Järnhästen och minigolf

Hej hopp!

Ursäkta frånvaron, har njutit av livet och solen och även fått liiite för mycket av sistnämnda.
I lördags var Fredrik och jag i Nyköping, dit även hans pappa, mamma och lillasyster kom. Det var Iron Horse mc's årliga motorcykelutställning nere i hamnen och vi gled runt i det underbara vädret, kollade på massa schyssta två- och trehjuliga åk och fikade gott med smörgåsar och jordgubbar. Det var superhärligt, men sista timmen kände man att solen tagit både här och där och jag var skapligt röd på rygg, bröst och armar när vi kom hem på eftermiddagen. Stannade tillochmed och köpte en After Sun på Apoteket. Men det var nog väldigt bra, för redan nu så har det blivit bättre och jag har inte varit särskilt svidig om ryggen eller så alls.


Idag har vi legat ute och njutit av värmen, Fredrik i hängmattan i solen och jag i hammocken i skuggan. Hahaha! Har legat och läst i min bok så nu har jag kommit en bit. Sen fikade vi upp de sista limejordgubbarna med grädden, som vi hade kvar sen i fredags. Det är ju så himla gott!
På eftermiddagen/kvällen nu så åkte vi två, Jansa, Mamma och Jansas mamma och hennes kompis till Lindö och spelade minigolf. Som vanligt kom jag sist eftersom jag alltid lyckas göra bort mig, men tre-fyra spik fick jag iallafall. Bra för att vara min första golfrunda för i år. Hehe! Sen käkade vi på restaurangen där och det var verkligen supergod mat!
Nu är vi hemma igen och jag har precis duschat. Man blir så klibbig i värmen alltså!
Men om inte alltför länge blir det väl sängen. Fredrik ska ju upp tidigt till skolan imorgon. Själv ska jag se om jag orkar gå ut och plocka smultron. Hehe! Det slår nästan jordgubbar i mumsighet alltså, bara att det är så sjukt trist att sitta och plocka. Men nu svamlar jag så lika bra att lägga av.






C ja tåmåråw!

Kommentarer
Postat av: Milla

Har redan tjatat till mig bilen på torsdag så jag kommer till dig! :-) Vem kan motstå en massa glass, menar jag?? Hihi



Kram kram

2010-07-05 @ 08:42:19
URL: http://camillaworld.blogg.se/
Postat av: Milla

Det kom inte med när du brukar gå upp, men jag antar att det är på morgonen någon gång. :-) Hör av mig när jag åker hemifrån så vet du när jag är på G.



Kram kram

2010-07-05 @ 13:45:29
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0