Dior-skorna!

Ok, det är bara att inse att de går knappt att få tag på och egentligen skulle jag inte ha råd heller med dem. MEN ibland har man tur och hittar nästan exakta kopior för $ 26.99. Inte så pjåkigt. :D Kolla här:

Kopian


Originalet



Det tycker jag inte var så dåligt alltså. :) Jag är rätt nöjd. Bara hoppas de trillar ner i min brevlåda snart. :D
Det övriga jag beställde från samma sida var detta:

  och

Det tror jag kan bli fint. :)

Usch, jag ska snart åka till jobbet. Är inte det minsta sugen en fredag. Inte för att jag har så mycket bättre för mig men ändå. Det är ju roligare att bara va hemma än att va på jobbet iaf. Jag bara skadar mig hela tiden.
Jag har iallafall köpt schampoo och svampar så jag ska ta och bada min lilla Starlet nån dag snart. :) Får hoppas det vackra vädret håller i sig. :)

Jag blev stuclen/biten av nånting tidigare idag. Nåt himla flygdjur som bara ländade lätt på min arm, hann inte ens se vad det var men det sved till och sen var den bara borta. Ett rött svullet märke lyckades odjuret åstadkomma iallafall.
 
Om jag orkar ikväll så ska jag fota lite saker som ska läggas ut på tradera. SÄljer av med lite skrot där för att få plats med nyheter i min alldeles för lilla garderob. :P Jag vill ha en walk-in-closet. Det vore nåt. :P




 

Kommentarer
Postat av: Petra

Den har jag aldrig smakat, låter gott!! Snygga skor förresten!

2008-08-01 @ 14:35:24
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: kim

vart fick du tag i kopian?:O

2008-08-01 @ 19:08:09
URL: http://www.myredroses.blogg.com

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0