Kul helg!

Tjo!

Har varit en helg i princip utan dator. Har gjort massa roliga saker istället.

I fredags var det fest för Svärmor som fyllt 50 år. Hon hade abbonerat restaurangen i "byn" och ut fick alla kvartersfyllon och festa-varje-fredags-mupp fara. Hihi! Det var en superlyckad fest, som började med välkomstdrink och Marias supergoda Cookie-Dough-bollar som tilltugg. (RECEPTET, Maria!)
Sen blev det trerätters måltid med en god Skagengreja i tunnbröd. Jag är inte så förtjust i räkor i vanliga fall, men såhär i röror är det jättesmarrigt!
Till varmrätt var det fläskfilé med potatisgratäng och sås med dingdongsenap. *fniss*
Efterrätten stod faktiskt jag för och det var mina smarriga After Eight-cupcakes. Hade bakat 60 stycken och de blev väldigt populära. Alla åt inte, men de som gjorde det fick jag mycket beröm av! Jättekul!! Någon snodde dessutom med sig de kvarvarande hem, för senare festligheter. Haha! Kul, då vet jag att de gick åt. :)

Efter all god mat så ställdes det fram snacks och annat tilltugg, för då började magarna fyllas av diverse drinkar och så också. Då var det även dags för bandet BLAKK att spela. För den som inte hört dem, så är det alltså Fredrik på trummor, hans kusin Patrik på sång, och polarna Enno, Alex och Jerry. Det var riktigt kul att se dem lira och de är grymt bra! <3 Jag hoppas verkligen de får fler tillfällen att spela live så många hör dem, för det förtjänar de!
Folk diggade järnet och dansade, så det var synd när de slutade spela, men då kom Dj'n igång istället och körde massa 80- och 90-talsmusik. Lätt att dansa till och det gjorde jag. Hahaha, nog om det.

Efter mycket dans och umgänge och skratt, ändade denna kväll i sängen. Det var väääldigt skönt det också. Mina fötter i höga klackar var lite trötta.

Lördagen blev en latlördag i början med sängslöande och pizza till frukost. Sen begav sig Fredrik och jag hemåt. Vi hade nämligen en konsert att gå på hemma i Norrköping. Ett utsålt SABATON på Flygeln. Så sjukt himla bra! Man behöver aldrig bli besviken på detta band! De är grymt bra varenda gång, glada, skämtsamma och underbara mot publiken. Att de sen inte har en endaste låt som är dålig är helt sjukt bra! Helt klart ett av Sveriges bästa band!
Det som var nackdelen för kvällen var dock att det var nåt jävla fyllo i randig tröja som höll på och tafsade mig i arslet. Jag trodde det var Fredrik som skojade först men så var inte fallet. Blev så jävla förbannad och hjärtat studsade i bröstet. Hade denna idiot rört mig igen så hade han åkt på dubbelt stryk, det kan jag lova! *morr* Men äcklet slutade så fort jag berättat för Fredrik. Blicken han slängde runt då var inte nådig, så kräket vågade väl inte igen. Tur för honom det!

På hemvägen blev det ett matstopp på Max och det var blandat med konsertfolk, jokrar, vampyrer, schoolgirls och jag vet inte vad allt... Just ja, Halloween. Det hade jag glömt. Haha.

Söndagen sov vi båda två som stockar till halv tolv. Det enda som hanns med innan jobbet var lite frukost och datagluttande. Sen jobbade jag hela kvällen.

Idag har jag och Fredrik tränat, handlat och ätit. Nu sover han på soffan och hade han inte snarkat mig i örat så hade jag säkert också sovit en stund.

Ska lägga in alla bilder från helgen också, men det orkar jag nog inte idag. Ska dricka upp mitt te nu.  

Kommentarer
Postat av: Yiyi [Fotoblogg]

Skulle du kunna rösta på min bild nr.9? Jättesnällt av dig isåfall! :)

http://fotografanton.blogg.se/2010/november/fototavling-rosta-1.html

2010-11-05 @ 18:24:58
URL: http://yumeiro.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0