Allt på en gång

Man börjar bli lagom återställd och kan börja köra ordentligt på gymmet och allt nu. Härligt! Dock så krånglar ryggen lite igen men jag hoppas det ger sig. Ska ju köra första easyline-passet imorgon efter att ha varit sjuk. Sen ska vi zumba och så träna lite extra till zumbauppvisningen på lördag.

Vilken helg det har varit! I fredags var det tacokväll med jobbet hemma hos Jonas och Frida. Det var jättetrevligt och kul! Vi käkade och drack och sen åkte de flesta av oss in till stan för att gå ut på krogen. Vi landade hos Mauro först och där började urspårningarna. Vi behöver inte tala om dem. Men sen gick vi ut och dansade oss svettiga. Jag hade olyckan att nåt vingligt fyllo lyckades välta en gigantisk askkopp på min fot så den blev lagom blå. Efteråt hängde jag återigen med Mauro hem en stund innan Carlos hämtade mig och vi åkte och käkade. Sen sov jag gott.

På lördagen var det dags för Zumba och jag tackar resorben för min pigghet. Sen var det dags att åka hem och duscha och sen åka till Lisa och träffa henne igen äntligen. Fick se hennes nya fina lägenhet också och timmarna sprang iväg. 

Söndagen blev lugn och sen var det danskurs. Bachata den här gången. Det var jättekul tills de sista tio minuterna då min danspartner helt missade det här med att förvarna att nåt ska hända, så jag fick en stenhård armbåge rakt på käken så tänderna slog ihop så det ekade i huvudet och givetvis med en del av tungan emellan. Så blåmärke på hakan, en tunga som blödde i fyra timmar och en öm käke fick avsluta helgen för egen del.

Sen var det tyvärr en ung kille jag kände som avslutade sitt liv denna helg. Tragiskt och chockerande och jag kan inget annat än beklaga och sörja för hans föräldrars och syskons skull. Vila i frid lille vän. Jag vet att du var en fin kille. 

Veckan har rullat på med träning, jobb och vänner. Mycket kul har det varit hittills och så en pinsam händelse. Inte för egen del men jag skäms å andras vägnar hur pinsamt dumt man kan bete sig ibland. Men det slutade iaf med en toppenkväll.

Nu är det dags att krama kudden.Halsfluss

Senaste veckorna har inte varit så idiotroliga om jag säger så. Mycket i huvudet och förkyld och till råga på det så problem med ryggen. Sen är man igång med träningen igen och det känns asbra. Men då plötsligt så är det dags att börja känna sig risig och febrig när man är på jobbet. Så onsdagen förra veckan så var jag ju helt klart inte till särskilt stor nytta. Förklaringen var ju sen då att jag hade feber när jag  kom  hem på natten.
På torsdagen så vaknade jag jättetidigt och mådde verkligen skitsnygg. Febern hade stigit till 39 grader. Kan inte ens minnas om jag nånsin haft så hög feber. Så jag kravlar mig ut i köket och dricker vatten och sen tillbaka till sängen. Det blev en hel dag i sängen och jag bara sov och sov. Ringde jobbet på eftermiddagen och sjukskrev mig  till fredagen. Jag kände ju att febern kommer inte hinna gå över och dessutom hade jag fått ont i halsen så jag knappt kunde svälja. Halsfluss? Så det blev nyponsoppa till frukost, lunch och middag. Sen sov jag. 

Fredagen var likadan. Sängen, dricka vatten, kissa och sova. Dricka lite nyponsoppa. Hade så ont så åkte till vc på dropin och fick bekräftat att det var halsfluss. Så sen blev det att åka hem och gissa vad? Sova! När jag vaknade på eftermiddagen så gick jag och hämtade ut penicillin. Sen sov jag igen.
Natten mellan fredag och lördag var det värsta på länge! Jag badade i svett och febern har stigit till 39,4 så jag var helt borta. Sambon hjälpte mig att byta nattkläder och torkade av mig svetten, bytte min dyblöta kudde och gav mig vatten. Sen somnade jag igen. Vaknade senare igen och var hungrig. Var förvånansvärt pigg och gick upp och tog en macka men ångrade mig lilla snabbt eftersom jag knappt kunde svälja. Sen sov jag igen. 
Lördagen var lika slö den och söndagen likaså. Fick sjukskriva mig för måndagen och tisdagen också för var fortfarande febrig. Mot halsen gjorde dock penicillinet nytta tack och lov. Måndagen var också en slö dag men orkade inte bara glo hemma så pep med till Zumban. Sen sov jag igen.
Tisdagen var helt feberfri och jag var lite piggare. Däremot hemskt ont i magen. Likaså på onsdagen.
Igår jobbade jag mitt första pass på en vecka. Skönt att vara igång igen! Även om jag hade ont i magen så gick det bra, fast jag blev väldigt trött och på kvällen hemma sen så låg jag på febergräns. 
Idag har varit en ledig dag och jag har träffat två av mina käraste vänner och fikat. Det har varit fantastiskt skönt att bara vara. Men nu är det två dagar öppning på jobbet som gäller och sen två dagar stängning. Sen är man snart långledig och då tänker jag bara frisk. Vill inte förlora mer dagar nu. Känns  som att jag sovit en vecka i sträck och fast C tagit god hand om mig och pysslat om mig och gett mig en jättefin tidig julklapp och jag haft ett kort besök, så har det varit sjukt tråkigt och ensamt att bara ligga och vara sjuk. Jag  avskyr det! Så på söndag äter jag det sista penicillinet och sen tänker jag bara frisk.Tjejproblem

Alltså, det här med mensvärk kan ju döda en. Alltid värst när det börjar. Skiiiiiiit vad det gör ont. En kopp grönt te på det och sen åka och jobba...jippi...

Soft utsikt från soffan iallafall, fina färglamporna och månen som lyser utanför.

RSS 2.0