SOS Alarm

Godkväller.
Hoppas att er valborg har varit bra! För egen del så har jag jobbat. Med Alexandra. Vi har haft en toppenkväll med mycket trevliga, roliga människor. Det har varit riktigt kul faktiskt. Fram tills klockan blev tio ungefär. Då började kunderna klaga på att det var halt (??!!) i backen från avfarten från motorvägen och så upp till oss.
Vi gick ut och spejade lite och det visade sig att det var en lastbil med rysk chaufför som fått läck på sin tank med diesel och den var tom nu....
Jisses, ringde chefen, ringde sos alarm och bad om hjälp. Till slut kom de, men de brandmännen var inte alls särskilt trevliga. Inte otrevliga som i dumma, men arroganta och smådryga. Lite "lilla gumman-stuk"... De tyckte ju inte alls det var så farligt på avfarten så det hade de inte brytt sig så mycket om. Det märkliga var ju att folk i personbilar sa att deras bilar varnade för vinterväglag och abs-bromsarna tog osv, så nog lär det ju varit halt, men det tyckte inte föraren av brandbilen...
De hjälpte oss iallafall att sanera lite på planen och sen åkte de. Vi kom efter i vårt vanliga arbete, men det är ju inte så mycket att göra åt.
Nu är jag iallafall hemma i tryggt förvar och Alexandra med. Trött efter dessa ovanliga strapatser, så det blir raka vägen ner i säng nu.
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Matte

Härlig blogg

2010-05-01 @ 12:46:40
URL: http://sminkkille.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0