Choklad- och kaffetryffel
Gjorde tryfflar häromdagen och de blev så goda!
200 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
½ dl starkt kaffe/espresso
1 msk honung
Finhacka chokladen och lägg i en bunke.
Koka upp grädde, kaffe och honung i en kastrull.
Häll det sen över chokladen och rör tills det blir en jämn, len smet.
Ställ att svalna i ett par timmar.
Rulla till bollar och rulla dem i kakao.
Förvara i en burk med tätslutande lock.
200 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
½ dl starkt kaffe/espresso
1 msk honung
Finhacka chokladen och lägg i en bunke.
Koka upp grädde, kaffe och honung i en kastrull.
Häll det sen över chokladen och rör tills det blir en jämn, len smet.
Ställ att svalna i ett par timmar.
Rulla till bollar och rulla dem i kakao.
Förvara i en burk med tätslutande lock.
Kommentarer
Trackback