Tatueringsmässa

Hellu!
Sitter här och ska snart åka och hämta pizza. Mums. Vi har lite helg från sopporna för tillfället och tjockar i oss lite pizza. Hihi! Ett måste till hockeyn. HV71 suger!
Har varit ute och äntligen tvättat bilen också. Har inte gjort det på hel vintern så det var verkligen på tiden. Nu är den ren och fin så jag vet inte vad! Ska bara tvätta rutorna ordentligt, både på insidan och utsidan för de är enormt skitiga. Tycker aldrig de går att få riktigt bra. Det är svårt att tvätta fönster.

Efter hockeyn ska jag och Fredrik åka in på tatueringsmässan inne i stan. Kan bli lite skoj. Aldrig varit på mässan eftersom jag lyckas jobba jämt när den är.

För övrigt måste jag tacka tjejerna från igår för en superdundertrevlig kväll, med god mat och dricka och übertrevligt sällskap! Det var underbart att träffa er igen så det får vi snart göra om! Då blir det skräcktema i Stavsjö kanske. *blink*


Kommentarer
Postat av: Mari

Hej Sara! Nu har jag också hittat till din blogg =) Hoppas allt e bra. jag hade också jättetrevligt i lördags. O det är jättekul att ha umgåtts med dig igen efter typ 16(!) år. vi måste ha skräckfilms kväll hos dig nån gång snart, så vi kan skrämma upp oss riktigt rejält, hihi ;). O förresten, dina cupcakes var riktigt goda. Ha det så bra =) Kram

2010-04-26 @ 20:41:26

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0