Träning träning

Hej och hå.
Ligger här med en sabla huvudvärk som hållt i sig sen i söndags. Usch. Inga tabletter har jag hemma. Det blir att köpa på jobbet sen om det inte ger med sig.

Från första oktober nu har satt som mål att göra någon fysisk aktivitet varje dag. Om det så är en promenad med vovven eller ett stenhårt pass på gymmet eller zumba, men nånting. Hittills har det gått bra. Har kört mycket zumba förstås och även core. Och eftersom lilla Pachuco bor här nu så blir det ju en del promenader. Tog även ut cykeln och rastade henne i söndags.
Att det åtföljdes av en fika är ju en annan sak. Hihi! Men det var en underbart härlig fikastund med Elin och Lindsey. Välbehövligt och hur trevligt som helst. Sen blev det några timmars jobb på det.
Men som sagt, nu är det fokus på träningen som gäller. Ska få lite "experthjälp" av Frida till gymmet också. Känns bra. Behöver lite hjälp att komma igång med ett bra program. Andra steget blir att ta tag i godisberoendet. Ska självklart börja dra ner så gott det går redan nu. De små stegen är ändå steg i rätt riktning.

Nu är det dags att göra sig i ordning för jobb såg jag. Fort går det ibland.

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0