill och ha håret hur du vill. Även om jag bad om nåt annat så skulle du ju inte lyssna. :PJag tycker bara de är så snygga tillsammans. Bättre par kunde de nog inte fått till filmen. 

Snyggast!

Alltså! De är ju så snygga så det borde vara olagligt!


Twilight Soundtrack

Ja, jag haaaaar tittat på filmen IGEN! <3 <3 <3 <3 <3 Sista låten i filmen:



Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth

Juicedokumentär!

Åååh, internet har inte funkat sen i lördags och jag har blivit så förbannad på det att jag har beställt eget internet nu från Bredbandsbolaget. Var nog lika bra. När man blir förvånad att det funkar så känns det ju lite bakvänt. Det ploppade igång här idag nu på eftermiddagen. Får se hur länge det håller i sig. Kan ju få göra det en månad eller så iallafall så jag hinner få mitt egna.

Hur som helst så har jag nu invigt min fantastiska juicemaskin. :D Det tänkte jag dokumentera i bilder. Nåt som är lite roligt också är att för nån vecka sen kunde man läsa i nån kvällstidningsbilaga om detox. Jag har ju varit lite sugen på att testa det förut men inte haft några bra maskiner just för att göra dessa juicer och sådär, men nu har jag ju den ultimata! Tydligen enligt de som gjort artikeln också för de lottade nämligen ut en sån som jag just köpt, plus att det var massor med härliga juicerecept som man ska dricka under detox-perioden, både grönsaksjuicer och fruktjuicer. Så vartefter kanske. Ska nog vänta tills Nicole är klar så får hon meddela sig i sin blogg sen. ;)

Men för att återgå, här är premiäranvändningen av min juicemaskin. :D


Såhär ser den ut. Den är lite otymplig när man som jag inte har plats för den på bänken, men det som kommer ur är helt klart värt det. :)


Det blev morots- och apelsinjucie. Morötterna var väldigt små så jag tog många, vilket gjorde att det smakade mer morot än apelsin, men det gjorde ingneting. :)


Rivfiltret fick man en alldeles egen liten diskborste till. En svart. :D


Det här är gegget som blev kvar. Det som inte blev juice. Torrt och tråkigt klegg bara. :P


Här är den supergoda juicen, med den superläckra färgen. :) Så himla gott!


Det här kommer det definitivt bli mer av och jag hoppas verkligen jag får Fredrik att smaka. Han som älskar juice skulle nog tycka det här var supergott. *hoppas hoppas*

Nu ska jag in till mamma och äta pannbiff, sås och potatis. Favoriträtten sen man var barn. :D

Förhoppningsvis på snart återhörande!

Jag förstår henne!

Jag skulle faktiskt utan problem kunna se filmen igen. :O Längesen jag såg något som var så romantiskt, sensuellt och ändå spännande och lockande. Annars är jag inte så mycket för kärleksfilmer på det sättet, men det kanske är nåt speciellt med vampyrer. Hehe, vad vet jag. Hur som helst så är jag glad att det blir en fortsättning. Jag undrar om de kommer filmatisera alla fyra böckerna? Om det liknar denna första så kommer det nog bli bra! Me love the movie!

Jag köpte faktiskt alla böckerna på cdon inatt efter att ha sett filmen. :D Hehe! Det är ju bra också för då har jag nåt att läsa eftersom jag  måste vänta in Sandemo-böckerna lite nu.

Har precis druckit en frukostsmuttie här hemma och gjorde en som Nicole ( http://nicnor.blogg.se ) skrivit om, nämligen med jordgubbar, citronmeliss och vaniljyoghurt. Jag hade i lite mjölk också för jag tycker inte jättemycket om yoghurtkonsistens, men jag hade nog kunnat ta mer av både citronmelissen och jordgubbarna. :P Hade i linfrön också. Men gott var det och jag fick tanken på jordgubbsmilkshake och tänkte att det blir det ju om man slår i lite vaniljglass. Gottgott till sommaren sen. :) Åh, jag älskar min rosa mixer! :) Kommer nog älska min juicemaskin lika mycket sen.

Ställde mig för övrigt på vågen idag. Har jag inte gjort på typ en månad. Faktum är att den pekade på tre kg mindre än förra gången! :O Blev jätteförvånad. Visst att jag tränar, men fortfarande äter jag ju alldeles för mycket godis. Men det var ju iallafall lite roligt.

Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning lite. Klockan ett ska jag in till mamma och Jansa för att fira honom och sen klockan tre ska jag stå på jobbet igen. Så efter klockan tolv inatt är jag tillbaka om jag orkar! :)

Tjing så länge! 

Twilight!

Ok, I'm in love! Jag förstår Carro som kunde se filmen tre gånger på två dagar! <3<3<3<3




The Mist!

Jag såg just The Mist och jag är rätt besviken. Trodde den skulle vara bra, men Stephen King blandar i princip alltid in nåt gudaktigt/domedagsprofeter och det blir lite tröttsamt. Inte så svårt att gissa hur filmen skulle sluta heller och jag hade rätt. För övrigt så var det nån som åkt skridskor på skivan så i mitten började den hacka och höll på i typ 20 minuter. :S Inte för att man inte kunde komma in i handlingen igen, men ändå. Felrapporterat till Lovefilm. ;)

Besviken som jag blev så hoppas jag ju nu att Twilight är bättre. :)

Ledig fredag!

Skönt att jag är ledig idag. Jag är nämligen helt slut nu efter att ha tränat och sprungit i affärer. Har nu köpt min fina juicemaskin och jag lyckades luska till mig en dyrare modell till ett billigt pris. :P Haha!

Jag var nämligen på Elgiganten först och där kostade maskinen 995:- men de hade inga uppackade så jag åkte ner till MediaMarkt och där kostade samma modell 999:- Orkar ju inte sitta och priskriga om fyra kr så jag sa att jag ville ha en sån, men då fanns inte den i lager! Killen frågade då om jag vlle ha den lite dyrare modellen i "Piano Black". Men den var ju lite dyrare, 1090:- så då sa jag att då kan jag lika gärna åka tillbaka till Elgiganten, men då sa han att vi ordnar priset, så då fick jag den för 899:-. :) Det tyckte jag var bra. :P

Sen åkte jag till Maxi och köpte en massa frukt! :P Det blev typ 200:- Inte billigt med frukt inte, men det väger ju så mycket så det blir väl så. Köpte iallafall en skitstor ananas, kiwisar, jordgubbar, apelsiner och passionfrukt. Smarrismarr det kommer bli! Och så hittade jag äntligen påskmust så det var jag ju tvungen att köpa såklart. :P

Sen åkte jag hemåt och då fick jag mms av Emmelie på lille bebisen. :D Så himla söt! De hade kommit hem nu så det är nog skönt för dem. Allt brukar kännas mindre stressigt när man är hemma. Jag hoppas jag kanske kan åka dit och ta en fika på måndag eller nåt, när jag är ledig. Det vore så kul. :)

Ikväll blir det film iallafall. Har både The Mist och Twilight hemma så om jag inte ser båda så ska jag iallafall se en.

Tjingeling!

Idag ska jag köpa!

Godmorgon godmorgon!

Snart ska jag åka in till stan och hälsa på farfar. Han ringde igår och frågade när jag kommer in. Så det får bli idag när jag är ledig så slipper jag stressa.

Har precis stått och diskat upp allt här hemma och sitter med en mumsig frukostsmoothie här nu. Träningsväskan är packad och det är bara jag som ska ha lite kläder på mig. Sen bär det av in till stan.

Jag ska faktiskt svänga förbi diverse el/pryl-varuhus också, för jag har bestämt mig. Idag ska råsaftscentrifugen inhandlas! Och en himla massa frukt! Så ska kolla runt faktiskt vart de har den billigast och om de har prisgaranti och sådär. ;) Det gäller att förhandla. Hehe! Men troligtvis kommer den nog vara billigast på MediaMarkt tror jag.



Igår pratade jag med Zanna (ja, hon stavas med Z), Emmelies syster och jag fick se bild på plutten. Såg ut som en riktig liten tjockis, men vilken bebis gör inte det? :D Himla söt var han iallafall! Förhoppningsvis skulle de få åka hem idag så kanske kanske hör jag något av henne i helgen. Det vore iallafall väldigt roligt, men de behöver nog lite tid för sig själva också skulle jag tro. Det är ju en rejäl omställning för lilla familjen.

På återhörande!

Jag vann en väska! :O

Blev jätteförvånad imorse när jag gick in på min mail. Hade fått mail från Make Up Store och jag har visst vunnit en väska från deras systerföretag KAOS. Fan vad kul! :D Blir spännande att se hur den ser ut sen när den kommer. :)

Nu ska jag steka falukorv. :P

Var och handlade lite nyttigheter förut, bland annat citronmeliss och valnötter. Citronmeliss till smuttisar och valnötter till bröd. Så imorrn ska jag nog baka bröd. Struntade i att köpa bröd idag så har inget nu så måste baka. :)

Matdags!

Hemma från jobbet.

Har tagit mig igenom hela kvällen på jobbet och är äntligen hemma. Skönt!
Har varit väldigt vimsig idag pch tappat typ tusen saker, men det har gått rätt bra ändå.
Blåmärket på armen har blivit jättestort efter nålen och helt kanonblått.
Det är lite äckligt tycker jag. :P

Men nu blir det faktiskt raka vägen ner i sängen för jag är skittrött.

Godnatt alla sötnosar där ute!

Powernap avslutad!

Sov en timme, hur skönt som helst. Behövdes. Känner mig lite mera på benen nu. Fast jag har ju inte ätit än så frågan är vad det ska bli. Hinner ju inte göra nåt speciellt innan jobbet, en tallrik flingor kanske. :P Jag är faktiskt inte ens hungrig just nu men vet att jag borde äta.

Ska ringa och fråga mamma om matlåda. :P Annars får det bli nåt på jobbet.

Jag är öm i armen. Det är stenhårt i vecket där hon stack mig. Synd om mig idag så Pelle får jobba mest idag. ;)

Tjing!

Solen i ansiktet!

Det är så underbart att ha solen värmandes i ansiktet. Man blir verkligen gladare av att solen tittar fram på himlen och värmer lite!

Imorse åkte jag till farbror doktorna för att göra ett läkarbesök och strumatest. Jag har ju blivit påtjatad av min moster att gå och kolla halsen i typ ett år nu och idag hade jag tid så jag gick dit och läkaren konstaterade att jag faktiskt är lite svullen om halsen. :O *hoppsan* Har ju ingen aning om vad struma egentligen är förutom att det har med sköldkörteln att göra eller hur det nu stavas och antingen över- eller underproduktion av nånting.
Hur som helst så frågade han massa, mest om min huvudvärk (som jag förövrigt somnade med igår och vaknade till idag), men sen fick jag gå in och ta blodprov. Så nu är det bara att vänta på provsvar...
Jag trodde ju det bara var att sträcka fram fingret, men nej då, här var det kapslar med blod som skulle fyllas så jag fick glatt lägga mig ner på britsen och dra upp tröjärmen. Två rör blod tog hon och jag blev lite dizzy bara av det.
När det sen var klart iallafall så åkte jag hem till Pelle och så tog vi hans bil och åkte in till stan och mötte Malin. Sen köpte vi present till vår kära nyblivna mamma som vi alla hoppas att vi får träffa snart. :D
Sen åkte vi hem till Malin och fikade och sen blev det hemåt. 

Jag är rätt så trött nu så funderar ärligt på att slänga mig på sängen en stund. Det skulle nog vara väldigt skönt, men jag är hungrig också så måste fixa nåt ätbart. 

Jag är sugen på påskmust!

Jag är vaken! :O

Japps, gick upp nio minuter över sju idag. Det var längesen vill jag lova. Jag är astrött, men kom ju på igår att jag ska vara hos vårdcentralen nu halv nio. Sen ska jag in till stan med Pelle och sen hem och sova innan jag ska iväg till jobbet. Jag vill bara fortsätta sova nu egentligen.

Nu måste jag åka. Det ser ut att bli en lovely dag idag iallafall!

Ha det fint allihopa!

Avokadosoppa

Avokadosoppa
Som förrätt: För 4 pers
Som middag: För 2 pers

2 mogna avokado (helst ekologisk)
2 dl Creme Fraiche (helst ekologisk)
½ liter grönsaksbuljong (½ liter vatten + en buljongtärning)
Citronsaft, salt och peppar efter tycke och smak.

Koka upp buljongen och ha i creme fraichen. Låt koka upp.

Nu finns två alternativ:

1. Skiva avokadon och ha i buljongkoket. Mixa med mixerstav till en slät soppa och krydda efter smak.

2. Lägg avokadon i en mixer och häll över den varma vätskan, krydda och mixa.

Sen är det klart att ätas.
Servera gärna med en klick creme fraiche och en avokadoskiva på toppen,
eller varför inte lite löjrom om man tycker det är gott. :)

Jag ska ta en bild och lägga upp här nästa gång jag gör soppan, istället för att stjäla en tråkbild som redan finns. :P




Händelserika dygn!

Jobbade kväll i söndags och allt är som vanligt. Förutom en sak som var väldigt ovanlig och det var att mitt i alla kvällssysslor så traskar det in en typ på macken som jag känner... eller åtminstone kände ganska väl. Nämligen mitt ex! Gissa om jag blev förvånad! Det var nog den person som jag minst av allt anat att jag skulle få se där. Ja, hans pappa också för den delen. Vi pratade lite och jag fick receptet på avokadosoppan som jag tänkt maila och fråga honom om, men inte kommit mig för. Det var nog dagens förvåning iallafall,  elt klart!

På måndagen går jag upp vid nio och äter frukost och packar träningsväskan och åker in till stan. Mitt i stan ringer jobbet, men eftersom jag inte kan köra bil i stan och prata i mobil samtidigt så valde jag att inte prata i mobil just då. :P Stannar ute hos farfar och går in pch pratar lite med honom. Ska handla lite åt honom och se så hans bankomatkort fungerar, som han precis fått hem.
Så innan jag åker iväg därifrån till affären så ringer jag upp jobbet, tänkte att nu ska väl chefen göra nånting så han vill att jag kommer till tre istället för fem.
Men det är Malin som svarar och hon berättar att det återigen har varit inbrott på jobbet under natten. :O Så chefen hade varit där sen halv tre på natten och frågade om jag kunde komma lite tidigare än fem.
Då hade de fyra "solbrända typerna" som min chef uttryckte det, krossat entrédörren och tagit sig. Vi har ju rökmaskin på jobbet så går larmet så rökfylls lokalen totalt så det enda inbrottstjuvarna fått med sig var ett par solglasögon, chips och läsk... Men givetvis hade det ju blivit ett j*kla sopande av glas i hela butiken och utanför. Skitkul för dem. :S
Så jag handlade åt farfar, åkte och tränade (en halvtimme crosstrainer och styrka) och sen åkte jag och handlade lite, bland annat present till Jansa och sen åkte jag hem, packade in varorna och upp till jobbet.
Att jobba var ju som en helt vanlig dag för mig, bara att det som de inte hunnit på dan som de i vanliga fall gör, det fick ju vi göra på kvällen, men det gick bra.

Idag, tisdag, vaknade jag redan vid halv nio så gick upp och plockade i ordning lite och drog ett snabbvarv med dammsugaren. Sen kom Milla ut och hälsade på! Vi drack en varsin kopp te och snackade lite skit och sen försvann plötsligt regnet och den underbara solen kom fram, så då gick vi ut på en promenad.
Vilken promenad det sen blev! Jag tänkte att vi skulle ta en längre sväng som Emmelie berättat om och sagt och gjort så följde jag hennes anvisningar och vi traskade på genom skogen. Sen valde jag fel väg vid ett tillfälle och det gjorde att promenaden blev ca två timmar lång och inte på slätmark! Vi hamnade mitt i ingenstans i skog och det var granar överallt och stora stenbumlingar och stubbar och rotvältor överallt, för att inte tala om smältvatten! Ett tag trodde jag vi traskade rakt ner i sjön! :P
Sen kom vi upp på ett kalhygge och där kryssade vi oss ytterligare fram mellan stubbar och älgbajs och klättrade över och under fallna träd. Solen värmde oss och vi var båda genomsvettiga. Sen såg jag ett träd jag kände igen och så gick vi ditåt och till slut såg jag den vägen som det var tänkt att vi skulle gå, men då hade ju promenaden redan tagit en timme längre än vad jag beräknat. Haha!

När vi kom hem så kluckade det om mina skor och fötterna såg ut som om jag kommit upp ur ett bad. De såg ut som russin! Nu hade vi ju blivit rejält hungriga så vi gjorde ordning avokadosoppa och smörgås och det värmde gott i kistan. Tror inte ens det var särskilt onyttigt. ;) Men gott var det. :) Alldeles grön soppa. :D
Sen var Milla tvungen att åka hemåt, men jag hoppas hon vågar komma ut nån dag och gå med mig igen, för nu har Jansa visat mig den rätta vägen! :D

Idag fyller ju Jansa år så jag har  varit där och fikat lite och fått varm smörgåstårta. Hans syster med familj var där och hans mamma. Under tiden jag var där fick jag sms av min gulliga Emmelie.
Hon är nu stolt mamma åt en liten pojke som föddes idag och var 51 cm lång och vägde nästan fyra kg. :D :D :D GRATTIS KÄRA VÄNNEN!


Så imorrn när jag har varit på vårdcentralen så ska jag och Pelle åka in till stan och leta efter nån tuff present till lill-killen att ge från alla arbetskamrater. Sen ska vi jobba.

Så de sista timmarna innan jag ska gå och lägga mig ska jag bara slappislappa ett tag, så nu när detta maratoninlägg är klart så blir det soffan. :)

Tjingeling på er där ute!


Godmorgon förresten!

Ja, nu tänker jag lämna detta med Melodifestivalen bakom mig. Tittade ju enbart för att HEAT var med. ÅH, jag hoppas verkligen jag lyckas bli ledig den 4 april när de ska spela i min hemstad. :D Annars blir jag lite ledsen...och sjuk kanske. ;) Hihihi!

Jag är nyfiken på om Emmelie har fått sin bebis än, men jag vågar inte ringa och tjata, då kanske hon blir upprörd på mig. Har inte hört nåt från henne från igår förmiddag och idag har det ju gått en dag övertid.

Aja, nu blir det dusch och sen frukost, sen får vi se. Kanske behöver dammsuga lite. :P

I'll be back!

HEAT's trummis vs Måns

Haha, det här var en rolig artikel tyckte jag. :P Det är ju så sant! Iofs är typ alla hetare än Måns. ;)

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4429804.ab

One missed call

Ok, den filmen var ju inte så mkt att vara rädd för faktiskt. hade väl jagat upp mig lite extra för att jag tänkte på The Grudge som jag tyckte var bra obehaglig. :P Det var ett par gånger som jag hoppade till, men inte mer. Så rädd för att sova inatt behöver jag inte vara. Hehe!

På tal om sova så är det nog dags för det nu. Är riktigt trött. Ska jobba imorrn med. Usch, osugen som vanligt. Pratade med Lill-Tommy förut också om ett par byten i april, bland annat för kryssningen som svärmor ska bjuda med oss alla på. Han sa att han skulle kolla om det gick, men när jag frågade om den fjärde, när HEAT ska spela så visste han inte.
Han sa det att då blir det ju jobb varje helg i april och det har han ju rätt i. När han har sin tjej i Värnamo så är det nog svårt att få tid att träffas ändå, så förstår om han inte är sugen på att jobba vaje helg.
Det får ju jag med göra om jag byter och så, men för min del är det ju självvalt i detta fallet. Får väl se hur det blir, annars hoppas jag det löser sig på nåt annat sätt. Kryssningen måste jag ju med på iallafall. :D

Men nu som sagt är det nog bara kissa, borsta tänderna och gå och lägga sig som gäller.
varför är jag så sjukt sugen på coca-cola? :O
Aja, sov gott alla ni därute. :)

Utmaning!

Jag hittade en utmaning som var lite rolig hos elviraOlsson.

Man ska svara på dessa frågorna och utmana 4 andra personer.

Fyra tv program jag brukar se:
Lost, 2½ män, Andra Avenyn, CSI

Fyra saker jag gjorde igår:
Jag jobbade, jag simmade, jag solade, jag åt fredriks matlåda.

Fyra saker jag längtar till:
Att snön försvinner, att de sopar gatorna rena från grus, att Fredrik får körkort, semester!

Fyra saker som står på min önskelista:
Make up store's nya parfym, min juicemaskin, mera mys med Fredrik, ett köksbord

Fyra saker jag avskyr:
Djurplågeri, Folk som tror de är bättre än andra, Snö, Blöta strumpor!

Fyra saker jag tycker om att göra:
Lyssna på musik, fika, läsa, se film.

Fyra saker jag åt igår:
Smörgås, potatis och falukorv, blåbärsmuffins, Ben & Jerry-glass (en halv)

Jag utmanar Milla, Maria, Reneé och Ullis. :)

Nu blir det skräckfilm!

Nu ska jag sätta mig här i ensamheten med ett flin på läpparna över att Måns inte vann Melodifestivalen och så slå på en skräckis! Har hört bra och dåligt om den, men jag är lite skraj för att se den ärligt talat. Den heter One Missed Call. Nån som har sett den? Tell me i så fall. :D

Oj då

Undrar varför det blev två inlägg. Extra glad kanske. ;)

Haha, Måns vann INTE!!

Jag är bara så sjukt glad att det INTE var fjollMåns som vann. :P :P :P Haha!

Haha, Måns vann INTE!!

Jag är bara så sjukt glad att det INTE var fjollMåns som vann. :P :P :P Haha!

Rösta på H.E.A.T!

Det har jag gjort. :D

Lite övriga reflektioner över kvällens melodifestivaL.

Måns: Det måste vara en riktig fjolla! Usch vad jag ogillar. Vad har hans halvnakna bakgrundsdansare med Hope & Glory att göra? Hörs att det är en Fredrik Kempe-låt.

Caroline af Ugglas: Alltså, hjälp! Vad är det för konstig människa?

Agnes: Vilken discodiva hon har blivit sen Idol. Gillar henne inte, men håret var snyggt fixat (med hjälp av typ 10 kg löshår iofs) och gulddräkten är sjuuuukt snygg! Den hade jag inte tackat nej till, men när skulle man haft den liksom. Haha! :) Låten var ju lite härligt disco iallafall. :)

H.E.A.T: Hårdrock äger och detta bandet är de jag röstar på. Tyvärr tycker jag inte låten gör hans röst rättvisa, han kan SÅÅÅ mycket mer! Heja H.E.A.T!



Emilia:
Tänker bara på Big big world som alla gick och sjöng på för några år sen, även jag. Men gillade denna låten bättre och hennes klänning var superdupersöt!

Alcazar:
Deras discopop är inte min melodi direkt och vad jag har läst så verkar de vara rätt avundsjuka av sig. Lite töntigt va? Ge er!

Sarah Dawn Finer: Nej! Jag gillar inte så sega låtar. I Melodifestivalen ska det ju vara låtar som man blir glad av och kan sjunga med i! Inte sömnpiller som detta.

E.M.D: Fjolla ett, två och tre... och så dessutom Måns... Alltså, hela Melodifestivalen är ju invaderad av idoler som bara måste hålla sig kvar i rampljuset eller? Har de nåt fan som är över 14 år? :O

Sofia: Grekiska? Ok... ja men sån musik kan vara lite skön...ibland, faktiskt. Sen behövde hon väl kanske inte ha gymnastikdräkt från rymden på sig? :O Men stövlarna var snygga! Jag är glad att hon inte hade lika mycket rouge på sig på scenen som hon hade i klippet då hon pratade strax innan. :O :S

Molly Sandén: Söt tjej! Bara 16 år är imponerande! Fin röst! Söt klänning! Låten är iofs ingen favorit. :P Sömnpiller..

 Malena Ernman: Jag gillar viss opera i låtar såhär. Tycker låten är helt ok, men även här hörs det att det är Fredrik Kempe med i spelet.

Nu ska jag bara vänta på vinnaren. :P 



Igen och igen och igen...

Ja, nu äntligen är jag ledig hela dagen! Har jobbat flera dagar så har inte haft tid eller orkat skriva nånting... igen....
Igår var det dessutom fredagen den 13:e... igen! Det var ju inte längesen det var. :O Inga konstigheter hände för det. Skönt. Var och simmade med Fredrik och sen var det bara att åka direkt till jobbet.
Var ett par riktiga (ursäkta ordet) surfittor, men det är ju ingen idé att lägga ner energi på, men jag blir så förbannad! Jävla horunge rent ut sagt! Aja, inte slösa energi var det. :P

Nu sitter vi här och väntar på Kenneth som ska hämta Fredrik...igen. Så ikväll får jag sitta och titta på Melodifestivalen och se H.E.A.T själv. Får väl ha telefonkontakt om det går. Hihi!

Sen imorrn är det att jobba...igen. Ska jobba igen för att Lill-Tommy jobbade åt mig i söndags när jag var på Metallica som det inte blev nåt med. :P Känns jäkligt ovärt, men jag måste ju. :P
Får väl helt enkelt njuta av idag för nästa vecka jobbar jag hela tiden känns det som. Bara ledig tisdag och fredag och jag hatar den veckan för att det är så hattigt. Blä.

Åh idag ska Emmelie få sin bebis, men den har inte kommit in. Hoppas den ploppar ut snart! Lycka till med lilla familjen sen käraste vän!

Simtajm!

Har nyss ätit frukost och snart ska vi åka in och simma. Det var jättelänge sen jag simmade. Har mest kört crosstrainern när jag varit inne själv. Men det är ju bra det med. Men måste ta tag i det här på allvar nu och ordna en träff med en instruktör så jag får ett program. Som det känns nu så går jag bara lite på måfå.

Men nu är det bara att packa väskan!

Förresten vad jag är trött på snö! Man får ju lust att grina när man tittar ut genom fönstren. :(

300 inlägg och bankhaggan igen!

Detta blir mitt 300ade blogginlägg. Grattis då, eller nåt annat töntigt. Man säger ju faktiskt inte grattis till sig själv. :P Eller jo det gör man. Ibland köper jag tillomed presenter till mig själv. NÅN måste ju göra det liksom. Haha! Jag är inte den som tigger om presenter, jag köper oftast det jag vill ha, om jag har råd. :P

Aja...det var ju överhuvudtaget inte det jag skulle skriva om.
Idag åkte brorsan och jag in till farfar och stuvade in både honom, hans rullstol och oss själva i min enorma jättebil! Det gick faktiskt rätt bra. Brorsan  fick sitta lite som ett cp i bak bara eftersom vi var tvungna att fälla baksätet för att få plats med rullstolen, fast vi hade vikt ihop den. :P Min bil e ju så stor liksom.
Självklart blev det ju snöoväder, men som vanligt så körde jag som en snigel så det var inga problem.
Vi åkte iallafall till banken för att fixa ett id-kort till farfar och även ett nytt bankomatkort.

Gissa om jag höll på att dö när vi självklart fick den kassan där den där bankhaggan satt, som vägrade låta oss få fullmakt första gången! :O Det finns nog ett inlägg om det nånstans bakåt i tiden. Både jag och brorsan såg att hon blängde på oss redan när vi klev in genom dörren med farfar i rullstolen.
Vi hade ju ordnat med alla släktskapspapper via Skatteverket men haggan började direkt opponera sig om att det är ju faktiskt barn det gäller och inte barnbarn.
Men hallå! sa jag, du har ju alla papper här och eftersom farsan bod i Skåne så går det inte! De andra jag har pratat med har sagt att det är ok!
- Ja, då måste jag faktiskt ringa min jurist och kolla om detta går att godkänna.
Så ringer hon ett samtal och andra änden säger att det är ok, vilket jag redan visste. Hade haggafanskapet sagt nåt annat hade jag gått till en annan bankman!
Så då fick vi fylla i papper och farfar fick skriva under och så var det klart, men farfar ville ta ut pengar också så vi tog det på mig så jag fick skriv under eftersom jag har fullmakt och då började hon gagga igen om att jag måste faktiskt skriva Namnförtydligande också. Jag LOVAR att det var för att reta upp mig bara, för av alla gånger (det är många) som jag har tagit ut pengar åt farfar sådär hos de olika som jobbar där så har jag aldrig behövt skriva namnförtydligande tidigare. Det finns inte ens en rad att skriva det på, på pappret! :O Bara att uttaget ska kvitteras! Så skönt det blir när farfars bankkort kommer så behöver jag inte gå dit igen. Då ska jag be kärringen att gå en charmkurs!
En gång till ska vi ta med farfar dit och det är för att hämta hans id-kort sen men det tar ju minst en  månad innan det blir klart.

Ja, men sen var det bara att stuva in gubben och rullstolen igen och rulla hem med honom. Han var så gla och tacksam för hjälpen. När jag själv kom hem så upptäckte jag att jag glömt hans dörrnyckel i min jackficka. >< Så innan Fredrik och jag åker och simmar så måste jag dit imorrn och lämna den bara så han inte blir orolig.

Haft en jäklig huvudvärk på kvällen här och har tagit två Ipren. Lite har det hjälpt men inte supermycket så nu ska jag dricka vatten och slänga mig i soffan en stund.

Shwing!

Jag skrev ett klagobrev

Jag skrev ett klagobrev till den som har hand om parkeringsgaraget i globen city igår. Trots att konserten blev inställd så fick man ju betala 120 kr i parkeringsavgift. :S
Givetvis är det ju inte deras fel att konserten blev inställd, men hans svar på mitt e-mail retade upp mig ännu mer.
Han skrev att jag skulle klaga till konsertarrangörerna och att man inte får parkeringspengarna tillbaka eftersom de inte höll i konserten. Dessutom skrev han att evenemangsparkeringen, som det så fint hette, var förmånligt för konsertkunderna! VAD F*N KOSTAR DET ATT PARKERA DÄR I VANLIGA FALL I SÅ FALL??? :O
Jag frågade det, men läste sen att de första två timmarna var gratis i vanliga fall. :O Hur blir då evenemangsparkering förmånligt för kunden undrar jag..., vi stod där i ca två timmar...
Lägligt nog skulle man ju betala parkeringen i förskott också....

Egentligen är det ju inte pengarna som spelar nån roll utan snarare hur de hanterar ärendet och att han var så dryg mot mig i sitt mail. Som han skrev så har ju de hand om garaget, så varför ska jag klaga hos konsertarrangören då för? Pengarna för konsertbiljetten får man ju tillbaka om man vill nu. Så de gör ju som de ska.
Självklart kommer jag ju inte få pengarna tillbaka för parkeringen, men nog fan ska jag göra dem irriterade så de vill slå mig iallafall! :P Haha!

Vill du ha större läppar? Se hit!

Jag köpte en "läppmask" från Too Faced för ett tag sen, som heter Too Faced Intensive Plumping Lip Mask. Nu har jag kommit underfund med att jag inte använder den så därför säljer jag vidare den.
Så om det är nån som är sugen på lite plutigare mun och sexy lips så hojta till eller lägg ett bud på tradera på den:

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=86801056

Där finns även lite mer utförlig information i auktionsbeskrivningen. Utropspriset är 19 kr och det är billigt, med tanke på att en ny kostar 449:- Detta är en lyxvara så passa på. :)




         

Varning för känsliga tittare!

Ja, jag skrev ju om att jag var så snygg i
 ansiktmask och halvlovade lite bildbevis.
Så innan ni tittar längre ner vill jag bara
varna känsliga tittare/läsare. ;) Hehe!


Inget Metallica!

Haha, vilken snopen kväll det blev igår! Det  var det nog fler än jag som tyckte. Alla vet väl redan om det, att Metallica ställde in sin spelning igår.

Jag är inte arg eller nåt, bara så himla snopen. Det var ju inget man trodde eller räknade med att de skulle ställa in. När man redan var på plats. :P
På ett sätt är det ju lite kul, för det var ju en ny erfarenhet. Hehe!
Bara att hoppas på att det blir ett bra datum när de kommer tillbaka, så jag inte jobbar. Då är man ju inte säker på att man får ledigt, men det hoppas jag.

Hur som helst, vi skjutsade hem Freddes brorsa men först blev det Donken och sen åkte vi till klubben och så kollade vi iallafall på Rocks. Sen nattinatti. :)

Idag åkte vi hem och nu är det nog dags för lite mat. :P 

Jag = Monster

Yep! Är inte särskilt vacker just nu, men kommer bli om en stund. :P Jag har nämligen en ansiktsmask inkletad i hela fejjan. Lermask dessutom, skitsnyggt! Det finns bild, men jag måste nog varna känsliga läsare först.

Har varit duktig och diskat och plockat in all rentvätt så nu är det bara jag själv som ska ordnas till innan jag ska bege mig. Och lite lite packning. Vet ju inte om det blir redan inatt vi åker hem eller om det blir nån gång imorrn.

Åh vad härligt det vore om Fredrik får trummorna sålda nu! Både för han och för mig. Jag kommer få plats med ett köksbord i köket! :D :D Givetvis är det hans kök också, men han bryr sig nog inte så mycket om det, därför skriver jag jag. :P Och han kommer ha lite mer pengar till körkortet om det skulle behövas fler lektioner. Han är så duktig som har satt igång och är ute mycket och kör nu. Dessutom tror jag han är bra på att köra också för han har så lätt för att lära sig saker. :)

Nu ska jag tvätta bnort monstermasken. :P

Hej hopp gummisnopp!

Regning morgon!

Här vaknar man och så småregnar det ute. Det är ju bättre än snö iallafall tycker jag. Om bara resten kunde smälta bort så skulle jag bli lycklig. Jag längtar som tusan till att de tar fram stora bilarna och börjar sopa bort allt grus från gatorna. Då är det vår! :)

Nä, nu blir det att hoppa in i en dusch och sen äta frukost och diska och sen åka den bajstråkiga vägen till Sthlm.

Ses och hörs!

Metallica!

Japps, imorrn ska jag på Metallica. Det blir nog roligt. Bytte bort jobbet imorrn så jag blev ledig, annars hade det ju blivit lite svårt. :P Det jag inte ser fram emot är den himla tråkiga bilresan! Att bila till sthlm därifrån jag bor är nog världens mest tråkiga väg som finns! Jag blir alltid supersömnig och när jag är framme vill jag bara sova. :P Men det blir nog bra när jag e framme sen.

Har kommit hem från jobbet för en stund sen och det är riktigt skönt! Har varit lite duktig idag och tvättat bilen faktiskt. Så ett par timmar till är den ju ren. Hehe! Givetvis gick ju mammas högtryckstvätt sönder när jag lånade den så den sprutade vatten från hela apparaten men inget från munstycket. :P Så det blev vanliga vattenslangen på halva bilen, men det gick rätt bra ändå. Så himla kallt bara...och halt! Det är ju isgata på hela gården. 

Usch, Fredrik verkar inte va på msn så han får skylla sig själv. Jag skulle ju ta med några grejer till honom, men vad skulle han berätta typ...nu. Han ringer säkert imorrn. Måste diska innan jag åker imorrn... och duscha.
Nu ska jag nog in och krypa ner iallafall. Trött i ryggen är jag idag.

Så nu blir det nattinatti!



Ha-begär efter en köksmaskin!

Det är inte likt mig att vilja ha köksmaskiner och sånt, snarare smink, kläder, parfym och kattungar. :P Men nu har jag hittat min maskin! Jag ska inhandla den men måste ha lite pengar först. Jag sparar pengarna jag får av farfar. ;) Denna ska jag ha. Det är en råsaftcentrifug från OBH Nordica och jag blev helt förälskad.

Alltså, det är en maskin och du stoppar ner apelsiner, äpplen, morötter, rödbetor, gurka, jordgubbar, melon, citron, blåbär, blomkål...you name it, och så blir det juice! :D :D :D Min moster bjöd på juice av apelsin och morot och det var så galet gott alltså! Mamma och jansa åkte och köpte en egen dagen efter. :P Då bjöd mamma på juice av ananas och blodapelsin och det var om möjligt ännu godare!
Fatta bara på sommaren när man gör jordgubbsjuice, ananas och allt. ÅÅÅhh så gott! Så en sån ska jag ha!


Bra service! :S

ÅÅÅÅHH jag blir så irriterad jävla idiotmyndigheter och deras jävla telefoner! Anställ fler folk till att svara i telefon så man kan få den hjälp man vill ha! Jävla sopor! Ni suger!

Försöker ringa skatteverket för att få nåt  familjebevis som banken behöver för farfars räkning för att han ska få bankkort och leg, men nejdå, de säger bara att det är många som ringer, försök sen. Jag har väl för fan annat att göra än att sita och försöka ringe dem hela dagarna!

När jag ändå håller på och gnäller så kan jag ju säga att jag hatar vårdcentralen i krokek med! Maken till surkärringar som jobbar där finns inte! Jo, det skulle vara på Alfakassan då, men hon jag pratade med sist var riktigt trevlig.

Anställ folk som kan hantera kunder för sjutton!

RSS 2.0