I'm bad!

Hej hopp!

Sitter i Stockholmo. Kom upp igår och var på Fredriks spelning. Det var jättekul! De är så duktiga. Blev inga bilder den gången heller eftersom jag filmade. Hoppas verkligen det går bra för dem i tävlingen. Det skulle vara superkul!

Idag har det hänt typ inget. Var på bra humör först, sen blev det inget att göra och då blev jag grinig, grinigare, grinigast till slut. Men sen bestämde vi för att åka en sväng till Skärholmen. Jag var inne på Make Up Store (gissade du nåt annat?) och kollade in vad de hade på rean sin, men det var bara saker jag redan har. Men jag köpte iallafall nya skuggan Charity, som pengarna för, går till hiv/aids-forskning. Så samtidigt gjorde jag en god gärning. Vill du ha en skimrande guldaktig skugga som passar som bas eller highlight och funkar med alla andra färger så kommer denna vara kanonbra! Gör en god gärning du med. *reklam* Hahaha!
Sen var vi inne på Skopunkten och kollade lite. De hade en del fint. Fredrik hittade ett par svarta stövlar som var på rea, med lite nitar på. De tyckte han att jag skulle ha så han betalade halva åt mig. Så snällt!

Nu är vi hemma igen och ska käka mat och sen blir det väl antagligen tv'n. Jag är på bra mycket bättre humör men inte upplagd för mycket mer än en hemmakväll så så blir det nog. Kanske ska slänga oss i badkaret sen. Det vore inte fel. Men nu blir det mat.

Imorgon har vi bokat bio och ska finally se Avatar i 3D. Nice!

Tjillevipp! 


Kommentarer
Postat av: Lindsey

Guuud snuttan, jag fick ditt kort nyss och jag sitter här och är alldeles rörd. Jag känner exakt detsamma. Är så glad för att saker blivit som de blivit. Hoppas vi kan cs snart igen. Pöss

2010-02-15 @ 13:35:45

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0