Färskpressad juice!

God morgon!

Eeh ja, jag vet att det är lite sent för morgon kanske, men jag har iallafall precis ätit frukost. Så går det när man får städryck innan man äter.

Frukosten bestod av hembakat GI-bröd med morötter och linfrön och egenpressad juice. Det blev en supergod juice! Den ska du testa Reneé!
En honungsmelon
10 jordgubbar
2 äpplen
ca 7 cm gurkbit

Den blev väldigt frisk och saftig! Fin färg blev det också.
Fast jag hade ju ioförsig gärna haft i fler jordgubbar.



Nu ska jag gå ut och se om det är värt att tvätta bilen. Bara titta uppåt och se om det kommer börja regna. Då gör jag nåt annat istället.
Så himla skönt att vara ledig både idag och imorgon! Bara sju arbetspass kvar till semestern nu. Heheh! Snacka om att man räknar ner dagarna!

Inatt låg jag och läste ut Ljudet av ditt hjärta. Andra gången jag läser den och böckerna är verkligen helt fantastiska. Jag älskar dem! Jag beställde dem på engelska inatt också. Många säger att de är bättre på engelska. Jag ska testa.

Nu skiner solen tillfälligt så då ska jag passa på att kila ut.

På återseende!


Kommentarer
Postat av: Robert Pattinson Crew- gästbloggaren

sv: Absolut! Tack för kritiken. Jag har fått höra det förr och jag har vekrligen försökt bättra mig.. men mitt word hoppar gärna från engelska och till svenska, och då kan det hända att det blir fel och att den ändrar om även efter att jag har ändrat. Men jag ska verkligen förbättra mig! Jag tycker själv att det är störande när andra stavar fel i sina inlägg...



Tror du att det är alla inlägg?

2009-07-04 @ 23:50:45
URL: http://robertpattinson.blogg.se/
Postat av: Robert Pattinson Crew- gästbloggaren

sv: Det ska jag absolut göra! Tack för att du sa till. Det ska bli ändring på detta... åtminstone under de två dagarna jag är kvar som gästbloggare ;)

2009-07-05 @ 08:47:06
URL: http://robertpattinson.blogg.se/
Postat av: Milla

Jag har också hört att böckerna ska vara bättre på engelska så jag blev lite sugen på att testa också... :-) Hör av mig under morgondagen så kan vi bestämma någon plats och tid att ses antingen tis eller ons. Kram

2009-07-05 @ 19:49:40
URL: http://camillaworld.blogg.se/
Postat av: Elin A

Hej tjejen!

Jag har ätit allevo-soppor. Du vet bantingssoppan, men jag har även ätit findus köttsoppa med grönsaker, den är typ nyttigare än allevosoppan och tusen ggr godare så jag käkar den istället. Jag fick magkatarr av stress och det har gjort att jag inte varit så hungrig och det har oxå hjälpt till viktnedgången. Jag vill bli smal, har varit en tjockis alldeles för länge nu! Hur är allt med dig? Skönt med semester snart va?

Kramar Elin

2009-07-06 @ 13:21:07
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg
Postat av: Svärmor

Detlåter riktigt gott, har varit o fått en ny maskin den andra pajade... Kram

2009-07-06 @ 22:29:19

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0