Födelsedagsfirande.

Hej hopp!

Idag är jag sömnig. Tack och lov för energidryck och kaffe.

Igår blev en skojig dag! Lite fattigare kommer jag bli på sikt också.
Det blev en heldag med Michis med först frukost och så åka runt i halva stan och kolla på och hoppa i soffor. Vi hittade först en som var riktigt nice, men den var liiiite mindre än jag tänkt mig, men väl värd att köpa ändå, så den fick jag lite extra info om osv, men sen åkte vi till en sista affär och där blev det ett kap.
Slog till på en soffa som både jag och Michis blev lite kära i. Den hade kostat 17.000 men var sänkt till 9990:-
Sa att jag ville fundera en dag, men då var ju killen en duktig säljare så han sa att bestämmer jag mig samma dag så får jag dessutom 1500:- i rabatt om jag köper en matta hos dem också. Han snappade ju upp att jag ville ha ny matta också såklart. ;)
Men så fick det bli. Så i maj kommer min nya soffa och så kan jag välja ut en riktigt gosig matta som jag vill ha. Sen är det bara vardagsrumsbord, tv-bänk och en massa elektronik som ska inhandlas. Tur man har lite besparingar och möjlighet att ta på avbetalning. :) Och att det inte är panikbråttom med allt heller. Skulle behöva en ny dammsugare också, men det är ju astråkigt att köpa.

Kvällen sen bjöd på zumba i Stavsjö. Riktigt skojigt pass! Mina vänner är såå bra! <3 Det är så kul att alla här ute uppskattar passen också! Carlos hade sin lilla raring till vovve med sig också så han fick följa med som maskot. Tror mamma och Jansa blev lite kära i voffsingen också. Men å andra sidan så är han ju ett charmtroll så det är inte så konstigt.Sen åkte vi iallafall vidare till stan och mötte upp Erika och flera andra på Världens Bar. Där blev vi bjudna på tårta eftersom Erika fyllde år. Sen fortsatte vi hem till henne och hennes syster och där blev det lite drinkar och karaoke. Wow, vilken röst hon har, tjejen! Imponerad! Själv satt man och ylade litegrann då och då. Hur lätt är det när nästan alla låtar var på spanska liksom. Hahaha! Fast det var sjukt kul! Blev en snabbis på Max också såklart. Haha!

Sen var det dags att fara "hem" och sova. Stannade i stan eftersom vi ändå skulle upp klockan nio. Sömnen blev ju nästan obefintlig, men det har funkat ändå. Haha! Premiär för Zumba Toning idag och det var jättejättekul! känner tillomed av lite träningsvärk. Sen var det det ordinarie zumbapasset, oxå det kul, som alltid!

Efteråt blev det att hoppa in i en snabbdusch och fräsa hem till mor och Jansa. Där var det födelsdagskalas på gång för Jansa och döm om min glädje var stor när jag fick hugga en bulle och tårtbit innan jobbet. Hihi! Mamma är bäst på att baka. Ihop med Anne-Lie....och mig själv... ;) Sen finns det ju en till som är riiiktigt duktig på bakning också! Nämner inga namn med risk för storhetsvansinne. Hahah! ;P

NU tänker jag faktiskt natta mig själv och studsa rätt ner i sängen för jag är trött så jag har ont i huvudet. Så tingelingens på er!

Kommentarer
Postat av: michis

hahaha gumman! Jag är så glad att du äntligen har börjat säga att du fräser med bilen! XD

2012-03-18 @ 13:04:22
URL: http://tofreakytobecrazy.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0