Make up!

Ok, så här såg jag ut igår. Blev riktigt nöjd! Men det är alltid snyggare på riktigt än på bild och så blir mina bilder aldrig särskilt bra, men ändå... Ville iallafall ha en solig och varm mejk för det är brist på värme i det här landet just nu... Haha!
En sak till, påpeka inte hur buskiga mina ögonbryn är. Jag är fullkomligt medveten om det och det beror på att jag låter bli dem nu för att nån riktigt duktig jävel ska få plocka dem sen så de blir jämna. Det ena är högre än det andra som det ser ut nu och det stör mig nåt sjukt mycket. De ska bli perfekta! Hehe!

Har använt Eyedust Sunset längst in i ögonvrån (pensel 104), Microschadow Mock Orange på restan av ögonlocket och suddat uppåt (pensel 106), Microshadow East i globlinjen (pensel 104), suddade in den i Mock Orange för att få lite djup och mer färg, Eyedust Goldglow som highlight (pensel 117), suddade ihop alla skuggor sen med pensel 117, på med en klumpig svart ihoptorkad geleyeliner från Face (jag är värdelös på eyeliner) och sen svart mascara, Diorshow Blackout. Läppglanset är Jetset. Allt annat typ är från Make Up Store.






Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0