Feel the heat

Hej hopp!

Sitter med ansiktsmask och har göttat till det. Ansiktsmask nummer två ska tilläggas. Först en peeling i duschen, sen en lermask som är djuprengörande och nu en fuktbomb via en ansiktsmask. Härligt! Så ikväll är det len som en babystjärt som gäller.

Snart ska vi åka in och träna, sen blir det ett varv på stan och käka lite, sen ska vi se Poodles och HEAT på Flygeln. Hoppas det blir roligt. Det tror jag.

Ha en trevlig kväll ni andra!

Vad ska du göra ikväll?


Lussekatten

Hej där.

Hemma från jobbet nu så det är snart sängen nästa. Helt klart ganska trött, varit springit på jobbet idag.
Men Pelle och jag hittade de första lussekatterna i frysen idag så det passade vi på och bakade oss en varsin! Så årets första lussekatt är äten! Hehe!
Det var riktigt smarrigt, även om mina kommer bli godare sen. Hihi! Men man tar ju vad man har.

Nu är det sängen så godnatt på er!

En utmaning!

En utmaning

Regler:

Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

Lycka till!

Fick denna utmaning av Anna B. Utmanar alla som vill och vågar. :P


1.Vad heter du: Sara

2. Ett ord på fyra bokstäver: Slav

3. Flicknamn: Sofia

4. Pojknamn: Stefan

5. Yrke: Skodesigner

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Spetsklänning

8. Mat: Soppa

9. Sak i badrummet: Smink (haha, guud så lätt för mig. ;P )

10. Plats/stad: Stockholm

11. En orsak att vara sen: Stopp i trafiken

12. Något man skriker: Sluta!

13. Film: Snövit och de sju dvärgarna.

14. Något man dricker: Sockerdricka

15. Band: Saxon

16. Djur: Snigel

17. Gatunamn: Störnings väg

18. Bil: Suzuki Swift

19. Sång: Supermassive Black Hole med Muse

Varför?

Det är så jäkla segt när man bestämt nånting och så kan det inte genomföras för att den ena helt plötsligt inte orkar... Bara låta en sak rinna ut i sanden, som man gått och väntat på i flera veckor. Jag undrar bara Varför? Men egentligen borde jag väl inte vara förvånad...det är ju i princip samma sak varje gång man ska göra nånting. När man väl ska göra nånting så är inte det heller kul... ingenting är kul nånsin... Konstigt man blir tjurig emellanåt! I detta hem kan man uppenbarligen inte bestämma nånting i förväg...

Modevisning spikad

Hello.

Igår jobbade jag med Emmelie och vi och även Anna spikade nu modevisningen för Make up Store som vi ska gå på. Ska bli sjukt kul! Ska bara lösa det här med skjuts också eftersom vi vill festa till det lite innan, hemma hos Emmelie och kanske även efter själva showen. Hihi! Anna kommer ju definitivt få ta med sig sminkväskan. Hehe! Hon måste ju fortsätta öva så hon behåller sina skills. *blink* Eller hur kära söta? :D

Mycket roligheter på gång nu framöver känner jag.
Imorgon ska Fredrik och jag på Heat och Poodles, på torsdag ska vi på Wasp, torsdagen efter det är det modevisningen och torsdagen efter det är det midnattsvisningen av Twilight och New Moon och veckan efter det så fyller Fredrik år. Så det är mycket att se fram emot!

Ikväll börjar jag inte jobba förrän fem. Sååå skönt! Var längesen jag hade ett normalt pass, men det visar sig förhoppningsvis positivt på lönelappen nästa gång. Jag vet ju nån som säkert vill ha en stor, speciell och dyyyr present då. Haha!

Nu ska jag måla naglarna.
So long! Tjingeling!

Köpstopp over

Ja, jag anser nu att mitt köpstopp är över för jag har nämligen handlat nu. Hehe! Trots allt ser jag det inte som ett nederlag eftersom jag har klarat mig otroligt länge för att vara jag iallafall.

Men här är mitt erkännande:
Jag beställde ju ett par grejer på Hennes & Mauritz, men de dyker inte upp här förrän i november nån gång.
Sen har jag handlat ett par nya skuggor och pennor på Make Up Store. Två dagar innan lön. Hihi! Men det vågar man ju knappt nämna för att personer har många åsikter om mitt shoppande av mitt favoritnöje... Skuggorna heter Tuch och är mörkt blå med en massa skimmer, den gröna heter Smaragde och är även den superskimrig.
Den röda pennan heter Almost Red och är en läppenna och den andra är en ögonpenna och heter Lavendel Patel. Den är metalliska blålila och sjukt snygg.

Så var ju Fredrik och jag på Ikea igår och då inhandlades en pall till köket, som jag för övrigt ska måla svart, en tvättkorg, upphängare för köket och på Biltema inhandlades en teleskopmagnet. Sen handlade vi mat också.
Idag köpte mamma en skohängare till mig på CityGross. Man ska hänga den på dörren och den har plats för 18 par skor. Hoppas den funkar bra. Hehe!

Men, igår var jag ändå duktig för jag stod på H&M och höll i ett spetslinne och en klänning med dragkedja, men jag hängde tillbaka allt. Hahah! Fast det var nog mest att jag var lite sur och besviken på en del saker.

Nu ska jag göra mig i ordning lite för det är snart dags att pysa till jobbet. Ska nog gå idag för att ta tillvara på lite solljus.
Ses och hörs!

Jag ger upp.

Godmorgon.
Nej, det kommer inte gå att träna box idag. Jag får helt enkelt avboka. Mina lår och mina biceps mördar mig vill jag lova. Det var jobbigt att hålla i tallriken när jag diskade förut. Helt seriöst så har jag aldrig haft en sån här träningsvärk! Det är så det gör ont i på riktigt nästan, inte bara träningsvärksont. Så idag blir det lite lugn simning bara så kanske jag bokar vattengympan på torsdag.
Men för tillfället måste jag helt enkelt ge upp.

Har just ätit frukost och ska fixa till mig lite. Fredrik och jag ska åka till IKEA och se om vi hittar nåt skoj. Det tror jag nog. Hehe! Det här med köpstoppet får vara över nu. Jag har klarat mig länge ändå måste jag säga. Hehe! Nu ska jag handla lite saker som faktiskt behövs, en pall bland annat, kortben som man är.

Så ses sen.

Tusen aj!

Jisses alltså!
Mörbultad var jag i kroppen i morse nrär jag klev ur sängen. Då var den åtta. Nu är jag om möjligt ännu stelare av träningsvärk. Haha! Var på gympapass idag också, ni vet, det med tanterna och en farbror. Kom hem vid tolvtiden och somnade till en stund på soffan. Kunde knappt sätta mig upp sen. Än mindre resa på mig. Är sjuuuukt stel! Är så man skrattar för att det gör ont.

Imorgon har jag ju ett boxpass inbokat...får se hur det kommer gå. Hoho! Ska dessutom till IKEA faktiskt. Har inte vart där på jag vet inte hur länge. Aldrig åkt dit med min egna bil faktiskt och den har jag haft över ett år.
Vi kommer säkert hitta ett gäng oumbärliga onödiga grejer tror jag.
En sak vet jag att jag ska köpa och det är en pall att ha i köket. Jag når ju inte till översta hyllan i köksskåpen. Får alltid be Fredrik om hjälp.

Men nu, vänner, är det dax att bege sig till jobbet. Det kommer bli en tuff dag känner jag. Håll er hemma! Ge er inte ut på vägarna. *blink*

So long!

Pump it up, bitch!

Åh vad jag är matt och seg i kroppen nu. Hemma efter ett Bodypump-pass. Rätt kul och skönt pass! Eftersom det var första gången så körde jag med de lättaste vikterna för att testa på och så det skulle vara enklare så jag inte skulle göra några fel. Ingen lust att skada mig på nåt sätt. Kan definitivt tänka mig att köra detta igen men än så länge är trots allt boxen favorit hittills. Hihi!
Men usch vilket väder det har varit att köra i! Regnar som tusan och så var det dimmigt, söndagstrafik på motorvägen och kolsvart. Det var lite äckligt. Men nu är jag hemma iallafall. Har svullat i mig ris och korvstroganoff som Fredrik gjorde iordning. Jag vaktade bara riset. Gött!

Jag är riktigt trött nu. Skulle typ kunna gå och lägga mig, men tycker det är lite för tidigt. Haha! Klockan är tio ch så tidigt har jag inte lagt mig sen....skolan typ. Haha! Så det blir att slöa i soffan ett tag till.

Imorgon klockan tio så har jag gympapass med tanterna. Haha! Lite småsoft pass sådär, för på tisdag blir det box- och kick igen. Tummen och jag ska ta revansch. Ska fila ner nageln ordentligt först bara. Hehe! Fortfarande öm efter förra gången. Sen måste jag nog vila onsdag och torsdag, så får vi se hur det blir på fredag. På kvällen ska vi iallafall se HEAT och Poodles i stan hoppas jag.

Tjingeling!

Detox!

Sådär ja! Nu har vi gjort en rejäl detox av källaren! Ja, rensat ur den helt enkelt! Känns kanon! Äntligen är det lite ordning och jag har allt mitt i ett förråd och Fredrik har allt sitt i...två förråd. Haha! Nu är det bara rensning sv lägenheten också och bära ner saker, men det är ju iallafall bättre och man fick lite pepp av sig själv. Duktiga som bara tusan har vi varit!
Däremot så känns det inte alls bra just nu av en anledning. Det finns ett namn som ger mig ont i magen och diverse diffusa tankar. Just det namnet nämndes idag...Ärligt så mår jag fortfarande skit när jag tänker på denna människa och en person borde veta  just allt om detta! Nog om det, jag ska tänka på det så lite som möjligt och hoppas att jag slipper det i fortsättningen!

Sitter och dricker en kopp te nu, förlorade just matlusten, känns som jag har lust att kräkas. Får köpa ett gäng frukter innan jag/vi åker in till stan och tränar. Jag ska testa på BodyPump ikväll. Ska bli spännande och se vad det är. Skulle ju ha testat poweryoga igår, men den gruppen blev full blixtfort.
Imorgon har jag gympan bokad igen och på tisdag har jag satt upp box- och kick. Revanch för min tumme. Hehe!

Ses och hörs vänner!

Laga bil?

Hej heeej!

Vaknade kvart över tio idag och det var riktigt skönt att komma på att klockan faktiskt bara var kvart över nio. Så då hann man plötsligt med lite mer.
Har ätit frukost och grejat och ska väl snart springa in till Jansa som ska se om han kan täppa igen hålet i min lilla bils avgasrör.
Sen i eftermiddag ska jag på Bodypump så då behöver jag bilen. Hoppas det går.

Är himla sugen på att få lite utrensat i källaren nu och jag hoppas det är en till i detta hushåll som är det. Annars kommer det aldrig bli gjort. Grovsoporna kommer på fredag och står till nästa fredag. Nästan peppad att slänga en massa skrot. Hehe! Som det ser ut nu iallafall.

Men nu är det bara att börja ta tag i saker!
So long!

New Moon

OMG! OMG! OMG!

Anna, Lindsey, Elin, Milla, jag tror jag döööör!


Korv med bröd

Godkväll i stugan!

Sitter här och väntar på att min bröddeg ska jäsa klart så jag kan baka ut lite hålkakor. Dagen har bestått av swapmeet på Peking, inköp av tätningslister på Jula, en tripp till MediaMarkt för att kolla på externa hårddiskar och sen hem.
 Har tagit hela dagen ungefär och jag är så trött så jag vet inte vad. De lediga dagarna bara försvinner.

Hur som helst, vi var på MediaMarkt och checkade läget och när vi kom dit var det nästan helt fullt på parkeringen för nåt jippo och det visade sig att de stod där och bjöd alla på korv med bröd, kaffe och saft. De hade födelsedag eller nåt tror jag. En massa fina priser på många saker men inget som vi ville ha. Kollade efter nån bra extern hårddisk, men inga inköp denna gång. Får se hur det artar sig. Vi båda här hemma behöver nog formatera hårddiskarna. Denna datan är nog inte riktigt som den ska. Sen är ju jag så sjukt okunnig vad gäller datorer så vet ju inte vad jag ska göra heller.

Men nu blir det att kolla till degen ute i köket.
Tjing!

Varm choklad med grädde

Hemma från jobbet efter en lång dag, men nu har jag ett par lediga dagar att se fram emot. Ska bli så skönt!
Tog hem ett gäng minibaguetter från jobbet som vi satt och mumsade på här förut. Med ost på och en varsin kopp varm choklad med vispgrädde. Så gott såhär på kvällskvisten.

Nu blir det att borsta tänderna och tvätta av sig, sen är det sängen som gäller. Sjukt trött och lite ont i ryggen. Förhoppningsvis är det bättre imorgon.

Ha en trevlig helg!

Long time, no see

Hellooo!

Uj vad det var längesen jag skrev. Flera dagar! Har inte orkat helt enkelt och nästan bara jobbat hela tiden.

Men i tisdags var jag ledig. Då var jag in till lilla Maria på en fika och såg hennes mysiga lägenhet. Sen åkte vi ner till badhuset och körde ett Box- och Kickpass. Det är ruggigt kul och sjuuukt jobbigt! Det tråkiga denna gång var att jag skadade ena tumnageln när jag boxades med en tjej, så nageln lossnade från skinnet och gick att lyfta halvvägs ner. Det blödde rejält och jag som har fobi för att göra illa mig under naglarna blev såklart lätt knäsvag. Fortsatte självklart ändå men det blev ju inte rätta stämningen eftersom jag var rädd att göra den ännu mera illa.
Efteråt skjutsade jag hem Maria och åkte och handlade lite, köpte med pizza hem och så kollade Fredrik och jag på film.
Det var första gången som jag åt upp en pizza före Fredrik. Hahaha!

Onsdagen började kalasbra! Jag köpte biljetter till Midnattsvisningen av New Moon (!!!!) natten innan premiären. Så himla glad att jag fick tag på det! Men sen var det jobba jobba som gällde.



Igår jobbade jag också och idag ska jag också jobba. Sen är jag ledig helgen och det ska bli himla skönt. Vi ska väl börja rensa ur källaren och försöka få lite ordning där nere.
Annars får vi se vad som händer.

Ha en kanonfredag ni alla!

Tant-gympa och en farbror

Hej där!

Idag bar det upp ur sängen så tidigt som klockan åtta. Vaknade ungefär tio minuter innan klockan ringde och var helt ok pigg. Tycker det är så mycket skönare än att faktiskt vakna av klockan. Så länge det inte är mer än tio minuter för då hinner man ju somna om och så är man supertrött sen istället.
Gick upp, fixade frukost och slöade en stund. Träningsväskan var jag duktig och packade på kvällen. Så skönt att ha sånt klart tycker jag. Vid nio lämnade jag hemmet och åkte in till stan.

Var på gymmet i god tid eftersom jag avskyr att vara sen så satt och läste en tidning tills det var dags att börja. Ja, det var alltså ett rent gympapass, ni vet, situps, höga knän och kissande hunden. Haha! Det var jag och ca sju tanter och en farbror. Men tyckte ändå det var kul! Ingen prestationsångest att man har mage, fula träningskläder eller blir röd i ansiktet. Det var bara roligt och skönt att röra på sig!
Det är ju annat på gymmet när spännisarna står och beundrar sina egna muskler och kollar hur alla andra ser ut. Hehe! Jag har inga direkt problem med det heller, men det här var ändå roligare. De flesta skulle fortsätta med ett vattengympapass direkt efteråt, men dessvärre hade ju inte jag några badkläder med mig, så det får kanske bli nästa gång istället.

Åkte till farfar efter gymmet och pratade lite och betalade hans räkningar. Sen åkte jag hem. Är lite småsömnig nu känner jag. Kanske blir att vila middag lite i fortsatt tant-anda här. Hehe!

So long!

Inga vilodagar

Hej hopp.
Sen kväller och jag borde ligga i sängen och snarka sött för jag ska upp klockan åtta imorgon och bege mig till gymmet. Nu ska det bli kropp av mig igen. Hihi!

Läste just att min favoritbloggerska Linda Hallberg fått börja blogga för Veckorevyn. Så himla kuL! Stort grattis till henne! Hennes blogg är så galet bra! Här är hennes nya bloggadress för er som vill kika:
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/ 

Har jobbat hela helgen och är äntligen ledig ett par dagar nu. Ska träna och ge järnet men vila upp mig också. Motion har jag inte dött av. Haha!
Så imorgon blir det ett gympa bas-pass, på tisdag blir det Box- och kick och på onsdag blir det BodyPump. På torsdag och fredag ska jag vila och på lördag blir det poweryoga. Nån som har testat det och kan berätta hur det går till? Haha!

Nu ska iallafall sminket av och sen blir det hopp i säng.

Godnatt på er!

Städa, jobba, vara snygg

Halloj!

Förmiddagen har sprungit iväg och jag har just ätit frukost. Vaknade så sent som elva idag. Känns inget bra, men vad gör man. Hatar att ställa klockan när man ska jobba. Det resulterar bara i att jag inte orkar med mig själv på jobbet.

Har iallafall plockat in lite tvätt, vattnat blommor och ska strax ta ett par varv med dammsugaren, diska och sen hoppa in i en dusch, raka benen och tvätta håret. Sen är det dags att sticka till jobbet också. Nånstans däremellan kanske jag hinner äta. Får se. Hehe!

Bara att sätta fart!
Tjing!

Brr!

Brr, det är kallt här hemma! Har fått igång alla element men ingen har ju varit hemma under kvällen och jag är trött så kombinationen där = fryser! Blir nog att krypa ner under täcket nu. Imorgon ska jag försöka laga lite mat så man kan ha matlåda med sig. Jag är sugen på pannkakor. Hehe!

Nattinatti! Sov gott allihopa!

Igång med träningen!

Nu har jag fått världens ryck och känner att jag vill komma igång med träningen. Jag har bokat in mig på ett gympapass på måndag och så ska jag boka till tisdag också, men det kan jag inte göra förrän imorgon. Tidigast tre dagar innan passet.

Nu har jag gått och förslappat mig hela sommaren och inte varit på badhuset sen dagen innan Fredrik skadade knät. Helt onödigt att lata sig så mycket. Så nu är det bara att dra igång igen. Så skönt när ett beslut är fattat!

Nu ska det bli fart på mig igen.

Hembakat

Godmorgon!

Sitter och äter frukost som vanligt. Mina hembakade hålkakor. De blev suveränt goda så de ska jag fortsätta med. Nu hoppas jag bara brödet räcker tills det blir lön så jag slipper baka en gång till och åka och handla ingredienser. Haha!

Börjar jobba klockan tre idag så dan blir kort när man går upp tio. Himla segt det där, men jag orkar verkligen inte pallra mig upp klockan åtta varje morgon när man jobbat till kvart över tolv. Knepigt att hitta en bra balans där så man får ut lite av dagen... Bättre att börja klockan fem då tycker jag.

Nu ska jag kolla ett avsnitt på Andra avenyn. Har ju sett alla avsnitt hittills så lika bra att fortsätta. Haha!

Hejdå!

Snuskigt?

Dagen startade med en snuskig konversation med min nästan-pappa (mammas kille). Den lät såhär.

Jag: Alltså, den sitter fast och hur jag är trycker och slår på den så går den inte in.
Han: Men alltså den ska inte inåt, den ska utåt. Den är redan inne så långt det går...
Jag:
Aha...ska den sticka ut så mycket alltså?
Han: Aa, den sticker ut. Den har väl antagligen kärvat så du får dra lite i den och rucka fram och tillbaka, så den släpper och kommer ut.
Jag:
Ok...Nu fick jag ut den, men trycker jag in den så stannar den bara där...den kommer inte ut igen.
Han: Då får du dra ut den igen. Låt den va ute sen så blir det varmt...
Jag:
Ok..

Ja, det vi alltså pratade om var mina ELEMENT som fastnat så det inte kom nån värme i. Allt handlade om värmevredet och den lilla pinnen som sitter i. Det var den som kärvat. Haha! Men det var väldigt kul när vi kom på hur det lät när vi pratade.

Nu ska jag på promenad med Emmelie.
Tjingtjong!

Visdomsord

Den yttersta tragedin är inte de onda människornas brutalitet,
utan de goda människornas tystnad.
- Martin Luther King


EOTD

Jag känner mig så tuff som har lät mig en ny förkortning. Haha! Nu äntligen har jag fattat dessa förkortningar som eotd, fotd, notd och så vidare. Därför har jag gjort ett eget sånt inlägg och visar upp make upen som Anna gjorde på mig idag. Jag tycker det blev jättesnyggt och färgen på mina ögon gjorde sig verkligen snygg ihop med ögonskuggan. Häftig färgbrytning! Riktigt snyggt jobbat, darling!
Eller vad tycker ni?





Hokuspokus-mötet...

Sådär, nu är jag hemma från Hokuspokusmötet, som en del garanterat tror att det är. Hehe!

Ja, jag hade ju inga förväntningar över kvällen eftersom jag inte hade en aning om vad vi skulle göra. Det visade sig iallafall att en del av de som var där hade varit med på såna här kvällar tidigare och det var åtminstone fyra som hade vissa förmågor. Två var medium på riktigt. En hade just upptäckt sin förmåga. Men några med mig var där första gången.
I början satt vi mest och pratade och sen skulle vi följa en ledd meditation, vilket gick ut på att vi skulle lyssna på en cd och följa instruktionerna och visualisera det som rösten sa åt oss att göra. Det hela gick ut på att först och främst slappna av och så kanske få nån slags kontakt med någon.

Jag visualiserade det som cd'n sa, jag stod framför en mur och följde den tills jag hittade en grind, gick in i en trädgård, följde en stig bland massa blommor och så vidare... Till slut satt jag under ett träd på en kulle och filurade. Efter ett tag gick vi samma väg tillbaka genom trädgården och ut genom grinden. Sen fick vi titta igen.
Jag mötte ingen, men däremot ploppade det upp väldigt konstiga tankar som jag garanterat inte skulle ha tänkt på annars. Några av dem glömdes bort samtidigt som jag öppnade ögonen, vilket gjorde att det kändes väldigt drömlikt.
Nu kommer det roliga. Carina, som var det ena mediumet (det är henne vi är hemma hos) säger att hon fått kontakt med en man som är långsmal i ansiktet och han pratar om älgjakten. Hon känner en smärta i huvudet som är hans. Han är också tjurskallig och envis. En tjej meddelar att hon kan känna igen beskrivningen på en död person hon känt.
Den tjejen som nyss upptäckt sin förmåga pratar om en man med stora öron och stor näsa. Han är tjurskallig och kan vara vresig och väldigt envis (säger-han-att-månen-är-röd-så-är-den-det-envis). Hon känner att hon får ont i halsen och väldigt svårt och snträngt att andas. Hon tror att mannen hon mött har hängt sig.
Den tjej som meddelat sig ha känt igen Carinas beskrivning menar nu att det måste ha handlat om den hon kände. Han hängde sig och jagade älg...
Tro nu vad ni vill om detta, skeptiker.

Random googlebild

Sen fikade vi och pratade om lite dittan och dattan. Och mycket om paranormala förmågor såklart. Carina menade på att hon hade kunnat visa så mycket mer, men tiden hade verkligen sprungit iväg. Vi fick en supergod krusbärspaj också, och mockarutor och äppelpaj. Men krusbärspajen blev favorit. Sjuuukt god och frisk smak!

Men utvärderingen av detta blir iallafall att det var en väldigt intressant kväll. Fick kanske inte veta så mycket som jag önskat, då någon hade förmåga att prata bort en hel del... Sen känner jag att det är lite svårt att förstå att dessa mediala människor verkligen ser nånting annat än vad jag själv gör. De kunde lika gärna ha drömt eller fantiserat ihop nånting. Inte för att jag tror att de ljuger, men jag vill gärna se lite mer förmågor också. Så jag kommer gärna gå på fler av dessa kvällar om de fortsätter, de dagar jag kan!

Nu tar jag kvasten

och ger mig iväg till Anna. Haha! Vad det nu blir ikväll. Hon ska iaf sminka mig lite innan. Skönt, så slipper jag göra det själv. Haha!

Saknar min F. Vill att han ska komma hem.

Var är min matsked??

Jag är ruggigt upprörd! Jag har just lyckats sätta en deg iallafall, men jag är gravt frustrerad och arg! MIN MATSKED ÄR BORTA!! Inte matsked som i matsked utan mitt matskedsmått! Jag har letat överallt men hittar det inte! Det är ju mitt favoritmått så jag måste hitta det!
Har letat i kaffeburken, teburkarna, vaniljsockret, kakaon, bakpulvret, lådorna, men jag hittar det inte! Åååååh, jag blir galen! Hur kan saker bara försvinna?? Det övergår mitt förstånd. Jag kollade tillomed i diskstället om det kilat fast sig, men icke. Jag tänker kolla överallt igen. Vart f*n kan jag ha lagt det??

Fredrik, du som plockade in disk för ett tag sen? La du den på nåt konstigt ställe?

Nej, fortsätta leta är vad som gäller. Annars måste jag köpa en ny!

Min mus...

Min mus dog precis! Attans att jag glömmer sätta i den i laddaren på kvällarna. Borde jag ju göra varje kväll, men glömmer det jämt. Det får bli datafritt en stund så bakar jag bröd nu. Har just varit hos mamma och tagit receptet. Brööööööööööööööd!

Ockulta ting

Ja, det här med ockulta ting är ju nåt som det råder delade meningar om. En del tror, andra inte. Jag tror! Spöken, gengångare, zombies, häxor, vampyrer...Ja...allt är ju relativt och jag tror inte på nåt specifikt, men nånting måste det finnas...det kan inte bara vara vi människor.

Vad tror ni på?

Jag tror nog att de döda kan gå igen, se om sina gamla hem och sina släktingar. De kan säkert visa sig också om de vill, eller ge tecken att de finns där.
Det finns nog både goda och onda andar. De som vill hjälpa och de som vill stjälpa. Men jag tror att de flesta mer är där för att kolla läget, såna som inte fått ro. Eller kanske är de just de som är lite elaka av sig? De som tröttnat och inte har nåt att göra.

Ett typiskt ting för att testa gränser är ju Anden i glaset. Vem har inte spelat... eller åtminstone försökt spela det som ung? Själv har jag aldrig varit med om att det funkat, men jag vet folk som har. Men jag kan ju inte veta att de talar sanning, men mina bästa vänner och min mamma har heller ingen anledning att ljuga för mig... Så jag vet inte. Kanske har jag bara haft otur.

Ikväll ska jag med Anna på nånting. Kan inte riktigt sätta namn på vad det är eftersom ingen av oss vet. Det kallas för en ockult cirkel... Det ska iallafall bli spännande att se sen vad det är. Så jag återkommer med rapport. Nu ska jag göra nåt mer vardagligt som att baka bröd.


London to Brighton

Ja, så som rubriken säger, så hette filmen jag nyss såg. Den var inget vidare bra. Handlade om en prostituerad kvinna coh ett barn som rymde från en hallick. Det hände inte särskilt mycket. Jag höll tillochmed på att somna. Låg ioförsig under en filt och mös och hade en spinnande kisse på bröstet.

Imorgon blir det brödbak förhoppningsvis, sen får vi se vad kvällen bjuder på. Hihi! Det ska bli spännande att se.

Nattinatti!

En ny ballerina!

Döm om min förvåning idag när jag var på Ica och hittade en helt ny godbit i hyllan. Ballerina Pepparkaka. Det lät ju så spännande så jag var tvungen att testa, så sagt och gjort. Den åkte ner i korgen. Pepparkaka med mjuk chokladfyllning står det på förpackningen.

Så, nu är den också testad och jag säger såhär; Det var ingen smaksensation, men en helt ok fikakaka. Den smakar pepparkaka, men fyllningen känns som den vanliga nougatfyllningen.
En helt ok kaka, men inte mer. Jag skulle ge den 3/5 ungefär.

Äntligen!

Nu är jag äntligen klar med den hemska fönstertvätten. Haha! Det har ju bara tagit fem dagar.. Men nu är det långt kvar tills jag behöver tvätta dem nästa gång.

Håller på med mat nu. Helt ovanligt faktiskt att jag gör middag till mig själv, men idag blir det spagetti och köttfärssås. Har haft i lök och rivit morötter och vitlök och basilika, så det ska bli riktigt smarrigt.

Ska kolla om det är nåt bra på tv nu eller annars blir det filmen här sen. Eller ja... det blir det ju ändå. Hihi!

Veterinärer och en säck med kläder!

Nu har jag ringt runt till ett gäng olika veterinärer och kollat priser på kastrering och vaccinering och hur de går tillväga. Faktum är att den närmaste var den som var billigast. Sen har jag inte 100% koll på hur det går till (är ju ingen veterinär själv) så ska höra mig för lite sånt också. Allt för att katterna ska må så bra som möjligt självklart. Så jag ringde även min moster som har en liten hund och hon brukar gå till just den veterinären och hon hade inget att anmärka, utan hade bara gott att säga.
Har ju dessutom lite svårt att tänka mig att Kolmårdens Djurparks veterinär skulle omge sig med idioter...

Så ska tänka igenom lite och så får vi se vad det blir. Annars vet jag flera andra ställen också.

Alex har varit här nu och lämnat av en hel säck med kläder och skor. Ska ju bli superspännande att gå igenom den säcken. Haha!

Men först är det fönstren som gäller. Måste bli klar med dem och det NU!

Tjingeling!

Last chance!

Hej hå!

Sitter och äter frukost, sent som alltid. Men vad gör det?

Idag kommer Alex hit och jag ska hjälpa henne med tradera. Hon flyttar ju till Gran Canaria imorgon, vilken lyx! Även om hon ska jobba och det bara är två månader, så förstå att bara få lämna kalla blåsiga Sverige för ett varmt Gran Canaria. Det vore riktigt skönt må jag säga. Men jag är nog lite för tung för handbagage...

Men sen är det iallafall sista rushen på att tvätta mina fönster! SKA bli klar idag. Så enkelt är det. Ska se om jag hinner baka lite hålkakor också. Ska tigga receptet av mamma. Hennes är bäst.

Men nu ska jag ägna mig åt frukosten så jag hinner äta upp innan Alex kommer. Otrevligt av mig annars. Haha!

På återseende!

Natt natt!

Hemma från en lång dag på jobbet. Nu är jag ledig igen och det är så fruktansvärt skönt. Har haft vissa "off-feelings" för  jobbet som säkert har märkts. Det håller på att gå över. Hade utveckligssamtal med chefen idag. Så nu ska jag hoppa i säng och imorgon hoppas jag att det inte regnar så jag kan tvätta klart fönstren. Nu håller det på att bli så kallt ute så snart blir det försent enligt mig. Haha!

Svar till Hanna:
Haha, ja det är fler som har nämnt det. Men det får bli en annan gång. Haha!
Hoppas allt är bra med dig.
Förstår inte varför jag inte kan kommentera i din blogg. Ska fortsätta att testa.
Ha det kanonbra!
Kram!

Nu blir det sängen!
Godnatt och tjingeling!

Morgoninlägg

Godmorgon.

Har just suttit och ätit frukost. Återigen vid datan. Hehe. Ska strax åka in till farfar och hälsa på honom, sen hem igen och så till jobbet. Sjukt spännande dag eller vad tycker ni? Kommer förmodligen inte hinna tvätta några fönster idag så det får bli imorgon.
Då har jag tänkt att jag ska ta mig in och träna också. Det var längesen nu så det är dags att ta tag i den biten igen.

Har återigen lagt upp Annas makeupschema så är nån intresserad att leka smink- eller hårdocka så hör av er. Hon behöver modeller att arbeta på. Tider och ämne står i inlägget så det är bara att skriva vilket ni vill vara med på. :)

Nu ska jag pysa iväg!
Tjing!

Them...

Kollade på en film inatt som heter Them. Tyckte de var rätt bra och ganska läskig. Inga ljudeffekter utom precis i själva händelsen vilket gjorde att man satt på helspänn hela tiden. Den kändes lite gammaldags med svartvit tv och grejer, men vet inte riktigt när det ska utspela sig.
Dock lite rörig för de befinner sig på ställen och man fattar inte riktigt vart och i vad de befinner sig.

Det som är mest läskigt med den är att den bygger på en verklig händelse.

Betyg: 3/5

Lucas och Clementine är ett ungt, attraktivt par som bor långt ute i skogen i ett stort hus. En totalt öde plats där de får vara ifred från omvärlden, tills en natt när man plötsligt hör ovanliga ljud! Någonting väntar där ute, och kommer allt närmare. En blixt av ljus, lås som går igen, en påtaglig fara! Parets tillflyktsort har förvandlats till en dödsfälla, och en mardröm tar sin början. Vilka har kommit, och vilka är de?!


Vill du bli sminkad?

Anna pluggar just nu till Master make up artist och hårstylistMake up Institute i Stockholm. Hon behöver då och då modeller till de olika lektionerna och DU får gärna vara en av dem!

Detta är enkelt. Skriv ett mail till tjejen på adress:
[email protected]
och anmäl ditt intresse och för vilken lektion. Det är både hårmodell och make up modell som sökes.
Har ni frågor så går det också bra att maila och fråga eller lämna en kommentar här med frågor så vidarebefodrar jag dem till henne.


Annas schema ser ut såhär:

v.42
Mån 12/10 kl 10 Teater make up, tjej.
Tis 13/10 kl 10.30 Hårmodell uppsättning halv långt hår/ långt.
Ons 14/10 kl 11. Föråldring tjej/kille.
Torsdag 15/10 kl 10.30 specialeffekter 1 tjej/kille

v.43.
Mån19/10 kl 10.30 specialeffekter 2. tjej/kille
Tisdag 20/10 kl 10 och 12. styling kort hår tjej och kille.
Ons 21/10 kl 10.30 specialeffekter 3. tjej/kille
Tor 22/10 kl 10 30. Flint tjej/kille

v.44
Mån 26/10 halloween make up 10.30 tjej/kille
Torsdag 29/10 10.30 40-50 tals make up. tjej

v.45
Måndag 2/11 10.30 60-70 tals make up tjej

v.46
Måndag 9/11 10.30 80-90 tals make up tjej
Onsdag 11/11 kl 11 barnmålning tjej/kille
Torsdag 12/11 kl 10.30 Cleopatra /20 tals make up tjej

v.47
Måndag 16/11 kl 10.00 Kabuki/geisha tjej
Onsdag 18/11 kl 10 Kroppsmålning tjej/ kille
torsdag 19/11 kl 10 dekorativ airbrush kroppsmålning

v.48
Onsdag 25/11 kl 9. kroppsmålning helkropp tjej/kille
Torsdag 26/11 kl 9. PROV specialeffekter.

v.50.
Måndag 7/12 kl 10. Karaktärs make up tjej/kille

Tradera

Sådär ja. Nu har jag lagt ut lite annonser på tradera. Böcker, film och smink! Tro det eller ej, men SEX ögonskuggor från Make Up Store har jag lagt ut. Men bara för att jag har dubletter. Hihi!

Ta en titt och köp nåt kul vettja.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=299105&listtype=0

Jisses och jösses!

Vad har hänt med min statistik? Den har skjutit i höjden vill jag lova. Vad hände? Haha, men det är ju kul!
Välkomna ni nya läsare! Kul att se er här.

Idag har jag tvättat lite mera fönster. Blev inte klar, men kanske hinner det imorgon. Får se. Ska in till farfar en sväng imorgon. Ska försöka att gå upp skapligt så jag hinner hem och fortsätta med fönstren. Annars får jag ta sista rycket på tisdag när jag är helt ledig.
Idag har Milla varit här och vi har fikat och ätit lite och pratat en massa massa! Vi tog även en promenad. Den blev lite drygt två timmar lång. Gick till Krokeks Ödekyrka och sen stora svängen hem till Stavsjö igen. Så vi gick ca 1,1 mil idag. Skönt väder var det och nästan så det bet lite i kinderna. Jag borde nog haft halsduk för nu har jag lite ont i halsen, men jag hoppas ett par koppar te hjälper av det. Kanske bara blev kall i halsen eftersom vi gick och babblade hela tiden. Haha. Alltis kul att träffa Milla! Vi tar alltid vid där vi slutade sist och vi har alltid en massa skoj att prata om. Hon och jag träffas allt för lite enligt mig. Får försöka ändra på det.

Nu ska jag försöka lägga ut lite annonser på tradera så jag blir av med mina saker nån gång. Haha.

Sen blir det bara lugna puckar ikväll, på soffan.

Tjingens!

Just nu

Godmorgon!
Just nu sitter jag och äter frulle och dricker te. Alltid framför datan. Haha! Så himla boring man är. Men nu handlar det faktiskt lite om effektivitet. Skriva, läsa och äta samtidigt för jag ska strax ta itu med fönstrena igen och nu hoppas jag det kan bli klart. Vore väldigt skönt. Men vid tolv dyker Milla upp så kommer säkert få ta två imorgon eller nåt. Aja, vi får se. Hihi! Det är på bäg att bli gjort nu iallafall.

Ikväll är sista dagen jag är ledig också. Imorrn ska jag jobba igen, men nu känns det verkligen som jag laddat batterierna lite. Det behövdes vill jag lova!

Men nu ska strumporna och en tröja på, för nu ska jag ut och stjäla Jansas stege och tvätta mina überlortiga fönster.

See ya!

Full moon

Ja nu är det godnatt. Här är min godnattvisa för denna gång. Haha!


Sonata Arctica - Full Moon

Grabbkväll med Anna!

Idag har varit en supermysig dag! Bortsett fån nästan-hjärtattacken som jag vaknade av så har jag både tvättat kläder och lite fönster här hemma. Skönt att äntligen få sånt gjort! Egentligen är det ju inte så jobbigt som man tänker.

Vid tolvtiden kom Anna för att hon skulle dela tvättstugan med mig och hon gick för ungefär en timme sen. Vi har haft en heldag ihop och det har varit astrevligt.
Massa snack och fika och fönsterputsning, klädtvättning och hårfix och så kollade vi på Disneys Alice i Underlandet. Nu kommer jag ihåg varför det inte var min favorit, Shit! Den var helt hysterisk! Snacka om att de måste varit trippade när de gjort den filmen!

Anna kom på den eminenta idéen att vi skulle göra hemlagad pizza. Har man inte råd att köpa så gör man själv liksom. Hehe!
Google hjälper oss alla med allt och denna gång blev det pizzadeg. Sen rotade vi i kylen och frysen och kollade efter pizzafyllning. Ett paket skinka från frysen, bacon och så tacoresterna från igår. Det blev ett bra himla hopkok, men det vart riktigt riktigt gott måste jag säga.

 

 

Så ja... kvällen har bestått av fotboll, pizza och alkohol. Låter som en riktig grabbkväll! Haha! Nåt som vi själva skrattade åt. Men för att bryta av grabbkänslan så drack vi vin istället för bärs. Vi hade tofflor på oss och tända ljus. Jag hade dessutom värsta finfrisyren i håret (svinrygg) så lite tjejigt var det nog trots allt. Haha!

Det har iallafall varit en supermysig dag och kväll, så tack för idag söta lilla Anna!

Fönstertittare!

Tjenis!

Idag är det tvättdag och fönstertvättdag. Dessutom ska Anna komma hit och sminka mig och fixa håret. Får se vad som hinns med helt enkelt.
Har just ätit frukost. Vaknade kvart över nio av att jag nästan fick hjärtattack för en hylla i duschen rasade ner. Kabraaakskrammelskrammeldunk och så var både jag och katterna uppe i ett nafs! Men jag gick in i sängen igen för att värma mig och måste ha somnat för sen vaknade jag typ halv elva. Då gick jag ner i tvättstugan.

Nu är det fönstertvätt som gäller så när jag står och tittar in så kommer katterna garanterat stå att titta ut på mig. Det gjorde de igår som två fån. Haha! Så söta de är de små skrällena. <3

Ses!

Frestelser!

Anna och jag åkte tidigare idag in till Maxi och handla de lite grejer till tacos. Väl där hälsade hon på sina kamrater inne i MIST-butiken. Jag gick ju med in...och frestades till tusen kan jag lova! De har ju så mycket ögonskuggor och glitter och eyedusts så det är precis som när man går in på Make Up Store: Ha-begäret stiger till 200%

MEN, jag var så ståndaktig och duktig för jag köpte inget. Det ni! Hahaha! Men jag testade desto mer så jag hade tusen färger på hela händerna och det var läppstift och glitter och skuggor och glans och jag vet inte vad. Mycket är ju likt Make Up Store, vilket gör att det är mycket som jag kan se bort ifrån på en gång, men MIST har definitivt sina ljuspunkter vill jag lova. Hehe! Så hade de så sjuka färger på läppstift, som blått, turkost, svart osv och när man la glitter på dem så blev det så coola effekter så det blev jag supersugen på att testa med! Inte att ha på läpparna dock, men på ögonen! Men det får bli i november. Hehe!

Hur som helst så handlade vi mat och sen en flaska vin...eller tetra ska man kanske säga. Sen blev det hemfärd och fixa tacos. Så kom Pelle och det blev lagom klart till Idol började. Har inte sett nånting på Idol sen det var auditions så det var lite kul.
Vi käkade tills vi storknade alla tre typ och sen blev vi alla så trötta. Haha! Så antiklimax avslut på en soft kväll, men vad gör man. Anna och Pelle rörde sig bort vid elva typ. Eller nåt sånt. Men det var iallafall trevligt om än inte så fartfyllt. Haha!

Imorgon ska jag fortsätta med det oroliga att tvätta fönster och även ha tvättstugan.
Men nu blir det strax sängen.

Ha en bra kväll!

Väntar!

Sådär, nu har jag fått lite gjort iallafall. Bakat bröd, så det finns mjukbröd hemma igen. Härligt. Inte alls lika gott med köpebröd längre. Så är jag mitt i fönstertvättande men det får jag fortsätta med imorgon. Hann med ett helt i vardagsrummet, utsidan på verandadörren och sovrumsfönstret mot verandan.
Försökte få isär verandadörren för att tvätta på insidan, men lyckades inte. Vettetusan hur det ska gå. Aja, fortsättning följer imorgon.

Nu kommer Anna och så ska vi åka och handla.
Tjing!

Bulle i ugnen!

Halloj! vid tio idag. Satt och såg en film igår som hette Attraction. Den handlade om en kille som var besatt av sin exflickvänn och stalkade henne. Trodde den skulle vara riktigt bra, en riktig förföljelsefilm så, men icke. Det hände i princip ingenting så den var riktigt tråkig. Men att jag nästan satt och somnade berodde nog lite på att jag var väldans trött också.

Men morgonen har lett med sig att jag gjorde färskpressad juice och drack en linfröshot, sen var jag mätt. Har inte ätit nån frukost än, men tänkte jag skulle vänta på det nybakade brödet jag håller på med.
Gjorde en deg som nu står på jäsning och ska in i ugnen om ett tag.

Ikväll kommer Anna hit. Vi ska käka lite gott och dricka vin och se på Idol. Även Pelle dyker upp hoppas jag! Så en skön kväll att bara softa lite på. Därför ska jag ta tag i mig själv och börja tvätta fönster nu! Måste ju börja nånstans så det blir gjort nångång. Haha! De ser verkligen för hemska ut alltså.

Men tjing tjing på er och ha en god helg!

Kompisdag!

Idag har varit en superskön dag! Inte nog med att jag har varit ledig, jag har träffat massa härliga vänner!
Fredrik åkte iväg till Stockholm idag, vilket ioförsig var väldigt synd för mig *sakna* men det var nog lika bra för hans skull, för ack, vad tjejsnack han fått höra annars!

Elin och Lindsey kom hit idag med och vi hade en störtkul stund med kaffe, te, minnen, jordgubbspaj och gamla foton. Riktigt riktigt trevligt att träffa dessa kära vänner igen!
Tyvärr hade mitt kamerabatteri dött så jag hoppas Elin lägger ut lite bilder i sin blogg, som jag sen kan sno. Hehe!

När de sen åkt hem, så fanns det massa jordgubbspaj kvar, så jag drog ett sms till Anna och sa åt henne att komma hit och käka, men hon hade Emmelie hos sig så jag tog paj och vaniljsås och åkte dit istället. Haha! Jättelängesen jag träffade Emmelie och Lexus så det var superkul! Ja, att träffa Anna också förstås. Hihi!

Anna fixade manikyr på Emmelie och sen även på mig. Blev jättefint så nu har jag mera tips och idéer på hur jag ska fixa naglarna. Så roligt! Sen kollade vi på Mammas pojkar och Lyxfällan. Alltså...förstnämnda program...sh*t! jag står inte ut! Men det är definitivt ett sånt man skulle kunna kolla på för att få störa sig en massa. Haha!

Ett gäng bilder från Elins blogg, från första gången vi sågs efter sexton år. Lånade lite.

 
 




Ensam hemma

Helloo i stugan!

Idag är den första lediga dagen av fyra. Det känns grymt skönt. Efter denna tjuriga och negativa vecka som varit så känner jag verkligen att det är skönt att vara borta från jobbet. Usch! Gillar inte dessa negativa känslor på jobbet, men det uppstår lätt när alla inte blir lyssnade på. Men nog om det!

Sitter och väntar på att höra nåt av Lindsey och Elin. De pratade om att komma hit idag, vilket jag hoppas, för det var grymt kul sist! Jag tror det kommer bli minst lika kul idag om de hittar hit. Hihi! Tänkte jag i så fall skulle baka en jordgubbspaj till deras ära. De är ju lika godis- och bakelseälskande som jag är verkar det som. Me like! Hihihi!


 

Denna bild är lånad från Google/Eleven.se. Bakelserna på bilden är tvålar men de ser verkligen mumsiga ut! ÅÅh, jag måste testa att göra cupcakes nån gång!

Fredrik åkte till Stockholm idag så jag blir ensam i helgen. Kanske, om jag har råd så ska jag åka upp nån dag. Dessvärre så tror jag inte jag har råd, eftersom halva tanken ryker på en tur-retur till Stockholm. Haha. Hoppas han kommer hem snart istället.

Jag ska iallafall tvätta en massa tvätt på lördag och baka bröd och försöka ge mig på att tvätta dessa hemskt lortiga fönster som inte blivit tvättade på typ hundra år. Är det en sak jag är dålig på så är det just att tvätta fönster vill jag lova. Har fått lite knep av nära och kära så kanske kommer det gå. Hehe! Den som lever får se. Resultatet kan hur som helst bara bli bättre, för så illa är det.


Film

Har just kollat klart på To Fast To Furious. Ska in och lägga mig nu. Bra film för övrigt! Man somnade inte i den farten. Haha! Säkert bara jag som fattade det skämtet. Men nu blir det sängen.

Till Lindsey och Elin vill jag bara säga:
Ni är såååååå välkomna! :D

Nattinatt för denna gång!

Vill du bli modell?

Min lilla Anna pluggar just nu till Master make up artist och hårstylistMake up Institute i Stockholm. Hon behöver då och då modeller till de olika lektionerna och DU får gärna vara en av dem!

Detta är enkelt. Skriv ett mail till tjejen på adress:
[email protected]
och anmäl ditt intresse och för vilken lektion. Det är både hårmodell och make up modell som sökes.
Har ni frågor så går det också bra att maila och fråga eller lämna en kommentar här med frågor så vidarebefodrar jag dem till henne.


Annas schema ser ut såhär:

v.42
Mån 12/10 kl 10 Teater make up, tjej.
Tis 13/10 kl 10.30 Hårmodell uppsättning halv långt hår/ långt.
Ons 14/10 kl 11. Föråldring tjej/kille.
Torsdag 15/10 kl 10.30 specialeffekter 1 tjej/kille

v.43.
Mån19/10 kl 10.30 specialeffekter 2. tjej/kille
Tisdag 20/10 kl 10 och 12. styling kort hår tjej och kille.
Ons 21/10 kl 10.30 specialeffekter 3. tjej/kille
Tor 22/10 kl 10 30. Flint tjej/kille

v.44
Mån 26/10 halloween make up 10.30 tjej/kille
Torsdag 29/10 10.30 40-50 tals make up. tjej

v.45
Måndag 2/11 10.30 60-70 tals make up tjej

v.46
Måndag 9/11 10.30 80-90 tals make up tjej
Onsdag 11/11 kl 11 barnmålning tjej/kille
Torsdag 12/11 kl 10.30 Cleopatra /20 tals make up tjej

v.47
Måndag 16/11 kl 10.00 Kabuki/geisha tjej
Onsdag 18/11 kl 10 Kroppsmålning tjej/ kille
torsdag 19/11 kl 10 dekorativ airbrush kroppsmålning

v.48
Onsdag 25/11 kl 9. kroppsmålning helkropp tjej/kille
Torsdag 26/11 kl 9. PROV specialeffekter.

v.50.
Måndag 7/12 kl 10. Karaktärs make up tjej/kille

WASP

Good day!

Fredrik och jag har bokat biljetter för att se WASP i november. Ska bli kuuuul! Har sett dem ett gäng gånger redan men ett bra band är alltid kul att se. Så 5e november blir det konsert.
Vi skulle ju ha gått på Hardcore Superstar, Heat och Dia Psalma nu på lördag men vi hoppar det, för Heat ska spela i här i närheten i slutet av månaden så då kan vi se dem då. De andra... ja det får bli en annan gång.

Jag är fortfarande lite sur efter gårdagkvällen incidenter och inte blev det bättre förut när jag var uppe och handlade mjölk. Bad om ursäkt för att jag ringt och väckt familjen och ändå får man bara skit känns det som... Hade lika gärna kunnat lämna de j*vla kassorna som det var så hade de ju kunnat få sköta skiten själva.
Jag är SÅ GLAD att jag inte jobbar mera denna veckan! Att bara få skit när man ställt upp och hjälpt till när det krisat och för att man råkar glömma EN grej när tusen andra saker strulat, ja... då kan de ju ropa efter hjälp hos nån annan nästa gång!
Det är tråkigt att både få och själv sprida så negativ energi när det handlar om jobbet, men lite tacksamhet gentemot sina medarbetare skulle inte skada. Det skulle nog snarare tvärtom, få folk att känna sig lite uppskattade. Att få uppskattning på jobbet är väl inte fel eller?

Nog om detta tråkiga ämne, jag tänker inte sätta min fot där när jag är ledig.

Om en stund kommer lilla Anna och sminkar mig innan jag ska iväg. Behöver jag inte sminka mig själv. Det är skönt ibland. Hihi!
Och imorgon ska jag träffa Elin och Lindsey igen. Ska bli så kul!
Nu ska jag fixa till min kalufs litegranna!

See ya!

Kvällens gnäll

Hej och godkväll.
Eller iallafall kväll... Är på lite halvdåligt humör för sista kvarten på jobbet så krånglade allt som kunde krångla.
Vi kunde inte logga ur kassorna för att en person glömt logga av på datan, när jag ringt och väckt min chef och hans fru och säkert hans två barn och ordnat det så har den ena kassan låst sig så det inte gick att göra ett dugg. In och leta efter nyckel för att kunna låsa upp den. Testade ett gäng olika och det sista hoppet som fanns framme var rätt tack och lov. Ibland bara hatar jag datastyrda saker!

När man äntligen slagit ner röven här hemma och väntar på vattenkokaren för att få en kopp te så kom jag på att jag glömt köpa mjölk. Inte en ynkaste lilla skvätt finns det...*supersuck* Ännu tjurigare.

Nu sitter jag och dricker te utan mjölk. Det är definitivt inte lika gott, men ok, det får funka. Snart ska jag lägga mig och det första jag ska göra imorgon är att åka och köpa mjölk.

Hoppas alla andra haft en bättre sista stund på kvällen än jag. Men måste ändå säga att hela dagen och kvällen (innan sista kvarten) har varit väldigt bra. Så det är inte bara gnäll här. Hihi!

Snart säng.

Kramikram!

Presentkort till alla

Jag har nämnt det tidigare, att jag är medlem på Gratis bio. Det funkar som de flesta gratissidor där man samlar poäng, bara med den fördelen att här på gratisbio finns det så galet mycket mer att välja på!

Gratis bio har vad jag tror, det absolut största utbudet med erbjudanden och handlar du på internet så är det den perfekta sidan att handla igenom och samtidigt få poäng för det finns massa butiker att välja bland.

Så passa på att få lite lättförtjänta gratis presentkort, biobiletter eller tidningsprenumerationer. Jag skulle inte vara medlem där om det verkligen inte vore enkelt och gratis. :) Klicka på bilden, så är det enkelt att skapa ett konto.


Gamla vänner!

Hej hopp!

Blev så förvånad när jag klev in på bloggen idag och läste kommentarerna. En riktigt gammal vän som jag bodde granne med som liten hade skrivit en hälsning! SÅ himla roligt!
Dessvärre lyckades jag inte med konststycket att svara i hennes blogg, så Hanna, du får svaret här:

Nämen, Hanna Jonander? Det var Verkligen inte igår! Vad roligt! Hur är det med dig?
För min del är det bara bra, jobbar och står i, lever rövare och tar det lugnt om vartannat. :)
Vad kul att du hörde av dig. :)
Kram/Sara

Tycker det är så himla häftigt när man hör av folk som man inte hört nåt av eller sett på hur många år som helst! Det är så himla roligt att veta vad de gör numera och hur de ser ut och lever livet. Me like!

För övrigt ser dagen ut som följer:
- Jobba.

Ja det var väl allt så nu ska jag ta på mig strumpor.

Förresten gjorde jag köttfärslimpa igår och det blev asgott! Sjukt nöjd med mig själv.

Ha en underbar dag!

Nya nagellacket

Ja men vad svårt det ska vara att fota nagellack. Detta lack har jag på mig nu.

 

Men färgen är inte så röd som den ser ut. Det är lacket längst till höger på bilden och på bilden nedan stämmer färgen bättre. Himla fint är det iallafall.


Nya roliga saker!

My middle name is shopping, you all know that, right? Hehe, ja här är lite nyförvärv innan det blev oktober. Allt är inte inköpt samtidigt bevare mig väl. Det hade jag aldrig orkat bära. Hihi!

Fina guldiga mosaiklyktor från Indiska och mitt vackra ägg från Make Up Store.


Fem söta nagellack som jag köpte på Ica Maxi i Tumba. De kommer alla från Depend.


 
Hårblomma från H&M.

 2 diadem. Det vänstra från Glitter och det högra från New Yorker.

 En ögonpenna (Silversoil) och en läppenna (Sand storm) från Make Up Store.

 Fyra nya ögonskuggor från Make Up Store. Namnen är (överst vänster:) Tribecca, (överst höger:) Monty, (Nederst vänster:) Cupol, (nederst höger:) Sibiria.
De är ursnygga!

 Mera Make Up Store: Fick ett test på en ny peeling, den som är i påsen. Ska testas inom en snar framtid. Ögonpennan Invitation, Wonder rouge (tror det heter så) i färgen Luxor.

 Ett par leopardmönstrade strumpbyxor från Glitter, där även den stora vita blomman är ifrån. Det är för övrigt en hårsnodd.

 En vit hårklämma med lite bling på. Också från Glitter.

Ja, det var det... som jag shoppat på stan. Gjorde ju ett megafynd på tradera kan kam lugnt säga. Jag köpte sexton glitter och eyedusts (alla från Make Up Store) för 430 kr! Alla var i gott skick och mycket kvar. Dessutom hade den snälla tjejen stoppat i en Microshadow också för att hon tyckte att jag budat generöst! Hur snällt som helst! Jag som redan tyckte detta var värsta fyndet. Hihi! Blev så glad!


 
Egentligen är det sjukt. Jag vet att jag handlar som en galning och ibland får jag ångest. Men egentligen borde jag inte ha det, för det är mina ihoptjänade pengar som jag gör vad jag vill med. Jag har inget speciellt att spara till eller lägga undan pengar för. Folk kan ju ha åsikter om ens vanor och så, men de ska ju skita i vad andra gör tycker jag. Men ok, det finns faktiskt EN sak till som jag skulle kunna spara pengar till och det är den utbildningen jag vill gå. Så det ska nog bli målet. Annars har jag ju det mesta jag behöver...utom alla färger på Make Up Store. Haha!
Nej men skämt åsido, jag skulle lätt kunna spara undan så mycket pengar och säkert göra nåt vettigare för dem sen. Får väl se hur det går denna månad med mitt köpstopp. Klarar man en period så klarar man ju garanterat mer. Precis som med detoxen och det gick ju bra. Hihi!
Jag är hoppfull. Klarar jag det inte med köpstoppet, ja då har jag massa nya grejer att leka med. Hehe!

Shit, det är nog bäst att sluta skriva snart innan folk börjar tro att jag är galen på riktigt...

Tjing!

TÄVLING!

Tävling hos urgulliga Linda Micromiss! Denna gång lottar hon ut 10 underbara lippgloss från min favoritaffär Make Up Store. Så självklart är jag med och tävlar! När man inte får köpa nåt så kanske man iallafall har turen att vinna nåt. Hihi!

Såhär ser tävlingen ut:

Nu är det tävlingsdags!

Denna gången tävlas det ut 10 st Twin gloss i färgen Raspberry från Make up store!
Dessa glossen är speciella då man trycker på toppen av tuben så får man 50%glans och 50% färg, men trycker du på mitten av tuben får du mer färg!


Reglerna är enkla!
1.Svara på frågan i kommentarsfältet
2. Ni som har blogg kopierar inlägget och länkar tävlingen!


Frågan lyder:

Vilken produkt på hudvårdshyllan liknar cover all mix men istället för att trolla bort mörka ringar och skavanker vårdar och återfuktar den dina läppar ?



Tävlingen avslutas söndagen den 11 oktober klockan 12.00
Lycka till! =)

Utvilad deluxe

Ja idag har jag verkligen sovit länge! Vaknade kvart i tolv och kände mig faktiskt utvilad. Men det behövdes nog lite rejäl sömn utan att bli störd också. Mobilen dog igår så laddade den avstängd, så har varit helt onåbar. Skönt! Lite omväxling till att bli väckt av dumma telefonförsäljare eller reklamsms. Att vänner och bekanta smsar och ringer gör dock inget. Det är bara kul!

Har just ätit frukost och mitt frullete blev lite special idag. Verkligen gott faktiskt! Gjorde vaniljte, men så är ju min vanliga honung slut så hade i honung med jordgubbssmak och det smakar som jordgubbspaj med vaniljsås. Blev hur gott som helst. *tipsar*

Ja, som jag skrivit (tror jag?) så har jag ju satt ett köpstopp på mig själv i oktober månad, bara för att jag shoppar så mycket. Inga materiella saker till mig själv ska inhandlas. MEN, i slutet av september fick jag veta att Snövit och de sju dvärgarna skulle släppas på dvd i oktober och det blev faktiskt ett undantag! Det är också det enda undantaget och det var bestämt redan innan detta köpstopp. Jag tänker inte riskera att missa denna på dvd så vågade inte chansa helt enkelt, eftersom jag samlar på Disneys långfilmer på dvd.
Men ärlig som jag är så berättar jag ju det. Det var alltså ett undantag på den filmen redan från början. Hihi!


Bilden är lånad från discshop.se

Så den ska jag mystitta på framöver. Älskar Disney och ska samla på mig Lejonkungen och Alladin och alla dessa filmer vartefter.

Nu ska jag fota lite nyinköpta saker och lägga upp här senare. Höhö!
På återseende!

Kliiiiiar!

Hemkommen från jobbet nu och det är såååååååååååååååååååååååååååå skönt! Nu är jag ledig imorgon, sen jobbar jag tisdag och onsdag. Nåt annat kommer jag inte för allt i världen gå med på! So simple as it sounds... Fredrik var snäll och fixade en kopp te till mig tills jag kom hem så det har jag suttit och druckit nu. Gott!

Tatueringen har börjat klia som tusan! Det är så man har lust att bli galen, men just tatueringar är nog de enda sårskorpor som jag kan låta bli att pilla på. Hehe! Det är ju verkligen att sabba för sig själv. Men det är galet jobbigt när det håller på. Ett par bitar av skorpan trillade bort förut och jag hoppas de fortsätter med det så den blir klar snart. Brukar ju inte ta så mycket längre än en vecka.

Jag köpte ju en massa kul förra veckan som jag har glömt att visa. Make Up Store-saker, ett linne från Vero Moda, ett diadem från New Yorker och massa söta hårprylar på Glitter. Ska se om jag hinner fota och greja imorgon. Måste ju visa. Hehe!

Eventuellt ska Anna-pluttan komma bort och öva på mitt hår också. En svinrygg. Det blir nog enda gången i mitt liv som jag har en så fin frisyr. Haha!
Har lust att sitta och leka med mina skuggor och pennor och annat smink imorgon och kanske göra swatches och sånt, men får se hur det blir. Det är ju dags att börja ta tag i det här med träning igen... Har inte varit på gymmet på hela sommaren. Som tur är så är man ute och går ibland. Får se om jag orkar imorgon. Kan ju inte lyfta tungt och kan inte simma... Aja, det återstår att se hur det blir. Snart är det dags för ryggläge.

Nattinatt-tjing!

Tre pinglor!

Hej hopp! Har inte orkat skriva på hela helgen, då det har vart jobb non-stop känns det som. Fick ju "glatt" åka och jobba i fredags då jag egentligen skulle varit ledig. Tacken för det är att man kanske blir tvingad att jobba på torsdag också när man bad att få vara ledig på onsdag... men det är en annan historia.

Innan jobbet i fredags så hade jag ett par så underbart roliga timmar! Mina två barndomsvänner Lindsey och Elin kom på besök. Jag har inte sett de här två tjejerna på sexton år. Fattar ni? Sexton år!! Det är helt sjuuuukt längesen!
De kom hem hit och det var så himla roligt att träffa dem igen och vi hade supertrevligt och skrattade som bara den! De är helt klart fortfarande mina vänner, fast vi inte setts på så länge!
Allt föll sig så himla naturligt  och de var så lätta att umgås med och det var så kul att prata med dem, se dem och höra om deras liv!
Jag gick ju här hemma och var nervös och plockade och pillade på det mesta för jag visste inte vad jag skulle göra innan de kom. Haha! Så fånigt tänker man nu efteråt, för det var bara roligt!
Det var så synd att jag blev tvungen att jobba, men vi fick verkligen en ursäkt att ses igen. Hihi! Jag är så glad att vi trots allt hann med ett par timmar!


 

 

 

 


 

Murphys lag

Ja det är lagen om alltings jävlighet. Men nu är mina vänner på väg! Hoppas de hittar. Ska bli himla kul att träffa dem! Så himla synd att man blev tvungen att jobba sen bara. Men det är som det är. Nu ska jag spana lite, de borde vara här när som helst, om min vägbeskrivning funkade.

Tjingeling!

Ge mig ett bättre slut på dagen tack!

Gaaah, jag är så ledsen och irriterad och känner mig helt modlös!
En kollega på jobbet ringer och säger att han är sjuk. Han ska öppna imorgon. Detta är vid halv tio på kvällen. Chefen kommer upp och börjar ringa runt för att lösa problemet. Vi måste ju nämligen ha nån som öppnar... Det blir så att en tjej som skulle stänga imorgon, öppnar istället. Så då är det ett stängningspass som saknas. Vi ringer all extrapersonal, men det infaller sig så f**king j*vla typiskt att just imorgon så kan INGEN! Så gissa vem den ända lediga var....*tadaa* Jo, JAG! Så jag blir tvingad att jobba imorgon också. Jag är så fruktansvärt besviken eftersom jag bara längtat efter att få en ledig dag och att jag ska träffa två barndomsvänner just imorgon, som jag inte har sett på 16 år!
Är det nån som kan förklara rättvisan i att just detta ska sammanfalla??

Så jag är på så sjukt dåligt humör så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ioförsig så börjar jag inte förrän klockan tre på eftermiddagen, men jag ville verkligen inte ha tidspress på detta. Nu är det inte 100 % säkert att jag måste jobba. Chefen skulle kolla om det fanns nån att låna från en annan station, men nog kan man säga att det nog är 98 % risk för det.

Så Elin och Lindsey: Om ni skulle hinna läsa detta så vill jag bara säga att jag är hemskt ledsen! SJÄLVKLART vill jag att ni kommer ändå och ni får gärna komma tidigare också om ni skulle kunna. Men skulle det kännas bättre för er att komma nån annan dag istället så är det ok också.
Annars gör vi bara som vi bestämt så får det helt enkelt bli en fika på fram till klockan kvart i tre max. Jag vet ju inte hur länge ni tänkt stanna innan men ändå. Hehe! Skulle det bli så att ni kommer tidigare så slå en signal eller skicka ett sms så vet jag det. Jag kommer gå upp iallafall. Hihi!

Kram och godnatt!

Sex självklarheter!

Ja, alla som känner mig vet säkert att jag har lite konstiga idéer för mig ibland, men dessa sex saker jag skriver nedan, det är självklarheter för mig, bara så ni vet. Hehe!

1. Bruna ägg är godare än vita.
2. Choklad tillhör kostcirkeln.
3. Blöta diskbänkar är äckligt, äckligare, äckligast. En blöt diskbänk finns inte för mig. Den ska torkas!
4. Ok, lite äckelvarning kanske, men: Sårskorpor ska pillas bort, annars skulle de inte vara så frestande att pilla på!
5. Katthår på kläder, soffor, i hörnen är en del av livet när man har katt. Sluta klaga, börja städa om du inte gillar det.
6. Skor kan man inte ha för många av!

Ja, ni kan säga vad ni vill. Här kommer jag inte ändra mig. Hehe!

Tjingeling!


Bilbesiktning: Check!

Ja då är jag hemma från bilbesiktningen. Det gick bra! Det enda som behövde åtgärdas var en liten läcka i avgassystemet, men det fick vi på bra att veta redan förra året, och det var ju samma nu, för det var inget vi behövde åka tillbaka för att kontrollera. Skönt det! Så det kommer Jansa hjälpa mig att fixa, det har han redan sagt. Hehe!

Nu ska jag packa in varor. Vi handlade på CityGross idag och det kommer jag inte göra i fortsättningen. Jag kanske är inskränkt men jag är van vid Ica Maxi och gillar det, så det kommer jag hålla mig till. Det är som med jag och pizzor. Jag har testat nya sorter, men blir alltid besviken och så går jag tillbaka till det gamla vanliga. Likaså är det nog med matbutiker. Jag testar olika, men hamnar alltid på Ica Maxi till slut ändå. Det är så med fungerande koncept. Hehe!
Men jag fick iallafall tag på mera jordgubbar så ska inte klaga för mycket. Tihi!
Nu ska jag plcoka in varorna och snart är det dags att fara till jobbet.

Plickmuff på er!

Bilbesiktning.

Om en timme är det dags att besikta bilen. Hoppas det går bra. Annars blir det lite jobbigt. Men det borde gå utan problem hoppas jag.
Sitter och dricker te nu. Är lite småtjurig för att det ringer telefonförsäljare stup i kvarten. Bara låt mig vara!
Telefonförsäljare borde dö. Spelar ingen roll, jag skulle f*n hellre dö än att ta ett sånt jobb. Alla hatar dem ju! Det är ju heller inte så konstigt eftersom de aldrig kan acceptera ett nej EN gång utan man måste säga nej typ tjugofem gånger innan de fattar vinken! *morr*

Men nu ska jag klä på mig lite vettigt, sen är det dags att åka.

Imorgon får jag besök av mina två närmaste barndomsvänner. Det ska bli riktigt spännande och kul! Jag har inte sett dem sen vi var typ tio år! Helt sjukt! Det är sexton år sedan! Det är galet! Men nu så. Ser verkligen fram emot det!

På återseende kära bloggläsare!

RSS 2.0