Planering och bakning

Hej hej!

Ledig idag. Välbehövligt efter fyra hårda dagar. Mina fötter har inte mått toppen. Dumma skor.

Men idag gör jag lite nytta här hemma istället. Skönt att kunna skrota i sin egen takt. Håller på i tvättstugan, har gått en promenad och skrivit en inköpslista som vi ska avverka senare idag.
Har även planerat vad som ska bakas till på söndag när släkten kommer på kalas. Men vad det blir tänker jag låta vara hemligt!
Kanske hinner jag baka något idag som ska frysas in så länge. Det är ju lite planering som gäller nu eftersom jag jobbar onsdag och torsdag och på fredag och lördag är det Skogsröjet i Rejmyre. Jag tänker stoppa in mobil och kamera i en plastpåse då vill jag lova!

Lönen såg inte så kul ut denna månad, så det blir nog lite planering för resten av månaden också. Men man klarar sig alltid. Det finns ju lite att ta av så det gör inget.

Men nu ska jag ta och diska och sen dammsuga och bädda rent i sängen. Sen är det ganska så fint här hemma. Måste nog ordna in mitt smink i hyllorna också. Det ligger kvar på golvet. Haha! När Milla var här sist så sminkade jag ju henne.
Bilden har jag lånat från hennes blogg. I hope you don't mind. :)

Ha en bra dag kära vänner!
Ni är så fina allihopa! <3


Kommentarer
Postat av: Milla

I don't mind at all! Låna på du :-) Jag brukar ju snatta av dig med.



Vad duktig du har varit idag. Jag har varit ute i blåbärsskogen med Alex, hans syster och hennes barn. Var på samma ställe där vi var när du var här och det fanns massor kvar.



Kram kram

2010-08-23 @ 19:12:49
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0