Snö vart man än vänder sig!

Oj oj oj vad det har snöat idag! Gör fortfarande för övrigt!
Har jobbat i två dagar nu och imorgon är det personalfest. Vi ska åka go-cart, bowla, käka mat och dansa asset av oss. Hihi!
Idag fick jag åka runt halva byn där jag bor, för att komma in med bilen till mitt hem. Alla byvägar var förplogade så det var stora vallar för och min lilla bil tar sig ju inte igenom dem utan att fastnar bara. Så det blev till att vända och testa en annan väg, men där var det likadant som den första. Så fick testa en tredje och där kom jag in, men det var inte plogat utan bara spår efter en annan bil, så det gällde att hålla tungan rätt i mun för att hålla sig i spåren, annars hade jag fastnat. Lite jobbigt såhär mitt i natten. Haha! Hem kom jag iallafall, men inte en plogbil i sikte, vilket var lite smått irriterande när det vräkt ner snö hela dagen... Hoppas verkligen vägarna är plogade imorgon, men då är väl bilen inplogad istället...

Nåja, snart ska jag sova. Är trött i benen och huvudet. Har varit massa med folk idag. Alla har ju suttit i långa bilköer för att det vält lastbilar här och var. Usch usch, jag är glad nu i efterhand att jag inte åkte in och tränade.

Tjingeling!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0