Kalas

Hej hopp!

Idag är det födelsedagar! Jansa fyller år och även Emmelies lilla Lexus. Stort grattis till dem!
Jansa ska vi gå in till på lunchen och käka lite kladdkaka med, så ska han få sin presenter.

Har ondare i halsen idag än igår, så ringde jobbet idag. Emmelie skulle ta min dag imorgon, så det blir två sjukdagar. Tråkigt på lönen sen, men ännu tråkigare att jobba när man inte mår bra. Det blir aldrig bra. Jag tänker inte må dåligt värre än jag redan gör. Får se om man lyckas göra nåt vettigt dessa dagar istället.

Nu ska jag ta nässpray och klä på mig lite. Sitter med datan i knät. Asskönt ju! Hehe!


Kommentarer
Postat av: Milla

Ska på ngt stort kalais som Alex' jobb anordnar för sina anställda med respektive för att fira att de har gått med vinst. Inget problem egentligen, men allt som har med Alex jobb att göra inkluderar ju även en viss liten madame som jag inte alls har lust att träffa och detta gör mig störtnervös. Dumt och larvigt, jag vet, men tyvärr funkar jag så...



Tack så jättemycket för erbjudandet att få låna ngt, men jag tror att jag kör på skjortklänningen jag köpte. Det kanske är så mycket partajklänning, men jag såg iaf smal ut i den (haha).



Vad tråkigt att du är sjuk. Aldrig roligt. Och jobbigt att behöva vara hemma från jobbet (iaf med tanke på lönen). Hoppas att du mår bättre snart! Krya på dig!



Kram kram

2010-03-17 @ 12:28:09
URL: http://camillaworld.blogg.se/
Postat av: Milla

Vad gullig du är! Blir så glad och nästan tårögd av allas snälla kommentarer. Det betyder massor! Det är ju er och enbart er som jag ska lyssna på! Vad övriga människor tycker ska jag ge blanka faen i, men tyvärr gör man ju inte alltid det.



Vet att du förstår hur jag känner och det är så skönt att veta att det finns någon därute som faktiskt vet hur det är. Och som bara inte slår bort det som en dum och larvig känsla, för den finns ju där vare sig den är larvig eller inte. Svammeljag! :-)



Kram

2010-03-17 @ 14:21:33
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0