Twilight Movie Night!

Gaaah, jag har gått och blivit förkyld! Gillar't inte! Sjukt störigt. Har druckit Annas specialare och hoppas på det bästa nu. I värsta fall får jag väl klunka i mig en whisky också. Det ska ju rena. Haha! Nej usch, inte ens gott. Jag håller mig till te och honung.

Hade en jättemysig dag igår. Var ute och gick på morgonen/förmiddagen, blev skjutsad in till Maxi och mötte upp Anna. Vi åkte till stan och letade efter nånstans att äta en god bit mat. Det blev Café Plaza vid Stadstornet. Båda hade blivit så hungriga så det blev en rejäl plankstek. Men OH så god den var! Mums! Den satt verkligen inte fel trots värmen. Efteråt bliev det kaffe och glass och rejält med vatten. Det gick åt denna varma dag.
Sen gick vi upp till bion och hämtade ut våra biljetter till Twilight Movie Night och sen köpte vi lite godis och dricka. Sen var det dags.

Twilight har man ju sett nu, och likaså New Moon, men det var ändå väldigt kul att se dem på bio igen, för det har man ju inte gjort så ofta. Men Eclipse....alltså... Jag säger bara WOW! Den var riktigt riktigt grymt bra! Helt klart den bästa filmen hittills av dessa tre! De hade fått med så mycket roliga saker och repliker som är med och de hade fått ihop scenerna väldigt bra. Jag blev helt förtjust!
De kärleksfulla scenerna hade de verkligen fått mycket mera känsla i och det var mer kärlek, mer drama och tragik och mer action. Tror killar kommer gilla den här bättre än de förra filmerna. Även jag gjorde det. Märks att de har större budget nu, men på ett bra sätt.
Den var två timmar lång, men det kändes knappt som en timme. Den hade lätt kunnat vara längre, utan problem. Jag vill redan se den igen, så Fredrik, du vet vad du har att vänta dig. *blink*

Toppbetyg från mig!


Kommentarer
Postat av: Milla

Åh, jag vill också! Har ju längtat efter detta!!! Det var till och med så att Alex frågade om han fick följa med mig och Frida och se den.... ;-)



Kram kram

2010-06-30 @ 18:15:23
URL: http://camillaworld.blogg.se/
Postat av: Anna

Åhh....den var så jävla bra!! Jag dör....ska tvinga med tim i helgen tror jag!

Shit vad positivt överaskad jag blev! Kramar

2010-06-30 @ 20:22:10
Postat av: Elin

Jag vill oxå se den igen. Sofie ska se den imorrn med sin syrra. Jag vill me. Pierre skulle dock tycka att jag är helt störd då, så jag får väl vänta tills den kommer ut på dvd suck

Toppbetyg får den av mig oxå för övrigt!

Puss på dig!

2010-07-01 @ 11:27:31
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0