I used to be

Brukar vara en glad skit, men just nu är jag knäckt. Det hände för en och en halv månad sen, när jag märkte att nåt var fel. Försökte hjälpa till, pigga upp och göra saker bättre. Det hjälpte inte... Idag är det en månad sen (julafton/juldagen), som knäcken kom...väntat men oväntat, framförallt oönskat... Man kan inte göra nånting och egentligen finns det inte ett vettigt skäl till det, det är det värsta.
Eller nej, det värsta är maktlösheten och vetskapen att man inte kan göra nånting. Ingenting för den man älskar. Inget hjälper och man blir bortvald. Anledningen att man är knäckt är för att man vill så mycket mer! Det finns inget hellre jag vill, men vad hjälper det när viljan inte finns hos den andre?
Ändå är man halvvägs kvar, halvvägs borta, utan att veta vad man kan eller ska göra. Man sitter som en halväten kaka...
Jag vet vad jag borde göra, men jag vet inte om jag klarar det. Hjärtat håller inte med hjärnan.
Som tjej är man dum som tänker med hjärtat. Killar kanske är smartare och tänker med hjärnan, eller?

Hur som helst, ingen big deal eller hur var det? För mig är det dock det, om det räknas...


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jag vet att det kanske inte är vad du vill höra och det kanske inte hjälper heller, men jag tror att det var exakt så Fredrik kände det. Jag vill absolut inte vara dum eller strö salt i dina sår, utan jag tänker att det kanske kan hjälpa dig att förstå vad och hur den som lämnat dig tänker? Nu vet jag ju inte hur din situation idag ser ut, men när jag läste detta tänkte jag spontant att det lika gärna kunnat vara Fredrik som skrivit det för ett år sedan, typ.
Det vore ju bra om det kunde hjälpa dig menar jag. :) Kram!

2013-01-25 @ 13:33:14
Postat av: Sara

Tro mig Kerstin, jag har fattat nu. :/

2013-01-25 @ 14:24:55
Postat av: Fredrik såklart

Jag har märkt på polare att dom flesta verkar tänka med hjärnan och inte hjärtat, när det kommer till tjejer, men det kanske bara är en fasad iofs. jag önskar att jag kunde vara logisk när det kommer till känslor, men det är hyfsat omöjligt. Man vet vad som är rätt men man vill inte tro att det är så :(

Jag hjälper iallafall gärna.
Kram

2013-01-25 @ 22:45:54
Postat av: Reneé

Skickar några kramar och hoppas du mår bättre snart
kram kram kram kram kram kram

2013-01-26 @ 15:18:21

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0