Falska människor

Det är sorgligt hur mycket falskt folk det finns omkring en! Folk som utåt sett visar sig som goda, kärleksfulla människor som gillar en och inte vill nån illa. Men när man vänder ryggen till så förändras leendet till ett hånflin och skitsnacket börjar. Hur står dessa människor ut med sig själva?

Att gå bakom ryggen på någon, göra fula miner när personen inte ser, snacka skit eller bara tystna när en person kliver in i ett rum... ja det är ren och skär falskhet! Att sen börja ljuga för en person eller ljuga för andra personer om en person, ja det är genuint förjävligt, ärligt talat!

Man kan inte tycka om alla.
Man kan inte tycka om allas åsikter.
Man kan inte tycka om allas handligar,
men för tusan SÄG DET!

Man blir inte dödad eller mindre omtyckt för att man är ärlig! Jag själv föredrar människor som vågar säga vad de tycker. Bara en så enkel sak som att har jag en ful tröja på mig, ja säg det då, istället för att låtsas att den är fin. Men man kan ju säga det på ett schysst sätt trots det. Sen betyder det kanske inte att jag tycker samma som dig för det.

Låtsas inte vara min vän om du inte vill vara det. Berätta bara varför. Vad jag har gjort för fel.
Låtsas inte som du vill vara snäll mot mig eller att du tycker om mig. Men berätta gärna varför. Det allra mesta går att lösa med kommunikation. Även om man inte blir vänner så är man inte en falskspelande fjolla och man kan åtminstone få en sund relation.

Att peka på att alla är värda lika mycket och alla ska vara som de är är gott. Men det är falskt om man sen inte kan efterleva sina egna råd och låta alla vara som de är och vill vara.
Kan man sen inte behandla folk som att de är lika värda, ja då ska man inte predika om att alla är det heller.

Man ska inte tjata in kärlek i huvudet på folk! Den ska visas! Det är först då det blir sanning. Annars kan man lika gärna hålla tyst. Jag har hellre flera sanna ovänner än flera osanna vänner.
 
Jag tycker man ska se sig om sina egna brister innan man börjar döma andra!


Kommentarer
Postat av: Svärmor

Du behöver inte klä dina känslor i ord...bara känslorna inom dig är äkta"... ♥ ♥ ♥ dom här orden skrev en sann vän på Facebook det är så sant... Man behöver inte tala om hur bra och duktig man är man behöver inte tala om att man älskar någon för hela universum, man behöver inte få bekräftelse om man är genuin och sann idet man känner och tycker ! För mig finns ingen anledning att tala om vad jag är bra på hur bra jag är och vilka jag älskar och hur mycket jag vet vad jag är bra på och dom jag älskar vet om det och det räcker för mig, och det är för mig viktigare att tala om för den jag älskar att jag älskar än för hela fucking IT-världen.... DU har så rätt i allt du skriver, istället för att le när jag ser o lipa när jag tittar bort tala om vad som är fel, våga stå för sina åsikter, och framförallt vara sann och ärlig mot sig själv då är man det automatiskt mot andra... Är så jävla LESS på falska människor som tjatar om att alla är unika men man får bara vara det om man är det på den personens villkor och inom dennes ramar...sen kan man snacka skit å blåsa folk utan att ens be om ursäkt...Om jag sålt en felaktig produkt skulle jag iaf be om ursäkt o skämmas inte bli irriterad på köparen som påpekar detta...KRAM o Det bäst i vinterkylan

2010-01-03 @ 13:22:17
Postat av: Svärmor igen

Å föresten så är det som du också skriver att man inte behöver tycka om alla osv... och det är så sant men man behöver inte behandla dom illa och visa att man inte tycker om... det kan man hålla för sig själv eller våga sjunga ut om vad som är fel KRAM igen

2010-01-03 @ 13:23:52
Postat av: jag igen

Å nu blir man väl HÄNGD av en FEG förbannad släkting vilken dag som helst....

2010-01-03 @ 13:24:35

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0