Jobbig vecka

Halloj!
Idag är en ledig dag för mig. Känns skönt! Har spenderat den lugnt och stilla, med start på hemmaplan. Sov ut och åt sen frukost. Kollade på HIMYM och badade sen Kissen. Sen åkte Carlos och jag hem till honom och fixade lite med hemsidan och eventet och sen blev det Zumba på Hälsoteamet.
Nu på kvällen åt vi pizza och kebab och handlade lite. Jag har kollat runt på diverse olika saker på nätet och gosat lite med voffsingarna.
Snart ska vi hemhem och jag funderar på om jag ska koka min goda jordgubbssylt. Mums!
Är ju ledig imorgon oxå så ingen tidspress.

Veckan som varit har varit helt ok. Ganska jobbig emellanåt, då jag haft ont i ryggen, haft det stressigt på jobbet och jobbat mycket. Har dessutom haft en hel del tuffa tankar inom mig och ja, gråtit har jag tillomed gjort i min ensamhet. Sånt man behöver ibland. Dock är jag glad som har så goa vänner i min närhet.
Dock är det mycket på vänner och "vänner" jag har tänkt...inte bara mina egna. Det är sorgligt hur en del beter sig när man är med och inte är med, olika historier i olika konversationsmedel och hur saker även framställs olika inför olika personer.
Men jag ska inte slösa min glädje och energi på sånt som gör mig ledsen, det är bara onödigt. Ska försöka tänka mera på det.


Kommentarer
Postat av: Milla

Det där lät inte bra, vännen. Är du ok? Människor som beter sig lustigt är numer vardagsmat för mig. Står som ett fullständigt frågetecken inför vissas beteende.

Tänker på dig och sänder en värmande kram från ett kokhett Grekland. ❤❤

2012-08-23 @ 11:59:46
URL: http://camillaworld.blogg.se

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0