Ok det blev shopping!

Hahaha! Vilken tokig hemfärd! Har haft en superkul dag!
Jag och Carlos for ner till Linköping och Ikea, men eftersom han inte är riiiktigt med i svängarna när det gäller in-och utfarter så hamnade vi först på Elgiganten. Där hittade jag ett hemmabiosystem med bluray som funkade bra med min 3D-ready tv och allt. Det var även en iphonedocka med plus att bakhögtalarna var trådlösa. Det gick loss på nästan 5000:- så jag beslöt att fundera lite och så åkte vi till Ikea.
Där blev det hyllor, blommor, kuddar och diverse saker. Skulle blivit en mindre bokhylla och en byrå oxå (allt noga uträknat att det skulle få plats i min bil), men istället hittade vi en bokhylla med ett par tillbehör som han ville ha och då blev det så.
Bara det att den här bokhyllan var ju ganska hög och vad vi inte räknat med var att den skulle komma i fyra paket! Då hade jag dessutom köpt hemmabiosystemet som kom i en bigass box! Det var liksom en omöjlighet att få hem allt i min lilla bil! :O
Men skam den som ger sig! Med hjälp av lite snöre och ren vilja och envishet så fick vi in allt, inklusive oss själva i bilen och så for vi hemåt mot Norrköping. Eller for och for... Vi kunde inte stänga bagageluckan så den hade vi öppen och fastknuten med snöre och lilla Starlie gick nästan på knäna (i stil med fem pers i resan till Sthlm). Hahaha! Vi vågade inte åka motorväg heller så vi tog gamla vägen tillbaka till Norrköping. Haha! Sjukt kul nu i efterhand hur det måste sett ut! XP Men nu är vi i fas igen och min kära bil är verkligen helt bäst alltså! Hihi!


Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0