Förkyld, ryggproblem och feber.

Hade en bra start på veckan med tre jobbdagar i rad, för att sen vara ledig torsdag och fredag. Torsdagar är mina älsklingsdagar att träna för då blir det easyline, löpband/crosstrainer och sen zumba. 
Men efter easylinepasset den här veckan så kände jag hur det började dra ihop sig i korsryggen så Alexandra och jag la oss och sträckte ut så mycket vi kunde. Då kändes det bättre. Men på fredagen var jag stel ändå. På lördagen när jag skulle upp till jobbet och öppna blev det såklart som värst. Då slog det till så jag knappt kunde röra mig. Perfekt på jobbet...suck. Det gick att jobba även om det gick lite långsamt med saker.

På vägen hem sen var jag helt slut och då började jag dessutom känna hur det började kittla i halsen.
Jag och hjärtat blev bjudna på varm smörgåstårta hos Suzan och Carlos gjorde en god efterrätt med banan och nutella.
Sen var det dags att åka på massage och attans vad skönt det var! Det hjälpte nog mycket i ryggen för idag är jag nästan helt bra. Sen var det hem och försöka sova. Då var jag som en liten snorunge med rinnig näsa, tjock i halsen och hela baletten. Usch!
 
Somnade iaf några timmar och gick upp på söndagmorgonen för att jobba. 
Tjohej vad kul...feber nu också. Men det andra var bättre. Ska man vara på jobbet kl 7.45 och vaknar 6.45, ja då ringer man inte och sjukanmäler sig. Inte jag iaf. Så jag pallrade mig iväg och körde på. Det var lugnt som tur var och sen var Calle så snäll och började kl två så jag fick gå hem två timmar tidigare. Då somnade jag gott kan jag lova.
Sov till fem och kände mig bättre, ingen feber så bestämde mig för att följa med på danskursen. Glad över det, det var riktigt skoj!
Bachata den här gången och vi var inte så många. Det blev närgånget och roligt, haha!
Sen åkte jag hem och bakade cupcakes till jobbet, hjärtat lagade mat och så kollade vi på orange is the new black. Sen somnade jag. 

Nu är jag förkyld igen, men ryggen är bättre och ingen feber iallafall. Ska upp och käka frukost och sen är det personalmöte och jobb som gäller.
Tjingeling!
Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0