Sara med gröna ögon

Just ja, har ju glömt.
Jag fick testa ett par gröna linser för en billig peng så det gjorde jag ju såklart. Tog 45 minuter att sätta in dem och ungefär lika lång tid att ta ut dem. Men lite coolt var det. Haha! Skulle vilja testa lila linser också och några som man får riktigt riktigt blå ögon av... och bruna också. Det är ju kul med variation. Måste lära mig att sätta in dem bara. Haha!
Men såhär såg det ut. Ursäkta muppfrisyren, men jag gick bara och skrotade hemma. Visar make upen samtidigt då. Lila och aprikosa toner.



Kommentarer
Postat av: Milla

Så coolt! Dina ögon såg lite spookey ut. Ses imorrn! Kram

2010-08-17 @ 21:39:41
URL: http://camillaworld.blogg.se/
Postat av: Elin

Men fan va coola ögon du fick. Inte bara att dom är gröna utan dom ser stoora ut oxå. Jag vill oxå ha! Jag gillar ju bruna ögon på mig, så det vore coolt att testa samma sort fast i brunt. Va är billig peng för en slags summa då? :)

PÖSS

2010-08-19 @ 11:10:18
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg
Postat av: Milla

Haha, ja förhoppningsvis. Fanns ju massor av roliga färger. Tipsade Alex att han kan köpa några hundra stycken till mig i födelsedagspresent.



Har varit i huset idag och mätt och är tveksam om hur det blir, men tänker prova i köket iaf. Blir det inte snyggt så blir det inte... Vill bara att det ska fungera eftersom de är så söta.



Kram kram

2010-08-20 @ 12:58:22
URL: http://camillaworld.blogg.se/
Postat av: Gudinna

Jättesnyggt med gröna linser på dig. Själv har jag prövat (super!)blåa färgade linser, kul och ha när man går ut, typ som en accessoar :-P

2010-08-24 @ 12:38:32
URL: http://www.pointblog.se/?go=sofifahrman

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0