Bananfrukost

Hej hopp dildo! (aka gummisnopp)

Idag blev det en bananfrukost. Känner mig inte alls besvärad ännu av detta idag. Men har lite ont i huvudet och Fredrik också, så det har säkert med saken att göra.
Drack en Modifast med kaffesmak igår. Det var verkligen inte nån höjdare. Usch vad äcklig den var! Jag mådde jätteilla efteråt, men får väl träla i mig den också vartefter. Hehe! Ska testa att värma en sån idag tror jag. Kanske blir bättre då. Får se. Hahah!

Har precis diskat så känner mig lite duktig. Är verkligen sugen på att rensa ur min garderob idag, men får se. Har pratat om det så länge så det vore verkligen på tiden tror jag. Men men.

Usch vad det håller på och snöar då. Så tråkigt nu. Jag var så glad att det töade bort en massa och tänkte att snart får man se gräsmattan, men icke. Nu yr det i luften igen, men snart är det vår. *hoppas hoppas hoppas*

Väntar på pengar från jobbet. Mitt friskvårdsbidrag. Har det inte kommit imorgon så får jag väl ringa igen. Pratade ju med dem på lönekontoret förra veckan så det borde ju dyka upp. Med tanke på soplönen jag fick så är alla pengar välkomna. Haha!

Nu ska jag borsta mitt torra spröda vinterhår och smeta i lite inpackning.
Plick!

Kommentarer
Postat av: Milla

Hej!



Förlåt igen! Jag är verkligen urusel på att höra av mig. Måste ju ses snart, men får inte tiden att räcka till att jag vill göra. Och som grädde på moset så har jag gått och blivit sjuk också... Gahhhh



Hoppas att allt är bra med dig! Läste att ni körde en fasta. Det brukar Alex och jag göra ibland med, men nu var det ett tag sen. Är lite sugen på att göra det igen snart.... för sommaren kommer ju med stormsteg.



Kram kram

2010-03-02 @ 16:44:41
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0