Älskar bra kursledare!

Hemma efter dagens jobbkurs. Den slutade tidigare så åkte hem för att äta lite. Alltså...nu blev det ju choklad då. Hahaha! Inte hungrig, men sugen på te. Ska snart vara tillbaka på jobbet igen, men skönt med ett litet andningshål. :)
Det var en rolig kurs! Eller alltså, det är ju inte roligt egentligen att veta hur man ska bete sig vid ett rån, men det är matnyttig  information. Det är trots allt ett riskyrke man jobbar i. Men när kursledaren är sådr härligt bra och rolig att lyssna på så blir allt mycket trevligare. Han arbetade som väktare och kunde driva med sitt eget yrke, skojade med oss och blandade det på ett snyggt sätt med allvaret som kursen faktskt innebär. Det var en bra kurs helt enkelt. Det är härligt när man sitter ner i fyra timmar utan att bli trött och inte orkar lyssna mera. Det är bra betyg från mig.

Nu återstår sex timmar på Statoil innan det är dags att återigen åka hem för att natta sig. Har en ledig helg framför mig och den ska spenderas på bästa sätt.

För övrigt är det kul att se att läsarantalet är detsamma som innan jag slutade skriva. Dimp mer än gärna ner med nån kommentar. Det vore kul. :)
Ha en fin torsdagkväll!

Kommentarer
Postat av: Elin Alenteg

Im still here! Har med jämna mellanrum kikat in på din blogg i hopp om att du börjat skriva igen och till min stoora glädje hade du nu gjort det! Glad

Måste säga att brallorna va grymma! :) Du kommer zumba så himla snyggt i dom ;)

Kram påre! <3

2012-03-09 @ 09:28:54
URL: http://www.metrobloggen.se/elinalenteg

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0