Inbrott i bilen!

Hej hopp!

Usch vad kallt det var igår när vi skulle åka hem från jobbet, Pelle och jag. Vi var ute tio över tolv, vilket är bra men problemet blev när vi skulle åka. Jag kom inte in i min bil. Dörrarna var fastfrusna deluxe kan jag lova! De gick inte att rubba. Handtaget skulle ha gått sönder om vi slitit mer.
Vi fick göra inbrott i min egen bil helt enkelt. Bagageluckan gick upp så vi tog ned hatthyllan och så klättrade Pelle in i bagegeluckan och fick putta upp dörren inifrån. Jisses vad det satt alltså! Men till slut så.
Sen gick det ju knappt att skrapa rutorna heller för isen satt som berget så vi snackade skit och väntade medans det smälte istället. Haha!
När klockan är strax efter halv ett så ringer Fredrik och efterlyser mig, men då är jag precis i backen hemma. Vi som var så tidigt ute så blev vi skitsena iallafall.

Sen när klockan är ett (på natten) så ringer Anna och jag blir skitnervös att det skulle ha hänt nåt. Jag var på väg at lägga mig, men hon ville att jag skulle komma bort och spela spel, men det orkade jag verkligen inte. Helt trött.
Men det gck iallafall  ganska bra att jobba igår, trots knät. Men med fem Ipren i kroppen och stödgrunka runt knät så var det nog tur det!
Idag är det niotimmarspass som gäller så vi får väl se hur det går. Sen är det bara lördag och söndag också...

På tisdag tänker jag iallafall gå på boxen. Jag får ta det lugnt med benen, men jag måste röra på mig lite. Slå ut lite aggressioner och sådär. Haha! Jag hatar att allt bara blir uppskjutet hela tiden, man kommer aldrig igång på grund av skada och väder och jag vet inte allt. Men nåt måste jag göra. Jag tänker inte bara sitta här och bli tjock. Så det så.

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet.

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0