Tävling!

Jag är med och tävlar om tre härliga läppglans från Make Up Store.
Tävlingen finns här: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.14576581#kommentera
Var med ni med! :D


Pannkakor

Måste bara säga att mums, vilken god sylt jag har gjort!
Den var riktigt riktigt god med pannkakor och grädde. Hihi!


Smäll på tårna

Usch vad jag är deppig.
Hade hittat en makeuputbildning på distans som jag näst intill tackat ja till. Om en månad hade jag haft råd och jag var helt beredd att köra och verkligen utbilda mig nu. Pratade ganska mycket med tjejen som håller i den och allt verkade bra och hon verkade beredd att skicka paketet till mig redan igår. Skickade ett mail att jag ville vänta en månad när ekonomin var något stabilare. Idag fick jag svaret att hon inte kommer hålla i utbildningar längre... Så det blir inget. Just när man bestämt sg så kommer detta bakslag... Fan! Blev så himla deprimerad. Just när man varit duktig och fått tummen ur. Jag känner verkligen inte för nånting nu.
Att hitta distansutbildningar är ju inte det lättaste heller, men det hade varit ett så bra alternativ för mig eftersom jag bor i skogen och jobbar och att man kunde ta det i egen takt. Hade dessutom haft Anna till hjälp... Men nu sket sig allting på den fronten.
Så himla bistert. Får väl se vad den bästa lösningen blir nu... Buhuu, depp!

Nu ska jag göra pancakes och sen jobba. Vilken lust jag har med sistnämnda en dag som denna. Jaja...

Nu ska det bli klippt

Hej hopp!

Nu ska jag strax åka in och klippa till mig. Bort med slitna toppar och för lång lugg. Nu ska det bli ordning och reda. Skönt.

Tjingeling!

Meet me in the dark

Köpte ett lila nagellack på H&M häromdagen, det var så snygg färg. Får se hur formulan är sen. Hoppas bättre, sen jag sist använde H&M's nagellack. Den här heter Meet me in the dark. Det är inte exakt samma som på bilden men väldigt snarlik. Den på bilden heter Midnight passion tror jag.


Stor och stark!

Hej hopp!
Vilket fantastiskt väder det blev idag! Tycker ni inte? Har varit riktigt skönt!
Vi har varit inne och tränat så vi blir stora och starka nån gång och sen åkte vi direkt hem. Jag är helt slut. Men snart är det dags för middag. Hungrig som bara den så det kommer passa bra med lite mat i kistan.
Imorgon är det ju soppdag igen. Så himla tråkigt, men förhoppningsvis hjälper det något. Vi får se. Lindsey frågade om lunch imorrn så det var ju himla typiskt. Kanske nästa vecka, vi får se.

Imorgon ska jag åka till stan och klippa mig. Risbusken uppe på huvudet behöver det. Topparna börjar bli lagom spröda... Sen får mamma färga håret på mig nån dag också.

Nu ska jag fundera på vilken färg på nagellack jag ska ha... mörklila, blågrå eller turkosgröngrön? Får göra oledoledoff annars.

Tjing.

Hej Mari!

Vad roligt att du också hittat hit. :) Har inte du nån blogg jag kan kika in i? :)

Traderafynd!

Glömmer bort att uppdatera min shopping ibland. Därför kommer en lista på massa fynd jag hittat på tradera. :P
Den som vill får låna. Hihi! Bilderna har jag lånat från säljarnas auktioner.

 Glitter Alien från MUS
 Microshadow Arizona från MUS
Blå karamellfärg till framtida cupcakes. ;)
Prov på MAC deep truth pigment.
 Microshadow Explore från MUS.
 Cybershadow Grace från MUS, den högra.
 Glitter Kosmos från MUS
MAC Veluxe Pearl Antiqued.
 Muffinsformar från Kalasform.
 MAC Naval Blue pigment, prov.
 Glitter Neptune från MUS.
 Glitter Nova från MUS
 Necessär från Paul Mitchell.
 Blush Posh från MUS
 Glitter Rainbow från MUS

Tre läppglans från Revlon, de heter StarAttraction. Lite därför. *blink*
 Blush Rose Patel från MUS
 Läppenna Russian från MUS
 Glitter Universe från MUS
 Parfym Your Valentine från MUS

 Blush Seashell från MUS
 Color Club nagellack, Wild Child.
 
Och så är det en New Moon tischa som Anna ska ha. :)

Mac Blue India

Åh fick hem det superfina lacket Blue India från MAC idag. En tjej från Sthlm hjälpte mig langa. Blev jättenöjd, det är sjukt snyggt! Kolla själva. Bilden är lånad från Puritys blogg. Det är hon som tagit den fina bilden.

Deklarerat!

Nu har jag varit dukig och deklarerat så nu är jag klar med det.
Bara att vänta tills kassan trillar i på kontot nu. Hihi!

Cupcakes igen!

Bakade lite fina cupcakes och hade med mig till söta Elin när vi samlades där och hade det mysigt i fredags. Lät som de fick gott betyg. :)
Det är vaniljmuffins med hemkokt sylt inuti och ovanpå det är det rosafärgad vit chokladfrosting med jordgubbskulor.




Nagelfix

tyckte själv jag fick till de har naglarna riktigt bra med lila och orange. Svamptricket. Hihi! Sen ett litet lila hjärta på det. Helt ok för att vara försa gången. Men nu är det borta. Men fatta att det är mina äkta naglar också, det är jag själv mest imponerad av. Haha!




Fan!

Jävla skithockey...

Tatueringsmässa

Hellu!
Sitter här och ska snart åka och hämta pizza. Mums. Vi har lite helg från sopporna för tillfället och tjockar i oss lite pizza. Hihi! Ett måste till hockeyn. HV71 suger!
Har varit ute och äntligen tvättat bilen också. Har inte gjort det på hel vintern så det var verkligen på tiden. Nu är den ren och fin så jag vet inte vad! Ska bara tvätta rutorna ordentligt, både på insidan och utsidan för de är enormt skitiga. Tycker aldrig de går att få riktigt bra. Det är svårt att tvätta fönster.

Efter hockeyn ska jag och Fredrik åka in på tatueringsmässan inne i stan. Kan bli lite skoj. Aldrig varit på mässan eftersom jag lyckas jobba jämt när den är.

För övrigt måste jag tacka tjejerna från igår för en superdundertrevlig kväll, med god mat och dricka och übertrevligt sällskap! Det var underbart att träffa er igen så det får vi snart göra om! Då blir det skräcktema i Stavsjö kanske. *blink*


Eclipse The Twilight Saga

Härliga ryyysningar! Kolla trailern:


Make Up

Längesen jag lade upp en make up så jag gängsamlar dem lite här. Både naglar och make up.

 Dependlack

 

 Enbart fyra olika mineralpuder från Make Up Store. Bara tvungen att testa dem, men ack vad blank jag tyckte jag såg ut. Inte på denna bild dock.

 Kalasgrönt från Depend.

 
 
 

 Mitt första försök med lösfrallor. Haha! Resultatet blev sådär.




Åtta baguetter

Nu doftar det nybakat här i hemmet. Har bakat dinkelbaguetter med valnötter och solrosfrön. Får se vad det blir av dem. Egentligen ska det bara vara valnötter, men hade inte så mycket. Det luktar finfnt iallafall. Ska ta mig ett par mackor sen med smör, ost, tomat och saltgurka. Ska nog tillomed dricka varm choklad till. Mmmm, vad smarrigt det ska bli. Märks det att jag är hungrig?



Gå och dö vafan!

Alltså, jag blir på så dåligt humör när det snöar igen! Jäkla attans skit! Helt kritvitt är det ute och snön vräker ner. Inte kan man tro att det är maj om en vecka. Kommer det ens bli sommar. Nu är jag superneggo. Usch! Bara att dra för persiennerna och gå och lägga sig.
Nej då, det är väl lika bara att fungera som vanligt. Försök göra nånting åt det liksom.. Det som är jobbigt är ju att man numera har sommardäck på och hur kul är det att ge sig ut i denna skiten nu? Inte alls. Hoppas verkligen det blir bättre till imorgon när jag ska träffa mina kära vänner Elin och Lindsey!
Skulle ha tränat idag, men ha ju inte lust att ge mig in till stan. Räcker att jag ska till Krokek sen.

Så idag blir väl en lugn dag hemma bara. Ska väl kanske baka lite bröd. Passa på liksom.
Men nu ska jag ut till brevlådan. 

Typiskt!

Mörrn mörrn.
Sitter här halvvägs in i duschen. Har varit ute och gått en en timme på morgonen och nu är det dags för en dusch och lite frukost.. Får nog bli chokladsoppa idag.

Blev lite ledsen i ögat nyss. Fick äntligen arslet ur vagnen och ringde ett telefonsamtal som jag skjutit upp alltför länge... Ja, givetvis var det då för länge eftersom det nu var stängt på grund av sjukdom och hemsidan finns inte heller kvar.
Fick en mailadress på telefonsvararen så jag mailade så får vi se om jag får nåt svar.
Det jag ringt och kollat upp är allts en make up artist-utbildning på distans. Har även kollat upp lite om International Make Up Center's helgkurser och skulle bli skickad information därifrån idag.
Jag ska ta tag i mitt liv nu. Har ju satt upp ett mål för mig själv... Och nu har jag ju råd dessutom...
Time for change...

Sukt sukt!

Ok, finally har jag slutat latat mig och lagt in bilderna från kameran. Här är bilderna på mina fantastiska chokladcupcakes med after eight-frosting i vackra leopardformar. :D





Man kan också garnera en vanlig kladdkaka till nåt alldeles extra med lite överbliven frosting. Hehe!


Gissa filmen:

Ett citat som jag gillar.

Citat:

So do all who live to see such times,
but that is not for them to decide.
All you have to decide is what to do to
with the time that is given to you.


Kladdkaka med chokladmint

Mmm....har mumsat på en väldigt god kladdkaka med chokladmintfrosting. Det var riktigt fint. Men två små bitar räckte gott och väl. Haha! Resten får jag väl bjucka mamma och Jansa på eller nåt. Dags att hon får tillbaka sin sprits också.
Nu ska jag fortsätta paketera traderasaker och sen bär det av till Krokek och posten.

Fika med bästaste Emmelie.

Dagens sysslor

Hallojsan!

Dagens to do list:

Bädda rent
Diska
Dammsuga
Bära ner grejer i källaren

Posta paket
Äta mat
Fika med Emmelie?
Se på film

Får vi se om resten blir av. Tre av punkterna blir det iallafall.
För nu ska jag göra paket och äta mat, sen kanske Emmelie kommer och efter
det i så fall så åker jag och postar och ikväll blir det film.

Pretty dead.

Kväller!
Trött som fanken, kom hem från jobbet för en stund sen. Känner mig halvdöd. Mitt knä värker, fötterna är svettiga (jag som inte haft fotsvett ever, bara för att jag blev tvingad att byta skor på jobbet), mår illa och är hungrig. Men nu är ju ingen idé att äta. Ska ju strax sova. Så måste jag bädda rent också. Blä vad tråkigt, men jag slet ju bort lakanen förut så får skylla mig själv. Haha.

Imorrn kommer Emmelie hit och fikar lite innan hon börjar jobba. Jag ska bara vara hemma och njuta av frukost och mat. Haha!

Nu, sova.

På rymmen

Vilken himla storm det har varit inatt. Det har blåst och skramlat på verandan så jag vet inte vad. Inte nog med det så började jag läsa på en bok igår med som verkar läskig. Känns som en skräckfilm, fast bok. Usch...och när det står om smygande människor på verandan i boken, så är det ju klart man reagerar när det skramlar på ens egen veranda... Somnade till slut, vaknade tio i åtta. Tack för den... har varit ett jäkla liv hela morgonen med grannar som väsnas och dånar iväg i bilar och sånt, men vad gör man. Bara att gilla läget eller ogilla det och bli sur. Jag valde det första, vände mig om och slumrade ett tag till, men vid nio fick jag nog och gick upp.

Så nu på morgonen har jag storstädat kattlådan, skurat handfat och toalettstol, käkat frukost och upptäckt att överdraget till gasolgrillen är på rymmen på verandan. Även bordet har flyttat på sig och så även hammocken, så nog har det blåst alltid.
Funderar nu på om jag ska göra en kladdkaka och smeta över restrerande mintchokladfrosting eller om jag ska ta en promenad, men i stormen så blåser man väl bort. Får se. Eller om jag helt enkelt ska göra slag i saken och fota lite grejer till tradera. Det vore ju på tiden.
Ja, nu ska jag iallafall kissa så det så.

Koka sylt

Mörrn mörrn!

Igår hade vi en riktigt mysig kväll här hemma. Käkade tacos och kollade på talang, sen förberedde vi oss för sommaren genom att käka färska jordgubbar med grädde. Mums mums mums säger jag bara! Sen blev det lite snask när vi tittade på New Moon också. Hihi!
Åh, snart är det faktiskt juni så man får se Eclipse! Spännade så jag vet inte vad!

Men nu ska jag faktiskt ge mig på det här med att koka sylt. Borde ju inte vara så svårt men vi fr väl se. Hehe!
Tjillevipp!

Jordgubbar!

Hej hå.
Ack så trött jag är! Ska strax ställa mig och ordna med tacos. Är så himla hungrig. Har varit en lång dag idag, först hos farfar, sen till banken och ordna med fonderna. Nu har farfar fått sin vilja igenom gentemot mig och min bror. Sen åkte Fredrik och jag till MediaMarkt och kollade skivor och sen blev det Maxi. Handlade hem lite grejer till tacos och så hittade jag till min stora lycka jordgubbar. Färska. :D Fast från Spanien eller vad det var, men ändå bättre än inga. Köpte en glasburk med så jag kan koka min sylt nån gång. Haha!

När vi kom hem så tog jag en promenad, störde Anna och Tim i deras middagssömn när jag hämtade lite papper, och sen gick jag vidare. Blev riktigt trött av promenaden så det var skönt att komma hem och sätta sig lite. Kommer bli en slapp och skön kväll. Det gillar jag.

Nu blir det tacotajm, sen ska jag se om jag orkar/hinner lägga upp bilderna på de superdupergoda mintchokladcupcakesen jag bakade för en vecka sen. Hehe!

Ta till er!

Denna text är saxad från MC Razzia på Facebook. Bra text tycker jag och nåt som vissa kanske skulle ta till sig... framförallt den sista raden...

Har noterat en förändring i det så kallade sociala pratet och den handlar om bristande förmåga eller kunskap om hur man samtalar. 
För något sekel sedan lärde man sig att konversera med bekanta och obekanta utan att för den skull tränga sig på med påflugna frågor. I dag är den konsten bortglömd och sättet att samtala blir ofta frågor av direkt sort, som du beskriver. Eller frågor som: Vad tjänar du? Vad kostar din väska? Hur fick du ditt jobb? Har du barn? Varför har du inte barn? Är du med barn?
Enklaste sättet att klara sig undan frågor som man inte vill svara på är att vrida svaret till något meningslöst:
Ja du, det är som det är.
Det är som vanligt.
Det var ganska lagom.
Nja det minns jag inte.
Det var väl ungefär rätt pris.
Men dessa mängder av frågor är valhänta försök att skapa ett samtal, det måste man förstå. Istället för att ta upp ett allmänt ämne, det klassiska vädret exempelvis, till en början, så väljer man detta ihärdiga frågande. Därför är svarens innehåll inte viktigt, men en vänlig attityd och ett meningslöst svar kan bli inledningen till ett bättre samtal.
“Hur har ni det” är är en fras av samma typ som “hur mår du”, och den besvaras vanligen med något lika meningslöst, som “tack, det är bra, och du?”
Och till sist: det är aldrig hövligt eller rätt att fråga om sådant som man inte har med att göra.

Te-tävling!

Hittade en tävling som passar mig alldeles utmärkt! Så älskar man te precis som jag så var med vet ja! Fast vinner du och inte jag så kommer jag bli sur. *blink* Haha såklart jag inte blir!! :D Tetävlingen är i samråd med Tehuset Java och man vinner fem goda teer om man har tur.

Tävlingen finns hos Bakfia och här är det specifika inlägget om just tävlingen. Men hennes övriga blogg är väl värd att kolla igenom! Många goa recept som ska testas!

Nu är det bara att hoppas på turen.




Sant

Stå på dig, annars gör andra det.


Welcome to hell!

OBS, Detta inlägg kommer skrivas i rena aggressioner och stundens hetta. Jag varnar er.

Äntligen äntligen ÄNTLIGEN HEMMA!
Denna dag började så bra men att komma till jobbet kan få det till en riktigt katastrofal dag. Please kill me! har varit den mest påtagliga känslan idag. Jag är så jävla trött på allt så jag skulle kunna ta livet av mig! Jag hatar allt och jag vill bara dö och döda!
Jaja det är klart jag överdriver! Det fattar nog alla som känner mig, men nu är jag så trött på allt så överdrifter är tillåtna! Hade min chef sagt nånting mer idag till mig så hade jag gått hem långt tidigare för att inte komma tillbaka, det vill jag lova! Som om Statoil vore drömjobbet...FUCK THAT! Enda anledningen att man jobbar kvar är ju för att jag inte har nåt annat...ENDA anledningen! Ett jävla ställe där de flesta står med skit upp till öronen, det är vad det är, jävla bruntungor! De allra flesta är riktigt bra, absolut, men så finns det ju en del...inte bara på min station utan även högre upp i hierarkin.
Nej, helt ärligt, ingen skulle vara gladare än jag åt att förlora jobbet just nu.

Dagen idag...jag vet inte riktigt vad som utlöste min förbannelse egentligen. Det är snarare så att det är alla småagg som ligger och klumpar ihop sig och snart kommer jag vara Island med utbrott och allt! Humöret idag har åkt berg-och dalbana. Ena stunden skulle jag kunna be folk fara åt helvete, andra tjuta och ibland bara whatever... Men jag är inte den som håller käften när jag tycker nåt är dumt, varför skulle jag? Jag tänker inte rätta mig efter idiotiska saker och framförallt, jag tar inte skit från folk som går ifrån en utan att man pratat klart!

..........................................................................................
..........................................................................................
..........................................................................................
..........................................................................................

Sådär, nu kan jag nog känna att jag lugnat ner mig för stunden. En semester är vad jag behöver och ett nytt jobb, där man får tala om sina åsikter och vara med och tycka till om saker. Jag kan ta att man blir tillsagd att göra saker också, men det ska ju kunna ske med en motivering om varför. Screw you!
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10. Jag är lugn...

Nu ska jag njuta av min kopp kvällste och förhoppningsvis kunna slappna av lite och lägga mig i sängen sen, utan en massa onda tankar. Fredrik ligger och sover redan, men det är nog lika bra för honom. Jag tog ju ut min klagosång här i bloggen istället.

Imorgon är en annan dag, den ska jag njuta av.


Blommor och fågelkvitter

Har varit ute på en promenad nu under middagstid. Fredrik åkte in till Nyköping på möte så då passade jag på. Gick en timme ungefär och skönt var det! Så härligt nu när det börjar bli varmt och blommor börja komma upp ur jorden. Loooovelyy!
Åt en tallrik yoghurt när jag kom in igen. Ska väl klura lite på vad man ska äta för mat innan jobbet sen med. Om det hinns med. Annars får det bli en korv på jobbet eller nåt. Haha! Var sjukt sugen på korv igår.
Nu är jag lite sömnig så jag skulle kunna vila en stund. Man kanske skulle passa på när man kan. Hehe!


Tävling!

Nu är jag med i en tävling som passar mig, eftersom jag är nybörjare på cupcakes. :D Det här är det perfekta cupcake-kitet för mig att öva och öva! Det kommer från sidan Lyckas med mat. De hade massa roliga saker om man vill handla. Det vill nog jag sen. Hehe! Här är tre favoriter jag hittade:
Hjärtformad gryta
Kattformad isbitsform
Leopardmönstrad muffinsform

Tävlingen finns hos min absoluta favoritmat- och bakblogg Kalasgott.

Kvällen

Det blev en tur till Krokek. Inhandlade syltsocker, jordgubbar och flädersaft. Det blir nog egen jordgubbssylt på fredag. Måste försöka hitta nån fin tätslutande burk att ha sylten i. Det blev ingen New Moon heller ikväll. Men det gör inget ändå. Anna kom hit och Fredrik var hemma så vi hade det mysigt och fikade upp de sista cupcakesen och drack te och mer te och ballerinakladdkakekakor. Haha, långt ord. Vi kollade på Desperate Housewifes och sen åkte Anna hem till sina katter. Fredrik och jag kollade på Cougar Town också. Så himla roligt!

Har diskat nu och det är väl inte så mycket mer kvar av kvällen än att slappa och sen sova typ.
Imorgon kanske vi ska åka in och simma om Fredriks rygg inte gör för ont. Sen börjar jag jobba klockan tre.
Det blir väl det och inget mer ungefär.

Så godnatt vänner!

Stärkande

Var ute på en timmes promenad med Anna. Störtskönt! Så underbart väder ute. Har dessutom packat ner lite prylar i källaren så nu är det  inte slalom i vardagsrummet längre. Bra det.

Senare sen så kommer Anna och fikar med oss och tittar på New Moon.

Funderar på att åka till Krokek en sväng så jag kan köpa grejer för at koka egen sylt. Det ni! Det börja avanceras här. Hehe!

Blodsmak

Hej!

Aj aj aj, vad jag bet mig i tungan igår! Den är svullen fortfarande och gör ont. Igår smakade det blod i över en timme. Icke skönt! Nu hoppas jag att jag inte biter mig igen.

Idag är jag ledig. Fredrik byggde ju ihop vår nya tv-möbel och fixa med nya tv'n och så igår, så idag ska vi släpa ner det övriga till källaren och sen tror jag vi ska in och träna. Eventuellt blir det till att tvätta bilen sen och kanske byta till sommardäck. Vi får se vad som hinns med. Ska ju bjuda Anna på cupcakes med. Och så vill jag baka fler nu när Fredrik köpte muffinsplåtar till mig igår. Wiie! Fast inte för mycket onyttigt får det bli. Inte bra. Men jag inbillar mig ändå att hembakt är nyttigare än godis och annat fabriksgjort. Haha..man lurar nog sig själv där. Äsch!

Åhh, Fredrik har lovat mig att vi skulle se New Moon idag också på nya tv'n och allt. Hoppas hoppas. :D Nu när jag fick Bellas Box och allt.

Nu ska jag dricka te.
Plick!

Dör av skratt!

Alltså, jag bara dör av skratt! Den här bilden var sjukt rolig! Hemsideadressen står längst ner på bilden om ni vill kolla fler knäppa bilder.


New Moon

Alltså, hur snällt är det inte?? Jag blev så himla himla glad! Jag ringde Fredrik förut och han berättade att han köpt Bellas Box till mig!! Jag fick rysningar på kroppen av glädje! Har ju fortfarande inte hört nånting sen där jag beställde och det är flera veckor sen. Men nu hittade han den på Media Markt och köpte den till mig. Wiieee!
Tack snälla snälla snälla fina du! <3


Så gott!

Hej hå!

Har just ätit frukost och kommit ur en dusch. Hatar att äta innan jag duschar så då blir det alltid sen frukost. Men nu är jag mätt.
Hade just ett samtal med Anna och kanske ska in till stan i eftermiddag och prata med ägaren av MIST. Vi får se hur det går...
Funderar på om jag ska baka en sats cupcakes idag också, men med chokladmint. Heheh! Vi får se hur det blir. Kanske Emmelie och Pelle kommer och fikar. Vore kul.
Jag måste kolla upp lite saker nu och eget företagande känner jag. Måste veta åtminstone lite.

Lite annat jag tänkt att jag ska göra idag:
*Baka cupcakes...aa det får faktiskt bli så.
*Vattna blommorna
*Plocka in den rena tvätten
*Diska
*Bädda rent i sängen

Kanske skulle ta och vädra ut lite också, öppna verandadörren på vid gavel så får kissemissarna gå ut lite också om de vill. Idag är det ju fint väder.

Igår var jag hos Anna på hennes födelsedagskalas. Hon bjöd på supergoda pizzabullar och minipiroger. Mums! Superbra och smidig rätt som man kan göra och ha i frysen och ta fram när man är sugen. Jättegoda verkligen! Jag hade ju med mina cupcakes och de blev uppskattade så det var kul. Snygga OCH goda, det är ju perfekt. Haha!

Men nu ska jag sätta lite fart om jag ska hinna göra nånting idag.

Cupcakes!

Mina första cupcakes. Såå fina! (tycker jag)




Vaken med tuppen!

Tjollahopp!

Vaknade kvart över åtta idag och gick upp. Styrde upp lite i tvättstugan idag igen och sen bakade jag mina första cupcakes ever! Chokladcupcakes med creme cheesefrosting med smak av citron och ingefära. Så på med lite vita chokladstjärnor till garnering. Måste säga att jag blev rätt nöjd. Några muffinsar fulade till sig i formen eftersom jag inte fått tag på nån muffinsplåt ännu, men helt ok ändå. Bara hoppas att de smakar bra också.

Har precis ätit frukost nu, så fast jag var uppe så tidigt så blev inte frullen gjord förrän halv tolv. Haha! Men men... inte så noga.
Dags att pysa ner i tvättstugan igen och stoppa in lite gardiner också. Man får ju helt enkelt passa på när man är ledig. Sen...får vi se vad det blir. En pomenad kanske? Eller så bakar jag lite mintchokladcupcakes också kanske? Det var ju kul att hålla på med garnering.

Tjingeling!


Natti

Kollat på film, nu är det nattinatti.

Vinkevink!

Solstice - Blodröd sommar

Louisiana Bayou. En plats som vilar på uråldriga voodooskrönor, mystik och för unga Megan - en djup familjetragedi. Ett halvår har gått sedan Megans syster tog livet av sig vid familjens sommarhus och för att hedra henne och fira sommarsolståndet åker det gamla gänget dit som vanligt. Men allt är inte som det ska och Megan börjar ser märkliga syner som tyder på att systerns död kanske inte var självförvållad. Snart involverar historien försvinnandet av en lokal flicka, märkliga riter och ouppklarade affärer på gränsen mellan de levande och de döda...

Till att börja med så vill jag säga att detta är en remake på en dansk film som heter Midsommar. Den har jag inte sett ännu.
Tyckte denna var riktigt spännande. Läskig så man hoppade till då och då och även creepy så man fick lite rysningar. Gillar ju dessutom övernaturligheter så den passade mig bra. Väntar med späning nu tills jag får hem originalfilmen på danska.

Betyg: 3,5/5



2012

Mayaindianerna förutspådde för hundratals år sedan att jorden ska drabbas av stora naturkatastrofer och slutligen gå under år 2012. När de gamla sägnerna blir verklighet och människorna står inför världens ände kämpar Jackson Curtis inte bara för att rädda sin familj, utan hela mänskligheten. Det blir en omöjlig kamp mot klockan och hopplösa odds. Men Jackson vägrar ge upp trots att allt hopp verkar vara ute.

Såg denna film för ett par veckor sen och jaa... vad ska man säga. Den var ju inte dålig, men ingen wow-film heller. Jag gillar ändå katastroffilmer så för mig var detta två timmars helt ok underhållning. Effekterna som alla pratat om var grymma och det hade säkert gjort sig bra på bio. Men nej, för mig var inte detta nån film som var att falla för. Men lite spännande underhållning en kväll... ja, då funkar det.

Betyg: 3/5


Fräckis!

- Vad är det för skillnad på disken och ståfräs?
- Disken kan stå tills imorrn.

*fniss fniss*

Sagan om ringen?

Hej!

Vad slö jag är. Skulle kunna somna när som helst. Men tänker inte lägga mig för natten ännu. Haha! Har iallafall gjort lite nytta idag:
*Sett till så tv-bänken kommer hem på måndag.
*Kört bort massa papper, kartonger, metall mm till sorteringsstationen.
*Handlat litegrann.
*Tvättat.
Ja, det var väl det. Skulle kunna diska också men det har jag ingen lust med nu. Just det, har rensat upp lite bland sminket också så det har blivit ett paket som ska ut på tradera. Det är lite Make Up Store, Mac, Face och Bodyshop bland annat. Får se om jag orkar lägga upp det ikväll. Annars imorrn.

Funderar på om jag ska se Sagan om ringen ikväll. Det var väldigt längesen. Kommer väl antagligen bara orka se den första men då har jag ju nåt att göra imorrn och på söndag också i såna fall. Har ju New Moon och Paranormal Activity också, men sistnämnda måste jag se i datan och New Moon känns trist att se på brännskiva. Väntar ju fortfarande på besked om Bellas Box, men det verka inte bli nånting dessvärre. Typiskt. Nej, det får nog faktiskt bli Sagan om Ringen. Fast jag ska nog diska först trots allt. Gillar inte att veta att det är massa skit därute, även om jag inte ser det. Bara vetskapen kan göra mig irriterad. Haha! Men först måste jag ner i tvättstugan igen.

Slänga slänga

Hellu!

Blev väckt av min farfar 8.42. Tack för den. Gick upp nästan direkt. Ingen idé att försöka somna om. Fastnade i soffan med datorn i knät och här sitter jag fortfarande. Haha! Ska kolla om det är ledigt i tvättstugan idag  och sen ska jag hämta lite paket. Förhoppningsvis behöver jag inte åka till stan och hämta. Det känns för jobbigt. Ska iallafall ta mig till sopcontainrarna och slänga massa papper och metall. Det har jag väntat för länge med.

Nu börjar jag bli hungrig så det är väl dags att ta tag i morgonsysslorna.
Tjing.

Payback time!

Woohoo! Jag fick mitt skattebesked idag och blev så glad! Får tillbaka 15000:- så det kändes kanonbra! Äntligen fick jag veta. Haha!
Mer bra saker idag var att Milla var här och vi gick en promenad och pratade en massa. Alltid lika kul! Får försöka göra det oftare när tillfällen ges. :) Synd det blev lite stressigt på slutet, men det är ju som vanligt mitt minne som sviker. Haha!
Att kladdkakan inte blev så god som jag hade hoppats var ett minus, men den gick ner ändå. Att jag jobbat och har skitont i fötterna är ett annat minus, men pluset att jag är ledig i tre dagar nu väger upp det något. Hehe!

Imorgon, eller idag eftersom klockan är efter tolv så fyller min lillebror och min söta vän Anna år! Grattis till er! Jag sjunger inte för jag vet att ni skulle bli mer ledsna än glada då. *blink*
Era presenter ligger här hemma. *hoho*

Nu ska jag sova. Ögonen går i kors så det är dags.
Sov gott!


Baka kaka!

Hej hopp!

Vaknade nio idag och har just ätit frulle. Ska sätta igång att baka en riktigt smarrig kladdis till mig och Milla. Hehe!
Ikväll är det jobb, men sen har jag en helt ledig helg framför mig och det blir grymt skönt.

Tjing!


Inte idag heller

Halloj!

Åh, blir så besviken på  posten. Nej, de jobbar inte dåligt, det är inte det. Men jag vill ha mitt skattebesked! Vet att jag tjatar, men är man nyfiken så är man. Det är inte lika kul att tjuvkika på nätet. Roligare att bläddra i papper.

Blir en trist dag idag tror jag. Måste diska och sen ska jag börja jobba klockan tre. Händer inte mycket spännande med andra ord. Dessutom är det rätt kallt ute så det är inte heller roligt.
Men imorgon kommer Milla. DET ska bli kul!
Ska komma ihåg att köpa med mig ägg hem så jag kan baka en specialare. Hihi! Nu får jag väl dra igång med disken då.

Presentkort

Det är roligt att samla poäng och få presentkort gratis! Gör det ni också! Vem gillar inte gratis shopping? Eller gratis biobiljetter. Det du behöver är att registrera dig här:



Det är kul! Chatta med andra, diskutera i forumet, bli vänner, skriv i gästböcker. Bara att logga in varje dag ger poäng! Det finns ingen hake. Det ÄR gratis. MEN, det finns även de erbjudanden som ger de mest fantastiska poäng! Betala en liten slant, få en stor poängsumma! Det bästa är att man väljer själv hur man vill göra.
Varför inte ta chansen åtminstone? :)


Älskart!

Åh, jag tycker Cougartown är så himla bra! Så mysig serie. Hihi! Bra att det är på tisdagar, då kan jag se tre avsnitt av fyra. Den fjärde jobbar jag. Nu ska jag og rätt snart sova lite. Stretcha en omgång till först tror jag. Det lär behövas. Hehe!


Skön dag!

Tjingeling!

Idag har varit en riktigt skön dag måste jag säga! Gick upp skapligt, åkte in och tränade, käkade och handlade lite, åkte hem och en kompis kom över, fikade, snackade och fixade naglarna. Dessutom kom solen fram bakom molnen. Kalas!

Fick handla lite också, hihi! Det mesta var ju gratis eftersom jag hade så många presentkort på H&M, så Fredrik fick en skjorta och jag fick ett par jeansleggings med saker på knäna. Har inte testat dem ännu men ska göra det. Sen hittade jag en kanonsnygg jeansjacka på Cubus också som jag köpte. Kostade bara 299:- och två Dependnagellack för 39:-

Idag kom brorsans snygga födelsedagspresent med posten också. Perfekt! Plus att jag hittade en jättebra present till Anna. Hihihi!

Imorgon och på torsdag ska jag jobba, men på torsdag så kommer Milla hit på dan. Ska bli så kul att träffa henne. Det var längesen!
Fredrik åker till Stockholm imorgon och går på hockey igen, även på torsdag ska han det. Han blir väl borta över helgen så då blir jag ensam, men jag ska väl kalasa lite med Anna och så fyller ju min bror år också så då kanske det blir nåt kalasaktigt för honom också. Han ska iallafall få sin present.

Nu ska jag kolla lite på DHW och sen Cougartown.
Tjipp!

Kattbesök

Tjo!

Vaken och nästan på alerten! Fredik var uppe halv nio och beställde hockeybiljetter sen väckte han mig. Vi ska strax in  och bättra på träningsvärken lite och handla lite foder till katterna.

Vi hade kattbesök på verandan förut. Den där stora lurven som satt och kikade in på oss i sovrummet. Så himla söt! Skulle gå ut och hälsa men då blev den rädd och pep in under verandan. Synd.

Nu ska jag packa min väska och sen blir det staden och gymmet. Måste komma ihåg att träna mitt cp-knä också så det blir bra nån gång. Jag saknar mina box- och kickpass.

Tjingeling!


Drömmar

Den som vill göra verklighet av sina drömmar, måste vara vaken.


Äsch då!

Attans, det blev ingen bra match ikväll. Men jag fick min glass till efterrätt, Lemon Curd, Choklad och Ägglikör. Mums!

Dagens fråga.


Mörkrädd som blind?

Om man är blind och mörkrädd, är man livrädd för jämnan då?

Lååååååånga shoppinglistan

Eftersom jag varit så slö med att lägga in bilder så har jag inte visat vad jag har handlat på skitalänge, så det tänkte jag göra nu. Observera, det är inte vid ett och samma tillfälle. Haha!


De nya eydusten från Make Up Store, vet ej exakt vilken som är vilken men de heter Victory, Sight, Blurry, Perfect, Fame, och så kommer jag inte ihåg två.

 Rouge från MUS, som heter Frozen Daiquiri. Det är sååå snyggt!

 
Läppstiftar från gissa vart. De heter Crisp och Happy.

 Ansiktsmasker från MUS, Bodylotion Papaya, ögonkräm Aloe Vera och parfymprov från BodyShop.

 Döskallering och armband från Glitter.

 Skuggor från MUS, Under the Sun och Stray. Den svarta är en Hightech lighter och heter Space tror jag.

 Läppstift Trip och läppglans Mock från MUS.

 Mineralkit från MUS. Fyra mineralpuder, en foundationborste och en kabukiborste.

 En riktig tuperingskam och en scarf, som man fick från MUS.

Sen har jag handlat en kjol på Newyorker också och lite småskit på tradera, men det är mest ögonskuggor iallafall. Haha! Så handlade jag en ring med en stor blomma på när jag var på stan med Anna och ett par örhängen i form av handbojor. Såna har Anna med så det är våra "kompisörhängen". *blink*

Tror det var "allt". Hehe!

Städning

Har hållt på och grejat lite i köket. Vi bytte bland annat porslin så nu har vi svarta tallrikar och sånt istället för min Thompson-serie. Svart är coolast! Haha! Fredrik skulle bära ner kartongen i källaren för jag vet inte om jag orkar den. Men jag har iallafall plocka ur allt ur skafferiet, slängt gammalt och torkat av och sen plockat in allt igen. Borde göra samma sak med kylen, men det får bli en annan dag.

Ska göra mat om en stund. Låtsas att det är lördag eller nåt. Det blir fläskfilé och potatisgratäng och sallad. Gött! Kanske nån efterrätt också, får se. Har ju hela frysen full med glass. Men hade det varit bättre väder ute så hade det känts så mycket roligare att äta glass. Men inomhus funkar det mesta. Det blir iallafall att kolla på hockeyn sen.

Två underbara män!

The only two men who understand women are Ben & Jerry!


Aprilskämtet kom sent!

Alltså vad fan rent ut sagt! Menar världen att det blev snö igen?! Vilket dåligt aprilskämt! Sent dessutom... Jag som hade tänkt njuta av en promenad och en glass idag. Skippar nog sistnämnda iallafall. Hade ju tänkt sitta på jobbet och titta på de andra stackarna fick slita med alla resenärer...etter värre kommer det säkert vara nu när det snöar också. Så glad att jag är ledig.

Ska kolla på hockey ikväll och förhoppningsvis träffa Anna, min söta vän, innan det.

Nu ska jag lägga in lite bilder i datan. Tjing!

Rösta här!

Kom igen nu ALLA kära vänner och bekanta! rösta på min bikini så jag vinner. :D Vinner jag så lottar jag ut en plats som mitt resesällskap. Hihi!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Påskfjädrar i röven!

Ja, det är vad jag har! Man skulle väl se ut som en kyckling idag? Ska sminka mig som en påskkärring när jag går till jobbet. Komma dit på en kvast. Obs! Allt ovan är på skoj!

Vilken strålande dag att vakna till! Solen skiner och jag känner mig på bra humör. Skönt att vakna och hoppa in i en dusch och så har man ätit en god frukost. Kan inte bli bättre! Eller jo, jag hade kunnat få vara ledig då, men det är ju en annan femma. Dagen har iallafall startat fint.
Solen får mig att vilja äta glass ute på en bänk, men det får bli en annan dag. Idag blir det fruktsallad på ananas, banan, kiwi, passionfrukt och jordgubbar istället.

När jag är ledig sen så ska jag ordna lite bland jackorna. Hänga undan de tjocka jackorna man haft i vinter och fram med jeansjackan och lite andra vårjackor. Mycket mysigare! Och ballerinaskor, sandaler och converse! Fast sistnämnda är ju redan framtagna. Hihi!
Och nu när det är ljus och fint ute så ska vi försöka få lite mera ordning här i hemmet också. Känns fortfarande rörigt på sina ställen, men det är ju för att det är viss brist på förvaring. hehe! Men det löser sig.

Ha nu en glad påsk och käka godis som fan innan det blir sockerskatt. ;)


Lång arbetsdag iallafall...

Äntligen hemma!
Ont i fötterna efter en lång dag på jobbet i nya arbetsskor. Har ju inte direkt vågat byta... Så nu är de lite mörbultade, de små fossingarna. Varma dessutom. Jag som inte har problem om man får gå i bekväma skor.. Aja, whatever.

Kom hem till en tom lägenhet, sånär som på katterna. Fredrik har stuckit till Eskilstuna för att titta på Treat. Där fick jag stå och jobba och han är ute på nöjesturer...mm.. så rättvist är livet denna långfredag. Haha! Väl unt honom dock. :)
Han skulle komma hem när det var slut, men det skulle börja typ tolv så. Jag kommer nog hinna sova. Fast jag tänkte å andra sidan dra på en film nu eftersom jag vet att han ändå inte vill se den.

Cube heter den, Lindsey. *blink*

Sov gott och glad påsk på er!

Flyttlasset är draget

Hej där!

Nu är flyttlasset borta. Vaknade vid nio och vid tio så var Fredriks föräldrar här med en lastbil full med grejer. Nu är vi ägare till nya trädgårdsmöbler, en gasolgrill och en väderkvarn... ja, en liten som det bara blåser på. Lite pynt på verandan. Det ska bli roligt när man börjar plocka med verandan på riktigt och få ordning där sen, men det får bli lite varmare ute först.

Vi mumsade upp kladdkakan som jag bakade häromdagen. En nästan-nyttig kladdkaka med kesella istället för smör och bara en och en halv deciliter socker. Dessutom smaksatt med frisk lime som gör att den inte alls blir mäktig. Supergod! Till det åt vi färska jordgubbar. Mmmm, så gott!  



N är det snart dags att jobba så är väl bara att göra sig iordning lite. Blir en lång dag idag och jag är reda trött. Men ett gäng kaffe eller Redbull så kanske man kommer igång. Vi får väl se.

Tjingeling!


Oj vilken dag!

Tjoflöjt!

Jisses, idag har jag varit förvirrad och confused. Rörigt på jobbet, rörigt i huvudet, rörigt hemma. Ja, överallt helt enkelt. Imorgon lär det väl bli ännu värre, för Fredrik är ju expert på att skaffa sig grejer som vi har NOLL nytta av... En sänggavel för en 120-säng till exempel...eller cyklar som han hade när han var liten... Aaa, what can I say? Leave me out of it! Haha! Vi har det ju inte trångt ändå så...

Imorgon är det till att fortsätta jobba. Idag gick riktigt bra trots allt. Mycket personal, trevliga kunder, och säkerligen hela byns ungdomar. Haha! *Hej Joel* Det mesta flöt på riktigt bra. Skönt när det är så. Däremot har jag haft ont i fötterna eftersom jag haft mina nya skor på mig. Har känt mig som en bred- och plattfotad anka där jag stövlat fram. *klamp klamp* Men man vänjer sig väl...

Just nu är jag sugen på att vräka i mig nappar och winegum och choklad. Godissugen deluxe? Yes! Men förnuftig som jag är så är det väl lika bra att borsta tänderna och krypa till kojs.

Nån som vill ge mig lite fossingmassage?
...Näe...förstod väl det...Assholes! *blink*

Som sagt, jag är lite kånnfjusd idag.
Godnatt!


Bild lånad från http://www.istockphoto.com/
Hittad via Google.


Lurad?

Hej!

Nån som lurat er idag? Inte mig ännu iallafall. Gillar inte första april. Känns bara larvigt att hålla på. Den som lurar mig kommer jag bli tjurig på.

Gjorde nyss ett par webbtest på expressen.se om mitt jobb. Om jag trivs och om det är dags att byta jobb. Gissa vad svaret blev...
Sista tiden har jag funderat på hur jäkla skönt det vore att bara kliva in till chefen:
- Jag säger upp mig och går hem nu! *vink vink*
Det vore så kalasskönt att kunna strunta i konsekvenserna och göra som man känner för. Dock så är ju jag liiite för praktisk och tänker på ekonomin och hur svårt det är att skaffa nytt jobb och så vidare... sen är man kanske feg. Vet ju att man alltid klarar sig, oroar mig ändå.
Samtidigt så tror jag verkligen att en sten skulle lätta från mitt hjärta om jag bara fick lämna det där stället! Eller tror och tror...jag vet att det skulle kännas så sjukt bra!
Semester, självförtroende och ett roligt jobb är vad jag behöver! Eller vad säger du Pelle? *blink*


RSS 2.0