Hemmaträning

Hoppla!

Hej vad det blåser och regnar idag. Var jag inte riktigt beredd på. Trodde det skulle vara lika fint som föregående dagar, men ack så fel man kan ha. Sveriges nyckfulla väder. Så är det ju.

Hittills har dagen iallafall resulterat i lite hemmaträning med hantlar och sånt, dammsugning, upphämtning av tvätt och frukost och en välbehövlig dusch efter en klibbig natt. Sistnämnda var inte så kul som man kanske skulle kunna gissa (höhöhö), utan det var bara svettigt, klibbigt och klistrigt med svårt att sova som resultat. Förhoppningsvis blir det en timmes promenad sen om stormarna ger vika något.

När jag öppnade dörren förut så slog doften av nybakade bullar emot mig från grannen och det var ju inget som luktade gott. Elle jo, det var det ju. Så nu är jag sugen på att baka bullar. Får se hur det blir med den saken. behöver ha hem mjölk i så fall. Det behöver jag ändå så inte för det.

Nu ska jag ta tag i moppen och skura av golvet. Allt annat är i princip gjort så det är det som är kvar. Så har jag varit duktig...

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0