Detox Dag 11

Och där har klockan slagit slutet för min detoxperiod! Tänka sig att jag klarade det! Nu vet jag att jag kommer klara det igen och jag känner att jag helt klart skulle klara fjorton dagar också egentligen, men det ska ändå bli skönt att få dricka mjölk igen och äta en köttbit och choklad. Hehe!

Men det har jag har lärt mig av det här är att äta mindre portioner och oftare. Det har jag ju vetat, men det är svårt när man inte är van. Nu har jag ju varit tvungen på ett annat sätt. Så nu kan jag det där.

Linfröshoten kommer jag nog undvika, även om den känns nyttig, men jag föredrar nog krossade linfrön eller linfrön i brödbakningen. Jag bakar ju det mesta av mitt bröd själv nu. Bara det är väldigt duktigt. Det är inte för inte som jag kallas för bullmamma av mina vänner. Hehe!

Frukt är väldigt gott. Smoothies går skitbra att göra utan mjölk eller yoghurt också. Det kommer jag försöka hålla fast vid att göra ofta och mera mera grönsaker såklart. Bara att lägga till nånting grönt på tallriken varje dag är ju kanon! Istället för bara massa mat.

Ekologiskt kör jag ju rätt mycket med redan och det kommer jag fortsätta med.

Jag ska fortsätta med att skriva upp varje dag (försöka) vad jag äter. Då ser man ju allt och vad man kan förbättra och sådär. Det har varit lite kul nu tycker jag. Så ska skaffa mig en fin matbok.

Imorgon ska jag väga och mäta mig och se om det har hänt nåt på den fronten. I så fall blir jag glad. Men annars kan jag inte påstå att jag känner att det  har hänt nåt särskilt med mig. Jag har haft huvudvärk till och från ändå. Sen har jag väldigt svårt för att se på mig själv om det har blivit nån skillnad på hår och hy och så vidare, men jag känner mig duktig och det ökar ju självförtroendet och gör att man är glad. Så är jag ju garanterat renare inuti kroppen så det är det man får tänka på.
Hur som helst så har det varit väldigt spännande att testa på och jag har lärt mig mycket och är en erfarenhet rikare. Så jag kan inte se något negativt med att testa detta! Alla når ju olika resultat så det är bara att köra på.

Dagens matsedel består bara av fyra mål. Har gjort så lite idag så har inte blivit hungrig alls.

Frukost: Linfröshot, Grönt te me honung och sojamjölk, Apelsinjuice, Fruktsallad på banan, kiwi och jordgubbar.

Lunch: Banan, Cashewnötter.

Middag: Ugnsgratinerade grönsaker med guacamole och halloumiost (ost=inte god, smakade gummi, såg ut som pannkaka.)

Kvällsmat: Varm choklad på sojamjölk, kakao och honung, Jordgubbar med lime och honung.

Så det var det. Imorgon vet jag inte vad jag ska äta. Man vill ju inte bli dödålig för att man äter nåt "vanligt". Blir nog att ta det lugnt. Haha!

Snart är det dags för sängen, så jag säger godnatt till alla därute och alla nya detoxare, lycka till!

Kommentarer
Postat av: Carro R

Shit vad du är duktig gumman! Säg till om du vill med på en promenad någon dag. Kram

2009-09-13 @ 08:35:44
URL: http://pudelrace.se/blog
Postat av: madde

Varmchoklad får du skicka receptet på! :)

2009-09-13 @ 11:58:14
URL: http://madelue.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0