Inte helt bra

Fortfarande inte på topp alltså. Den här förkylningen eller vad man ska kalla det har hållt i sig i två veckor nu. Tråååååk! Hostan och snorandet är det som hänger kvar. Hoppas det försvinner snarast, men det är bara att hänga i. 
 
Hade en jättetrevlig fredag med basket och kompishäng och ett snabbt presentutdelande till Jansa som fyllde år, var tvungen att komma ut lite. Lördagen började man såklart i danssalen, men i ganska lugnt tempo. Sen bar det iväg till jobbet för första gången på tio dagar. Det märktes där att man inte var helt kry, men tack och lov för (ännu) lugna lördagar. Fast jag var bra trött på natten.
 
Söndagen så bjöds man på lite fika hos mamma och Jansa och sen blev det återigen dags för Zumba. Som jag älskart! Efter passet blev det rally för ännu en kvälls jobb, dock betydligt mera att göra denna dag. Men från en undantagsidiot så gick det galant.
 
Idag har jag varit ledig så det har blivit en dag i stan med latinon. Klippt klorna på Pachuco, Migrationsverket och god mat har varit på agendan, för att inte tala om våra tokiga konversationer i bilen. Haha! <3
Tog mig till Zumban idag med och joinade Michaelas pass. Det var längesen så det var kul!
 
Nu väntar kudden, för nu är jag trött. Godnatt!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0