Månadens räkningar

God morgon!

Vaknade vid kvart över sju idag när Fredrik gick upp. Jag låg dock kvar till klockan blev kvart över åtta. Då svepte jag  om mig morgonrocken och klev upp. Lika bra, annars blir man för seg.
Har ätit frukost nu och betalt månadens alla räkningar. Usch, alltid lika tråkigt. Haha! Men lika bra att ha det gjort så...annars får man ju bara lida själv.
Jag väntar för övrigt på att få skattebeskedet. Jag är galet nyfiken!! Jag hatar när jag inte vet om jag får betala e massa pengar eller om jag får tillbaka. Har ju dragit extra skatt väldigt länge så förhoppningsvis får jag tillbaka, men det är ändå jobbigt när man inte är säker. Jag vill inte ha flera räkningar. Haha!

Nu är det dags att göra mig iordning lite. Håret vet jag inte vad som har hänt med. Det är skitkonstigt. Får se om det går att få nån ordning på det. Annars blir det en tofs.
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Milla

Klart vi ska hinna med en fika... kan ju vara dags nu :-) Är ledig imorrn, nästa vecka är fullt upp, veckan efter det är det ganska lugnt på jobbet om jag ej minns fel.



Kram kram

2010-03-25 @ 15:12:32
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0